Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » ... internet v mobilu?

SLUGI (Člen)
24.01.2009 22:02:03

... internet v mobilu?

... sorry že to sem cpu,ale potřebuju se zeptat jak to funguje. Jde mi vo to že sem využil u Vodafounu tu nabídku "6 měsíců net v mobilu zadara" a zajímalo by mě (pokud to někdo ví) jak to funguje. Můžu bejt prostě furt na netu a je to zadara,nebo je v tom ňáká finta a budou chtít zaplatit za "něco jinýho" ?

http://www.vodafone.cz/live/aktivace_nastaveni.htm

"FORTUNA IUVAT AUDACES"
PALOUS (Člen)
24.01.2009 22:03:26

Re: ... internet v mobilu?

SLUGI psal:

... sorry že to sem cpu,ale potřebuju se zeptat jak to funguje. Jde mi vo to že sem využil u Vodafounu tu nabídku "6 měsíců net v mobilu zadara" a zajímalo by mě (pokud to někdo ví) jak to funguje. Můžu bejt prostě furt na netu a je to zadara,nebo je v tom ňáká finta a budou chtít zaplatit za "něco jinýho" ?

neboj se nicgoodvoni s tebe budou sosat lovegoodsi viděl něco zadarmo?bigsmile

Jebat motorky :-)
fidoB6 (Člen)
24.01.2009 22:05:41

A otázka, zda se na ten net můžeš píchnout třeba nouťasem přes mobil... Ale bude to pomalý, drahý a k hovnubad

...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
SLUGI (Člen)
24.01.2009 22:11:17

... idontknowidontknow

http://www.vodafone.cz/osobni/tarify_ce … pojeni.htm

... nemíním tam bejt furt,vod toho mám noťas,jen sem si říkal že když je to na 6 měsíců zdarma proč to nevyužít pro případ že bych něco potřeboval když jsem někde venku idontknow

"FORTUNA IUVAT AUDACES"
PALOUS (Člen)
24.01.2009 22:17:01

SLUGI psal:

... idontknowidontknow

http://www.vodafone.cz/osobni/tarify_ce … pojeni.htm

... nemíním tam bejt furt,vod toho mám noťas,jen sem si říkal že když je to na 6 měsíců zdarma proč to nevyužít pro případ že bych něco potřeboval když jsem někde venku idontknow

jo ale ty seš furt u počítačebigsmile

SLUGI (Člen)
24.01.2009 22:18:52

... no právě smile1
... proto si říkám, co kdybych musel odběhnout idontknow evil bigsmile

"FORTUNA IUVAT AUDACES"
osiris (Člen)
24.01.2009 22:19:35

PALOUS psal:
SLUGI psal:

...ale hovno, je to úplně zadarmo, mužeš projet kolik chceš, můžeš na to klidně píchnout i noťas, jen je tam měsíční fup 100 mega a po něm zpomalíš, neumím si teda představit na kolik, když už samo o sobě je to i v samotným mobilu hlemejžď
...neboj, klidně to využívej, po 6ti měsících ti pošlou jen esemesky s upozorněním že pokud službu neodhlásíš (bezplatně samo), tak ti pak budou účtovat měsíčně 170 kačen, stačí jim totiž že si na to za ten půlrok zvykneš natolik, že se s tím pak nebudeš chtít rozloučit, jednodichý a prostý, žádnej podfuk ani zázrak, natož věda, nenech se strašit good smile1

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
PALOUS (Člen)
24.01.2009 22:22:10

osiris psal:
PALOUS psal:
SLUGI psal:

...ale hovno, je to úplně zadarmo, mužeš projet kolik chceš, můžeš na to klidně píchnout i noťas, jen je tam měsíční fup 100 mega a po něm zpomalíš, neumím si teda představit na kolik, když už samo o sobě je to i v samotným mobilu hlemejžď
...neboj, klidně to využívej, po 6ti měsících ti pošlou jen esemesky s upozorněním že pokud službu neodhlásíš (bezplatně samo), tak ti pak budou účtovat měsíčně 170 kačen, stačí jim totiž že si na to za ten půlrok zvykneš natolik, že se s tím pak nebudeš chtít rozloučit, jednodichý a prostý, žádnej podfuk ani zázrak, natož věda, nenech se strašit good smile1

dopičetadyušanilidinemožustrašitbigsmile

mr.BSE (Člen)
24.01.2009 22:23:07

Mam to aktivovany asi mesic a neuctujou nic, akorat pak po pul roce je tam tusim 170kacek/metr.

Second Class Citizen
1130 Café Racer
SLUGI (Člen)
24.01.2009 22:29:17

... a jéje, kde na to ten čas vemu idontknow
... po 8 měsících kdy sem marodil a byl celej den na netu už skoro 2 měsíce  !!! dělám a nějak net nestíhám, asi budu muset změnit zaměstnání idontknowevil

"FORTUNA IUVAT AUDACES"
mr.BSE (Člen)
24.01.2009 22:31:53

vono je to pouzitelny stejne asi jen na jimma, nebo pro pripojeni k notesu.

Second Class Citizen
1130 Café Racer
SLUGI (Člen)
24.01.2009 23:05:27

... zkouška spojení z tel.

"FORTUNA IUVAT AUDACES"
SLUGI (Člen)
24.01.2009 23:07:41

... funguje surprised
... ale z noťase je to good

"FORTUNA IUVAT AUDACES"
siky (Člen)
25.01.2009 12:27:36

mám to aktivované přes měsíc a hned první měsíc sem přesáhl ten limit 100 mega(nebo čeho to),tak mi o půlnoci poslali 3 sms,že sem přečerpal limit,byl to dobrý budíček.Pak byla ta rychlost fakt tragická,jedna stránka se načítala klidně půl minuty a video to nespustilo vůbec.Ale je to zadara a po ukončení měsíce rychlost zase zvedli.

nicola.foxx (Člen)
25.01.2009 17:12:22

At jde Vodafon s tou FUPkou do hajzlu. Dneska mas minimalne ctyri mobilni poskytovatele internetu a oni si porad jeste serou hlavu s omezenim prenesenych dat.
Ja to mam vod kysliku a zadny pojebany vomezeni tam nemam. Hlavne, ze na zaklade novy a nedokonaly sluzby muzou nasrat dalsi reklamy. Zaklad je totiz to aby byli videt a ne aby to bylo funkcni a konkurence schopny. A to pokryti je taky ubohy. Uz nikdy. Neco podobnyho rozjel tmobile a se stejnym nastavenim. Jedinej kdo z toho na konci fakt profitoval byl O2, pac si ty lidi naucej na mobilni net a po trablech co meli skocili do O2 bez limitu a lepsim pokrytim a vyzsi rychlosti.

Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
osiris (Člen)
25.01.2009 17:49:47

...dyť si taky můžeš vybrat jestli s fup nebo bez, v nabídce to je ;)

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
luig (Člen)
25.01.2009 19:22:36

O2 má na jeho internet v mobilu taky FUP, tušim 37,5 MB na tejden

Ne asi
nicola.foxx (Člen)
25.01.2009 19:28:40

Ja mam vod kysliku dva tarify. Jeden na CDMA a je bez limitu s rychlosti az 1MBit(zalezi kolik lidi to v dane lokalite pouziva, pak se rychlost deli poctem pripojenych) a dalsi mam pro mobil a taky bez limitu s rychlosti v curakove az 3,5MBit. Kamos si to poridil vod kysliku taky a nabidli mu to samy s tim, ze jsou cerstve zruseny FUPky. Kdyz jsem zkousel T a V a ufouna, tak to bylo alles na govno.

Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Tomas600N (Člen)
25.01.2009 20:56:31

jo,je to opravdu zadara,bez podminek,susedka to ma a pochvaluje si to,stahla si prohližeč operu a pry paradagood

SLUGI (Člen)
25.01.2009 21:05:34

... paráda,paráda idontknow
... je to hnus velebnosti, nééééž se někam dostanu,nééééž si něco prohlídnu.
... je to malý,nepřehledný,alejak sem říkal,je to zadara a když náhodou budu někdy něco potřebovat tak to využiju.

"FORTUNA IUVAT AUDACES"
K.a.s.y.m. (Člen)
26.01.2009 07:30:08

SLUGI psal:

... paráda,paráda idontknow
... je to hnus velebnosti, nééééž se někam dostanu,nééééž si něco prohlídnu.
... je to malý,nepřehledný,alejak sem říkal,je to zadara a když náhodou budu někdy něco potřebovat tak to využiju.

tohle je dobry treba na wap variantu ICQ  myslim,ze se to jmenzje TJAT ale jinak je to celkem k prdu na malý obrazovce klasickýho telefonu.Na PDA,MDA a jinejch podobnejch by to bylo asi lepší.

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS