Nejsi přihlášen
Fotoaparát-rada
Čau všem. Narodila se mi dcerka a chtěl jsem new foťák. Můj starej kodak už dosluhuje. Objednal jsem Olympus mju 1010 10Mpx 7*zoom vše ok až na to že v interieru je nemožné udělat kvalitní fotku. Odeslal jsem ho zpět nechal si vrátit peníz. Koupil jsem Sony DSC H10 krásnej, ale problém se opakuje, posílám ho na reklamaci a vyjádření je následující, kompakty mají vysoké rozlišení a malé objektivy, tzn. že mají málo světla na tolik pxelů či co.. To samé mi řekl chlapík z megapixel.cz.
Takže žádám o radu a z vlastních zkušeností mi hrňte odzkoušené fotoaparáty, které dokaží fotit i doma při umělém osvětlení hezké fotky. A zrcadlovku nechci. cca kolem 6000,-. Děkuji všem.![]()
Kdo jinému jámu kopá, je ukrajinec páč jámu si má kopat každej sám.
Re: Fotoaparát-rada
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
|
nicola.foxx (Člen) 20.01.2009 20:18:57 Offline |
nety psal:mam panasonica FZ 7 a nou trable..
Kdyz uz jsm u ulltrazoom kompaktu tak mam FZ30 a na to moje foceni dobry super zaostrovani prstencem a zoomovani taky. Lepsi pac se nemusim spolehat na automatiku, ktera je na makro nic moc.
Pak k tem fotakum obecne. Pokud chces dobrej fotak tak zrcadlovka i kdyz jednoducha ma xxxxxx lepsi parametry na svetelnost, hloubku, zrneni. Podstatne vetsi moznosti doplnku. Takze kdyz chces kvalitni fotky, tak zrcadlovka a za me teda Canon EOS 450D http://www.fotoplaneta.cz/d/canon-eos-450d-13/.
Kdyz compact fotak tak zase canon a to CANON PowerShot SX1 IS http://www.fotoplaneta.cz/d/canon-powershot-sx1-is/.
Ty compacty maj proste omezeny moznosti a maj maly chipy a na nich dochazi ke zkreslovani. Napis s Humlakovi o nem vim, ze to je na foceni fajnsmekr.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Já si s Ixusem nestěžuji,bo jsem amatér,seru na úpravy(max výřez),nehledám čtverečkování a chyby v pravém dolním rohu při zvětšení 282000x,a na A4 fotce nebo pozadí na monitoru chyby nevidím,bo mám oči po operaci a špatný brýle![]()
![]()
God Save The Queen!
Jakejch 15.000 ?
Kup si digital reflex,a uvidis,jakou maji jejich objektivy svetelnost.Z tvym rozpoctem poridis klido nejakej Fuji Finepix 7000S,a uvidis,jakou fotku udela i v seru.![]()
Nepolemizujte s blbcem.Zatahne Vas na svou uroven,a porazi s prehledem...
|
nicola.foxx (Člen) 21.01.2009 09:36:57 Offline |
Hulibrk psal:Jakejch 15.000 ?
Kup si digital reflex,a uvidis,jakou maji jejich objektivy svetelnost.Z tvym rozpoctem poridis klido nejakej Fuji Finepix 7000S,a uvidis,jakou fotku udela i v seru.
Ma pravdu ten chlapec. Taky jsem videl fotky z tohodle fotaku a bylo to dobry. Kdyztak se podivat na www.fotoaparat.cz a tam se daj najit, jaky fotky co umi udelat. Hodne je to i vo pacinach a ocich. Spousta fotek co tam je, je jeste upravovana v grafickejch programech, ale kdyz mas zkurvenou fotku, tak uz to ty programy zase tak moc nedozenou.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Tak jsem našel dle recenzí vhodného kamaráda pro mě. Je to asi rok starej modej Panasonic Lumix DMC-TZ2, má jenom 7Mpx a objektiv Leica co pouští dost světla, takže fotky doma při žárovkách jsou fakt pěkný . Takže třetí foťák během dvou měsíců je konečně good. Bych mohl dělat recenzenta už
. Takže dík všem![]()
Kdo jinému jámu kopá, je ukrajinec páč jámu si má kopat každej sám.
mám Olympus Mju700. Kůpil sem ho po zkušenostech s MjuI. Doteď si liskám přez gule. Z pěti fotek jsou dvě rozmazaný a možete nastavovat co chcete. Psal sem i na forum a bylo mi řečeno,že Mjůčka na to trpí![]()
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Stránky: 1