Nejsi přihlášen
Někdo s Oloumouce?Auto pomoc:-)
Ahoj potřeboval bych někoho s Olomouce. našel jsem si tam auto, ale mám to z Plzně kousek z ruky. Na fotkách se zdá vše ok, ale potřeboval bych aby někdo kouknul live.
http://www.sauto.cz/car_detail.php?filt … id=6522694
Jinak ostatní můžou klidně házet svoje postřehy. Jo a bíla se mi líbí, až dostane folie a apěkny kola bude
Kdo jinému jámu kopá, je ukrajinec páč jámu si má kopat každej sám.
Banditatom (Člen) 30.01.2009 11:14:09 Offline |
Re: Někdo s Oloumouce?Auto pomoc:-)
kámoš dělá v Olomouci dneska s ním budu tak se ho zeptám jestli by se na to nezašel podívat.
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Super, kdyby to šlo byl bych vděčen. Jinak bych pro ní v pondělí jel. Aby mrknul jestli není nějaká pomačkaná co není na fotce vidět. Nebo nějak prasácky opravená.
Dík
Banditatom (Člen) 30.01.2009 13:15:15 Offline |
Bandit psal:Na fotkách vypadá opravdu dobře , ale je to Diesel
co máš proti dieslum pejžo
Jestli má servisku(což tam tvrdí),požádej o VIN a jméno servisu,tam zavolej a dozvíš se většinou víc než na místě v bazaru kde to bude vše naleštěný a blb ti bude tvrdit jakej je o to zájem
Pokud je Opel online propojenej a bylo to ve více servisech dozvíš se úplně vše
Pokud ovšem poslední autorizovanej servis nemá razítko z roku 06 a pak je pusto,nebo tam jsou razítka Franty ze Lhoty
God Save The Queen!
Banditatom (Člen) 30.01.2009 14:16:17 Offline |
jj bych to řešil asi jak píše kelly a tu slevu ti dá pač ho beztak vykoupil za nějakejch 80tis a to je bazarová krize takže tě bude na kolenou prosit abys sis ho koupil
...taky jsem se v tom vozil (v kombíku), pěkně sedí - žádná houpačka pro starý báby (s volbou tuhosti podvozku a řízení se dá pěkně hrát) a tyhle mtory jsou dost dobrý (ty doby kdy opel vyráběl diesely který stály víc než za hovno byly před deseti a víc rokama), nenech se zviklat a klidně do něj skoč
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:...taky jsem se v tom vozil (v kombíku), pěkně sedí - žádná houpačka pro starý báby (s volbou tuhosti podvozku a řízení se dá pěkně hrát) a tyhle mtory jsou dost dobrý (ty doby kdy opel vyráběl diesely který stály víc než za hovno byly před deseti a víc rokama), nenech se zviklat a klidně do něj skoč
že ty budeš mít opla?
to jebu
Kelly01 psal:Za tyhle prachy Passat 04
Tak to bude úžasná vrána - dovoz,bez servisky,čistopis a na tacháku 62000
Vše nejlepší
nevim když sem koukal naposled(měsíc) v D tak 2003 kolem 150 nalítáno tak 150 talířů 1.9 Tdi Ambiente. plus dovoz a prihlašení
JA sem proste proti oplům zaujatej
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
fido psal:Oply jsem měl rád do doby...kdy jsem zjistil že hnijou na místech mě nepochopitelných v době pozinku Jinak s každým autem jsou starosti větší či menší...
JJ jak se říká: Italská pomsta
Oplem tam vlakem zpátky
Japonec až nakonec atd
Proto ja Fiat jedině Pač sem nenáročny. Dbám na to aby to hovno stálo za hovno jezdilo a dovezlo mě to kam potřebuju takže punto 1,2 SX
Na kraviny mam Bandita a v zimě si driftuju s naklďákem
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
S tim Pašíkem si mě pobavil,přesně jak říká Kelly.Nalítáno třista po totálce a pod dvě kila nebude.Doma mám Vectru 98 rok a že by kvetla to teda ne.Nějaký náznak na jednom lemu jinak nic.No ale nocuje jenom v garáži. No a co se do kvality týče jsem četl na tenhle motor jenom chválu.No v pondělí napíšu co a jak jsem pochodil.Jinak sorry za háčky a čárky píšu z mobilu.
sonyk psal:Kelly01 psal:Za tyhle prachy Passat 04
Vše nejlepšínevim když sem koukal naposled(měsíc) v D tak 2003 kolem 150 nalítáno tak 150 talířů 1.9 Tdi Ambiente. plus dovoz a prihlašení
JA sem proste proti oplům zaujatej
co tadyvo japonec aš nakonecměl jsi někdy japonce?takový debilní kecy jako drahý náhradní dílyvoni taky nejsou potřeba ženejvětší mrdky co kdy kdo stvořil sou právě fijatiopel je gutkolik z vás třeba ví,že vymrdaná fábka jezdí na podvozku opel
Jebat motorky :-)
to víš žejo, proto opel má podvozek z punta vo motorech i dízlech ani nemluvě.
Nejsem extrémní zastánce Fiatů, ale je to lidový auto, vo který se třeba staráš víc, ale funguje, ...neřeším auto na taxi
bla...blabla...!
fido psal:to víš žejo, proto opel má podvozek z punta vo motorech i dízlech ani nemluvě.
Nejsem extrémní zastánce Fiatů, ale je to lidový auto, vo který se třeba staráš víc, ale funguje, ...neřeším auto na taxi
s japoncema souhlas...
bla...blabla...!
fido psal:to víš žejo, proto opel má podvozek z punta vo motorech i dízlech ani nemluvě.
na fábku vykoumaly podvozek a pak to mrdly na vopla.aspoň tak ně to tvrdil dýler kdyš sem f tom jezdil jak je začly srát na trh.ale skončil sem radši u mazdypáč japonec je nej
Banditatom (Člen) 31.01.2009 12:06:04 Offline |
jak říká soudruch kolega mechoš "FIAT do šrotu přijat"
a propo FIAT dělá auta
PALOUS psal:fido psal:Já mám japonský auta taky v oblibě, ale nelze tvrdit že Fiat je sračka jaks zmínil, to si nemyslím, to už není o Ritmech Regatách apod.
dobře mám tě rát
ještě že tak
ale jenom platonicky viď?
bla...blabla...!
fido psal:Já mám japonský auta taky v oblibě, ale nelze tvrdit že Fiat je sračka jaks zmínil, to si nemyslím, to už není o Ritmech Regatách apod.
...ale to samý máš v hlavě pomotaný s oplama, úplně na chlup co se tý koroze týče
ps pro bobuli a baltaze: tyhle mýty o fiatu (elektrika) a oplu (koroze a diesely) už jsou dávno za zenitem
to os: no možná astry gut jak jsem slyšel, ale Corsa C, normál koroze zadních dveří r.v. 2005, to samý Agila lemy pod oknama.
Diesely teď jsou gut, jsou od Fiatu... motory od byly dobrý od Isuzu, ale ty přestaly montovat. Nejde tady o žádný flame.. Spatřil jsem okem sokolím..
prej mimo... Jó Astry jsou vyhlášený vím, ale co nevím, proč tím trpí jiný modely značky...tohle jsem u Punta rv 1998 neviděl, ovšem káždý model má svoje slabiny..
bla...blabla...!
fidoj: měl jsem auta z koncernu, německý, francouzský, italský, japonský, americký, je to všechno prašť jako uhoď a ty bludy co šíříš, najdeš u každýho výrobce špatnej kus
...starý věci, ty tady voprašuješ
ps: to že někde něco zrezne po domrdaný vopravě je normál jinak už dnes auta nereznou ...v době desetiletejch záruk, věř že těch aut napříč značkama a různýho stáří zrovna mě projde rukama denně mraky a třeba za rok je to porce jak kráva a slušný měřítko pro posouzení a ne "jedna paní povídala" nebo ze spatření pomršenýho kusu ještě k tomu po opravě
Hanz psal:To PALOUS:
Proboha a za co jsi to vyměnil??? Já sem už párkrát uvažoval o výměně, ale prodej to, když je to tak spolehlivý a nenákladný
již jednou sem to někde tady psal.vokopčily mě můj výplod co mě zrealizoval radek rusmich a začly to valit ve velkýmjako křídlo,nárazník,prahy atd.všechno se muselo zkracovat atd.ale trval sem si na svým že to jde a ať se snaží z dílů standartních co sou k mání mě zbastlit to co na něm je.Tak to že to nejmenovaní zasraná firma začla valit jak na bježícím pásu mě teda nasraloměl jsem ještě v plánu podvozek a kola ale během 1měsíce sem dostal 4xpokutu ne za rychlost atd.ale za pičoviny na tom udělaný a to mě tak rozpálilo,že sem to ze dne na den nechal stát v bazaru a vyměnil to za pažouta 806(ale ten uš je taky fuč)jediný co mě těší,že novej majitel ji má do dnes a stará se o ni jak mámaká někde v Peci pod Sněžkou a už sem ji párkrát potkal a srdce zaplesádo toho auta za 120000co sem s nim jezdil sem dával jen volej výměnu a benál,jo a dělal se rozvoďák coš se musí u každýho kdo není dobytekkaždou chvilku ale furt přemejšlým že bych jeden kousek dom zas dotáhtenkrát sem za ni dal 250000+tuning ale to je bjes to ani psát nebudušla za tři roky za 124000 do bazaru voni ji druhej den bouchly za 165000a dnes se dá tak za 50 možná aj míň sehnata jesi chceš bejt in tak si tam dej sportovní sánía laďákgarantuju ti,že budeš brzo bes bodů páč to svádí jak krávadnes uš na to jebu páč tůnit auta je dávno za mnou
to sou kecy - zlatej warťas
moje první auto http://www.veterany.ic.cz/pictures/P1010056.JPG
to byl stroj
momentalně zavostalej
bery psal:to sou kecy - zlatej warťas
moje první auto http://www.veterany.ic.cz/pictures/P1010056.JPG
to byl stroj
v roce 86 sem si to pučil vot bráchy páč to měl na stavbu a věř že ze dvojky se nám tam podařila fláknout zpátečkato byl masakr
PALOUS psal:sonyk psal:Kelly01 psal:Za tyhle prachy Passat 04
Vše nejlepšínevim když sem koukal naposled(měsíc) v D tak 2003 kolem 150 nalítáno tak 150 talířů 1.9 Tdi Ambiente. plus dovoz a prihlašení
JA sem proste proti oplům zaujatejco tadyvo japonec aš nakonecměl jsi někdy japonce?takový debilní kecy jako drahý náhradní dílyvoni taky nejsou potřeba ženejvětší mrdky co kdy kdo stvořil sou právě fijatiopel je gutkolik z vás třeba ví,že vymrdaná fábka jezdí na podvozku opel
palous... co to kecáš???
fabka jezdí na podvozku, polo, ibiza a prostě vw group...
třeba takové Daewoo jezdí podvozky opel...
a nová corsa jezdí na podvozku Grande punta...
no a to o těch fiatech sem nečetl... já ti dám mrdky...
japoncí hnijou... stejně jako fordy... fiatí sou pozinkovaní a vw má voskem vylitou celou káru...
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
palous - bylo to supr. drhla mi spojka - trochu to skákalo a vždy mi při tom vyběhlo táhlo od plynu. otevřel sem kapotu, dřevěnej klacek jako páku, zapřel o motor a táhlo zasadil. a to vše např. uprostřed křižovatky. dálkový ovládaný dole levou nohou. a jak nádherně pískaly gumy i v mírný zatáčce. taky jsem si užil. kam se sraly stovky. pak mi ho najebala avie. a to byly vidět plechy!!!! kolem 4-5mmto snad nešlo ani proreznout. kam se sere fiat na to šel pouze autogen. kam se sere nová TDI na hlínách
momentalně zavostalej
tomasNJ psal:PALOUS psal:sonyk psal:
nevim když sem koukal naposled(měsíc) v D tak 2003 kolem 150 nalítáno tak 150 talířů 1.9 Tdi Ambiente. plus dovoz a prihlašení
JA sem proste proti oplům zaujatejco tadyvo japonec aš nakonecměl jsi někdy japonce?takový debilní kecy jako drahý náhradní dílyvoni taky nejsou potřeba ženejvětší mrdky co kdy kdo stvořil sou právě fijatiopel je gutkolik z vás třeba ví,že vymrdaná fábka jezdí na podvozku opel
palous... co to kecáš???
fabka jezdí na podvozku, polo, ibiza a prostě vw group...
třeba takové Daewoo jezdí podvozky opel...
a nová corsa jezdí na podvozku Grande punta...
no a to o těch fiatech sem nečetl... já ti dám mrdky...
japoncí hnijou... stejně jako fordy... fiatí sou pozinkovaní a vw má voskem vylitou celou káru...
tak že se chytneš sem vjedělbyla to jen votázka času kdy se budeš motat vokolo
osiris psal:fidoj: měl jsem auta z koncernu, německý, francouzský, italský, japonský, americký, je to všechno prašť jako uhoď a ty bludy co šíříš, najdeš u každýho výrobce špatnej kus
...starý věci, ty tady voprašuješ
ps: to že někde něco zrezne po domrdaný vopravě je normál jinak už dnes auta nereznou ...v době desetiletejch záruk, věř že těch aut napříč značkama a různýho stáří zrovna mě projde rukama denně mraky a třeba za rok je to porce jak kráva a slušný měřítko pro posouzení a ne "jedna paní povídala" nebo ze spatření pomršenýho kusu ještě k tomu po opravě
os: klasický emerický auto jsem teda neměl. ale po Mustangovi bych toužil..
Beru naklepávačky..kdybys četl pozorně výš..zjistil bys, že nejsem kritik/ odpůrce žádné značky...ovšem to co jsem viděl po žádné opravě gohužel nebylo, na to jsem se soustředil, takže zřejmě špatnej oddíl..
bla...blabla...!
Něco bych tu tomasoviNJ nejradši napsal..., ale bylo by to jen přilití benzínu do ohně....
Snad jen to, že žije z toho co slyší....néé co vidí....
Ale to už jinde jsme, to je úplně jiná vesnice (myslím k původnímu tématu koupě opla)...
WD club member...
...dneska se tomu dělaj kabáty že to nepoznáš, věř
...v mustangu jsem jenom seděl jako pasažér a "jenom" v novým ne ve veteránu ale "jenom" v shelbyně, to je ale jedno, přestávalo mi být srdce, stahovalo se hrdlo, bezděčně jsem se culil, skoro nedejchal nadšením a nechtělo se mi ven (no skoro jsem se posral nadšením) a to i přesto že to byla víceméně jízda "jenom" podle předpisů, žádný blbnutí
Hanzi,ty asi Toma neznáš,ale množství aut co Tomáš už prolezl nebude malé..z toho vyplývá,že to,očem tu mluví,viděl,neb ho živí..
..a ti co ho znají,tak ho zovou Fiat..nejenom proto,že z nich uchcává,ale ví o nich snad skoro všechno..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Pšáne, máš pravdu tomase neznám, jenom mám jiné zkušenosti než on....(skoro 10let práce u fiatu)
Jinak zbytkem mé zprávy jsem chtěl naznačit, že od původního tématu už jsme na míle daleko...
Proti tomasovi nic nemám, je to určitě dobrej kluk..., když má bandita nééé...
WD club member...
Hanz psal:Pšáne, máš pravdu tomase neznám, jenom mám jiné zkušenosti než on....(skoro 10let práce u fiatu)
Jinak zbytkem mé zprávy jsem chtěl naznačit, že od původního tématu už jsme na míle daleko...
Proti tomasovi nic nemám, je to určitě dobrej kluk..., když má bandita nééé...
nemáje to mrdkař
PALOUS psal:Hanz psal:Pšáne, máš pravdu tomase neznám, jenom mám jiné zkušenosti než on....(skoro 10let práce u fiatu)
Proti tomasovi nic nemám, je to určitě dobrej kluk..., když má bandita nééé...nemáje to mrdkař
že to říkaš právě ty
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Stránky: 1