Nejsi přihlášen
rezonace ve výfuku?
tak jsem dnes nastartoval bandasku ,mám tam ladák SLK a nějak mně to ve vnitř v určitých otáčkách rezonuje jako by tam něco uletělo,přepážka nevím chci se zeptat jestli to jde rozdělat a spravit je to teda s nýtovany.Máte s tím někdo zkušenosti? díkas
Re: rezonace ve výfuku?
osiris psal:...rozdělat to jde, ale taky se stává že má člověk děcko a to mu tam tou dírkou vzadu krásně hodí kamínek nebo jinou ovinu
Kurva, že bych měl děcko?Ani o tom nevim
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
Banditatom (Člen) 26.01.2009 17:51:36 Offline |
fidoB6 psal:osiris psal:...rozdělat to jde, ale taky se stává že má člověk děcko a to mu tam tou dírkou vzadu krásně hodí kamínek nebo jinou ovinu
Kurva, že bych měl děcko?Ani o tom nevim
njn to ti takhle jednou ujely nožičky a ani si to nepametáš
To Osi: Praxe
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Kolem 3 tis. mi tam jakoby rezunuje nějaký plech. Jsem si říkal, co by to mohlo být. Vnitřní plášť svodů, něco v koncovce, nebo někde něco jiného... Říkám si to tak 20 tis. km.
Ale jednou na to přijdu.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
killerrebel (Člen) 26.01.2009 19:31:35 Offline |
zkuste to pořadně vytočit a jestli je tam nějaky kaminek tak neni možne aby nevyletěl
Více na http://www.motorkari.cz/profil/killerrebel/ <- ta je moje :)
killerrebel (Člen) 28.01.2009 22:09:12 Offline |
fidoB6 psal:killerrebel psal:zkuste to pořadně vytočit a jestli je tam nějaky kaminek tak neni možne aby nevyletěl
Nepomohlo
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … B6/P01.jpg
hmmm drsnééé... tak to bude asi prece jen vejfukem,, ale tatka s nim na B 12 neměl problemy...
Více na http://www.motorkari.cz/profil/killerrebel/ <- ta je moje :)
ROMIN psal:FILOUS-nevíš dá se to zpravit?
...dá, fšechno se dá ...roznejtuješ zadek, schodíš zadní dýnko, pag roznejtuješ předek, stahneš tubus, vyndáš vatu a tu vnitřní rouru v místě gde dosedá do zadního dýnka mírně rozehneš po celym vobvodu, tak aby dosedala bez vůle...no a přitom skontroluješ, esi nejni f přední části uklepanej svár v místě gde je přivařená ta perforovaná roura k přednímu dýnku...a při tý příležitosti ho při skládání dopěchuješ novou vatou, snejtuješ dohromady a máš GO laufu za sebou
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
inkvizitorr (Administrator) 31.01.2009 12:50:51 Offline |
klacek: víme, třeba yoshimura
doba je temná...
Filous psal:ROMIN psal:FILOUS-nevíš dá se to zpravit?
...dá, fšechno se dá ...roznejtuješ zadek, schodíš zadní dýnko, pag roznejtuješ předek, stahneš tubus, vyndáš vatu a tu vnitřní rouru v místě gde dosedá do zadního dýnka mírně rozehneš po celym vobvodu, tak aby dosedala bez vůle...no a přitom skontroluješ, esi nejni f přední části uklepanej svár v místě gde je přivařená ta perforovaná roura k přednímu dýnku...a při tý příležitosti ho při skládání dopěchuješ novou vatou, snejtuješ dohromady a máš GO laufu za sebou
...jo a aš to budeš skládat, můžeš lechce máznout pertly dýnek co zasouváš do tubusu silikonem na motory, tym to dotěsníš...sice je to pak při dalšim rozebírání vječí pakárna, ale třeba Yoshi to tak taky dělá...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Stránky: 1