Nejsi přihlášen
killerrebel (Člen) 25.01.2009 11:12:22 Offline |
Novy štítek antifog HELP
Zdravím koupil jsem si přilbu AGV ktera ma štitek s antifogem proti zamlžování... včera jsem se chtěl projet na moto a odzkoušet tu přilbu.. sundal jsem tu folii co na ni byla od novoty a ted vidim jako by flíček od prstu z vnitřní strany... Vzal jsem mokry kapesník a že to utřu... jenže, dělalo to něco pro mě nepochopitelneho, takovy efekt jako když vam zamrza sklo v zimě ale strašně rychle na místech kde se štítek dostal do kontaktu s vodou... a pak to bylo takove matné a drsnější ... tak jsem to vzal pod kohoutek a myl jsem to pod tekoucí vodou... nakonec jsem to umyl jakoby takovou malou vrstvičku NĚČEHO nevim čeho, a nevim jestli jsem udělal nějakou chybu nebo tak ale nepostupoval jsem jinak než mi řeli na prodejně (mokry jemny hadřík) nevite co by to mohlo být, jestli to tak má dělat nebo ne.. POMOOOOOC PROSÍÍM
Více na http://www.motorkari.cz/profil/killerrebel/ <- ta je moje :)
killerrebel (Člen) 25.01.2009 12:00:17 Offline |
Re: Novy štítek antifog HELP
osiris psal:...lepší řešení je to vzít (ten antifog) vždy přímo podt tekoucí vodou a jemně holou rukou (bez saponátů)
no jooo to jsem pak udělal jen ono se ten efekt toho jakoby zamrzani pokračovalo dal jak říkam při styku s vodou... jako bych narušil nějakou zaschlou vrstvu něčeho
killerrebel (Člen) 25.01.2009 12:13:34 Offline |
no vypada to že to je OK jen jestli jsem tímhle nesundal ten antifog... a nebo jestli to nebylo pšatne plexi to bych mohl jít reklamovat...
ta vrstvička antifogu právě tou vodou dost změkne, takže se ti možná povedlo ho celej "umejt" (to jas psal o nějaký vrstvičce něčeho)jako mě kdysi u jedněch lyžařskejch brejlí. U uvexu to jenom opláchnu a ničím na to nešahám dokud to neuschne.
Strýcfajtr !!!
nicola.foxx (Člen) 25.01.2009 13:53:38 Offline |
Stejnou kokotinu jsem udelal na Schuberth C2 a tak jsem to taky cely smyl do prdele. Mas tri moznosti reseni. Pouzit tekutej antifog(jako je na brejle), nebo si koupit novy plexi a nebo se na to vysrat a jezdit bez toho.
Spravnej postup na tenhle antifog je jak psal Jelen. Zvenku to umejes a ze vnitr to jen namocit a uschnout, jak na to sahnes hadrou, tak je to v prdeli.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
...to není pravda, pod tekoucí vodou bez saponátů to můžeš mejt zlehka holou rukou nebo hadrem kterej nepouští chlupy; po umytí to zrovna tak můžeš opět zlehka utřít-osušit zase hadrem co nepouští chlupy nebo papírovou utěrkou, na cestách klidně hajzlpapírem
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
..kdyby jen funět..
http://www.evisor.tv/tv/motorrad-fun/mo … e-5465.htm
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Pšán psal:..kdyby jen funět..
http://www.evisor.tv/tv/motorrad-fun/mo … e-5465.htm
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
nicola.foxx (Člen) 25.01.2009 17:03:26 Offline |
TO OSI:
No prave, to zlehka je dost podstatny a to se mi nak nepovedlo. Takze to vidim na ten antifog ve spreju.
Já pokud chci vyčistit plexi ze vnitř, tak na to pustím z kohoutku vodu a lehce umeju rukou, jak bych na to vzal třeba jenom hadr tak jsem v protože tu vrstvu minimálně podřu a nebo sundám komplet což se povedlo tobě.
nicola.foxx (Člen) 25.01.2009 19:32:17 Offline |
Vzdyt de vo prd. V nejhorsim pripade koupim novy plexi a mam to az do prvniho cisteni zase s antifogem.
...Ája i já máme na svym Sharku taky antifog a páč se vo fšechny motorkový vjeci staram já, tudíš jí i meju plégo, tag vim, že u toho Žraločího nejni problém ani s jemnou houbičkou a sprchovym gelem...ofšem u nový Banditky sem antifog hledal marně ...vono by to asi taky bylo zbytečný, dyš je vokolo pléga 5 mm fuga ...to si zas budu nadávat při prvnim dešti, co sem si to koupil ...a eště to má navíc "rychloupínací" pleksi na imbus šrouby...no jo, holt sebou budu vozit imbus klíč, abych ho moch umejt
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
killerrebel (Člen) 26.01.2009 18:06:10 Offline |
Přesně tak měl jsem tam flíček asi od vlhkeho prstu nevim, a jak to přišlo do styku s vodou tak to uplně zmatnělo skoro vidět přes to nešlo tak pod tekoucí vodou jsem to umyl a nějaka chujska vrstvička šla pryč... ale tak na co to tam je ten antifog když při styku s vodou to udě+la tohle... to přece nejde.... když si představim že jedu v dešti, pootevřu plexi nebo na křižovatce uplně a uděla mi to tohle, tak to jsem dojel bo bych nic neviděl... to se mi nezda aby to dělalo... to přeci nemůže...
killerrebel (Člen) 26.01.2009 19:18:25 Offline |
tak jasně... jen ono mi to nešlo umít po cele ploše plexi hlavně uprostřed to slezlo a při určitých uhlech jde vidět ta hranice toho a to už nějak nereaguje na vodu jak ten prostředek... asi to zkusim na reklamačku to plexi
Hele, já mám kýbl vod UVexu (V1) a tam ten sráč je zevnitř taky. Pokud to umeješ normálním způsobem, tak tomu neublížíš. Můžeš to i leštit hadrem, ale jemně. Dlouho jsem s tim laboroval taky, páč když mi zevnitř zaschly kapky, tak ty mapy nešli dolu. Jedině to pak vzít zpět pod vodu. Musíš najít vhodnej hadr, kterej tolik nedrhne a po povrchu víc klouže. Zkus hned po umytí švédskou utěrku, dobře saje.
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Zdenda psal:Hele, já mám kýbl vod UVexu (V1) a tam ten sráč je zevnitř taky. Pokud to umeješ normálním způsobem, tak tomu neublížíš. Můžeš to i leštit hadrem, ale jemně. Dlouho jsem s tim laboroval taky, páč když mi zevnitř zaschly kapky, tak ty mapy nešli dolu. Jedině to pak vzít zpět pod vodu. Musíš najít vhodnej hadr, kterej tolik nedrhne a po povrchu víc klouže. Zkus hned po umytí švédskou utěrku, dobře saje.
...já to dycky doma utírám takovou tou papírovou kuchyňskou utěrkou a venku papírovym kapesníkem a pohoda
nicola.foxx (Člen) 27.01.2009 20:55:28 Offline |
No a ja to vzal dratenkou a je to v prdeli
Filous psal:Zdenda psal:Hele, já mám kýbl vod UVexu (V1) a tam ten sráč je zevnitř taky. Pokud to umeješ normálním způsobem, tak tomu neublížíš. Můžeš to i leštit hadrem, ale jemně. Dlouho jsem s tim laboroval taky, páč když mi zevnitř zaschly kapky, tak ty mapy nešli dolu. Jedině to pak vzít zpět pod vodu. Musíš najít vhodnej hadr, kterej tolik nedrhne a po povrchu víc klouže. Zkus hned po umytí švédskou utěrku, dobře saje.
...já to dycky doma utírám takovou tou papírovou kuchyňskou utěrkou a venku papírovym kapesníkem a pohoda
Dyť si řikal, že na Šarku nic takovýho nemáš?
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Zdenda psal:Filous psal:Zdenda psal:Hele, já mám kýbl vod UVexu (V1) a tam ten sráč je zevnitř taky. Pokud to umeješ normálním způsobem, tak tomu neublížíš. Můžeš to i leštit hadrem, ale jemně. Dlouho jsem s tim laboroval taky, páč když mi zevnitř zaschly kapky, tak ty mapy nešli dolu. Jedině to pak vzít zpět pod vodu. Musíš najít vhodnej hadr, kterej tolik nedrhne a po povrchu víc klouže. Zkus hned po umytí švédskou utěrku, dobře saje.
Dyť si řikal, že na Šarku nic takovýho nemáš?
...ale kulasa, na Šarku sou, ale na Banditce nejni
Filous psal:Zdenda psal:Aha no dyž ty vobčas mluvíš tak divně
...jááááág divně??? ...copag sem z Moravy???
..hej,fešaku..nějak z teho je čut,že maš nějaky problem..
..nesi ve stavu,kdy si to mužeš dovolit,tak nerypej..
..ale bo tě mam rad,tak chuj s tym..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Progear 650 (Člen) 28.01.2009 21:17:26 Offline |
Pšán psal:Filous psal:Zdenda psal:Aha no dyž ty vobčas mluvíš tak divně
tak tak... chuj s tym...
PS: světílko a proužky už mám...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 28.01.2009 21:40:29 Offline |
Pšán psal:..šikula..
..díky moc..
..dneska jsi mě překvapil,žes nedal Filousův domácí úkol ohledně spojky B6-B12
..ale jseš mlád a stále se učíš..
no ty woe, já snad nevěřim vlastnim očím....
doufám, že si ani na vteřinku nemyslel, že sem takovej chuj, že bych tohle nevěděl...
dělal sem si prdel.... třeba Filousoj to bylo jasný dle příspěvků od začátku...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 28.01.2009 21:49:55 Offline |
Pšán psal:..nekličkuj,nikdo není dokonalý..
tak jo, přiznávám... sem... a já furt proc mi ta spojka jde tak ztuha... a vono je to tím že je hydraulická....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 28.01.2009 21:59:28 Offline |
Pšán psal:..nebuď hned tak změrzly..
..ale naskočil jsi na první vrknutí..
jj, to já rád... škoda jen že Bandour nejni jako ja....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
killerrebel (Člen) 28.01.2009 22:05:13 Offline |
no v patek jedu stejne na reklamacku ... stejne sem si vsim ady na plexi... jak měli na te folii co tam davaji od novoty napsanou cenu lihačem tak to nejak propilo a na plexi to nechalo takove slaboucce zlute stopy s cenou 9 990 takze to tam neci a dolu se tomu nece... takze neni co řešit
Pšán psal:Filous psal:Zdenda psal:Aha no dyž ty vobčas mluvíš tak divně
...pravda, pravda ............rači počkam aš srostu
Filous psal:Pšán psal:Filous psal:
...jááááág divně??? ...copag sem z Moravy???..hej,fešaku..nějak z teho je čut,že maš nějaky problem..
..ale bo tě mam rad,tak chuj s tym.....pravda, pravda ............rači počkam aš srostu
posero woe bych ti helfnul
Zdenda psal:Filous psal:Pšán psal:
..ale bo tě mam rad,tak chuj s tym.....pravda, pravda ............rači počkam aš srostu
posero woe bych ti helfnul
...tag Pšáne...FIGHT!!! dem na to!!! ...já budu Zdendoj řikat kam tě má praštit
nicola.foxx (Člen) 29.01.2009 15:26:31 Offline |
Filous psal:Zdenda psal:Filous psal:
...pravda, pravda ............rači počkam aš srostuposero woe bych ti helfnul
...tag Pšáne...FIGHT!!! dem na to!!! ...já budu Zdendoj řikat kam tě má praštit
Vim jeste vo jednom silakovi co by ti pomohl, ale nevim jestli ma tedkon cas.
nicola.foxx psal:Filous psal:Zdenda psal:
posero woe bych ti helfnul...tag Pšáne...FIGHT!!! dem na to!!! ...já budu Zdendoj řikat kam tě má praštit
Vim jeste vo jednom silakovi co by ti pomohl, ale nevim jestli ma tedkon cas.
...esi myslíš mistra kung-fu Progýra tag to ne, přecijen mám Pšána rát a nerat bych, aby měl trvalý násletky
Pšán psal:..kua,Fildo,cikanska ferovka jo..
..ale chuj s tym,bo už jich pár bylo..jednu navrch přežiju..
..začni Zdendovi malovat choreografii..
...neboj, bude to rychlý, Zdenda je takovej Harapes, von tě nebude mlátit, von tě utancuje
Filous psal:Pšán psal:..kua,Fildo,cikanska ferovka jo..
..ale chuj s tym,bo už jich pár bylo..jednu navrch přežiju..
..začni Zdendovi malovat choreografii.....neboj, bude to rychlý, Zdenda je takovej Harapes, von tě nebude mlátit, von tě utancuje
Helel woe nepičuj nebo jednu suchou krátkou chytneš taky
killerrebel (Člen) 31.01.2009 14:09:46 Offline |
no lidi tak jsem to vyreklamoval ale o tom antifogu jsem ani neceknul jsem to hodil na ten lihač a borec mi to hnedka vyměnil, a na tomhle stitku ten antifog je v poho už to nereaguje s vodou jak minule... takže minule tam byla nějaka chyba...
killerrebel psal:no lidi tak jsem to vyreklamoval ale o tom antifogu jsem ani neceknul jsem to hodil na ten lihač a borec mi to hnedka vyměnil, a na tomhle stitku ten antifog je v poho už to nereaguje s vodou jak minule... takže minule tam byla nějaka chyba...
Správně jsi s tím vymr...
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
killerrebel (Člen) 01.02.2009 11:21:14 Offline |
jojo aspon víím že na ten antifog radeji opatrněji
Stránky: 1