Nejsi přihlášen
Pro ty co už něco pamatujou...
Pokud máte jako prohlížeč Operu... Našel jsem jeden zajímavej doplněk. Staré brambory vyrůstající na No Pogodi to jistě potěší.
http://widgets.opera.com/widget/10522/
Já si s tím vyhrál dosytosti, jak za mlada, tak teď.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Banditatom (Člen) 28.01.2009 15:20:17 Offline |
Re: Pro ty co už něco pamatujou...
to jsem měl taky jako malej byl to mazec měl jsem i ty formulky
nedá se to ještě někde koupit?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Mour psal:Hééj Ondráš, gdyž sme byli mladí tak nebyli ani digitálky woe , natož taková moderna
Tak to jsem myslel, že soudruzi v SSSR byly už trochu dál... Já to dostal jako že je to stará kraxna... Ale to byl přelom 80. a 90. let... A ze SSSR jsem měl taky první auto na dálkové ovládání. Jezdilo furt dopředu a když se zmáčknul čudlík, tak couvalo dozadu doleva (jak jinak). Když v tom člověk nechal baterky, tak přes noc vytekly.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
K.a.s.y.m. (Člen) 28.01.2009 15:44:03 Offline |
he he tohle mám ještě doma v originálu a ještě funkční..jak toho vlka tak i myslivce jak stříli kachny :)
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Banditatom (Člen) 28.01.2009 18:41:19 Offline |
pro fajnšmejkry pamatujete tu plastovou 120 (dělala se 1500 troska) úanečku to bylo auto otevírací kapota motor aj s vlečkoj jsem ji měl
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
tak vlka sem hrál dyš sem byl malej, jak sem povyrost, dostal sem obdobnou hru, ale tam číšnik chytal flašky. a ještě jí mam doma, asi skočim k šikmáčům pro baterie a zapařim
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
nicola.foxx (Člen) 28.01.2009 20:51:07 Offline |
Tuhle hru jsem kazdymu zavidel. Takze kdyz jsem byl malej tak jsem mel hovno a ted kdyz jsem trosku starsi, tak mam na hrani taky hovno. Nejvic me srali ty smejdi co meli tyhle hracky oteviraci a dvoudisplejovy. KRETENI zazobany.
Asi se budu muset venovat jediny hracce co jako kluk mam a prej to chlapum vydrzi, dokad se to neporoucha totalne a neopravitelne.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
nicola.foxx psal:Tuhle hru jsem kazdymu zavidel. Takze kdyz jsem byl malej tak jsem mel hovno a ted kdyz jsem trosku starsi, tak mam na hrani taky hovno. Nejvic me srali ty smejdi co meli tyhle hracky oteviraci a dvoudisplejovy. KRETENI zazobany.
Asi se budu muset venovat jediny hracce co jako kluk mam a prej to chlapum vydrzi, dokad se to neporoucha totalne a neopravitelne.
hele zase nemusíš kupovat baterky
Bandit 4EVER!!!
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:he he tohle mám ještě doma v originálu a ještě funkční..jak toho vlka tak i myslivce jak stříli kachny :)
...já měl potápječe co krad chobotnici poklad
ale to už jsi byl dospělej, co?
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
ross psal:Filous psal:K.a.s.y.m. psal:he he tohle mám ještě doma v originálu a ještě funkční..jak toho vlka tak i myslivce jak stříli kachny :)
...já měl potápječe co krad chobotnici poklad
ale to už jsi byl dospělej, co?
...skoro
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Stránky: 1