Nejsi přihlášen
Re: pancéřové hadice
...dycky sem měl lisovaný vot www.goldfren.cz a spokojenost...po pjeti letech nebudou originály asi uplně hyn, ale doporučenej interval na výměnu je po štyrech letech...ale myslim, že rozdíl už poznáš...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Antihero psal:PetrJ:
Myslíš jako na funkci rostlináře jo?
Na tu uz vubec ne
SLUGI psal:...kde ? :idontknow:
u kamoša http://www.hp-moto.com/ .... nevím na kolik by to vyšlo na tvou B13 .. cenu dělá dýlka hadic žeo ... ale mě říkal cenu na B6 okolo 1500,- by oko .... takže myslím že pokud bys pak chtěl tak po domluvě by ses mohl do 2 vlézt .... musel bych mu zavolat ...
… voranžová
inkvizitorr (Administrator) 09.02.2007 11:28:56 Offline |
mates psal:a za tím si stojím .... neblázněte proč by to mělo stát 5000 .... ale je pravda že známýmu na je v brněnským ofiš servisu suzuki uďáli za skoro 6 tis. ....
záleží na tom co chceš, já sem kupoval na sv sadu předek i zadek abm za skoro 6000,- kč, na druhou stranu maj ty hadice homologaci a drží tvar když se nastaví... co se týče zlepšení brzd žádnej velkej rozdíl mezi gumovejma a pancířema sem nezaznamenal (na rozdíl od rad. pumpy a racingovejch desek), jedině snad možná takový pátý kolo a vejš když sem tomu dával čočku na okruhu se přestala páčka tolik propadat.... a nemyslim si, že bych jezdil úplně pomalu jináč se samo daj sehnat od těch 1500 vejš, ale to už je na vkusu každýho soudruha....
doba je temná...
Mates,ta cena je za předek tý jednokotoučový B6,to by tak štymovalo ale jestli fakt máš lacinej zdroj matroše,tak ho sem hoď-lidi Ti ruce utrhaj.jinak za 1500 já koupím jenom 6x banjo.
... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
a já je pod 250 za kus nepotkal-poptávám hned!
Filous psal:...pro kutili domácí...fon vok ceny...cenťák hadice 3,- Kč, banjo 150,-...a počítejte...nicméně mě za případný trable ty ušetřený prachy nestojej...
... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
inkvizitorr (Administrator) 09.02.2007 11:42:00 Offline |
Americkej psal:a já je pod 250 za kus nepotkal-poptávám hned!
Filous psal:...pro kutili domácí...fon vok ceny...cenťák hadice 3,- Kč, banjo 150,-...a počítejte...nicméně mě za případný trable ty ušetřený prachy nestojej...
...že bych se vo kilo sek??? ...i to je možný
Timerobber (Člen) 09.02.2007 11:56:17 Offline |
Hele soudruzi, a co když mám hadice origo od roku 96? Mašina skoro 6 let stála v garage uspaná, všechno vypadá jako nový z fabriky... Je to problém? Chci aby mi to brzdilo dobře, rád pro to něco udělám. Je něco pravdy na tom, že jdou pancířovky brzo do háje? (jsem zaslech) Neměly by naopak díky teflonu a opletu vydržet (skoro) věčně, při turistickým používání? A mohl by sem někdo hodit tip, kde to koupit rovnou na B12? Něco kvalitního a ne zas přetřískanou cenu..?
Díkas.
Andělíčku můj strážníčku, opatruj nás všechny děti, když sedláme motorčičku..
mates psal:v Mualu maj dobrý ceny ... nebo teď prej aj borci v Motokšeftě kde je aj trochen víc prej na výběr .....
jináč jde taky o to že k nim jezdí nakupovat docela často takže má asi aj jinou cenu ...
V Mualu prodávaj jen nehomologovaný, nebo před půl rokem tomu tak bylo...
V motokšeftě máš na výběr homologovaný nebo nehomologovaný...
Timerobber psal:Hele soudruzi, a co když mám hadice origo od roku 96? Mašina skoro 6 let stála v garage uspaná, všechno vypadá jako nový z fabriky... Je to problém? Chci aby mi to brzdilo dobře, rád pro to něco udělám. Je něco pravdy na tom, že jdou pancířovky brzo do háje? (jsem zaslech) Neměly by naopak díky teflonu a opletu vydržet (skoro) věčně, při turistickým používání? A mohl by sem někdo hodit tip, kde to koupit rovnou na B12? Něco kvalitního a ne zas přetřískanou cenu..?
Díkas.
Ty Dušíne,kup si na to ruční brzdu, když to máš v garage
Timerobber (Člen) 09.02.2007 12:33:21 Offline |
Miku: Ty Štětináči, já ji neodložil, já ji minulej rok od prvního majitele takhle koupil. Proto se ptám bandyt woepyčo.
Timerobber (Člen) 09.02.2007 12:42:45 Offline |
Miku:
Jo, málem bych zapomněl...
Ostatním dík za případnou radu s hadicema.
Timerobber psal:Miku: Ty Štětináči, já ji neodložil, já ji minulej rok od prvního majitele takhle koupil. Proto se ptám bandyt woepyčo.
Pokud si vzpomínám z předchozích diskusí, jako např.ohybání RZ,radary apod., tak jsi to Ty ta ,co jezdí 50,90 a 130,tak neřeš hadičky, to ubrzdíš i nohama ,už je mi z Tebe na
Timerobber (Člen) 09.02.2007 12:54:04 Offline |
Tady se nikdo neptá na tvůj názor, ty vymaštěná, neser se do jinejch ty debílku. Nafackuj si a zalez zpátky do díry. Nebo na základku.
Timerobber psal:Tady se nikdo neptá na tvůj názor, ty vymaštěná, neser se do jinejch ty debílku. Nafackuj si a zalez zpátky do díry. Nebo na základku.
Se sklidni laskave a bleskem.S timto tonem bez nekam laskave,ne na B stranky.
Hai capito??!!!
...che palle !!!
Timerobber psal:Hele soudruzi, a co když mám hadice origo od roku 96? Mašina skoro 6 let stála v garage uspaná, všechno vypadá jako nový z fabriky... Je to problém? Chci aby mi to brzdilo dobře, rád pro to něco udělám. Je něco pravdy na tom, že jdou pancířovky brzo do háje? (jsem zaslech) Neměly by naopak díky teflonu a opletu vydržet (skoro) věčně, při turistickým používání? A mohl by sem někdo hodit tip, kde to koupit rovnou na B12? Něco kvalitního a ne zas přetřískanou cenu..?
Díkas.
...guma stárne i gdyš ji nepoužíváš, tagže bych vo výměně uvažoval...a pancíře tě přežijou, vzhledem k tomu, že právje teflon nestárne a kovovej voplet uš vůbec ne...právje proto, že je to dlouhodobá investice, tag bych zvažoval tu úsporu u "garážový" šroubovaný verze...ale každýho vjec...
..... nevím jestli je nějakej rozdíl mezi homologovanejma nebo bez homologace, každopádně je rozdíl v ceně. Já koupil pancíře v jedný firmě co se zaměřuje na hadice všeho druhu. Kupoval jsem hadici na spojku k B12. Na brzdě to mám jen na přední a už to tam bylo při koupi mota, tak nemůžu soudit rozdíl, ale co se týče spojky tak o proti klasický - nebe a dudy. Dokonce mi to přestalo dávat i tak již s Banditem proslulý mrdy při řazení z místa
"Burn rubber, not your soul"
Timerobber (Člen) 09.02.2007 13:15:37 Offline |
Díky za radu všem.
Za úpadek úrovně Bstránek se omlouvám, ale já se ptal na hadice a napaden jsem byl jako první. Tak doufám že už to nebude o názorech na soudruhy, ale o zkušenostech, co si předáme. Dík.
jirka silver (Člen) 09.02.2007 13:18:10 Offline |
Mám 2003 B6 a příští rok dávám hadice homologované.(pancéřky)
Až zmáčkneš brzdu a hadice prdne tome... vyměň to a hned.
Při jakékoliv havárii auta s motorkou bude na vině motorkář.
Co řekne soudce když uslyší,že na brzdovém systému motorky
byly použity dle znalce nehomologované součástky....
Do brzd se neserte a míň chlastejte ušetříte taky
Najdete nás na každém kilometru
Bombarďák psal:..... nevím jestli je nějakej rozdíl mezi homologovanejma nebo bez homologace, každopádně je rozdíl v ceně. Já koupil pancíře v jedný firmě co se zaměřuje na hadice všeho druhu. Kupoval jsem hadici na spojku k B12. Na brzdě to mám jen na přední a už to tam bylo při koupi mota, tak nemůžu soudit rozdíl, ale co se týče spojky tak o proti klasický - nebe a dudy. Dokonce mi to přestalo dávat i tak již s Banditem proslulý mrdy při řazení z místa
...to že ti přestala mlátit jednička při řazení na místě bych spíš přičítal tomu, žes to pořádně vodvzdušnil po výměně neš materijálu hadic...
Filous psal:Bombarďák psal:..... nevím jestli je nějakej rozdíl mezi homologovanejma nebo bez homologace, každopádně je rozdíl v ceně. Já koupil pancíře v jedný firmě co se zaměřuje na hadice všeho druhu. Kupoval jsem hadici na spojku k B12. Na brzdě to mám jen na přední a už to tam bylo při koupi mota, tak nemůžu soudit rozdíl, ale co se týče spojky tak o proti klasický - nebe a dudy. Dokonce mi to přestalo dávat i tak již s Banditem proslulý mrdy při řazení z místa
...to že ti přestala mlátit jednička při řazení na místě bych spíš přičítal tomu, žes to pořádně vodvzdušnil po výměně neš materijálu hadic...
ne, jako vážně, když jsem tam měl normální hadici, tak jsem měnil kapalinu celkem 2x (tak se mi nezdá že bych to pokaždý pojebal), pak jsem vyměnil za pancíř a pohoda, ne že by to nebylo slyšet když řadím z místa na jedničku, ale to co mi to vydávalo vždycky na křižovatce bylo až o strach a volnoběh jsem měl takovej jakej má být. Ne každýmu to třeba pomůže, ale já vidím, teda slyším zlepšení
"Burn rubber, not your soul"
jirka silver psal:Mám 2003 B6 a příští rok dávám hadice homologované.(pancéřky)
Až zmáčkneš brzdu a hadice prdne tome... vyměň to a hned.
Při jakékoliv havárii auta s motorkou bude na vině motorkář.
Co řekne soudce když uslyší,že na brzdovém systému motorky
byly použity dle znalce nehomologované součástky....
Do brzd se neserte a míň chlastejte ušetříte taky
Pak je to věc dokazování, ale důležité bude zda brzdový systém bude příčinou havárie. Pokud na to přímo nikdo nepoukáže, tak se to vůbec neřeší.
Pokud tam nebude podezření, že to bylo brzdovým systémem, tak na to policie dělat znalecký posudek nebude. Pak je to na tobě, jestli si ho necháš na vlastní náklady udělat a to si nejsem jistý jestli ho zaplatíš
Myslím, že bude někdo vědět kolik to stojí. Co já vím tak kolem 50.000,-, ale bude to individuální
XJelen psal:Dneska jsem vyzvedával GoldFren na kámošovo SpeedTripla 1ks za 1180,-. Ptal jsem se na B12 a paní povídala 3250,- komplet předek. Takže asi příští zimu
...voproti loňsku teda vo kilo podražili...
Vostrý Ondřej (Člen) 09.02.2007 19:46:55 Offline |
Za 1/jak poznám origo hadice od neorigo, tj.homologované od nehomologovaných?(kámoš ji má v bagu na zdi)
Za 2/vim že koncovky se prodávají i v rúzných eloxech,tak se chci optat,jaký s tim máte zkušenosti,jestli nevyblednou jako třeba nějaký šrouby??
Za 3/Někdo má na těch pancířových hadicích jakoby umělou průhlednou bužírku a teprve až pod tim tan pancíř,je v tom nějaký rozdíl ji tam mít a nemít??Nebo je to jen firemní odlišnost?
Za 4/Jeto lepší nechat tak jak to je na předku nebo to hodit smyčkou přes blatník??
Za 5/Dík za odpovědi
Vostrý Ondřej psal:Za 1/jak poznám origo hadice od neorigo, tj.homologované od nehomologovaných?(kámoš ji má v bagu na zdi)
Za 2/vim že koncovky se prodávají i v rúzných eloxech,tak se chci optat,jaký s tim máte zkušenosti,jestli nevyblednou jako třeba nějaký šrouby??
Za 3/Někdo má na těch pancířových hadicích jakoby umělou průhlednou bužírku a teprve až pod tim tan pancíř,je v tom nějaký rozdíl ji tam mít a nemít??Nebo je to jen firemní odlišnost?
Za 4/Jeto lepší nechat tak jak to je na předku nebo to hodit smyčkou přes blatník??
Za 5/Dík za odpovědi
1/ ...vyražená homologační značka mluví za fše, případně je výropce nebo prodejce schopnej poskytnout doklat vo homologaci...
2/ ...záleží na výropci a galvanovně, u renomovanej výropců bych se nebál a u nounejmáckejch nigdy nevíš...
3/ ...bes bužírky hadice funguje jag pilník ve vokamžiku, gdy se ti něgde dotýká plastu, hliníku, prostě čehokolif, coš je na
4/ ...u B6 sem využil origo rozvaděč a u současný B12 to mam hozený přes blatník, tag jag je to u K6 f origu...myslim, že je to šumák, ale při varijantě "přes blatník" se hůř vodvzdušňuje, ale to je detajl...já sem zastáncem vedení jako bejvaj origo hadice...
5/ ...nejni zač...
hlemejzd999 (Člen) 28.03.2020 18:23:20 Offline |
zdar jaxviňa chlapi , potřeboval bych poradit vohledně hadic k přední brzdě ... a ke spojce taky .
...rozdělal jsem to , pojedu do městečka , kde mi za mrzký peníz vyroběj nové vopletené hadičky , ale mam dotaź - muší tam bejt ten bazmek uprostřed, nebo se to dá nahradit nějakým přímo jednoduchym téčkem ? ... na co to tam takle je nevim, tak se voptám , že jo... kdyby se tam misto toho fouknula jen rozbočka , tak by to taky myslim fungovalo ne ? klidně to zas nechám udělat z těch třech kusů , ale jestli to neni zbytečný , je tam pět podložek, dva šrouby a bazmek...takle by tam bylo jen téčko , což ?...jestli se nějaký téčko teda samozřejmě vyrábí ...nevim, jestli se to tak dělá, nebo ne , když se vyměnujou hadice
...a ještě k tej spojce ..pod nádrží je takovej mezikus z trubičky, když bych nechal dělat i tu spojkovou- musí tam bejt zalisovanej ten mezikus tý trubičky, co vobchází tu gumuu pod nádrží , nebo se to tam dá normálně v metráži vod začátku do konce a ta hadička se jen provleče tou stejnou obklikou ?
dik za případné rady
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
K.a.s.y.m. (Člen) 28.03.2020 19:32:42 Offline |
Muzes dat dve hadice rovnou od packy..jen se tam da delsi prutokovej sroub..nebo to nech jak to je..jen gumovy hadice vymen za pancerky..obe moznosti jsou mozny..ja to mam jako jsou origo.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
hlemejzd999 (Člen) 28.03.2020 20:02:35 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Muzes dat dve hadice rovnou od packy..jen se tam da delsi prutokovej sroub..nebo to nech jak to je..jen gumovy hadice vymen za pancerky..obe moznosti jsou mozny..ja to mam jako jsou origo.
a tak jo, já to nechám udělat, jak to je origi no.. ... ja totiž potřebuju prodloužit jen tu hadičku vod nádobky k tomu rozbočovacímu bazmeku, tak jsem to všechno sundal a rovnou i tu spojkovou , ale ta mi vyjde krásně, tak jsem ji tam zas vrátil . Ale tu brzdovou necham udělat novou panceřku. tedy ty tři no .
... (koupil jsem si totiž vyšší nástavec na řidítka, bo jsem již stár a dlouhé sezení v poloze nasraného jezdce mě unavuje, tak si z toho dělám čopra , no a nevycházela mi ta hadička , proto se do toho seru, jinak bych na to yebal , kabely vod přepínačů a lanka jsem protáhl před vidlema , len ta hadička vod brzdy je krátká . )
aspon pri tom vymenim kapaliny za novy a vodvzdušnim
hlemejzd999 (Člen) 28.03.2020 20:21:51 Offline |
kupil jsem to jen tak na vyzkoušení, jak se na tom bude jezdit s vyššíma řidítkama - když to bude na piču, tak to schodim , ale ted mi chybí ta delší hadička a nevim jestli v tom kvelbu, kde to u nás dělaj na počkání, maj votevříno , když je to stanný právo
...jako vypadá to všelijak, já vim, tak se nesmějte
..ale sedí se na tom pěkně ..jak na GéeSu
hlemejzd999 (Člen) 28.03.2020 21:02:15 Offline |
Filous psal:...můj bóže
A koupil by sis predstavce na 28 a měl bys 22,ze jo
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
hlemejzd999 (Člen) 29.03.2020 07:37:06 Offline |
tomasNJ psal:A koupil by sis predstavce na 28 a měl bys 22,ze jo
no tak voni jsou u toho zabalený schválně ty podložky, abys to moh dát na 22, nebo na 28 bez nich... kdybych kupoval přímo na 22, tak nebudou za tři stovky, ale za 2,5 litru třeba vod Rizomy , že jo , takže bych to ani nevyzkoušel, protože bych se na to vysral rovnou ...
a vůbec - komentář „ muj bóže “ nepatří do technický poradny
K.a.s.y.m. (Člen) 29.03.2020 10:32:43 Offline |
hlemejzd999 psal:kupil jsem to jen tak na vyzkoušení, jak se na tom bude jezdit s vyššíma řidítkama - když to bude na piču, tak to schodim , ale ted mi chybí ta delší hadička a nevim jestli v tom kvelbu, kde to u nás dělaj na počkání, maj votevříno , když je to stanný právo
...jako vypadá to všelijak, já vim, tak se nesmějte
..ale sedí se na tom pěkně ..jak na GéeSu
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 200936.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 201007.jpg
Na tohle me nic slusneho nenapada😂😂 ja mam taky vyssi vetve ne jako Mour,ale resil jsem to riditkama..uplne rovny mi taky nesedi
hlemejzd999 (Člen) 29.03.2020 10:45:19 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Na tohle me nic slusneho nenapada😂😂 ja mam taky vyssi vetve ne jako Mour,ale resil jsem to riditkama..uplne rovny mi taky nesedi
tak tohle jsou samozřejmě Adventure představce třeba na baworáky a jiný endura, u kterých je to jedno , tohle je extrémně zvedlý a extrémně hnusný , ale chtěl jsem to vyzkoušet. Už s Mourem řešim po facebooku ty řidítka a s normálníma vyššíma představcema pro lidi
Honzik8719 (Člen) 29.03.2020 13:48:33 Offline |
Tak od eSka k baworu to neni zas tak daleko
...relativní kochač...
Honzik8719 psal:Tak od eSka k baworu to neni zas tak daleko
sranec jak sranec že eště s hlavou brouka
__________________________________________________________________________________
hlemejzd999 psal:tomasNJ psal:A koupil by sis predstavce na 28 a měl bys 22,ze jo
no tak voni jsou u toho zabalený schválně ty podložky, abys to moh dát na 22, nebo na 28 bez nich... kdybych kupoval přímo na 22, tak nebudou za tři stovky, ale za 2,5 litru třeba vod Rizomy , že jo , takže bych to ani nevyzkoušel, protože bych se na to vysral rovnou ...
a vůbec - komentář „ muj bóže “ nepatří do technický poradny
sorry, ale je to hrůza bandit už tak má cestovní posaz a ted ty představce...řešil bych to uplně stejně jak Uhlobaron...
hlemejzd999 (Člen) 30.03.2020 06:53:27 Offline |
tomasNJ psal:sorry, ale je to hrůza bandit už tak má cestovní posaz a ted ty představce...řešil bych to uplně stejně jak Uhlobaron...
no jo furt ... dyk už to řešim podle jeho vzoru - proběhla výměna fotografií , informací, rozměrů...
s tim naděláte porát
hlemejzd999 psal:tomasNJ psal:sorry, ale je to hrůza bandit už tak má cestovní posaz a ted ty představce...řešil bych to uplně stejně jak Uhlobaron...
no jo furt ... dyk už to řešim podle jeho vzoru - proběhla výměna fotografií , informací, rozměrů...
s tim naděláte porát
nechci nic vědět...tpc fotky, rozměry, jako délka a průměr jo?
proč to dělat jednoduše že jo
hlemejzd999 (Člen) 30.03.2020 15:02:47 Offline |
tomasNJ psal:http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … itka-1.jpg
co tohle? to by šlo ne?
eště třásně a je to
ty to je vono ! .. to jsem sháněl
tomasNJ psal:http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … itka-1.jpg
co tohle? to by šlo ne?
eště třásně a je to
Heeej řeš si svojeho poťapaneho skutra a nevykladej nám tu do fajnych řiditek
To mi bude říkat negdo gdo chtěl prodat bandit a vyměnit za potapaneho skutera jo?
Banditatom (Člen) 31.03.2020 06:46:04 Offline |
On chtel jeste neco horsiho nez skutr
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
hlemejzd999 (Člen) 02.04.2020 16:48:19 Offline |
K.a.s.y.m. (Člen) 02.04.2020 21:16:29 Offline |
M-stylový
Stránky: 1