Nejsi přihlášen
Nádrž dolů
Tak přišel ten čas kdy jde motorka do lakovny. Prosím Vás zasvědcené o skušenosti se sundáním nádrže. Vím že je tam přišroubovaná u sedla a ve předu zaháklá. Kolik do toho vede hadiček na benzín? Předpokládám že jedna a jak vypustit benzín to už nevím. Rád bych byl připraven na všechno. Děkuji. Bandit
GSX1250FA
K.a.s.y.m. (Člen) 28.01.2009 12:54:48 Offline |
Re: Nádrž dolů
LukinB6 psal:Tak přišel ten čas kdy jde motorka do lakovny. Prosím Vás zasvědcené o skušenosti se sundáním nádrže. Vím že je tam přišroubovaná u sedla a ve předu zaháklá. Kolik do toho vede hadiček na benzín? Předpokládám že jedna a jak vypustit benzín to už nevím. Rád bych byl připraven na všechno. Děkuji. Bandit
záleží co máš za rok...do roku 2000 včetně tam vedou jen dvě.na benzín a na podtlak.mladší ročníky mají navíc ještě dvě na přepad a a kabel na palivoměr.
Vypuštění provedeš jednoduše...otočíš kohoutem na PRI.Pokud tam kohout nemáš tak v tý jedný budeš muset vytvořit umělě podtlak a nechat jí vytéct a nebo jí vylejt vrchem přes nalejvací hrdlo.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
...no tag jag je přišroubovaná už víš a hadice jsou dvje ke kohoutu (palivová+podtlak) a dvje v pravý zadní části (přepat+ vodvzdušnění)
...a jag vypustit??? ...na kohout nasať hadici, kohout přepni na PRI a nech to vytýct...a ten zbytek vyšplouchej aš vymontuješ víčko...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Banditatom (Člen) 28.01.2009 12:56:38 Offline |
hadičky tam vedou co si pamatuju tak dvě jedna palivová druhá podtlaková. nejdřív je odpoj než to začneš sundávat pak se s tím na... ještě víc (pokud teda nemáš ruku jak lachtan a nedáš jí pod nádrž a mysím že to pujde vypustit pře polohu PRI
P.S: nekuř u toho
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom (Člen) 28.01.2009 13:22:15 Offline |
luig psal:A taky před sundáním nádrže odšroubuj kohout, uprostřed má malej šroubek. Zašprc by se ti za rám
když jseš šikovnej tak to jde i byz toho
Banditatom psal:luig psal:A taky před sundáním nádrže odšroubuj kohout, uprostřed má malej šroubek. Zašprc by se ti za rám
Jde ale neni nic snadnejšího než ten kohout urva o rám a komu se to nepodaří tak se mu to podaří až s nádrží jebne o zem
Ne asi
K.a.s.y.m. (Člen) 28.01.2009 14:43:08 Offline |
luig psal:Banditatom psal:luig psal:A taky před sundáním nádrže odšroubuj kohout, uprostřed má malej šroubek. Zašprc by se ti za rám
Jde ale neni nic snadnejšího než ten kohout urva o rám a komu se to nepodaří tak se mu to podaří až s nádrží jebne o zem
každej neni takovej lempl jako ti o kterých tu píšeš
barynek psal:Když jsem dělal minulej rok na badnasce svíčky a měnil filtr, tak jsem nic nevypouštěl jen ten kohout šel do hajzlu aby se neurval, jak říká Luig má recht, kluk ušatá
...proč bys jí taky při servisu vypouštěl??? ...ale on chce lakovat................
K.a.s.y.m. psal:luig psal:Banditatom psal:
když jseš šikovnej tak to jde i byz tohoJde ale neni nic snadnejšího než ten kohout urva o rám a komu se to nepodaří tak se mu to podaří až s nádrží jebne o zem
každej neni takovej lempl jako ti o kterých tu píšeš
Právě že lepmp je ten co se na sundání vysere a pak to zkurví
Ne asi
barynek psal:Když jsem dělal minulej rok na badnasce svíčky a měnil filtr, tak jsem nic nevypouštěl jen ten kohout šel do hajzlu aby se neurval, jak říká Luig má recht, kluk ušatá
Kecáš, žádnej kohout tam nemáš, pamatuješ? http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … hp?id=4555
Ne asi
K.a.s.y.m. (Člen) 28.01.2009 18:05:51 Offline |
luig psal:K.a.s.y.m. psal:luig psal:
Jde ale neni nic snadnejšího než ten kohout urva o rám a komu se to nepodaří tak se mu to podaří až s nádrží jebne o zemkaždej neni takovej lempl jako ti o kterých tu píšeš
Právě že lepmp je ten co se na sundání vysere a pak to zkurví
Nikdy jsem to nesundaval ani na svy ani na jiný bandasce a nestalo se mi že bych s tim jen drbnul natož to urazil.Proto říkám..je to zbytečný,ale výrobce to doporučuje
K.a.s.y.m. psal:LukinB6 psal:Tak přišel ten čas kdy jde motorka do lakovny. Prosím Vás zasvědcené o skušenosti se sundáním nádrže. Vím že je tam přišroubovaná u sedla a ve předu zaháklá. Kolik do toho vede hadiček na benzín? Předpokládám že jedna a jak vypustit benzín to už nevím. Rád bych byl připraven na všechno. Děkuji. Bandit
záleží co máš za rok...do roku 2000 včetně tam vedou jen dvě.na benzín a na podtlak.mladší ročníky mají navíc ještě dvě na přepad a a kabel na palivoměr.
Vypuštění provedeš jednoduše...otočíš kohoutem na PRI.Pokud tam kohout nemáš tak v tý jedný budeš muset vytvořit umělě podtlak a nechat jí vytéct a nebo jí vylejt vrchem přes nalejvací hrdlo.
MOŽNÁ HLOUPÁ OTÁZKA,JAK UDĚLAT UMĚLEJ PODTLAK??
když to jede,je to OK
Banditatom (Člen) 28.01.2009 18:45:58 Offline |
zdenek 1 psal:K.a.s.y.m. psal:LukinB6 psal:Tak přišel ten čas kdy jde motorka do lakovny. Prosím Vás zasvědcené o skušenosti se sundáním nádrže. Vím že je tam přišroubovaná u sedla a ve předu zaháklá. Kolik do toho vede hadiček na benzín? Předpokládám že jedna a jak vypustit benzín to už nevím. Rád bych byl připraven na všechno. Děkuji. Bandit
Vypuštění provedeš jednoduše...otočíš kohoutem na PRI.Pokud tam kohout nemáš tak v tý jedný budeš muset vytvořit umělě podtlak a nechat jí vytéct a nebo jí vylejt vrchem přes nalejvací hrdlo.MOŽNÁ HLOUPÁ OTÁZKA,JAK UDĚLAT UMĚLEJ PODTLAK??
cucej voe cucej
Banditatom (Člen) 28.01.2009 19:14:09 Offline |
a nebo se zeptej lenky voe jak se saje
luig psal:barynek psal:Když jsem dělal minulej rok na badnasce svíčky a měnil filtr, tak jsem nic nevypouštěl jen ten kohout šel do hajzlu aby se neurval, jak říká Luig má recht, kluk ušatá
Kecáš, žádnej kohout tam nemáš, pamatuješ? http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … hp?id=4555
neser woe
Bandit 4EVER!!!
K.a.s.y.m. (Člen) 29.01.2009 07:19:37 Offline |
zdenek 1 psal:K.a.s.y.m. psal:LukinB6 psal:Tak přišel ten čas kdy jde motorka do lakovny. Prosím Vás zasvědcené o skušenosti se sundáním nádrže. Vím že je tam přišroubovaná u sedla a ve předu zaháklá. Kolik do toho vede hadiček na benzín? Předpokládám že jedna a jak vypustit benzín to už nevím. Rád bych byl připraven na všechno. Děkuji. Bandit
Vypuštění provedeš jednoduše...otočíš kohoutem na PRI.Pokud tam kohout nemáš tak v tý jedný budeš muset vytvořit umělě podtlak a nechat jí vytéct a nebo jí vylejt vrchem přes nalejvací hrdlo.MOŽNÁ HLOUPÁ OTÁZKA,JAK UDĚLAT UMĚLEJ PODTLAK??
co třeba injekční stíkačka?
Tak děkuji za příspěvky, nádrž dole a už v hokně. Za chvilku odjíždí do lakovny. Model 03, 4 ks hadic a konektor na množství benzínu. Kohout jsem neoddělával před sundáním. Až před zabalením aby mi to neurvali tam. Bandit
GSX1250FA
Tak dneska jsem taky sundal nádrž. Do nádrže hadici, hubou vytvořit podtlak, a benal do kanistru. Pak ty dva šrouby, odpojit tři hadice (včetně přepadu) a šla krásně ven. Proběhla kontrola filtru a nasazení z5. Všechno v poho a v jedny osobě Jen u krku se ta nadrž hýbe doprava a doleva, ale to asi všem
gerrik psal:Tak dneska jsem taky sundal nádrž. Do nádrže hadici, hubou vytvořit podtlak, a benal do kanistru. Pak ty dva šrouby, odpojit tři hadice (včetně přepadu) a šla krásně ven. Proběhla kontrola filtru a nasazení z5. Všechno v poho a v jedny osobě Jen u krku se ta nadrž hýbe doprava a doleva, ale to asi všem
...a f kolika lidech bys to chtěls dělat???
Filous psal:gerrik psal:Tak dneska jsem taky sundal nádrž. Do nádrže hadici, hubou vytvořit podtlak, a benal do kanistru. Pak ty dva šrouby, odpojit tři hadice (včetně přepadu) a šla krásně ven. Proběhla kontrola filtru a nasazení z5. Všechno v poho a v jedny osobě Jen u krku se ta nadrž hýbe doprava a doleva, ale to asi všem
...a f kolika lidech bys to chtěls dělat???
víc hlav víc ví
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
gerrik psal:To viš že vypadla, ale nenechal jsem se zmást, a bravurně ji nasadil zpátky, mrchu jednu Faktem ovšem je, že se nádrž hýbala odjakživa, teda co jsem motku koupil. Třeba je víc ohlý ten zobák
Mě se taky trochu hýbe.
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
jednou pazourou si to nadzvednes a druhou odpojujes pod nadrzi hadice atd
gerrik psal:Ještě dotaz: když jsem ji měl dole, všiml jsem si volných konektorů, t.z. nezapojených. Předpokládám že jeden volný konektor je na připojení PC, byl tam určitě ještě jeden volnej Na co tam může být?
...připojení PC ke starý Bandasce??? ...hohohó ...neblázni, na co bys ho k tomu připojoval??? ...elektroinstalace je stejná i s vostatníma modelama, kerý se prodávaj ve svjetě a jeden konektor bude pro připojený výhřevu karburace, kerý tam nemáš a druhej pro palivoměr, kerej taky nemáš...
K.a.s.y.m. (Člen) 04.12.2009 07:59:10 Offline |
Filous psal:gerrik psal:Ještě dotaz: když jsem ji měl dole, všiml jsem si volných konektorů, t.z. nezapojených. Předpokládám že jeden volný konektor je na připojení PC, byl tam určitě ještě jeden volnej Na co tam může být?
...připojení PC ke starý Bandasce??? ...hohohó ...neblázni, na co bys ho k tomu připojoval??? ...elektroinstalace je stejná i s vostatníma modelama, kerý se prodávaj ve svjetě a jeden konektor bude pro připojený výhřevu karburace, kerý tam nemáš a druhej pro palivoměr, kerej taky nemáš...
......máme kosmický stroje s laditelnejma jednotkama
jinak jak píše Filous
Stránky: 1