Nejsi přihlášen
Re: BANDIT PIČO SRAZ 09???
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Lidi,a jak to na srazu probíhá?Ještě sem nebyl, ale moooc bych chtěl, tak bych chtěl vědět nějaký info (ale ne o ), jako třeba vlezný, chrápání program, ev. vyjížďky apod....A jestli je nutný se dopředu nějak "evidovat" nebo zda můžu přijet na blind (vůbec totiž netušim, co kdy jak bude-situace se mění každym dnem).Díky moc za info.Zdar
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
fidoB6 psal:Lidi,a jak to na srazu probíhá?Ještě sem nebyl, ale moooc bych chtěl, tak bych chtěl vědět nějaký info (ale ne o ), jako třeba vlezný, chrápání program, ev. vyjížďky apod....A jestli je nutný se dopředu nějak "evidovat" nebo zda můžu přijet na blind (vůbec totiž netušim, co kdy jak bude-situace se mění každym dnem).Díky moc za info.Zdar
Začni tímle, to ti na chvilku vystačí...
http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … hp?id=6691
http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … hp?id=4839
jinak je to dost vo
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
fidoB6 psal:Lidi,a jak to na srazu probíhá?Ještě sem nebyl, ale moooc bych chtěl, tak bych chtěl vědět nějaký info (ale ne o ), jako třeba vlezný, chrápání program, ev. vyjížďky apod....A jestli je nutný se dopředu nějak "evidovat" nebo zda můžu přijet na blind (vůbec totiž netušim, co kdy jak bude-situace se mění každym dnem).Díky moc za info.Zdar
Během dne se lidé pomalu sjíždějí (pokud je nechytí policajti za rychlou jízdu), zdraví se a připíjejí si hruškovým džusem (většinou ředěným s vodkou v poměru tak 5:1 ve prospěch vodky). Večer probíhají různé deskové hry (lije se pivo a paňáky po stolech, někteří na nich spí, občas se nějaký trochu pochroumá), popíjí se káva (ti co už nemůžou alkohol ani vidět) a přikusuje koláč (Gore je pekař od Pána Boha), shlukují se různé skupinky (například na schodech) a diskutují o intelektuálních tématech (zda se před chatkou vykadil Progrear nebo kuna, kdo poblil Kojakovi polštář...). V 22h se jde spát (první odpadlíci). V 7 jsou všichni na rozcivčce (někteří se ji nemůžou dočkat a tak ani nechodí spát). Následuje procházka po okolí (ti cou jsou schopní sednou na moto, ti ostatní začínají zase pít), zastávka na oběd (k tomu není co víc), výstup na romantickou zříceninu s obdivným a nadšeným zápalem (a pekelnýma nadávkama kuřáků nemohoucích popadnout dech). Návrat zpět, pozdravení se s nově doraživším osazenstvem a večer přibližně v duchu toho předchozího. Ráno opět rozcvička (dopotácet se na snídani je někdy fakt nadlidský výkon) a pomalý dojezd domů.
Prostě vyšší společnost.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
K.a.s.y.m. (Člen) 02.02.2009 07:16:40 Offline |
Ondráš psal:fidoB6 psal:Lidi,a jak to na srazu probíhá?Ještě sem nebyl, ale moooc bych chtěl, tak bych chtěl vědět nějaký info (ale ne o ), jako třeba vlezný, chrápání program, ev. vyjížďky apod....A jestli je nutný se dopředu nějak "evidovat" nebo zda můžu přijet na blind (vůbec totiž netušim, co kdy jak bude-situace se mění každym dnem).Díky moc za info.Zdar
Během dne se lidé pomalu sjíždějí (pokud je nechytí policajti za rychlou jízdu), zdraví se a připíjejí si hruškovým džusem (většinou ředěným s vodkou v poměru tak 5:1 ve prospěch vodky). Večer probíhají různé deskové hry (lije se pivo a paňáky po stolech, někteří na nich spí, občas se nějaký trochu pochroumá), popíjí se káva (ti co už nemůžou alkohol ani vidět) a přikusuje koláč (Gore je pekař od Pána Boha), shlukují se různé skupinky (například na schodech) a diskutují o intelektuálních tématech (zda se před chatkou vykadil Progrear nebo kuna, kdo poblil Kojakovi polštář...). V 22h se jde spát (první odpadlíci). V 7 jsou všichni na rozcivčce (někteří se ji nemůžou dočkat a tak ani nechodí spát). Následuje procházka po okolí (ti cou jsou schopní sednou na moto, ti ostatní začínají zase pít), zastávka na oběd (k tomu není co víc), výstup na romantickou zříceninu s obdivným a nadšeným zápalem (a pekelnýma nadávkama kuřáků nemohoucích popadnout dech). Návrat zpět, pozdravení se s nově doraživším osazenstvem a večer přibližně v duchu toho předchozího. Ráno opět rozcvička (dopotácet se na snídani je někdy fakt nadlidský výkon) a pomalý dojezd domů.
Prostě vyšší společnost.
ano ano jen pro vybranou společnost
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Ondráš psal:fidoB6 psal:Lidi,a jak to na srazu probíhá?Ještě sem nebyl, ale moooc bych chtěl, tak bych chtěl vědět nějaký info (ale ne o ), jako třeba vlezný, chrápání program, ev. vyjížďky apod....A jestli je nutný se dopředu nějak "evidovat" nebo zda můžu přijet na blind (vůbec totiž netušim, co kdy jak bude-situace se mění každym dnem).Díky moc za info.Zdar
Prostě vyšší společnost.
Líp už to ani nešlo vystihnout
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
K.a.s.y.m. (Člen) 02.02.2009 08:44:27 Offline |
osiris psal:...vy mladý nějak zapomínáte na rum
myslíš jako Levapův PIČO rum?
K.a.s.y.m. psal:osiris psal:...vy mladý nějak zapomínáte na rum
...rumu se vychlastalo už dávno a dávno před tím mraky, proto ho taky přivez v kanystru ...a to ho nikdo nepije
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
K.a.s.y.m. (Člen) 02.02.2009 09:44:38 Offline |
osiris psal:K.a.s.y.m. psal:osiris psal:...vy mladý nějak zapomínáte na rum
...rumu se vychlastalo už dávno a dávno před tím mraky, proto ho taky přivez v kanystru ...a to ho nikdo nepije
máš pravdu rum tam pili jen holky a ještě po malejch panákách
K.a.s.y.m. psal:osiris psal:K.a.s.y.m. psal:
myslíš jako Levapův PIČO rum?...rumu se vychlastalo už dávno a dávno před tím mraky, proto ho taky přivez v kanystru ...a to ho nikdo nepije
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … co_rum.jpg
já tenhle kanystr potkal díkybohu jen jednou za večer
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
K.a.s.y.m. psal:máš pravdu rum tam pili jen holky a ještě po malejch panákách
Meloun psal:A co zelená??
V Koruně šla pak už po deckách..
takys na to pak vypadal
K.a.s.y.m. (Člen) 02.02.2009 12:03:05 Offline |
Tomas600N psal:K.a.s.y.m. psal:máš pravdu rum tam pili jen holky a ještě po malejch panákách
něco se ti nezdá?????
K.a.s.y.m. psal:Tomas600N psal:K.a.s.y.m. psal:máš pravdu rum tam pili jen holky a ještě po malejch panákách
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … co_rum.jpgněco se ti nezdá?????
...asi eště neviděl pít dámy likér
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen) 02.02.2009 12:45:55 Offline |
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:Tomas600N psal:
něco se ti nezdá?????
...asi eště neviděl pít dámy likér
Jo jo jemný dámská likér na sedm................................rumíček
Tomas600N psal:K.a.s.y.m. psal:máš pravdu rum tam pili jen holky a ještě po malejch panákách
No co...? Kdo by jako pro ty paňáky furt lítal?
barynek psal:2 Ondráš: hele chlape, vy se na muziku a začni psát, koupim si tvou první sbírku povídek
Vogo já chtěl psát texty, ale napsal jsem jeden (může to být tak 10 let) a jak jsem to tak po sobě čet, tak jsem si řek, že tohle nebude to pravé... Vím, že to začínalo:
Když já jdu z hostince domu,
vidím nekonečně stromů,
v aleji dlouhé.
Dál si to nepamatuju. V zápalu boje jsem k tomu ještě jako zarputilý klavírista (chtěl jsem napsat pianista, ale je to moc podobné slovu pijan, tak jsem napsal klavírista) složil nějakou muziku. Melodie ne nepodobná halekání muslimů z minaretu svolávajících se k večerní motlitbě... Ne, ne pánové. Tohle je trezorová věc.
Na psaní (a gynekologii) je tu odborník Meloun. Já jen když mě políbí můza.
Ondráš psal:barynek psal:2 Ondráš: hele chlape, vy se na muziku a začni psát, koupim si tvou první sbírku povídek
Vogo já chtěl psát texty, ale napsal jsem jeden (může to být tak 10 let) a jak jsem to tak po sobě čet, tak jsem si řek, že tohle nebude to pravé... Vím, že to začínalo:
Když já jdu z hostince domu,
vidím nekonečně stromů,
v aleji dlouhé.
I prd..nebuď tak skromnej..člověk s konzervatoří musí mít i skladatelský ambice..aspoň minimální..
Dál si to nepamatuju. V zápalu boje jsem k tomu ještě jako zarputilý klavírista (chtěl jsem napsat pianista, ale je to moc podobné slovu pijan, tak jsem napsal klavírista) složil nějakou muziku. Melodie ne nepodobná halekání muslimů z minaretu svolávajících se k večerní motlitbě... Ne, ne pánové. Tohle je trezorová věc.
Na psaní (a gynekologii) je tu odborník Meloun. Já jen když mě políbí můza.
PURE NAKED BIKE!
Meloun psal:I prd..nebuď tak skromnej..člověk s konzervatoří musí mít i skladatelský ambice..aspoň minimální..
Kdepak by se vzalo. Na konzervatoř jsem se sice hlásil, ale když jsem slyšel ty střelce co tam hráli, tak jsem byl spokojený i s tím druhým místem pod čarou.
Co se týče tvůrčího skládání, na to jsem fakt tupej. Když někdo s něčím přijde, tak si do toho něco vymyslím, ale vymyslet skladbu... To ne... To fakt ne. Něco tvůrčího jsem sice nahrál (ti to kdyžtak můžu poslat, ale metal to neni. ), ale jsou to věci tak 5-6 let starý. Pak se to nějak všechno zhroutilo a zůstaly mi už jen ty revivaly a občas někde nějaký záskok. Čas od času mě něco popadne, že bych si zase zatvořil a vymejšlel něco svého, ale nějak není příležitost a čas. Zase bych nechtěl úplné začátečníky, abych jim i já kterej hovno slyší musel říkat, že maj rozladěnou kytaru a nebo že sice zpívaj, ale tak o tón vedle a dostat se do zaběhlé kapely je dost obtížný. Před asi rokem jsem to zkoušel s partičkou jménem TRIBE, ale než jsme měli vystoupení, tak se to zase rozpadlo (Renek - kytarista teď hraje s Fourth Face, druhý kytarista se na hraní vykašlal uplně...). Asi nějak mam smůlu. Ti hodim ukázku a když budeš chtít, tak i celé album co nahráli. Tam teda na těch nahrávkách nejsem (vlastně jen kytary a zpěv je živý, zbytek je z PC), ale trochu mě to mrzí páč to byla zajímavá muzika. Už jsme to měli skoro nazkoušené.
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … dras/6.mp3
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … ras/11.mp3
Ta druhá skladba je jen muzika. Zpěv tam v době kdy jsem to dostal ještě nebyl.
Už začínám vzpomínat jak stará brambora.
Ondráš psal:Meloun psal:I prd..nebuď tak skromnej..člověk s konzervatoří musí mít i skladatelský ambice..aspoň minimální..
Kdepak by se vzalo. Na konzervatoř jsem se sice hlásil, ale když jsem slyšel ty střelce co tam hráli, tak jsem byl spokojený i s tím druhým místem pod čarou.
Co se týče tvůrčího skládání, na to jsem fakt tupej. Když někdo s něčím přijde, tak si do toho něco vymyslím, ale vymyslet skladbu... To ne... To fakt ne. Něco tvůrčího jsem sice nahrál (ti to kdyžtak můžu poslat, ale metal to neni. ), ale jsou to věci tak 5-6 let starý. Pak se to nějak všechno zhroutilo a zůstaly mi už jen ty revivaly a občas někde nějaký záskok. Čas od času mě něco popadne, že bych si zase zatvořil a vymejšlel něco svého, ale nějak není příležitost a čas. Zase bych nechtěl úplné začátečníky, abych jim i já kterej hovno slyší musel říkat, že maj rozladěnou kytaru a nebo že sice zpívaj, ale tak o tón vedle a dostat se do zaběhlé kapely je dost obtížný. Před asi rokem jsem to zkoušel s partičkou jménem TRIBE, ale než jsme měli vystoupení, tak se to zase rozpadlo (Renek - kytarista teď hraje s Fourth Face, druhý kytarista se na hraní vykašlal uplně...). Asi nějak mam smůlu. Ti hodim ukázku a když budeš chtít, tak i celé album co nahráli. Tam teda na těch nahrávkách nejsem (vlastně jen kytary a zpěv je živý, zbytek je z PC), ale trochu mě to mrzí páč to byla zajímavá muzika. Už jsme to měli skoro nazkoušené.
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … dras/6.mp3
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … ras/11.mp3
Ta druhá skladba je jen muzika. Zpěv tam v době kdy jsem to dostal ještě nebyl.
Už začínám vzpomínat jak stará brambora.
Hmmm hmm..nezní to zle..ale neni to muj půllitr kafe..
Dej raději na ftp ty tvoje výtvory..
PURE NAKED BIKE!
Meloun psal:Hmmm hmm..nezní to zle..ale neni to muj půllitr kafe..
Dej raději na ftp ty tvoje výtvory..
TO budu muset někde schrastit. Dám sem zatím úplné mé začátky. Tehdy mi bylo asi 16, hrál jsem něco okolo půl roku, zkušel jsem na půjčené bicí, kluci hráli na kytary za pár šupů, zkušebna byla ve sklepě jedné školy, smrad, plíseň, něklikráte jsem tam přespal a ožral se, no byla to tehdy prdel. Dnes když to slyším, tak se válím smíchy... Zvláště to kytarové solo. Dnes to zní jako underground. Mimikry z Majora Zemana.
Ten kluk co zpívá to i napsal (vymyslel kytary, basu a relativně striktně i bicí). Má toho celkem dost v šuplíku, ale nechce s tím ven, protože když to neni po jeho, tak ať to neni vůbec. Přitom by z toho šikovní hudebníci mohli udělat poslouchatelné skladby.
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … inal_2.mp3
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … inal_3.mp3
Enjoy!
Ondráš psal:Meloun psal:Hmmm hmm..nezní to zle..ale neni to muj půllitr kafe..
Dej raději na ftp ty tvoje výtvory..TO budu muset někde schrastit. Dám sem zatím úplné mé začátky. Tehdy mi bylo asi 16, hrál jsem něco okolo půl roku, zkušel jsem na půjčené bicí, kluci hráli na kytary za pár šupů, zkušebna byla ve sklepě jedné školy, smrad, plíseň, něklikráte jsem tam přespal a ožral se, no byla to tehdy prdel. Dnes když to slyším, tak se válím smíchy... Zvláště to kytarové solo. Dnes to zní jako underground. Mimikry z Majora Zemana.
Ten kluk co zpívá to i napsal (vymyslel kytary, basu a relativně striktně i bicí). Má toho celkem dost v šuplíku, ale nechce s tím ven, protože když to neni po jeho, tak ať to neni vůbec. Přitom by z toho šikovní hudebníci mohli udělat poslouchatelné skladby.
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … inal_2.mp3
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … inal_3.mp3
Enjoy!
Byli jste skoro tak "temní" jak Black Sabbath
Jj..to sólo....připomíná mi to mě,když jsem tu věc se strunama vzal snad po půl roce do ruky..
PURE NAKED BIKE!
Meloun psal:Byli jste skoro tak "temní" jak Black Sabbath
Jj..to sólo....připomíná mi to mě,když jsem tu věc se strunama vzal snad po půl roce do ruky..
To jsme ještě byli mladý cucáci co si mysleli, že s tímhle vyprodaj Strahov.
Našel jsem jeho poslední nahrávku a to v trochu lepší kvalitě.
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … ras/01.mp3
To už se dá relativně poslouchat...
Ondrášo psal:To jsme ještě byli mladý cucáci co si mysleli, že s tímhle vyprodaj Strahov.
kdyby jste dělali předskokany Nedvědoj, tak se vám ten sen splnil
2 Meloun: Jsem si vzpomněl.
http://www.crystalplanet.cz
Na CD jsou ty skladby v lepší kvalitě, ale tohle určitě neni tvůj půllitr kafe.
Ten Krystalplanet je ale ubrečená limonáda....soráč..ale je to tak..
Čoveče-vždyť si tam ani nezablbneš..mi to přijde,že za těma bicíma můžeš chrápat..žádnej prostor pro invenci..jen držení rytmu..to je škoda..
PURE NAKED BIKE!
Meloun psal:Ten Krystalplanet je ale ubrečená limonáda....soráč..ale je to tak..
Čoveče-vždyť si tam ani nezablbneš..mi to přijde,že za těma bicíma můžeš chrápat..žádnej prostor pro invenci..jen držení rytmu..to je škoda..
Tuhle reakci jsem čekal. V klidu neomlouvej se.
To byla první kapela se kterou jsem se dostal vůbec do muzikantskýho prostředí. Každej nějak začínal. Chtěl si znát moje začátky, tak tady je máš. Dobře ti tak.
Ondráš psal:Meloun psal:Ten Krystalplanet je ale ubrečená limonáda....soráč..ale je to tak..
Čoveče-vždyť si tam ani nezablbneš..mi to přijde,že za těma bicíma můžeš chrápat..žádnej prostor pro invenci..jen držení rytmu..to je škoda..Tuhle reakci jsem čekal. V klidu neomlouvej se.
To byla první kapela se kterou jsem se dostal vůbec do muzikantskýho prostředí. Každej nějak začínal. Chtěl si znát moje začátky, tak tady je máš. Dobře ti tak.
Jo..vždyť v klidu..já sám umim hovno a ještě rejpu..
Jako začátky dobrý..
Kurva ale trénuj trochu!!Byla by škoda na to srát..základ máš,teorii umíš,hluchej nejsi..Bubeníků je kurevsky málo..
Jsi ještě mladej-všechno máš před sebou
Seženu ti noty na buben od Gena Hoglana a chci vidět nějaký výsledky..
PURE NAKED BIKE!
K.a.s.y.m. (Člen) 04.02.2009 17:18:15 Offline |
Ondráš psal:2 Meloun: Jsem si vzpomněl.
http://www.crystalplanet.cz
Na CD jsou ty skladby v lepší kvalitě, ale tohle určitě neni tvůj půllitr kafe.
za sebe
naživo by to bylo asi ještě lepší
Meloun psal:Jo..vždyť v klidu..já sám umim hovno a ještě rejpu..
Jako začátky dobrý..
Kurva ale trénuj trochu!!Byla by škoda na to srát..základ máš,teorii umíš,hluchej nejsi..Bubeníků je kurevsky málo..
Seženu ti noty na buben od Gena Hoglana a chci vidět nějaký výsledky..
Bubeníků a muzikantů obecně je dost, ale dobrejch je fakt jen pár. Na nějaký dělání díry do světa už jsem starej. Respektive už bych musel mít alespoň protrhlou panenskou blánu. mě to takhle celkem stačí. Dělám to pro radost (ikdyž bych se na to někdy nejradši vysral), nikdo mě do toho nenutí, hraju jen to co chci. Nemusím brát kšefty jen abych měl co do huby (jako většina profíků). Ideální stav.
Koukal jsem na Hoglana. Má zvláštní techniku. Takhle hrajou většinou leváci, který se učili na soupravě pro praváky (u nás třeba Franta Hoenig -> vynikající bubeník), ale já bych musel jet podle sebe. Každopádně bordel to je a hlavně ty 2 kopáky musim pocvičit. Tam mam rezervy ještě velký a bez nich nemmůže tvoje muzika existovat.
A pokud jde o rychlost, tak se tam na vás pak taky dělaj trochu "šméčka", ale stejně jako kouzelník nebudu vám dávat nahlížet do kuchyně.
ross psal:K.a.s.y.m. psal:osiris psal:
...rumu se vychlastalo už dávno a dávno před tím mraky, proto ho taky přivez v kanystru ...a to ho nikdo nepijemáš pravdu rum tam pili jen holky a ještě po malejch panákách
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … co_rum.jpgjá tenhle kanystr potkal díkybohu jen jednou za večer
nevím jak je to možný, ale já vícekrát..vždycky když sem nechtěl..
bla...blabla...!
fido psal:ross psal:K.a.s.y.m. psal:
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … co_rum.jpgjá tenhle kanystr potkal díkybohu jen jednou za večer
nevím jak je to možný, ale já vícekrát..vždycky když sem nechtěl..
však to na tobě bylo vidět
Ondráš psal:Meloun psal:Jo..vždyť v klidu..já sám umim hovno a ještě rejpu..
Jako začátky dobrý..
Seženu ti noty na buben od Gena Hoglana a chci vidět nějaký výsledky..Bubeníků a muzikantů obecně je dost, ale dobrejch je fakt jen pár. Na nějaký dělání díry do světa už jsem starej. Respektive už bych musel mít alespoň protrhlou panenskou blánu. mě to takhle celkem stačí. Dělám to pro radost (ikdyž bych se na to někdy nejradši vysral), nikdo mě do toho nenutí, hraju jen to co chci. Nemusím brát kšefty jen abych měl co do huby (jako většina profíků). Ideální stav.
Koukal jsem na Hoglana. Má zvláštní techniku. Takhle hrajou většinou leváci, který se učili na soupravě pro praváky (u nás třeba Franta Hoenig -> vynikající bubeník), ale já bych musel jet podle sebe. Každopádně bordel to je a hlavně ty 2 kopáky musim pocvičit. Tam mam rezervy ještě velký a bez nich nemmůže tvoje muzika existovat.
A pokud jde o rychlost, tak se tam na vás pak taky dělaj trochu "šméčka", ale stejně jako kouzelník nebudu vám dávat nahlížet do kuchyně.
Neboj,já vim,jak to chodí ve studiu..triggery apod..
Ale co vidim naživo mě přesvědčí..
Asi málokterá koncertní kapela by si lajskla to nějak obesrat a pak mít problémy naživo..ikdyž tam se hodně ztratí..stejně jako u kytar,který bejvaj nahraný třeba na 10 stop..a pak máš naživo jen dvě,popř nějakou stopu ještě z disku..
PURE NAKED BIKE!
2 meloun: Ne, nemyslel jsem studio. Myslel jsem živý hraní, kdy si většina lidí myslí, že aby se jednou praštilo do bubnu, tak se musí jednou pohnout ruka (nebo noha) nahoru a pak zase dolu. Což není tak uplně pravda (třeba u nohy se dá zahrát 3x za tu dobu). To už zabíham moc od detailů. Myslel jsem spíš techniku hraní než pomoc elektroniky.
Studio to je věc. Tam stačí jednou bouchnout do každýho bubnu a oni ti to poskládaj. To se samozřejmě nedělá u normálních kapel, ale když se třeba netrefíš přesně do doby, tak ti tu ránu kousek šoupnou. To se dělá celkm běžně, stejně jako pokud taháš struny a nedotáhneš jí na správný tón, tak ji za tebe dotáhne počítač. Ale tohle je známá věc. Nikdo neni dokonalý. Jo a záznamy z živáků... Možná Vás nepotěším, ale i ty se občas dohrávají ve studiu. Jedině jít na koncert naživo... Tam je zase otázka, jestli Vám to nepustí z playbacku. I to se dnes bohužel děje.
Ondráš psal:2 meloun: Ne, nemyslel jsem studio. Myslel jsem živý hraní, kdy si většina lidí myslí, že aby se jednou praštilo do bubnu, tak se musí jednou pohnout ruka (nebo noha) nahoru a pak zase dolu. Což není tak uplně pravda (třeba u nohy se dá zahrát 3x za tu dobu). To už zabíham moc od detailů. Myslel jsem spíš techniku hraní než pomoc elektroniky.
Studio to je věc. Tam stačí jednou bouchnout do každýho bubnu a oni ti to poskládaj. To se samozřejmě nedělá u normálních kapel, ale když se třeba netrefíš přesně do doby, tak ti tu ránu kousek šoupnou. To se dělá celkm běžně, stejně jako pokud taháš struny a nedotáhneš jí na správný tón, tak ji za tebe dotáhne počítač. Ale tohle je známá věc. Nikdo neni dokonalý. Jo a záznamy z živáků... Možná Vás nepotěším, ale i ty se občas dohrávají ve studiu. Jedině jít na koncert naživo... Tam je zase otázka, jestli Vám to nepustí z playbacku. I to se dnes bohužel děje.
Na jednu stranu je dobrá věc,že si můžeš v podstatě nahrát album doma na kompu
Apropó-co jste to měli za program u tý jedný skupiny??
Mám tady Nuendo a Cubase či co,ale nejde mi to nějak,ptž to na mě vysílá anglicky..a navíc ještě technickou terminologiejej..
Zkrátka stačil by mi prográmek-něco jako Guitarpro,ale s lepšíma zvukama..
Doufám,že nedostanem zmdáno za kurvení vlákna..
PURE NAKED BIKE!
Meloun psal:Ondráš psal:2 meloun: Ne, nemyslel jsem studio. Myslel jsem živý hraní, kdy si většina lidí myslí, že aby se jednou praštilo do bubnu, tak se musí jednou pohnout ruka (nebo noha) nahoru a pak zase dolu. Což není tak uplně pravda (třeba u nohy se dá zahrát 3x za tu dobu). To už zabíham moc od detailů. Myslel jsem spíš techniku hraní než pomoc elektroniky.
Studio to je věc. Tam stačí jednou bouchnout do každýho bubnu a oni ti to poskládaj. To se samozřejmě nedělá u normálních kapel, ale když se třeba netrefíš přesně do doby, tak ti tu ránu kousek šoupnou. To se dělá celkm běžně, stejně jako pokud taháš struny a nedotáhneš jí na správný tón, tak ji za tebe dotáhne počítač. Ale tohle je známá věc. Nikdo neni dokonalý. Jo a záznamy z živáků... Možná Vás nepotěším, ale i ty se občas dohrávají ve studiu. Jedině jít na koncert naživo... Tam je zase otázka, jestli Vám to nepustí z playbacku. I to se dnes bohužel děje.Na jednu stranu je dobrá věc,že si můžeš v podstatě nahrát album doma na kompu
Mám tady Nuendo a Cubase či co,ale nejde mi to nějak,ptž to na mě vysílá anglicky..a navíc ještě technickou terminologiejej..
...děte s tema kytárama do , já bych vás hnal, chuligáni, mastnej vlas, špinavý to je, hulákaj, že jim rozumět nejni...lopaty a vagóny vykládat, to by vás vychovalo!!!
...a eště tym zasíraj vlákno, no to je vrchol!!!
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Meloun psal:Na jednu stranu je dobrá věc,že si můžeš v podstatě nahrát album doma na kompu
Mail.
Filous psal:...děte s tema kytárama do , já bych vás hnal, chuligáni, mastnej vlas, špinavý to je, hulákaj, že jim rozumět nejni...lopaty a vagóny vykládat, to by vás vychovalo!!!
...a eště tym zasíraj vlákno, no to je vrchol!!!
Já posílám do lesa:
Lojnice, ostružiny, komáři, mouchy, vosy, sršni, podmáčená půda, 30˚C ve stínu, tady máš srp a jdi ožinovat stromky, máš toho tu hektar. Běda jestli nějakej uťafneš. A uprostřed chodívává bachna s prasatama, tak kdyby byl moc povyk, tak se radši kliď.
Se nedivím, že už ani ty Ukrajinci to nechtěj dělat.
fido psal:K.a.s.y.m. psal:osiris psal:...vy mladý nějak zapomínáte na rum
..ten nepřipomínej snad ani
to jsou taky nápady,tak velkou nádobu plnou rumu,kde se ty lidi berou
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
maňas psal:fido psal:K.a.s.y.m. psal:
myslíš jako Levapův PIČO rum?..ten nepřipomínej snad ani
to jsou taky nápady,tak velkou nádobu plnou rumu,kde se ty lidi berou
o čem je řeč? sem ho za ten večír ani nepostřehla.....
Obtížné neznamená nepřekonatelné
K.a.s.y.m. psal:máš pravdu rum tam pili jen holky a ještě po malejch panákách
Tss jsem jen lehce orosila rty z donucení a ty jsi to takhle zneužil a teď vypadam jako alkoholik...
Jaký si to uděláš, takový to máš...
Šárka psal:maňas psal:fido psal:
..ten nepřipomínej snad anito jsou taky nápady,tak velkou nádobu plnou rumu,kde se ty lidi berou
o čem je řeč? sem ho za ten večír ani nepostřehla.....
si byla uz tak mimo
WD club member.
Peťa psal:K.a.s.y.m. psal:máš pravdu rum tam pili jen holky a ještě po malejch panákách
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … co_rum.jpgTss jsem jen lehce orosila rty z donucení a ty jsi to takhle zneužil a teď vypadam jako alkoholik...
nevypada ze by te nutili spise to vypada ze ti ten kanystrik radsi brali at jim neco nechas
WD club member.
K.a.s.y.m. (Člen) 11.03.2009 07:52:27 Offline |
Peťa psal:K.a.s.y.m. psal:máš pravdu rum tam pili jen holky a ještě po malejch panákách
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … co_rum.jpgTss jsem jen lehce orosila rty z donucení a ty jsi to takhle zneužil a teď vypadam jako alkoholik...
Ne néééé to byla jediná fotka s tímhle tématem kterou jsem narychlo sehnal...tu fotku Kukii s kanystrem ne a ne najít
K.a.s.y.m. psal:Peťa psal:K.a.s.y.m. psal:máš pravdu rum tam pili jen holky a ještě po malejch panákách
Ne néééé to byla jediná fotka s tímhle tématem kterou jsem narychlo sehnal...tu fotku Kukii s kanystrem ne a ne najít
nehledat... ještě ted je mi špatně
Život je boj-mašina je nej!!!
Peťa psal:Myslíš tuhle?
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 1_kuki.jpg
taky mi tam nebylo úplně dobře... proto teď jezdím už jedině na zelenou
brrr....ten byl dobrej
Kukii psal:Peťa psal:Myslíš tuhle?
taky mi tam nebylo úplně dobře... proto teď jezdím už jedině na zelenoubrrr....ten byl dobrej
To máš pravdu dobrej byl ještě štěstí že mě ten kanystr potkal jen jednou...
K.a.s.y.m. (Člen) 11.03.2009 12:18:44 Offline |
jo to je přesně ona
Fik-B6S psal:Kukii psal:Peťa psal:Myslíš tuhle?
taky mi tam nebylo úplně dobře... proto teď jezdím už jedině na zelenoubrrr....ten byl dobrej
To máš pravdu dobrej byl ještě štěstí že mě ten kanystr potkal jen jednou...
mě potkal asi 3x...
Luk psal:mi psal:A bude Budvar nebo granulát?
aby si se s tim vasim patokem nepo
hele Luk nejsem žádnej znalec Gambáč i Pilsen byli moje neďelní piva, ale fakt za poslední dva roky to je hnus fijalovej.
budvar desítka je jak teť gambáč ale dvanáctka jo to je materýál teda zatim...
svět je cirkusovej stan
mi psal:Luk psal:No je fakt ze ta vase dvanda celkem de, akorat se jich nesmi dat moc. Ta desitka je Celkem mi ted zachutnala ta nova G11
G11 sem eště nepolknul, ale zítra polknu několikrát
G11, Kozlík11
fidoB6 psal:mi psal:Luk psal:No je fakt ze ta vase dvanda celkem de, akorat se jich nesmi dat moc. Ta desitka je Celkem mi ted zachutnala ta nova G11
G11 sem eště nepolknul, ale zítra polknu několikrát
G11, Kozlík11
hele fido kup si plechofku kozlíka a gambáče a přečti si na nich kde to dělaj...
svět je cirkusovej stan
Jako lemtat pifko z plechu je barbarství,(tudíž nekoupim) toť věc první A věc druhá, že je mi i docela jedno kde to dělaj a věc třetí, že mi fakt víc šmakuje K11 než G11 A teď čekam odpověď tipu: měli zasraný trubky, neumí to točit atd...
fidoB6 psal:Jako lemtat pifko z plechu je barbarství,(tudíž nekoupim) toť věc první A věc druhá, že je mi i docela jedno kde to dělaj a věc třetí, že mi fakt víc šmakuje K11 než G11 A teď čekam odpověď tipu: měli zasraný trubky, neumí to točit atd...
plechovkový taky nemusim, ale na těch plechovkáš zjistíš že mezi G11 a K11 je rozdíl jen vtom názvu ale kdyš ti šmakuje víc K11 tak se jí drš stojí vo něco míň...
svět je cirkusovej stan
mi psal:fidoB6 psal:Jako lemtat pifko z plechu je barbarství,(tudíž nekoupim) toť věc první A věc druhá, že je mi i docela jedno kde to dělaj a věc třetí, že mi fakt víc šmakuje K11 než G11 A teď čekam odpověď tipu: měli zasraný trubky, neumí to točit atd...
plechovkový taky nemusim, ale na těch plechovkáš zjistíš že mezi G11 a K11 je rozdíl jen vtom názvu ale kdyš ti šmakuje víc K11 tak se jí drš stojí vo něco míň...
ty 11ky mi chutnaj vobe a ikdyz, jak naznacujes je dela obe PU, tak kazda chutna jinak
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
me chutna teda nejvic plzinka 12 ale chodim po tom chcat jak prostatik. A nebo u nas varenej Jecminek 12 a nebo taky u nas varej klasiku Weisbiera 13 s hozenym platem citronu , a nebo pro zensky maj visnovy s visnema na spodku. A na svatky nam tu varej 16 docela hutny tezky pivo. ale je to spis na chut, neni to spatny ale ozrat se z toho je peklo
Billy psal:me chutna teda nejvic plzinka 12 ale chodim po tom chcat jak prostatik. A nebo u nas varenej Jecminek 12 a nebo taky u nas varej klasiku Weisbiera 13 s hozenym platem citronu , a nebo pro zensky maj visnovy s visnema na spodku. A na svatky nam tu varej 16 docela hutny tezky pivo. ale je to spis na chut, neni to spatny ale ozrat se z toho je peklo
To sem si dal jednou 21° Platánka (třetinka sklo), sladký jak cumel, ale tři pifka a vytlemenej jak Už ani nevim, jestli se furt vyrábí
fidoB6 psal:Billy psal:me chutna teda nejvic plzinka 12 ale chodim po tom chcat jak prostatik. A nebo u nas varenej Jecminek 12 a nebo taky u nas varej klasiku Weisbiera 13 s hozenym platem citronu , a nebo pro zensky maj visnovy s visnema na spodku. A na svatky nam tu varej 16 docela hutny tezky pivo. ale je to spis na chut, neni to spatny ale ozrat se z toho je peklo
To sem si dal jednou 21° Platánka (třetinka sklo), sladký jak cumel, ale tři pifka a vytlemenej jak Už ani nevim, jestli se furt vyrábí
tyhle záležitosti se dělaj pořád.....když zasedneš v třeboni v pivovarský pivnici a začneš od desítky, tak se k tý 20° (nebo co to je) ale nejspíš ani nedostaneš
u nas jich varej 7 druhu, koukas tam na kade jak to tam buble, vedle maj medenej kotel a driv v nem aji to pivo delali, ale tedka uz sem to dlouho nevidel ze by ten kotel pouzivaly ale je to dobra atmosfera kdyz to pivo pred tebou delaj, vyhrabuji chmel vyplachnou a ty mas pivo v drzce, zeres nejaky pikantni grilovany kridla a nebo jiny pochutiny . Proste paraada
Billy psal:u nas jich varej 7 druhu, koukas tam na kade jak to tam buble, vedle maj medenej kotel a driv v nem aji to pivo delali, ale tedka uz sem to dlouho nevidel ze by ten kotel pouzivaly ale je to dobra atmosfera kdyz to pivo pred tebou delaj, vyhrabuji chmel vyplachnou a ty mas pivo v drzce, zeres nejaky pikantni grilovany kridla a nebo jiny pochutiny . Proste paraada
hele Billy ty bydlíš vráji
svět je cirkusovej stan
Aspon v ty prdeli tady mame neco dobry , lepsi jak to cigansky pivo z Prerova ZUBR
Stránky: 1