Nejsi přihlášen
inkvizitorr (Administrator) 09.02.2007 11:18:12 Offline |
Re: hustej magor....
Byl dobrej Zabil se tusim pri nejakym seskoku... Tohle je myslim vystrihly z jedny serie filmu o extremnim lezeni Masters of Stone, kdyby byl zajem a misto na ftp, hodim to tam.
hod to tam uhaha
... My day begins when yours is about to end ... 2nd.PARAMEDIC and RESCUE TEAM Ostrava
inkvizitorr (Administrator) 09.02.2007 12:40:45 Offline |
Honza psal:Byl dobrej Zabil se tusim pri nejakym seskoku... Tohle je myslim vystrihly z jedny serie filmu o extremnim lezeni Masters of Stone, kdyby byl zajem a misto na ftp, hodim to tam.
jo, jo, tak jest
doba je temná...
Akorat sem se chtel ptat jestli jeste zije :-(, hustej
Taaagze, pres noc tam hodim jeden dva dily, mam dost pomalej upload Kvalita videa neni sice nic extra(lepsi jsem nenasel), ale na to se v tomhle pripade nehraje Jak to tam bude, napisu to sem, pripadne tam pak hodim i zbytek co mam.
In the early darness of Novemeber 23, 1998, Dan Osman was killed in a 1,200-foot fall from Yosemite National Parks Leaning Tower. Following a jump of some eleven hundred feet -a world record- the rope broke at a point nearly two hundred feet above his harness. He must have understood, for an instant, that the system failed. He was almost certainly killed upon impact. Osman was thirty-five. Česky: ...no, chtěl překonat svůj rekord ve skoku na laně (prostě co nejhloub na "obyčejném" horolezeckém laně - další zcela bezpečný sport) asi jenom 400 m dlouhém a to se přetrhlo. Bylo mu pětatřicet tenkrát v osmadevadesátým.
..ale ten skok ke konci.. to je mazec nad mazec.. musel byt neuveritelne nabuzeny adrenalinem..
MAZI psal:nejakej chytrák si tu 4. stáhnul k sobě misto aby jenom zkopíroval
Uvedu na pravou miru, hazim ji tam znovu, pac se ten prenos nejak pos... a zkopirovala se jen pulka - navazat to pak nechtelo.
Rano by tam mela zase byt a cela