Nejsi přihlášen
servis střední čechy
hale středočeši (spíš příbram a benešov), kde si necháváte dělat servis???
na netu jsem toho moc nenašel, akorát snad drásovskou suzuku, ale nevim, jestli tam dělaj i motyky, bo jen auta....
nemusí to být ani autor. servis, ale cokoliv osvědčenýho (ne tonda z horní dolní..)
Re: servis střední čechy
Drasov děla jak motorky tak auta.Dobře děla ZR MOTO ve Věšině.
www.zr-moto.cz naty kluky je spoleh.
Na začatku bylo slovo boži a par svařenejch trubek.
Zdar,
http://www.kolocentrum.cz/ já tam ještě nebyl, ale poptej se PavelB6 ten tam jezdí.
čus
Japa psal:Zdar,
http://www.kolocentrum.cz/ já tam ještě nebyl, ale poptej se PavelB6 ten tam jezdí.
čus
dyk já guma o tomhle v dobříši vlastně vím
ale díky za tipy
KOVAL psal:Na co servis,když není co servisovat?
Proč né osvědčený Tonda z Horní Dolní?
já takovýho neznám a cizím se mi nechce moc věřit ......
ale netvrdim že třeba takovej toník není lepší
Chtěl jsem ti navrhnout Tondu z Horní dolní, teda Hájka z Komárova (dělá mechanika u nějakého závodního týmu krosek, ale opravuje všechno), ale jestli nemáš zájem...
Je to teda trochu z ruky...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
mour: jsem trochu mimo mísu...
ondráš: kde je komárov??
mour: jo už chápu..... jako že když chci bandasku do 70 nebo 75 tyček v relativně pěkným stavu (ale já to posoudím leda z vizuálu) a chci si na ní nechat po koupi udělat servis někde v dobrým servisu (proto se na to ptám, abych věděl, kterej by to tak asi moh být), tak mám jako nějaký divný nároky ..........
Hans: ...já Tě pochopil tak :
....jakási suma km co sis stanovil (40 tis je už moc) .... a jakási suma peněz co sis stanovil (co nejmíň) - takovou motku dle mě nekoupíš
....a servis ne autorizovaný ... a ne Tonda z Horní Dolní ...a cizím nechceš věřit
..takže tak
Mour psal:Hans: ...já Tě pochopil tak :
....jakási suma km co sis stanovil (40 tis je už moc) .... a jakási suma peněz co sis stanovil (co nejmíň) - takovou motku dle mě nekoupíš
....a servis ne autorizovaný ... a ne Tonda z Horní Dolní ...a cizím nechceš věřit
..takže tak
ne že je 40 moc, ale 60 v kombinaci se vzhledem, co měl peka se mi nelíbilo....
cenu mám tak kolem těch 70 - 75 a takový v inzercích jsou
neřek jsem že nechci autor servis, ale že nemusí bejt autor (teda myslím že jsem to tak nepsal )
a tonda z horní dolní mi už zesral jafku, narazil jsem na blba.....tak mám bohužel takovou blbou zkušenost...
ale když by to byl opravdu třeba někoho z vás dobrej známej (prověřenej ), tak vlastně proč ne.....
howgh
PavelB6 psal:hans: Jo,jo ten Dobříš klidně vyzkoušej.Zatim jsem s nima spokojen.
beru tě za slovo
www.motogo.cz Mám od něj Bandita a dělá mi komplet servis a spokojenost Je to v Peceradech, mezi Benešovem a Týncem.
ZÍTRA V 6 RÁNO JDU NA POPRAVU. PŮVODNĚ TO MĚLO BÝT V 5, ALE MÁM ŠIKOVNÉHO PRÁVNÍKA...
Myšák psal:Nekdo mi tu doporucival suzuki dvorak v benatkach. Jeste sem tam ale nebyl tak nevim. Jezdite tam nekdo?
...já ho doporučoval...záleží na tobje, ale strach mít rozhodně nemusíš...a jezdí nás tam votsať víc...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
benátky jsou krapet z ruky.....
ale zase by to byla aspoň pěkná vyjížďka
Filous psal:Myšák psal:Nekdo mi tu doporucival suzuki dvorak v benatkach. Jeste sem tam ale nebyl tak nevim. Jezdite tam nekdo?
...já ho doporučoval...záleží na tobje, ale strach mít rozhodně nemusíš...a jezdí nás tam votsať víc...
jojo..diky
"Jen dvě věci na světě smrdí jako ryba, jedna z nich je ryba."
Stránky: 1