Nejsi přihlášen
... ABik - co ty na to?
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Banditatom (Člen) 22.01.2009 09:40:26 Offline |
Re: ... ABik - co ty na to?
to se mu to stříli s automatem
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom (Člen) 22.01.2009 10:46:28 Offline |
já jsem uchyl do těhle hraček
http://www.youtube.com/watch?v=cOljN5M87TY
A co tohle ? kdyby v tom ovšem neseděli ty poseroutkové
http://cz.youtube.com/watch?v=hk9BiypNxQM
MRDAT!!!
Banditatom (Člen) 22.01.2009 11:02:52 Offline |
ovšem tohle je hračka s které jde více než hrůza
http://www.youtube.com/watch?v=yo_bl3LI … re=related
K.a.s.y.m. (Člen) 22.01.2009 12:13:39 Offline |
Kožak psal:A co tohle ? kdyby v tom ovšem neseděli ty poseroutkové
http://cz.youtube.com/watch?v=hk9BiypNxQM
abrams nemá automatický nabíjení
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:Kožak psal:A co tohle ? kdyby v tom ovšem neseděli ty poseroutkové
http://cz.youtube.com/watch?v=hk9BiypNxQMabrams nemá automatický nabíjení
Jo to nevíš
Amici si spočítali že automat je pomalejší než člověk.Teda v 70 letech když se abrams vyvíjel
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
Kožak psal:Čeče to nevim já jezdil s bvp a to automat mělo
A cos byl střelec -operátor.BVP 1 automat mělo, kanon ráže 74 mm neřízený PG granát s raket motorem.Tank T 54/55 měl nabíječe ,ráže kanonu 100 mm zkoušel jsem nabíjet je to hrozný granát je i s prach.náplní a váží tak 40 kg.Tank T 72 ráže 125 mm má už automat ,granát a prach náplň je oddělená.Ale jak jsem řekl automat je pomalejší jako člověk.To víš na vojně jsem byl velitel Tanko - průpravné střelnice.
A když kanon tak menší ale rychlejší http://www.youtube.com/watch?v=rwO1qZpU … re=related
Editoval osiris (22.01.2009 18:05:05)
Kakac psal:A když kanon tak menší ale rychlejší http://www.youtube.com/watch?v=rwO1qZpU … re=related
Tech sem dycky postavil nekolik desitek jako obranu zakladny v CaC:Generals
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Nebo takovýhle macky ráže 406 mm .Tahle loď byla postavena v 1944! střílí protipanceř o hmotnosti 1250 kg dostřel je asi 40 km.tehle granát pronikne asi 10 metry železobetonu.A jak vidíte ty válce to je prach. náplň(nitroglycerin v bavlně).Osádka věže je 77 lidí a kontrola těch kanonů je 1991! a amíci je mají stále v záloze.
zapoměl jem ten odkaz tak tady je http://www.youtube.com/watch?v=-5ATYPrZ … re=related
Editoval osiris (22.01.2009 18:03:24)
Kakac psal:Nebo takovýhle macky ráže 406 mm .Tahle loď byla postavena v 1944! střílí protipanceř o hmotnosti 1250 kg dostřel je asi 40 km.tehle granát pronikne asi 10 metry železobetonu.A jak vidíte ty válce to je prach. náplň(nitroglycerin v bavlně).Osádka věže je 77 lidí a kontrola těch kanonů je 1991! a amíci je mají stále v záloze.
Cemu se divis?
Nemci meli za 2.sv.valky Bismarck a Tirpitz s kanony raze 356 mm,a jejich boky na care ponoru po cele delce trupu,krylo 42 cm pancerovani z Wotanove oceli.
A britove spustili na vodu uz v r.1922 bitevni lod Rodney a Nelson,kazda s kanony raze 406 mm.Celych 22 let pred amikama.
Nepolemizujte s blbcem.Zatahne Vas na svou uroven,a porazi s prehledem...
Kakac psal:Kožak psal:Čeče to nevim já jezdil s bvp a to automat mělo
A cos byl střelec -operátor.BVP 1 automat mělo, kanon ráže 74 mm neřízený PG granát s raket motorem.Tank T 54/55 měl nabíječe ,ráže kanonu 100 mm zkoušel jsem nabíjet je to hrozný granát je i s prach.náplní a váží tak 40 kg.Tank T 72 ráže 125 mm má už automat ,granát a prach náplň je oddělená.Ale jak jsem řekl automat je pomalejší jako člověk.To víš na vojně jsem byl velitel Tanko - průpravné střelnice.
Já byl pan řidič
MRDAT!!!
Hulibrk psal:Kakac psal:Nebo takovýhle macky ráže 406 mm .Tahle loď byla postavena v 1944! střílí protipanceř o hmotnosti 1250 kg dostřel je asi 40 km.tehle granát pronikne asi 10 metry železobetonu.A jak vidíte ty válce to je prach. náplň(nitroglycerin v bavlně).Osádka věže je 77 lidí a kontrola těch kanonů je 1991! a amíci je mají stále v záloze.
Cemu se divis?
Nemci meli za 2.sv.valky Bismarck a Tirpitz s kanony raze 356 mm,a jejich boky na care ponoru po cele delce trupu,krylo 42 cm pancerovani z Wotanove oceli.
A britove spustili na vodu uz v r.1922 bitevni lod Rodney a Nelson,kazda s kanony raze 406 mm.Celych 22 let pred amikama.
To máš pravdu ale ty kanony co meli Briti byly 16 palců na 45 délek hlavně takže granát vážil jen 990 kg a dostřel byl 35 km,amíci měli 16 palců na 50 délek.Ale to furt není nic proti Japoncům a jejich 460mm na 45 délek granát vážil 1450kg a dostřel byl 42 km.
a ještě jedna oprava Bismarck a Tirpitz měly ráži 380 mm na 52 délek ale hlavně měly výbornou rychlost střelby 3 rany za minutu to nikdo nedokázal většinou měli 1 až 1,5 rany za minutu
Banditatom (Člen) 22.01.2009 22:43:25 Offline |
Kakac psal:Hulibrk psal:Kakac psal:Nebo takovýhle macky ráže 406 mm .Tahle loď byla postavena v 1944! střílí protipanceř o hmotnosti 1250 kg dostřel je asi 40 km.tehle granát pronikne asi 10 metry železobetonu.A jak vidíte ty válce to je prach. náplň(nitroglycerin v bavlně).Osádka věže je 77 lidí a kontrola těch kanonů je 1991! a amíci je mají stále v záloze.
Cemu se divis?
A britove spustili na vodu uz v r.1922 bitevni lod Rodney a Nelson,kazda s kanony raze 406 mm.Celych 22 let pred amikama.To máš pravdu ale ty kanony co meli Briti byly 16 palců na 45 délek hlavně takže granát vážil jen 990 kg a dostřel byl 35 km,amíci měli 16 palců na 50 délek.Ale to furt není nic proti Japoncům a jejich 460mm na 45 délek granát vážil 1450kg a dostřel byl 42 km.
myslíš JAMOTO?
Kakac psal:a ještě jedna oprava Bismarck a Tirpitz měly ráži 380 mm na 52 délek ale hlavně měly výbornou rychlost střelby 3 rany za minutu to nikdo nedokázal většinou měli 1 až 1,5 rany za minutu
Ano,to mas recht,jsem se seknul s temi 380 mm.Nemcouri meli skoro vsecko zaokrouhleny na 80.Graf Spee mel take 280 mm laufy.to anglani meli 256 a 356 mm dela.
460 mm meli Yamato a Musashi.Bohuzel,stejne jim to bylo prd platny...
Ale prohlidnout bych si je teda sakra chtel i dnes. Kdyby to slo.
Nepolemizujte s blbcem.Zatahne Vas na svou uroven,a porazi s prehledem...
Banditatom psal:Kakac psal:Hulibrk psal:
Cemu se divis?
A britove spustili na vodu uz v r.1922 bitevni lod Rodney a Nelson,kazda s kanony raze 406 mm.Celych 22 let pred amikama.To máš pravdu ale ty kanony co meli Briti byly 16 palců na 45 délek hlavně takže granát vážil jen 990 kg a dostřel byl 35 km,amíci měli 16 palců na 50 délek.Ale to furt není nic proti Japoncům a jejich 460mm na 45 délek granát vážil 1450kg a dostřel byl 42 km.
myslíš JAMOTO?
ne jamoto ale YAMATO(popř.MUSASHI sesterská loď)
Banditatom (Člen) 22.01.2009 22:54:50 Offline |
Kakac psal:Banditatom psal:Kakac psal:
To máš pravdu ale ty kanony co meli Briti byly 16 palců na 45 délek hlavně takže granát vážil jen 990 kg a dostřel byl 35 km,amíci měli 16 palců na 50 délek.Ale to furt není nic proti Japoncům a jejich 460mm na 45 délek granát vážil 1450kg a dostřel byl 42 km.myslíš JAMOTO?
ne jamoto ale YAMATO(popř.MUSASHI sesterská loď)
a nemaj nahodou bráchu KAWASAKIHO
Hulibrk psal:Kakac psal:a ještě jedna oprava Bismarck a Tirpitz měly ráži 380 mm na 52 délek ale hlavně měly výbornou rychlost střelby 3 rany za minutu to nikdo nedokázal většinou měli 1 až 1,5 rany za minutu
Ano,to mas recht,jsem se seknul s temi 380 mm.Nemcouri meli skoro vsecko zaokrouhleny na 80.Graf Spee mel take 280 mm laufy.to anglani meli 256 a 356 mm dela.
460 mm meli Yamato a Musashi.Bohuzel,stejne jim to bylo prd platny...
Ale prohlidnout bych si je teda sakra chtel i dnes. Kdyby to slo.
Dnes jedině na Pearl Harbor tam je vedle potopené Arizony zakotvená Missouri,což je třída Iowa o které jsem psal výše plus link na kanony.Na ní se podepsala kapitulace Japonska a je z ní památník společně s Arizonou.Na Arizoně to začlo a na Missoury skončilo.
Banditatom psal:Kakac psal:Banditatom psal:
myslíš JAMOTO?ne jamoto ale YAMATO(popř.MUSASHI sesterská loď)
a nemaj nahodou bráchu KAWASAKIHO
Jo to mají např.NAGATO,ISE HYUGA,HIEI,YAMASHIRO,KONGO,HARUNA,FUSO,
Banditatom (Člen) 22.01.2009 23:10:42 Offline |
ne jamoto ale YAMATO(popř.MUSASHI sesterská loď)a nemaj nahodou bráchu KAWASAKIHO
Jo to mají např.NAGATO,ISE HYUGA,HIEI,YAMASHIRO,KONGO,HARUNA,FUSO,
velká familie kdo tu uživil
a propo když jsme u tohoto tematu dneska jsem dočetl YORKTOWN a nemám co čístnevíte někdo o nějaký slušný knížce o německé kriegmarine konkrétně o U-bootech
Banditatom psal:Kakac psal:Banditatom psal:
a nemaj nahodou bráchu KAWASAKIHOJo to mají např.NAGATO,ISE HYUGA,HIEI,YAMASHIRO,KONGO,HARUNA,FUSO,
velká familie kdo tu uživil
a propo když jsme u tohoto tematu dneska jsem dočetl YORKTOWN a nemám co čístnevíte někdo o nějaký slušný knížce o německé kriegmarine konkrétně o U-bootech
U-booty mě neberou to jsou takoví prcci, i když odvaha osádky 1A
A navíc v Atlantiku se nic pořádnýho ani nesemlelo
Banditatom (Člen) 22.01.2009 23:17:56 Offline |
Jo to mají např.NAGATO,ISE HYUGA,HIEI,YAMASHIRO,KONGO,HARUNA,FUSO,velká familie kdo tu uživil
a propo když jsme u tohoto tematu dneska jsem dočetl YORKTOWN a nemám co čístnevíte někdo o nějaký slušný knížce o německé kriegmarine konkrétně o U-bootechU-booty mě neberou to jsou takoví prcci, i když odvaha osádky 1A
A navíc v Atlantiku se nic pořádnýho ani nesemlelo
ale zákeřní prcci
Kelly01 psal:To já zůstal při zemi a pořídil dnes tohle
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … C04320.JPG
...to je S/W??? ...heský, takový dizajnovje čistý
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Kelly01 psal:To já zůstal při zemi a pořídil dnes tohle
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … C04320.JPG
Kua jako taxikář ses bez toho vobešel a tedka na starý kolena,skoro slepej si to pořídíš
Ale je to pěkná hračka,tak né že nas někde na srazu kuchneš
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Stránky: 1