Nejsi přihlášen
...s o s n o v á 2009 (jízdy suzukibandit.cz)
...jen hlásím dopředu termíny který se mi podařilo domluvit na letošní rok, aby měl každej dost času zařídit si volno na danej den
...organizace bude probíhat v duchu loňskejch jízd
http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … hp?id=6065
http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … hp?id=6191
...ceny, číslo účtu a další propozice včas napíšu
sobota 13.6.2009 celej den (tady si ovšem zařiďte volno na celej víkend; překvapení, viz. jinde, info tvoří inkviz)
úterý 14.7.2009 od 12.00 do 15.00 hodin
úterý 18.8.2009 od 12.00 do 15.00 hodin
úterý 22.9.2009 od 12.00 do 15.00 hodin
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Re: ...s o s n o v á 2009 (jízdy suzukibandit.cz)
barynek psal:Tož bych poprosil o to překvapení na sobotu
osiris psal:......zařiďte volno na celej víkend.......překvapení, viz. jinde, info tvoří inkviz.......
...netrap mě
osiris psal:barynek psal:Tož bych poprosil o to překvapení na sobotu
osiris psal:......zařiďte volno na celej víkend.......překvapení, viz. jinde, info tvoří inkviz.......
...netrap mě
no z toho tvýho příspěvku chápu, že to spolu souvisí, ale jako jestli ne, tak tě trápit nebudu, když tak hezky prosíš
Editoval osiris (28.01.2009 21:22:42)
Bandit 4EVER!!!
Progear 650 (Člen) 28.01.2009 21:13:47 Offline |
se tak těšim, až mě to sere, za jak dlouho to je.....
jinak předem se hlasím na termín v 6. a 9. měsíci.... a v září možná už i Terka..
7. a 8. toho mám moc...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
nicola.foxx (Člen) 28.01.2009 21:31:01 Offline |
osiris psal:...děte do prdele
je tam napsaný: víkend, překvapení a tvoří
Tak pust aspon kousek tajemstvi na svetlo
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
..no,neuvěřitelná věc se stala,pokud to nezkurví krize a v továrně mi nezmění cyklus,tak 12.-14.6. mám mít volného..a v létě mám frčet do Trutnova,tak bych se to snažil ukopat na tenhle termín a dojel bych se juknout..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
taky dorazim... a jak pise Kojaksro - kdyz budu zdrava, cela a Bozka neporouchana
PS: Inkviz je(byl) v US of B.
inkvizitorr (Administrator) 29.01.2009 00:15:06 Offline |
ross psal:že by to byl sraz
bludíšťák je tvuj víc info budu dodávat průběžně...
doba je temná...
K.a.s.y.m. (Člen) 29.01.2009 07:12:38 Offline |
inkvizitorr psal:ross psal:že by to byl sraz
bludíšťák je tvuj víc info budu dodávat průběžně...
tak to si na tenhle termin zamlouvám taky jizdy
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Su zvědavej kolik lidí se tam nakonec objeví. Je zajímavý, že v lednu by jeli všichni všude.
Osiris: Budeš to stíhat opravit, když máš mezi jednotl. akcema jen měsíc?
Autobus je taky Suzuki... .
nicola.foxx (Člen) 29.01.2009 15:30:06 Offline |
Presne, novy cajky by se sikly. To teda jako joooo a wo tom zadna.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
K.a.s.y.m. (Člen) 02.02.2009 09:46:20 Offline |
huskyb12 psal:Filous psal:...já bych jel na sraz radši tech 400 neš ušmudlanejch 50
pojedeš jako baťoh na Ťukovi a Bzukovi nebo Ti ta pařáta do tý doby sroste ? :)))
to bych chtěl docela vidět
qwerty psal:sakra proc je sraz az tak daleko vy nemyslite na nas z mongolska dyt to mame skoro 400km
já jsem na tom líp
mám to jen 380km
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
huskyb12 psal:Filous psal:...já bych jel na sraz radši tech 400 neš ušmudlanejch 50
pojedeš jako baťoh na Ťukovi a Bzukovi nebo Ti ta pařáta do tý doby sroste ? :)))
...tag to eště nevim, ale na Bzukoj je pohodlný sedlo
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
qwerty psal:sakra proc je sraz az tak daleko vy nemyslite na nas z mongolska dyt to mame skoro 400km
Si nestezuj dyť cesta je cil
jeste nevim ve kterem terminu budu mit statnice ale pokud mi to vyjde tak urcite dorazim
nikam nejedu ... uz vas nechci ani videt ... vzdycky me vozerete a pak si ze me delate srandu
motyku uz jsem predal tatikoj a novou si kupovat nebudu (mam vyhlidnutyho luxusniho pasika v bile a na hlinach). Tak vam ho tam mozna poslu misto sebe ... doufam, ze se k nemu budete chovat lip nez ke me
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
K.a.s.y.m. (Člen) 02.02.2009 12:13:08 Offline |
Loser psal:nikam nejedu ... uz vas nechci ani videt ... vzdycky me vozerete a pak si ze me delate srandu
motyku uz jsem predal tatikoj a novou si kupovat nebudu (mam vyhlidnutyho luxusniho pasika v bile a na hlinach). Tak vam ho tam mozna poslu misto sebe ... doufam, ze se k nemu budete chovat lip nez ke me
dej sem odkaz a sepiš k tomu nějakou slohovku ať ti to můžeme odsouhlasit
Loser psal:tak to je von ... ten co ted s vama bude jezdit misto me na srazy. Ale neni zvyklej moc popijet, ze stribrne krabicky si s vama taky neda ... no snad uz ho tam necim zabavite ... http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … /lojza.JPG
jasně, budem hrát čáru s ledvinovýma kamenama
Loser psal:tak to je von ... ten co ted s vama bude jezdit misto me na srazy. Ale neni zvyklej moc popijet, ze stribrne krabicky si s vama taky neda ... no snad uz ho tam necim zabavite ... http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … /lojza.JPG
Bude mít taky triko z Loser edice?
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Fik-B6S psal:qwerty psal:sakra proc je sraz az tak daleko vy nemyslite na nas z mongolska dyt to mame skoro 400km
Si nestezuj dyť cesta je cil
jeste nevim ve kterem terminu budu mit statnice ale pokud mi to vyjde tak urcite dorazim
no ja jeste nevim jak budu robit a dovolenou asi nedostanu
WD club member.
ross psal:qwerty psal:sakra proc je sraz az tak daleko vy nemyslite na nas z mongolska dyt to mame skoro 400km
já jsem na tom líp
mám to jen 380km
tak oprava ode mne od baraku na okruh to je 365.3 km
WD club member.
Pšán psal:ale to sis našel ošklivou cestu..
no tu nejrychlejsi ale jak znam zbytek tak budou chtet jet pres prdelovice bych to videl ze vyjedu den predtim a nekde po ceste prespim
WD club member.
qwerty psal:ross psal:qwerty psal:sakra proc je sraz az tak daleko vy nemyslite na nas z mongolska dyt to mame skoro 400km
já jsem na tom líp
mám to jen 380kmtak oprava ode mne od baraku na okruh to je 365.3 km
po dálnici to taky stáhnu o 50km
ale to by mě moc nebavilo
ross psal:qwerty psal:ross psal:
já jsem na tom líp
mám to jen 380kmtak oprava ode mne od baraku na okruh to je 365.3 km
po dálnici to taky stáhnu o 50km
ale to by mě moc nebavilo
mne tez ne ale ja nesnasim dlouhe streky na jeden zatah max 180 - 200 km pak uz men to nebavi
WD club member.
qwerty psal:ross psal:qwerty psal:
tak oprava ode mne od baraku na okruh to je 365.3 kmpo dálnici to taky stáhnu o 50km
ale to by mě moc nebavilomne tez ne ale ja nesnasim dlouhe streky na jeden zatah max 180 - 200 km pak uz men to nebavi
a co má říkat 666killer, ten to má ze slovenska 550km a taky jezdí
Too gwerty:
..Opava,Bruntál,Skřítek,Šumperk,Jablonné n.Orl.,Vamberk,Hr.Králové..
..jestli tě tohle bude nudit,tak ti nevím
..to snad motorku abys prodal..
..samože se to nejede v kuse..cičko,pítíčko,papání,čuryho oblouk..prostě paráda,klídek..
..z dálnic mám kopřivku a žaludeční nervózu..
inkvizitorr (Administrator) 02.02.2009 15:48:42 Offline |
toho 13.6. bude v rámci srazu samozřejmě kousek od okruhu ubytko a předpokládám, že spousta píplůch dorazí už v pjatok večer jenom nevim jak zařídit abyste se všichni co budou chtít v sobotu jezdit v pátek moc nevožrali...
doba je temná...
inkvizitorr psal:toho 13.6. bude v rámci srazu samozřejmě kousek od okruhu ubytko a předpokládám, že spousta píplůch dorazí už v pjatok večer jenom nevim jak zařídit abyste se všichni co budou chtít v sobotu jezdit v pátek moc nevožrali...
zajímavá připomínka
qwerty psal:Pšán psal:ale to sis našel ošklivou cestu..
no tu nejrychlejsi ale jak znam zbytek tak budou chtet jet pres prdelovice bych to videl ze vyjedu den predtim a nekde po ceste prespim
jet 400km dva dny?
inkvizitorr psal:toho 13.6. bude v rámci srazu samozřejmě kousek od okruhu ubytko a předpokládám, že spousta píplůch dorazí už v pjatok večer jenom nevim jak zařídit abyste se všichni co budou chtít v sobotu jezdit v pátek moc nevožrali...
Neřešitelný problém.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Pšán psal:Too gwerty:
..samože se to nejede v kuse..cičko,pítíčko,papání,čuryho oblouk..prostě paráda,klídek..
..z dálnic mám kopřivku a žaludeční nervózu..
To je presne ta spravna trasa
Ondráš psal:inkvizitorr psal:toho 13.6. bude v rámci srazu samozřejmě kousek od okruhu ubytko a předpokládám, že spousta píplůch dorazí už v pjatok večer jenom nevim jak zařídit abyste se všichni co budou chtít v sobotu jezdit v pátek moc nevožrali...
Neřešitelný problém.
...to už je vymyšlený, v částce za vokruh bude už zakalkulovaná suma za kurvu, která v pátek v 9 večer uváže každýmu na chcípáka špagát, utáhne smyčku, zaškrtí, zaplombuje a do rána do 7mi kdy bude kontrola a odplombování máš utrum, jenom ty co maj kloaku budou moct lejt do rána a těch ptáků mezi náma zas tak moc není (i když dámy řidičky by mohli namítnout že maj více či méně dost podobnýho slepici, tak ty maj taky smůlu, na špuntování bude taky aparátčík)
..pokud tam bude jen rum,tak je po problému..ten nikdo nepije..
Fik-B6S psal:qwerty psal:Pšán psal:ale to sis našel ošklivou cestu..
jet 400km dva dny?
no pohoda pijanko , zastavit nekde v kempu vecer zbalit rostenky popit vrznout sia druhej den dojet zbytek
WD club member.
Fik-B6S psal:Pšán psal:Too gwerty:
..z dálnic mám kopřivku a žaludeční nervózu..To je presne ta spravna trasa
na tudle trasu sem se prave taky dival
WD club member.
qwerty psal:Fik-B6S psal:qwerty psal:no tu nejrychlejsi ale jak znam zbytek tak budou chtet jet pres prdelovice bych to videl ze vyjedu den predtim a nekde po ceste prespim
jet 400km dva dny?
no pohoda pijanko , zastavit nekde v kempu vecer zbalit rostenky popit vrznout sia druhej den dojet zbytek
rozdelit takovou fajnovou cestu na dve kvuli kusu prochcanyho masa
Progear 650 (Člen) 02.02.2009 17:49:31 Offline |
stačí když pojede Gore....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
udělej to nealko a bude i když to asi budeš po okruhu kroužit sám
Bandit 4EVER!!!
Jezdit na wokruhu nebudu ale rad prijedu takee
K.a.s.y.m. (Člen) 03.02.2009 07:16:12 Offline |
no tohle asi zůstane na zdravym úsudku každýho,ale myslim si ,že jsem "RELATIVNĚ" rozumný na to chlastat nějak rozumně ani tak nejde o to si ustlat sám ,ale nevzít sebou ještě někoho.
K.a.s.y.m. psal:inkvizitorr psal:toho 13.6. bude v rámci srazu samozřejmě kousek od okruhu ubytko a předpokládám, že spousta píplůch dorazí už v pjatok večer jenom nevim jak zařídit abyste se všichni co budou chtít v sobotu jezdit v pátek moc nevožrali...
no tohle asi zůstane na zdravym úsudku každýho,ale myslim si ,že jsem "RELATIVNĚ" rozumný na to chlastat nějak rozumně ani tak nejde o to si ustlat sám ,ale nevzít sebou ještě někoho.
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
VikecB12 psal:Na okruh dlabu,ale držku vožrat bych si asi dojel
Doufam ze tu trasu nepojedu z Asie sam a ze se nejak rozumne domluvime a pojedem viz vyse ta trasa se me libi nekde pres Mohelnici to loupnout a pak se napojit na tu krasnou trasu jak rikate, este sem tama nejel teda
Billy psal:VikecB12 psal:Na okruh dlabu,ale držku vožrat bych si asi dojel
Doufam ze tu trasu nepojedu z Asie sam a ze se nejak rozumne domluvime a pojedem viz vyse ta trasa se me libi nekde pres Mohelnici to loupnout a pak se napojit na tu krasnou trasu jak rikate, este sem tama nejel teda
Jo,nějak to dáme dohromady Teda doufám. Jestli tou dobou už nebudu uplnej sociální případ...
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Billy psal:VikecB12 psal:Na okruh dlabu,ale držku vožrat bych si asi dojel
este to mas cas , kdyz tak se pak nejak domluvime i kdyz nevim nevim pac BanditaTom je strelec aby sme mu pak stihali
WD club member.
qwerty psal:Billy psal:VikecB12 psal:Na okruh dlabu,ale držku vožrat bych si asi dojel
este to mas cas , kdyz tak se pak nejak domluvime i kdyz nevim nevim pac BanditaTom je strelec aby sme mu pak stihali
tak to jedu taky,a střelce sestřelím
když to jede,je to OK
No doufam ze pojedem takova tlupa Asijska k nim do civilizace , to ti Vikeci nezavidim s tim socialnim pripadem ja mam pro zmenu zas pracovni pretizeni na docela dlouho a je mi z toho uz po prvnim tydnu zle.
inkvizitorr (Administrator) 04.02.2009 17:38:00 Offline |
666killer psal:do piici daleko ale kto vie mozno mi prdne v bedni a doletime
choď vlakom i s bajkom z popradu do hlavného mesta civilizácie do prahy a odtialto už je to len kůsok ty
doba je temná...
Banditatom (Člen) 04.02.2009 17:55:22 Offline |
inkvizitorr psal:666killer psal:do piici daleko ale kto vie mozno mi prdne v bedni a doletime
choď vlakom i s bajkom z popradu do hlavného mesta civilizácie do prahy a odtialto už je to len kůsok ty
chráň bůh ty ho posíláš do čurákova
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
no ma poser z Popradu?vsak to je este 100km na opacnu stranu no vsak vravim ze mi mozno rupne a vlakom to si to pekne odsedim na bandaske kazdopadne si to pisem do debilnicka
MILUJU SMRT.. dneska tu chcípneš
666killer psal:osiris psal:...vo slabou hoďku jinde než byl dolní dvůr ty koko najebaný
jak najebany a ked uz nebol som v tom sam
...a já sem teď uplně vprdeli protože nevim ani hovno cos mě chtěl říct
(no jasný každej první byl nakapanej )
ps: jinak noclehy samo budou ...kousek vedle
Stránky: 1 2