Nejsi přihlášen
... internet v mobilu?
... sorry že to sem cpu,ale potřebuju se zeptat jak to funguje. Jde mi vo to že sem využil u Vodafounu tu nabídku "6 měsíců net v mobilu zadara" a zajímalo by mě (pokud to někdo ví) jak to funguje. Můžu bejt prostě furt na netu a je to zadara,nebo je v tom ňáká finta a budou chtít zaplatit za "něco jinýho" ?
http://www.vodafone.cz/live/aktivace_nastaveni.htm
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Re: ... internet v mobilu?
SLUGI psal:... sorry že to sem cpu,ale potřebuju se zeptat jak to funguje. Jde mi vo to že sem využil u Vodafounu tu nabídku "6 měsíců net v mobilu zadara" a zajímalo by mě (pokud to někdo ví) jak to funguje. Můžu bejt prostě furt na netu a je to zadara,nebo je v tom ňáká finta a budou chtít zaplatit za "něco jinýho" ?
http://www.vodafone.cz/live/aktivace_nastaveni.htm
neboj se nicvoni s tebe budou sosat lovesi viděl něco zadarmo?
Jebat motorky :-)
...
http://www.vodafone.cz/osobni/tarify_ce … pojeni.htm
... nemíním tam bejt furt,vod toho mám noťas,jen sem si říkal že když je to na 6 měsíců zdarma proč to nevyužít pro případ že bych něco potřeboval když jsem někde venku
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
SLUGI psal:...
http://www.vodafone.cz/osobni/tarify_ce … pojeni.htm
... nemíním tam bejt furt,vod toho mám noťas,jen sem si říkal že když je to na 6 měsíců zdarma proč to nevyužít pro případ že bych něco potřeboval když jsem někde venku
jo ale ty seš furt u počítače
PALOUS psal:SLUGI psal:... sorry že to sem cpu,ale potřebuju se zeptat jak to funguje. Jde mi vo to že sem využil u Vodafounu tu nabídku "6 měsíců net v mobilu zadara" a zajímalo by mě (pokud to někdo ví) jak to funguje. Můžu bejt prostě furt na netu a je to zadara,nebo je v tom ňáká finta a budou chtít zaplatit za "něco jinýho" ?
http://www.vodafone.cz/live/aktivace_nastaveni.htmneboj se nicvoni s tebe budou sosat lovesi viděl něco zadarmo?
...ale hovno, je to úplně zadarmo, mužeš projet kolik chceš, můžeš na to klidně píchnout i noťas, jen je tam měsíční fup 100 mega a po něm zpomalíš, neumím si teda představit na kolik, když už samo o sobě je to i v samotným mobilu hlemejžď
...neboj, klidně to využívej, po 6ti měsících ti pošlou jen esemesky s upozorněním že pokud službu neodhlásíš (bezplatně samo), tak ti pak budou účtovat měsíčně 170 kačen, stačí jim totiž že si na to za ten půlrok zvykneš natolik, že se s tím pak nebudeš chtít rozloučit, jednodichý a prostý, žádnej podfuk ani zázrak, natož věda, nenech se strašit
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:PALOUS psal:SLUGI psal:... sorry že to sem cpu,ale potřebuju se zeptat jak to funguje. Jde mi vo to že sem využil u Vodafounu tu nabídku "6 měsíců net v mobilu zadara" a zajímalo by mě (pokud to někdo ví) jak to funguje. Můžu bejt prostě furt na netu a je to zadara,nebo je v tom ňáká finta a budou chtít zaplatit za "něco jinýho" ?
http://www.vodafone.cz/live/aktivace_nastaveni.htmneboj se nicvoni s tebe budou sosat lovesi viděl něco zadarmo?
...ale hovno, je to úplně zadarmo, mužeš projet kolik chceš, můžeš na to klidně píchnout i noťas, jen je tam měsíční fup 100 mega a po něm zpomalíš, neumím si teda představit na kolik, když už samo o sobě je to i v samotným mobilu hlemejžď
...neboj, klidně to využívej, po 6ti měsících ti pošlou jen esemesky s upozorněním že pokud službu neodhlásíš (bezplatně samo), tak ti pak budou účtovat měsíčně 170 kačen, stačí jim totiž že si na to za ten půlrok zvykneš natolik, že se s tím pak nebudeš chtít rozloučit, jednodichý a prostý, žádnej podfuk ani zázrak, natož věda, nenech se strašit
dopičetadyušanilidinemožustrašit
mám to aktivované přes měsíc a hned první měsíc sem přesáhl ten limit 100 mega(nebo čeho to),tak mi o půlnoci poslali 3 sms,že sem přečerpal limit,byl to dobrý budíček.Pak byla ta rychlost fakt tragická,jedna stránka se načítala klidně půl minuty a video to nespustilo vůbec.Ale je to zadara a po ukončení měsíce rychlost zase zvedli.
nicola.foxx (Člen) 25.01.2009 17:12:22 Offline |
At jde Vodafon s tou FUPkou do hajzlu. Dneska mas minimalne ctyri mobilni poskytovatele internetu a oni si porad jeste serou hlavu s omezenim prenesenych dat.
Ja to mam vod kysliku a zadny pojebany vomezeni tam nemam. Hlavne, ze na zaklade novy a nedokonaly sluzby muzou nasrat dalsi reklamy. Zaklad je totiz to aby byli videt a ne aby to bylo funkcni a konkurence schopny. A to pokryti je taky ubohy. Uz nikdy. Neco podobnyho rozjel tmobile a se stejnym nastavenim. Jedinej kdo z toho na konci fakt profitoval byl O2, pac si ty lidi naucej na mobilni net a po trablech co meli skocili do O2 bez limitu a lepsim pokrytim a vyzsi rychlosti.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
nicola.foxx (Člen) 25.01.2009 19:28:40 Offline |
Ja mam vod kysliku dva tarify. Jeden na CDMA a je bez limitu s rychlosti az 1MBit(zalezi kolik lidi to v dane lokalite pouziva, pak se rychlost deli poctem pripojenych) a dalsi mam pro mobil a taky bez limitu s rychlosti v curakove az 3,5MBit. Kamos si to poridil vod kysliku taky a nabidli mu to samy s tim, ze jsou cerstve zruseny FUPky. Kdyz jsem zkousel T a V a ufouna, tak to bylo alles na govno.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
... paráda,paráda
... je to hnus velebnosti, nééééž se někam dostanu,nééééž si něco prohlídnu.
... je to malý,nepřehledný,alejak sem říkal,je to zadara a když náhodou budu někdy něco potřebovat tak to využiju.
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
K.a.s.y.m. (Člen) 26.01.2009 07:30:08 Offline |
SLUGI psal:... paráda,paráda
... je to hnus velebnosti, nééééž se někam dostanu,nééééž si něco prohlídnu.
... je to malý,nepřehledný,alejak sem říkal,je to zadara a když náhodou budu někdy něco potřebovat tak to využiju.
tohle je dobry treba na wap variantu ICQ myslim,ze se to jmenzje TJAT ale jinak je to celkem k prdu na malý obrazovce klasickýho telefonu.Na PDA,MDA a jinejch podobnejch by to bylo asi lepší.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Stránky: 1