Nejsi přihlášen
inkvizitorr (Administrator) 26.01.2009 12:03:30 Offline |
alkohol test
celkem dobře udělaný wogo a lůzr ne že jim to strhneš
http://www.alkohol-test.cz
doba je temná...
K.a.s.y.m. (Člen) 26.01.2009 12:08:06 Offline |
Re: alkohol test
tenhle tester má jednu chybu a to dost velkou.Ač ráno sice najdu v peněžence účtenku s 5 pivama a 15 panakama tak nevim kdy jsem co vypil takže si spočítám tak leda velky
ale grafika zajímavá
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:tenhle tester má jednu chybu a to dost velkou.Ač ráno sice najdu v peněžence účtenku s 5 pivama a 15 panakama tak nevim kdy jsem co vypil takže si spočítám tak leda velky
ale grafika zajímavá
....tam Ti napíšou ža až za 3 dny 10 hodin ...a pak už je jedno v kolik hodin jsi je vypil
tak v dobe svoji nejvetsi slavy jsem mel prej 6.64 promile a strizlivej jsem byl az v 8 vecer druheho dne ... dle meho je to blbost. Ten vecer jsem v pohode chodel (dokonce jsem si i malem vrznul) a rano v 10 uz jsem byl ve skole zcela strizliv
asi udelali chybu v desetinne carce stejne jako se spenatem
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Banditatom (Člen) 26.01.2009 12:34:11 Offline |
Loser psal:tak v dobe svoji nejvetsi slavy jsem mel prej 6.64 promile a strizlivej jsem byl az v 8 vecer druheho dne ... dle meho je to blbost. Ten vecer jsem v pohode chodel (dokonce jsem si i malem vrznul) a rano v 10 uz jsem byl ve skole zcela strizliv
asi udelali chybu v desetinne carce stejne jako se spenatem
myslíš u tebe v desetiné čárce 66.4promile
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom (Člen) 26.01.2009 12:37:27 Offline |
Loser psal:presne tak
a to jsi byl ještě schoprnnebo se ti to spíš zdálo
Banditatom (Člen) 26.01.2009 13:09:40 Offline |
Loser psal:vse si pamatuju
kvalitní výkon já byl schopen tak max po 7 pivech
Banditatom (Člen) 26.01.2009 15:01:45 Offline |
Loser psal:mel jsem dobrej den a nejak mi to sedlo ... jeste bych pokracoval, ale uz zavirali hospodu a jinou otevrenou jsem nikde nepotkal
krutý osud pijana
Progear 650 (Člen) 26.01.2009 16:17:18 Offline |
Mas recht Loser vogo... je to nepresny, navic vyplnit dobu od do bejva pro alkáče dost těžký....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Sem chtěl jen posoudit kolik že sem měl rekord co si pamatuju a musím říct,že je to naa lže topáč já měl tenkrát ještě žízeň ale fšude zavřely a uš nebylo kama druhej den sem jel spátky z vopušťáku a v pohotady mě to ukazuje 8,89 promile3dny bych byl v hajzlu a ještě k tomu sem tam dal desinu páč tenkrát sem to měl v jedenáctcea tady není
Jebat motorky :-)
... orientačně používám tohle
http://www.alkoholmetr.cz/index.php
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
SLUGI psal:... orientačně používám tohle
To ma oboje asi stejnej zdrojak ne...Akorat ta prvni verze ma hezci kabatek.
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
souhlas je to blbost.
Kámoš dal láhev vodky a k tomu asi 10 piv. Potom při střílení rachejtlí uklouznul a naměřili mu v nemocnici při šití hlavy necelé 3 promile. A tady mu to ukazuje 6,68 nebo kolik to přesně je. takže leda tak velkou
čtyři kola jsou super, ale dvě mnohem lepší
Banditatom (Člen) 26.01.2009 19:12:40 Offline |
teď jsem si zkoušel ten druhej a je to naprd podle toho co to píše bych asi nechodil
2x12+4x10 rovná se 1.6 promile bych zdechl
PALOUS psal:Sem chtěl jen posoudit kolik že sem měl rekord co si pamatuju a musím říct,že je to naa lže topáč já měl tenkrát ještě žízeň ale fšude zavřely a uš nebylo kama druhej den sem jel spátky z vopušťáku a v pohotady mě to ukazuje 8,89 promile3dny bych byl v hajzlu a ještě k tomu sem tam dal desinu páč tenkrát sem to měl v jedenáctcea tady není
no jo, ja jsem na tom byl ve svuj slavny den uplne stejne
Loser psal:PALOUS psal:Sem chtěl jen posoudit kolik že sem měl rekord co si pamatuju a musím říct,že je to naa lže topáč já měl tenkrát ještě žízeň ale fšude zavřely a uš nebylo kama druhej den sem jel spátky z vopušťáku a v pohotady mě to ukazuje 8,89 promile3dny bych byl v hajzlu a ještě k tomu sem tam dal desinu páč tenkrát sem to měl v jedenáctcea tady není
27 jedenáctek a 4 velký vodkyvod 9.00-23.00
Jebat motorky :-)
Banditatom (Člen) 26.01.2009 21:07:44 Offline |
PALOUS psal:Loser psal:PALOUS psal:Sem chtěl jen posoudit kolik že sem měl rekord co si pamatuju a musím říct,že je to naa lže topáč já měl tenkrát ještě žízeň ale fšude zavřely a uš nebylo kama druhej den sem jel spátky z vopušťáku a v pohotady mě to ukazuje 8,89 promile3dny bych byl v hajzlu a ještě k tomu sem tam dal desinu páč tenkrát sem to měl v jedenáctcea tady není
27 jedenáctek a 4 velký vodkyvod 9.00-23.00
kuva taj to už je výkon
PALOUS psal:Borák psal:palous tys musel bejt pěkný hovado
ale svuj rekordík sem psát nebudujak hovado jen alkoholikdyk mám 2roky po ůstavech
mam te za vzor jen doufam, ze mi to nekdo brzo rozmluvi
SLUGI psal:... orientačně používám tohle
Chtělo by to policejní posudek jestli to je ok.
Zadal jsem si tam svoje dvě poslední příhody, kdy jsem chlastal, pamatuju si kdy asi kolik a ráno dejchal. Za sebe můžu říct, že to funguje docela přesně.
Ale samozřejmě když si v tabulce započítám i pivka co sem vybryndal, poupravim si pohlaví a eště tak ňák najednou zhubnu o ňáký to kilčo, budu taky moct prohlásit, že je to na a vůbec jim to nefunguje
Ňáká Honzova tabulka (za jak dlouho po kolika buchtách) by nebyla?
Michal Dk psal:SLUGI psal:... orientačně používám tohle
http://www.alkoholmetr.cz/index.phpChtělo by to policejní posudek jestli to je ok.
... jak sem psal, jen orientačně
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
SLUGI psal:Michal Dk psal:SLUGI psal:... orientačně používám tohle
http://www.alkoholmetr.cz/index.phpChtělo by to policejní posudek jestli to je ok.
... jak sem psal, jen orientačně
Já bych to nepodceňoval možná se odborník ozve
Stránky: 1