Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » kocab

Polo (Člen)
23.01.2009 09:33:58

kocab

vim, že politika je trapacký téma, ale tohle snad nebude jen o politice. Po Džamile převezme resort pro lidská práva Michael Kocáb. Co vy na to? Tohle není klíčové ministerstvo, ale stejně na něj bude myslím upřená dost velká pozornost a sem zvědav jak se toho zhostí.
Volby sou vpodstatě za nedlouho takže, když se na to vyflákne, nic nepokazí, ale to snad nebude jeho přístup...

Žádnej učenej z nebe nespad, z mašiny už ano.
osiris (Člen)
23.01.2009 09:39:42

Re: kocab

...já si z toho jenom udělám prdel, rusy už kdysi vyhnal, teď se mu to třeba podaří s morénama bigsmile

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Filous (Člen)
23.01.2009 10:36:02

osiris psal:

...já si z toho jenom udělám prdel, rusy už kdysi vyhnal, teď se mu to třeba podaří s morénama bigsmile

...na to má moc dlouhý vlasy a boty taky nenosí těškýsmile2

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
nicola.foxx (Člen)
23.01.2009 10:40:05

Ale treba by mohl slapnout na tohle kuri voko. To by byla takova krasa.

Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
fidoB6 (Člen)
23.01.2009 10:49:49

No ale jen aby se jich nezastával jak ta ciguna. Doufám, že s nima zamete nebo je přinejmenšim bude fuck až zas budou kuli čemukoli brečet

...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
Sandman (Člen)
23.01.2009 11:33:09

Jediný resort, který bude schopen si sám na sebe vydělat. Kocáb založí skupinu Džamila revival, ona jim bude dělat účetnictví, sem tam si na koncert pozvou Orlík revival nebo Landubigsmile

Motorkář je týpek tvrdej, na plechovky z výšky mrdej.
Baltazar (Člen)
23.01.2009 11:47:13

Sandman psal:

Jediný resort, který bude schopen si sám na sebe vydělat. Kocáb založí skupinu Džamila revival, ona jim bude dělat účetnictví, sem tam si na koncert pozvou Orlík revival nebo Landubigsmile

no podle toho co tuhle v tv vyprávěl, že pussyDžamila udělala kroky správným směrem se mi udělalo nevolno, aby v tom nepokračovalidontknow

The father of the little princess of the dawn
nicola.foxx (Člen)
23.01.2009 12:17:14

Baltazar psal:
Sandman psal:

no podle toho co tuhle v tv vyprávěl, že pussyDžamila udělala kroky správným směrem se mi udělalo nevolno, aby v tom nepokračovalidontknow

Tak to at ani radsi nestrasi. Jen to ne. Pan buh s nami a cerny pryc.sick

Polo (Člen)
23.01.2009 12:17:18

taky nevim, někde říkal, že má Romy rád a už se těší jak je bude navštěvovat. Jinde zase psali, že se Romové těší na něho, páč maj k hudbě blízko. Což u nich to chápu, ty si myslej, že s nima bude hrát a kalit, ale jak to vidí on, a co s tim bude dělat, na to sem zvědavej. Asi tam fakt měli dát toho Landu...

Žádnej učenej z nebe nespad, z mašiny už ano.
Ondráš (Člen)
23.01.2009 13:03:42

Kocáb je divnej patron, strašně divnej patron...evil

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Progear 650 (Člen)
23.01.2009 14:00:43

Polo psal:

taky nevim, někde říkal, že má Romy rád a už se těší jak je bude navštěvovat. Jinde zase psali, že se Romové těší na něho, páč maj k hudbě blízko. Což u nich to chápu, ty si myslej, že s nima bude hrát a kalit, ale jak to vidí on, a co s tim bude dělat, na to sem zvědavej. Asi tam fakt měli dát toho Landu...

bohužel je to tak... on je rád fakt má....sick

vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Michal Dk (Člen)
23.01.2009 14:17:30

Progear 650 psal:
Polo psal:

bohužel je to tak... on je rád fakt má....sick

Co děláš?bigsmile Tomu se říká souznění duší na politický scéně, ideální stav všichni si budou vyhovovat a hlavně cikorky nebudou vyhrožovat emigracej.bigsmile

Ondráš (Člen)
23.01.2009 14:28:51

Michal Dk psal:

Co děláš?bigsmile Tomu se říká souznění duší na politický scéně, ideální stav všichni si budou vyhovovat a hlavně cikorky nebudou vyhrožovat emigracej.bigsmile

Já myslim, že nejlepší by pro všechny bylo, kdyby sáhli do slov k činům.help

Michal Dk (Člen)
23.01.2009 14:35:38

Ondráš psal:
Michal Dk psal:

Já myslim, že nejlepší by pro všechny bylo, kdyby sáhli do slov k činům.help

Podle mě s tím nikdo nic nemůže udělat nechávaj ten problém plynout cestou nejmenšího odporu.bad

gore (Člen)
23.01.2009 14:54:00

Ondráš psal:

..a taky peknej pussyusbad coolsmokinsmokin

OOUUJEEEEEEEEE!!!!
Fresh Man (Člen)
23.01.2009 15:10:27

a to se stva vylízal z tý kauzi s těma olejema....vivat česká politika...sicksicksicksicksicksicksicksicksicksicksicksicksicksick

Bandit pičo
Baltazar (Člen)
23.01.2009 15:57:31

Jak budou gadžové dnes pracovat, tak budeme mi romové zítra žít good

Banditatom (Člen)
24.01.2009 12:21:26

říkám zvolte měsmokin já prosazuju konečné řešení a v době krize i pracovní místa pro topenáře topiče atd.

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
mr.BSE (Člen)
24.01.2009 14:03:35

Podle myho i kdyby tam prisel sebevic rozumnej (podle politiku - rasistickej) clovek, tak sam tam stejne nic nezmuze a bude "zavalenej" tlakem osatnichbad

Second Class Citizen
1130 Café Racer
Banditatom (Člen)
24.01.2009 14:18:58

jediné řešení ich bin FURERcool

mr.BSE (Člen)
24.01.2009 15:02:12

Jednak to máš blbě napsaný bigsmile
A druhak je to blbost evil

Second Class Citizen
1130 Café Racer
Banditatom (Člen)
24.01.2009 15:19:35

mr.BSE psal:

njn nevím kde se na noťasu píše přehláskované U a blbost to neníevil no kdo jiný než jábigsmile

Zdenek (Člen)
24.01.2009 15:38:06

Udělá prd, rusáci by stejně vodtáhli i kdybych tam byl já, vono jim nic jinýho nezbejvalo. Zdenek.smile1

mr.BSE (Člen)
24.01.2009 16:48:56

Banditatom psal:
mr.BSE psal:

njn nevím kde se na noťasu píše přehláskované U a blbost to neníevil no kdo jiný než jábigsmile

Jo pokud bys byl ty jak Führer, tak to by byla jina bigsmilegood

Second Class Citizen
1130 Café Racer
Baltazar (Člen)
24.01.2009 20:11:08

je to pussy už jim začíná lízt do ass, sice nesouhlasím s tím co se tam dělo, ale myslí, že tímto to začínásick

http://www.novinky.cz/clanek/159557-koc … etech.html

osiris (Člen)
25.02.2009 00:51:24

...do měsíce a do dne ...bohajeho headshake help

cikin (Člen)
25.02.2009 06:10:51

Líbila se mi verze nastěhovat pana Kocába na měsíc do bytu po rómech a s problémovými sousedy. Vlastní zkušenost mění názory.

Baltazar (Člen)
25.02.2009 07:05:10

Jo ale taky by mu na měsíc měli oderat ochranku a kreditky kokotovifuck

mi (Člen)
25.02.2009 08:48:12

od 89 roku se o cikánech mluvý a mluvý a nic...
...jedinej kdo přešel od keců kčinu je DS a ty pitomci s kocourkova je chtěj zrušit, sakra proč idontknow
proč nemaj na cikány stejnej metr jako na normální lidi idontknow
uš ste viděli cikána besdomovce idontknow
kdyš se já budu chovat jako cikán tak do třech měsícú sem s holou prdelej na ulici help
a proto uchopme vidle motyky brokovnice a jiné ruční nástroje a žeňme je před sebou aš do cikánova fuck

svět je cirkusovej stan
osiris (Člen)
25.02.2009 09:10:41

...že já vůl jsem si včera pouštěl večer reprízu událostí, komentářů, myslel jsem že mi praskne čurák ve švu, kdo se chcete spolehlivě nasrat tak si to někde v archívu vyčmuchejte, já už o to nechci ani zavadit sick

Ton@l (Člen)
25.02.2009 10:14:40

mi psal:

...jedinej kdo přešel od keců kčinu je DS a ty pitomci s kocourkova je chtěj zrušit, sakra proč idontknow
kdyš se já budu chovat jako cikán tak do třech měsícú sem s holou prdelej na ulici help
a proto uchopme vidle motyky brokovnice a jiné ruční nástroje a žeňme je před sebou aš do cikánova fuck

problem je v tom ze on zadnej ciganov nenismile2smile2smile2

Vzdy muze byt hur :-)
VikecB12 (Člen)
25.02.2009 10:42:59

osiris psal:

...že já vůl jsem si včera pouštěl večer reprízu událostí, komentářů, myslel jsem že mi praskne čurák ve švu, kdo se chcete spolehlivě nasrat tak si to někde v archívu vyčmuchejte, já už o to nechci ani zavadit sick

Sem na to hodil voko a je to k blití co tam z něho lezlosmile2 A to sem ho měl dříf celkem rátsmile2 Kondá pičoviny a snaží se vypadat hrozně zaměstnaně jak to strašně řešísick

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
osiris (Člen)
25.02.2009 10:46:59

VikecB12 psal:
osiris psal:

Sem na to hodil voko a je to k blití co tam z něho lezlosmile2 A to sem ho měl dříf celkem rátsmile2 Kondá pičoviny a snaží se vypadat hrozně zaměstnaně jak to strašně řešísick

...i z toho druhýho ...z toho morény ...tywe prej přizpůsobit školství ...už mě to zas nabíhá sick

VikecB12 (Člen)
25.02.2009 10:54:28

osiris psal:
VikecB12 psal:
osiris psal:

...i z toho druhýho ...z toho morény ...tywe prej přizpůsobit školství ...už mě to zas nabíhá sick

Voe hlavně bacha ať ti nepraskne céfka,bych si to pak vyčítal,kdyš sem ti to připomnělbigsmile

maňas (Člen)
25.02.2009 12:33:37

z tyhle republiky je nikdo nedostane,protože všude jinde už jim to nežerou a peněz dostanou minimum,akorád tady má cikánská rodina víc peněz než když dva tahaj. Ale co jsem se ptal na úřadě,tak prej musej dostat,protože prej výchova 5 až 7 cikáňat obnáší spoustu peněz
Já osobně zastávám názor nic neděláš,nic nedostaneš.Nemáš na to nežereš,jdi se napást.Samozřejmě ouplně hlady nikoho nechat nemůžeš,ale jedna polífka od vitany rozpuštěná v padesáti litrech vody by postačila,bych ji klidně jednou za čas zaplatil.

Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
mi (Člen)
25.02.2009 14:11:53

Ton@l psal:
mi psal:

problem je v tom ze on zadnej ciganov nenismile2smile2smile2

ják nejni H PL RO BG a sibiř

svět je cirkusovej stan
nicola.foxx (Člen)
25.02.2009 14:30:33

No jestli to mistr Kocab chce delat timhle zpusobem, tak at se radsi do niceho nesere kdyz tomu nerozumi, presne tak jak rikala starostka Chomutova.

Kelly01 (Člen)
25.02.2009 15:03:03

Starostka Chomutova má nakročíno do vládygood

Mít ji tady tak jsem k těm volbám vyjímečně šelsmokin

God Save The Queen!
bery (Člen)
25.02.2009 15:22:00

Kelly01 psal:

Starostka Chomutova má nakročíno do vládygood

Mít ji tady tak jsem k těm volbám vyjímečně šelsmokin

nešel. politika v chomutově je na sick

kocáb - co by ste chtěli když nám vládnou komediantiheadshake
já myslel, že vás nic nepúřekvapísurprised

momentalně zavostalej
Lihy (Člen)
25.02.2009 15:27:12

Ty vole nečet sem to teda celý to téma, ale co sem vyděl ty útržky tak se nestačim divit co sem chodí za lidi.... Při slovech typu Führer, elektrikářská uniforma atd. se mi votvírá nůž v kapse. Kurva snad sme tu z 99% češi ne? Tak co tu kurva vedete tyhle náckovský kydy, kdyby to Hitler neprosral, tak tu nejspíš neni ani jeden z vás, vy plešky vymaštěný, bo vaši předci by pochcípali někde na sibiři v pracovních táborech jakožto méněcená slovanská rasaidontknow

Jinak k těm cigošům, kydy typu vybít, vystěhovat sou jak řeči dětí v mateřský škole nebo retardů v ústavu a nic neřešej. Celej problém je v tom jakej je tu debilní sociální systém kterej podporuje příživníky. A přitom by se dalo udělat něco co by lidi motivovalo najít si praci. Stačilo by aby sociální dávky dávaly pouze těm co odpracujou X hodin veřejně prospěšnejch prací...a takovejch prací je habaděj se stačí kouknout jak to u nás vypadá...samej bordel. By pašáci vyfasovali rukavice hrábě a šli počištovat, vysekávat škarpy a nebo by si je lidi/firmy mohli najímat od obecních úřadů na jakýkoli pomocný prace (samo za peníze pro obec). Nejspíš by to něco stálo, ale nebyly by to vyhozený prachy oknem, aspoň něco by se udělalo a lidi by to donutilo přemejšlet jestli neni lepší jít dělat něco normálního, protože bez odpracovanýho by ty zajebaný dávky prostě nedostali.
PS. Tady na pankráci se kopala nějaká přeložka inženýrskejch sítí a dělala to banda cigošu, který velel taky cigoš (kerej nic manuelně nedělal akorát je buzeroval a mlátil násadou vod lopatybigsmile ) a takovej fofr v práci se jen tak nevidígood Holt nemohli řvát že dyskrymináce když vedoucí byl taky přismahlejbigsmile

Ondráš (Člen)
25.02.2009 15:35:54

Lihy psal:

Jinak k těm cigošům, kydy typu vybít, vystěhovat sou jak řeči dětí v mateřský škole nebo retardů v ústavu a nic neřešej. Celej problém je v tom jakej je tu debilní sociální systém kterej podporuje příživníky. A přitom by se dalo udělat něco co by lidi motivovalo najít si praci. Stačilo by aby sociální dávky dávaly pouze těm co odpracujou X hodin veřejně prospěšnejch prací...a takovejch prací je habaděj se stačí kouknout jak to u nás vypadá...samej bordel. By pašáci vyfasovali rukavice hrábě a šli počištovat, vysekávat škarpy a nebo by si je lidi/firmy mohli najímat od obecních úřadů na jakýkoli pomocný prace (samo za peníze pro obec). Nejspíš by to něco stálo, ale nebyly by to vyhozený prachy oknem, aspoň něco by se udělalo a lidi by to donutilo přemejšlet jestli neni lepší jít dělat něco normálního, protože bez odpracovanýho by ty zajebaný dávky prostě nedostali.

Tohle zavedli myslím v Žatci.good

VikecB12 (Člen)
25.02.2009 15:56:08

Vogo Lihy,to co popisuješ je ale další spůsob jak je převychovat na normální lidi,myslím že to už tady pár lidí skoušelo a výsledek je jakej je. Nikdo se tady nijak vážně nehlásí k nějakýmu hajlování a já nevím jakejm ještě jinejm kokotinám,ale většině lidí by v podstatě asi moc nevadilo,kdyby XXX vymřeliidontknow Stejně se to nestane,takže to tady beru jenom jako plkysmile1

Kelly01 (Člen)
25.02.2009 16:18:08

Lihy
Nesouhlasímsmile1
Fandím DS,a Hitler chybu udělal,měl začít s nima....
A na humanismus a asimilaci s jinými národy seru,jsme Češi,trošku v Evropě atypičtí ale jsme..
Podívej se jak dopadli Francouzi a podobní se svým humanismemsick
Každej má být tam kde má kořeny a jinam se nesrat...

God Save The Queen!
Kelly01 (Člen)
25.02.2009 16:20:38

Jo,a asi jich nemáš ve městě 20% a bydlíš od nich poněkud dál,nebo ve čtvrti kam se neserou,pak bys mluvil jinakcool

God Save The Queen!
Lihy (Člen)
25.02.2009 16:36:09

Kelly01 psal:

Lihy
Nesouhlasímsmile1
A na humanismus a asimilaci s jinými národy seru,jsme Češi,trošku v Evropě atypičtí ale jsme..

Ale to já ti neberu, akorát bych to poopravil. Ať si každej žije kde se mu líbí, akorát s tim, že pokud se odstěhuju do jiný země/kultury musim se chovat podle tamnějších zvyků a né si prosazovat svoje ze sví domoviny, když mi tam bylo tak zle, že sem šel jinam, tak kurva musim respektovat systém kam sem dobrovolně vlezl...je to to samý jako kdybych byl ženská a jel někam k arabákům, jedu tam dobrovolně a musí mi bejt jasný, že nebudu moct chodit v minisukni a jestli převážej negativa nad pozitivama tak se tan přece neseru. To je to co v tý Francii posrali, že jim umožňujou tahat jejich kultůru k nim ( a může za to politika bo arabáci co maj občanství taky volej a každej hlas se počítá)

Meloun (Člen)
25.02.2009 17:08:33

..a bude hůř..evil

Jsou typem člověka nenáročného na životní prostředí,hygienu,sociální zázemí a společenskou výši..Snadno se přizpůsobují daným podmínkám v míře dostatečné pro jejich nejzákladnější pud, kterým je plození dalšího pokolení..a to v míře nemalé..I s ohledem na jejich vrozenou neinteligenci a k této rase obvyklým praktikám rozmnožování se incestními způsoby nerozmanitému genofondu, předpokládám jejich zdárnou a geometrickou řadou rozpínající se populaci..:surprisedevil:sick

Osud k nám buď milostiv..evil

PURE NAKED BIKE!
VikecB12 (Člen)
25.02.2009 17:39:39

Meloun psal:

..a bude hůř..evil

Jsou typem člověka nenáročného na životní prostředí,hygienu,sociální zázemí a společenskou výši..Snadno se přizpůsobují daným podmínkám v míře dostatečné pro jejich nejzákladnější pud, kterým je plození dalšího pokolení..a to v míře nemalé..I s ohledem na jejich vrozenou neinteligenci a k této rase obvyklým praktikám rozmnožování se incestními způsoby nerozmanitému genofondu, předpokládám jejich zdárnou a geometrickou řadou rozpínající se populaci..:surprisedevil:sick

Osud k nám buď milostiv..evil

To je popis nějakýho parazita,nebo plevele nebo nějakýho škůdce jako potkáni a tak né? Tak nás to učili ve škole v přírodopisegoodbigsmile Bohužel je to taksmile2

bery (Člen)
25.02.2009 17:40:57

brnákům se to mluví. tam dělaj čistku mezi seboubigsmile

momentalně zavostalej
Banditatom (Člen)
25.02.2009 18:18:16

hold furer byl týpek, ale šel bohužel špatným směremevil

Hold to někdo musí vzít za něho jinak jsme v pěknýpussy

jak píše meloun geometrickoufucksicksmile2

Filous (Člen)
25.02.2009 18:29:21

Lihy psal:
Kelly01 psal:

Lihy
Nesouhlasímsmile1

Ale to já ti neberu, akorát bych to poopravil. Ať si každej žije kde se mu líbí, akorát s tim, že pokud se odstěhuju do jiný země/kultury musim se chovat podle tamnějších zvyků a né si prosazovat svoje ze sví domoviny, když mi tam bylo tak zle, že sem šel jinam, tak kurva musim respektovat systém kam sem dobrovolně vlezl...je to to samý jako kdybych byl ženská a jel někam k arabákům, jedu tam dobrovolně a musí mi bejt jasný, že nebudu moct chodit v minisukni a jestli převážej negativa nad pozitivama tak se tan přece neseru. To je to co v tý Francii posrali, že jim umožňujou tahat jejich kultůru k nim ( a může za to politika bo arabáci co maj občanství taky volej a každej hlas se počítá)

...naprosto s tebou souhlasimgood...problém je f tom, že voni se přispůsobit nechtěj...a jináč víš jak sem na ně vysazenej a netajim se tym, ale za nácka se nepovažuju a Mein Kampf na nočnim stolku nemam, bo bych se musel stydět u hrobu svýho dědy, kerej byl kapitánem štábního vojska...a můžu žít vedle "bubáka" (ňákej ind nebo co to je), kerej je v pohodě a bydlí nade mnou, nevadí mi vjetnamec, ke kerýmu chodim pro vomáčky a zeleninu, bo málokerej čech je tak pracovitej jako voni, nevadili mi černoši na plážích f Italsku, prostě nemám problém s jinou rasou, ale vidim lájoše a mít mašinkvér, tag se snat neudržimheadshake

bobule (Člen)
25.02.2009 18:41:55

Lihy: nepřeju ti nic takovýho co se stalo nám, předtim sem todle téma moc neřešil ač sem tmavší spoluobčany nikdy nemusel, teď sem na tom jak Filous, vidim more dyk a zvedá se mě adrenalin

to jebu
Lenka (Člen)
25.02.2009 19:11:01

každá mince má dvě strany, že...
jak psal kdosi vejš o cigoších, co kopali inženýrský sítě...taky jsem takovou partičku tmavších spoluobčanů zažila, v bejvalý práci byla stěhovací firma, patřila dvěma bráchům cigošům, zaměstnanci taky cigoši, pravděpodobně všechno jedna rodina, šéfík je péroval jak vo život a bílí by snad takhle nemakali...to sou ty bílý vrány...ale je jich málo...
druhá strana mince je ovšem horší...
když teď občas zavítám na sociálku, já, která od maturity makám, za nemalý prachy, a teď, na mateřský, nemám nárok z českýho sociálního systému na vůbec nic!!! a vedle u přepážky se s úřednicí dohaduje cikánka, která v životě v práci nebyla a bere desetitisíce jen proto, že má hodně spratků...přiznám se, že je mi do pláče...a to jako fakt...
takže v tomhle souhlas s Lihym...za všechno může zkurvenej sociální systém...

...Do you know that bad girls go to hell?...
Progear 650 (Člen)
25.02.2009 19:22:18

Filous psal:
Lihy psal:
Kelly01 psal:

Lihy
Nesouhlasímsmile1

...naprosto s tebou souhlasimgood...problém je f tom, že voni se přispůsobit nechtěj...a jináč víš jak sem na ně vysazenej a netajim se tym, ale za nácka se nepovažuju a Mein Kampf na nočnim stolku nemam, bo bych se musel stydět u hrobu svýho dědy, kerej byl kapitánem štábního vojska...a můžu žít vedle "bubáka" (ňákej ind nebo co to je), kerej je v pohodě a bydlí nade mnou, nevadí mi vjetnamec, ke kerýmu chodim pro vomáčky a zeleninu, bo málokerej čech je tak pracovitej jako voni, nevadili mi černoši na plážích f Italsku, prostě nemám problém s jinou rasou, ale vidim lájoše a mít mašinkvér, tag se snat neudržimheadshake

jako by mě to z prdele vypadlo.... slušný lidi mě nevaděj...

"44 HONDA CBR 600RR 44"
Meloun (Člen)
25.02.2009 20:00:21

Progear 650 psal:
Filous psal:
Lihy psal:

jako by mě to z prdele vypadlo.... slušný lidi mě nevaděj...

To,co ti vypadlo z prdele prodávaj tušim u Kojaka v bazaru..evilsickbigsmile

PURE NAKED BIKE!
Progear 650 (Člen)
25.02.2009 20:01:01

meloun: woe...bigsmilecool

"44 HONDA CBR 600RR 44"
Lihy (Člen)
25.02.2009 20:03:26

Filous psal:
Lihy psal:
Kelly01 psal:

Lihy
Nesouhlasímsmile1

S náckama to v žádnym případě nebylo myšlený na tebe,to chraň satan, to bylo jen jakýsi zhodnocení současnýho stavu na fóru, že tu ty žvásty čtu nějakmoc často poslední dobou.
Jinak cigoše taky v lásce nemám, ale nechci spadnout do toho hodit je do jednoho pytle a uchýlit se k nejprimitivnějšímu a nejjednodužšímu heslu který v historii nedopadlo nikdy dobře, aneb co nechápu nebo neumim změnit to se musí zničit. Nechce se mi věžit že sou všichni špatný, myslim si že sou spíš líný jako vši a tak využijou každou příležitost jak nehrábnout...a to jim bohužel tenhle systém umožňuje....o magickym slovu RASIZMUS ani nemluvim. Jo a aby tady někdo nemeldoval jakej sem humanista tak sem pro základní věci jako nemakáš protože nechceš, tak nežer a za krádež sekat ruce.
A už mě to nebaví je to furt dokola

huskyb12 (Administrator)
26.02.2009 08:00:12

Lihy: "vy plešky vymaštěný" vo co Ti jako de ? Se jako směješ kriplům, bo co ?
Filous: srovnej si toho smrada, ci fix ! :)))
Jináč má Lihoměr, podle mě, recht

ale di, Ty brepto ...
Lihy (Člen)
26.02.2009 08:10:25

huskyb12 psal:

Lihy: "vy plešky vymaštěný" vo co Ti jako de ? Se jako směješ kriplům, bo co ?
Filous: srovnej si toho smrada, ci fix ! :)))
Jináč má Lihoměr, podle mě, recht

Ajajaj...sem věděl že sem tu na dost tenkym leděbigsmile

mr.BSE (Člen)
26.02.2009 11:35:45

Teďkonc sem se díval na RaB web a hned to první víídeo je velice poučný a pěkný goodgood

http://www.radicalboys-brux.com/web/

Kucí to maj natrénovaný asi sick

Second Class Citizen
1130 Café Racer
Filous (Člen)
26.02.2009 11:47:32

mr.BSE psal:

Teďkonc sem se díval na RaB web a hned to první víídeo je velice poučný a pěkný goodgood

...no nezlop se na mě, ale todle je sráčovství nejvyššího stupněsick

mr.BSE (Člen)
26.02.2009 11:48:48

Filous psal:
mr.BSE psal:

A vsim sis jakou meli ti kuci barvu?
Ve me se vari krev fuck

Second Class Citizen
1130 Café Racer
jaryn (Člen)
26.02.2009 11:55:15

Souhlasím s Lihym.Mám za to,že ne všichni cikáni jsou špatný. s pár z nich jsem i dělal.Tady u nás v Sudetech jsou jednak ti starousedlíci,moc nemakaj,ale taky nekradou.Moc...smile1Pak jsou tu ale taky ty naplaveniny,jejich známí a příbuzní z Ostravska a Slovenska.A to je teda rozdíl.Holota největší.badbadbadNesouhlasím s tím,čemu se říká kolektivní vina,ale na druhou stranu,stát se tady to co Bobulovo bobuli,hoří tu jeden jejich barák za druhým. P.S. Slováky i Ostraváky mám rád..good
P.P.S. Co novýho  u Bobulů,už je paní líp?a je něco novýho ohledně toho šmejda?

God Gave me Everything I want
osiris (Člen)
26.02.2009 11:59:33

mr.BSE psal:

...férovka ...asi ...to je vrchol hnusu a podlosti

Filous (Člen)
26.02.2009 12:02:44

mr.BSE psal:
Filous psal:
mr.BSE psal:

A vsim sis jakou meli ti kuci barvu?
Ve me se vari krev fuck

...aš teť, dyš sem si to pustil podruhý, mam to jakýsi rozmazaný...a teprf teť sem to dokoukal do konce a fšim si, že ten napadanej je bílej...každopádně je to férofka jag vyšitá a hnus maksimálnísurprised

mr.BSE (Člen)
26.02.2009 12:33:56

Jo, je to otřesný!
Podle názvu toho videa si myslím, že už to nerozchodil.
Zvlášť tu skákačku na konci fuck sick

No a pak ti budou všichni tvrdit, jak je to moderní otevřít se multikulturní společnosti... surprised

Second Class Citizen
1130 Café Racer
Banditatom (Člen)
26.02.2009 12:38:35

tak to video je fakt humusfuckfucksicksicksicksicksicksicksicksicksick

Banditatom (Člen)
26.02.2009 12:45:41

minulý tyden se od kolegy kluk (10roku) vracel ze školy a když šel kolem kopřivnického geta tak si ho vyhmátli dvě xxx kurvy.klučina jim nechtěl ukázat co má v baťohy a dostal přes obličej ocelovou trubkou!!! má něco zlomeného na lebce, pujde na plastiku, oka!!! a do konce života neuvidí na pravé okosmile2. A co s tím udělaly naše státní orgány!!! nic!!!fuckfuckfuck
Tak ať mi netvrdí nějaký posr... kocáb či ta druhá ochránkyně xxx sviní, netvrdí, že jsou to přizpůsobivý občané!!! Myslete si o mě co chcete ale jediný východisko je celková "plošná likvidace" nic jinného nepujde!!!

Lihy (Člen)
26.02.2009 12:57:21

Jasný, barevný sou kurvygood To my bílí jsme všichni čestní férový atd.
http://www.stastnevdovy.cz/videa/fight/skini.wmv
pussy takovejch videí na na netu milión jak z jedný tak z druhý strany.

mr.BSE (Člen)
26.02.2009 12:57:55

Nebo Oko za Oko.
To s klukem mě mrzí.
Je to strašný, co se u nás děje. Tady v tom tématu přispívá par desítek lidí a tolik negativních zkušeností.
Kolik jich je asi v celý populaci v ČR...

A přesto se najdou tací, kteří jsou schopni nazvat např. Bobuli, Filouse (a ostaní, kteří ví o čem mluví) rasistem a xenofobem a já nevím čím vším ještě... surprisedidontknowsick

Second Class Citizen
1130 Café Racer
jaryn (Člen)
26.02.2009 13:16:34

to Mr.BSE :Rasistama jsme asi všichni.někdo víc,někdo míň. a taky podle zkušeností...idontknowChápu každýho jako je Bobule,Filous...Musí to být hnusný,co zažili. Ale přijde mi maličko divný číst o střílení na potkání,Hitlerovi,konečným řešení atd. DS beru,konečně někdo,kdo se nestydí a nebojí projít těma ghetama.Ale skini 16-18 let,který dovedou hodit zápalnou láhev do bytu cikánských penzistů a ještě v noci...idontknow

Kelly01 (Člen)
26.02.2009 13:34:49

Nesouhlasím..
I tu flašku tam musí hodit tajně,bo ho zákon nechrání,v případě černého zmrda mu to ani neprokážou nebo rovnou odloží,neb ho nedokážou v ghetech dohledat...

God Save The Queen!
mr.BSE (Člen)
26.02.2009 13:58:27

jaryn psal:

to Mr.BSE :Rasistama jsme asi všichni.někdo víc,někdo míň. a taky podle zkušeností...idontknowChápu každýho jako je Bobule,Filous...Musí to být hnusný,co zažili. Ale přijde mi maličko divný číst o střílení na potkání,Hitlerovi,konečným řešení atd. DS beru,konečně někdo,kdo se nestydí a nebojí projít těma ghetama.Ale skini 16-18 let,který dovedou hodit zápalnou láhev do bytu cikánských penzistů a ještě v noci...idontknow

vono je to težký, střilet na potkání... nebo na potkání dostat trubkou do hlavy?

Odvolávat se na Hitlera není to pravý, ten je neměl jako prioritu, on je "vzal taky" aby tu svou teorii jako teda fakt potvrdil. Stejně jako buzíky, invalidy a já nevím koho ještě. V tomhle s tebou souhlasím good
Ohledně skinů s tebou taky souhlasím, nemám je rádsick
To je skoro stejná pakáž, ožerou se, hajlujou svejma pokérovanejma prackama od hnoje, kterej předtím celej den kydali headshake A zkopou někde v uličce prvního koho potkají.
Ti se hoděj jen jako kousající pejsci pod vedením DS, ta jedíná se snaží jim dát nějaký vedení a aspoň lehce je směřovat na problémový místa good

Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE (Člen)
26.02.2009 13:59:34

Kelly01 psal:

Nesouhlasím..
I tu flašku tam musí hodit tajně,bo ho zákon nechrání,v případě černého zmrda mu to ani neprokážou nebo rovnou odloží,neb ho nedokážou v ghetech dohledat...

Myslím, že nešlo o ten útok jako takový, ale spíš o místo kam to hodil smile1

Second Class Citizen
1130 Café Racer
jaryn (Člen)
26.02.2009 14:43:03

To Mr.BSE : No,jsem rád,že nejsi tak radikální..smile1.Z jinýho soudku:Spousta lidí kolem nadává na araby.ale vem to jejich právo Šaríja-je to celkem široký komplex zákonů a předpisů.Něco trochu podobnýho by neškodilio i u nás.Neděláš bordel?-Nemáš se čeho bát. Ale špatně s tebou,když porušíš přikázání-pak platí to,že zloději useknou ruku,oslepí sexuálního násilníka...Možná,že z něčeho takovýho by cikáni asi fakt dostali strach.Podle mě dělají cikáni bordel jenom tam,kde si troufnou a mají naději,že jim to projde.Přitáhni jim opratě a fungujou jaž takž.I když,makat je fakt nenaučí asi nikdo.idontknowsmile1

Banditatom (Člen)
26.02.2009 15:27:57

se skínu je mi taky na sick jsou to podle mě lidi co sami nikdy nic nedokázali a itelektem jsou většinou někde u houpacího koně. Shlukujou se do davu pač v davu je síla a těžko jsou odhalitelný a dělaj bordelsick

většina s nich ani nemá tušení proč a kdy vzniklo hnutí skinheadsheadshake

souhlas i mezi bílíma jsou hovada lidi, ale proč naše legislativa používá dva metry!!! Proč já když někomu způsobím takové to zranění mu budu celej život platit a xxx nic ani soud, ani odškodné prostě nic. A to co se stalo bobuloj a některým jinným lidem je něco nepřípustného. Zkuste to někdo udělat xxx a jak to skončí? soud basa a celej živvot calovat!!!! Určitě jsou i mezi xxx slušný lidi ale bohužel je to menšina v menšiněsmile2

PALOUS (Člen)
26.02.2009 15:46:21

gore psal:
Ondráš psal:

teď uš jogoodjina k sem ho měl rádgoodale vod handrkování vo Výběru bych z nějsickdyk bes Pavlíčka není nic Výběridontknowno a teď to dorazil,že šel dělat něco s čím stejně nehne akorát bude za volabigsmile

Jebat motorky :-)
jaryn (Člen)
26.02.2009 15:55:34

PALOUS psal:
gore psal:
Ondráš psal:

teď uš jogoodjina k sem ho měl rádgoodale vod handrkování vo Výběru bych z nějsickdyk bes Pavlíčka není nic Výběridontknowno a teď to dorazil,že šel dělat něco s čím stejně nehne akorát bude za volabigsmile

goodgood

Kelly01 (Člen)
26.02.2009 16:26:34

A totální pecka je dvojí metr při odškodnění za urážky na pochybné ctismile1

Tak jak si tu říkáme  by to stálo být VIP velký penízebigsmile

Ale co mi soud přiřkne třeba za sprostýho Osirisesurprised

God Save The Queen!
Ondráš (Člen)
26.02.2009 16:55:32

PALOUS psal:

Jsem rád, že jsem zažil ještě starej Výběr.good

osiris (Člen)
26.02.2009 16:58:51

...dvě padesát, ale co už nejsou padíky, tak jenom 2 kačeny smile1

Michal Dk (Člen)
26.02.2009 16:59:39

mr.BSE (Člen)
26.02.2009 17:08:21

Ale dyť je to šaškec. Na týden si zahrajou na nejhodnější a je to.
A i kdyby ne, tak stejně ten pseudorockovej čurák ve finále řekne, že sme zmrdi my. fucksick

Second Class Citizen
1130 Café Racer
bobule (Člen)
26.02.2009 17:27:55

jaryn psal:

Souhlasím s Lihym.Mám za to,že ne všichni cikáni jsou špatný. s pár z nich jsem i dělal.Tady u nás v Sudetech jsou jednak ti starousedlíci,moc nemakaj,ale taky nekradou.Moc...smile1Pak jsou tu ale taky ty naplaveniny,jejich známí a příbuzní z Ostravska a Slovenska.A to je teda rozdíl.Holota největší.badbadbadNesouhlasím s tím,čemu se říká kolektivní vina,ale na druhou stranu,stát se tady to co Bobulovo bobuli,hoří tu jeden jejich barák za druhým. P.S. Slováky i Ostraváky mám rád..good
P.P.S. Co novýho  u Bobulů,už je paní líp?a je něco novýho ohledně toho šmejda?

nového zatim nic, pani ač má stehy na hlavě, natržený ucho a bojí se chodit sama ven tak je redy, kriminálka nám slíbila nějakou činost tak uvidim, jinak sem rozhodil sítě po známejch na Kladně jestli někdo nezjistí kdo to byl, víc toho dělat nemůžu, pokud zjistim za PČR jmé no tak dostane deku a pak ho udáme, ale je to všechno ve fázi kdybybad

hlavní pro mě je aby už pani nikoho podobnýho nepotkala a co nejdřív na to zapoměla, ač mě leží v žaludku tak víc dělat nemůžu a určitě když zjistim kdo to je tak nepudu s trubkou mu rozbít hlavu, lebo jak už bylo psáno, ve finál bych to odnes jábad, lehká satisfakce bude když pude na pár let do chládku do Vinařic kde mam známý bachaře který tam z něj udělaj děvkugood

to jebu
Michal Dk (Člen)
26.02.2009 17:36:19

Kdyby ho náhodou poslali do Valdic můžu helfnout tam.smokin

Kelly01 (Člen)
26.02.2009 19:45:34

Jsi tam "capo di tutti"surprised

God Save The Queen!
Michal Dk (Člen)
27.02.2009 06:37:11

Jsou tam nějaký kumpáni cool

Filous (Člen)
27.02.2009 07:56:31

...a dybys ho dostal do Jiřic, tag tam bych to moch s čokoládovym vokem toho zmrda popostrčit třeba jásurprised

jaryn (Člen)
27.02.2009 08:12:13

To Bobule: Dělá se to trošku jinak.jak zjistíš,kdo to je,dáš vědět někomu odjinud a pak se to sehraje tak,že se vyprovokuje bitka,kde bude ten hajzl za mamlase.Pak už se n aférovou bitku nehraje.jde o to ho na čas vyřadit ze společnosti.třeba se mu projít po prstech.Prstech u rukou,pochopitelně.smile1Hajzl dostane co zaslouží třeba i půl roku potom.A nemusí nutně vědět za co to bylo.Dej kdykoli vědět,nějeký zkušenosti máme...goodPozdravuj paní...

Filous (Člen)
27.02.2009 08:18:46

jaryn psal:

To Bobule: Dělá se to trošku jinak.jak zjistíš,kdo to je,dáš vědět někomu odjinud a pak se to sehraje tak,že se vyprovokuje bitka,kde bude ten hajzl za mamlase.Pak už se n aférovou bitku nehraje.jde o to ho na čas vyřadit ze společnosti.třeba se mu projít po prstech.Prstech u rukou,pochopitelně.smile1Hajzl dostane co zaslouží třeba i půl roku potom.A nemusí nutně vědět za co to bylo.Dej kdykoli vědět,nějeký zkušenosti máme...goodPozdravuj paní...

...vono je lepčí, dyš ví za co...a mělo by to bolet natolik, aby si cokolif dalšího rozmyslelidontknow ...mě jeden taky teť uš jen zdravíbigsmile
...třeba kámoš dyš zjistil, gdo mu vybílil skelp, tak dotyčnýho čmouda naložil i s lopatou do kufru, vodves ho do lesa, tam ho nechal vykopat díru dva na půl a metr hlubokou, nechal ho do ní lehnout a hodil mu dvje lopaty na pupek...pag ho vytách pochcanýho a druhej den měl prachy na kerý si cenil vopsach toho sklepa f poštovní schráncegood

osiris (Člen)
27.02.2009 08:43:54

...a něgdo úplně jinej vo ty prachy chvíli přet tym přišel bigsmilebigsmile

Filous (Člen)
27.02.2009 08:50:20

osiris psal:

...to je bohužel velice reálnýsmile2

huskyb12 (Administrator)
27.02.2009 08:51:22

osiris psal:

hovnajs, hnědočech si je skočil vybrat z bankomatu :)))

ale di, Ty brepto ...
osiris (Člen)
27.02.2009 09:33:31

huskyb12 psal:
osiris psal:

hovnajs, hnědočech si je skočil vybrat z bankomatu :)))

...zavřenýho ...zezadu bigsmilebigsmile

huskyb12 (Administrator)
27.02.2009 14:02:05

no jistě :)))

ale di, Ty brepto ...
bobule (Člen)
27.02.2009 18:50:10

bohužel je to stále ve fázi: neznámý pachatel, pár známejch to skouší sondovat ale voni navíc prej černý na sebe nepráskaj, uvidíme estli za nějakej peníz někdo bonznesurprised

jinak jak už sem psal vedle, udělal to zassick

to jebu
jaryn (Člen)
27.02.2009 19:14:31

To mi poser,čoveče...Nejdou sehnat třeba záběry z pouličních kamer Městské policie?

bobule (Člen)
27.02.2009 19:17:41

jaryn psal:

To mi poser,čoveče...Nejdou sehnat třeba záběry z pouličních kamer Městské policie?

to projeli, bohužel v týdle oblasti nejni ani jednabad

to jebu
jaryn (Člen)
27.02.2009 19:22:33

Toje dílo...idontknow

bobule (Člen)
27.02.2009 19:31:11

to jebu
Baltazar (Člen)