Nejsi přihlášen
Motul 10-40 5100 Ester
....měl bych možnost vzít 60l stáčený, tak pokud by někdo měl zájem z Pražských, nebo kdo by si přijel, tak je tu ta možnost, litr by vyšel na 190,- kačen. Jenom pro sebe ho brát nebudu, tolik zas nejezdím.
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 02.02.2009 12:49:00 Offline |
Re: Motul 10-40 5100 Ester
až tam budu mít cestu tak si od tebe taky kanystřík vezmu.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
kojaksro psal:....měl bych možnost vzít 60l stáčený, tak pokud by někdo měl zájem z Pražských, nebo kdo by si přijel, tak je tu ta možnost, litr by vyšel na 190,- kačen. Jenom pro sebe ho brát nebudu, tolik zas nejezdím.
Kurňa a mě Progear vecpal ten Repsol... Hergot... Že bych vzal na sklad...? Asi jo. Tak 4 l mi vem taky. Stejně to vidím letos na 2 výměny oleje (tentokrát zkusím aniž bych měnil výpušťák...) a ten půlrok v garáži vydrží.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
![]() |
Progear 650 (Člen) 02.02.2009 17:53:23 Offline |
Ondráš psal:kojaksro psal:....měl bych možnost vzít 60l stáčený, tak pokud by někdo měl zájem z Pražských, nebo kdo by si přijel, tak je tu ta možnost, litr by vyšel na 190,- kačen. Jenom pro sebe ho brát nebudu, tolik zas nejezdím.
Kurňa a mě Progear vecpal ten Repsol... Hergot... Že bych vzal na sklad...? Asi jo. Tak 4 l mi vem taky. Stejně to vidím letos na 2 výměny oleje (tentokrát zkusím aniž bych měnil výpušťák...
) a ten půlrok v garáži vydrží.
Ci fix... Až tě uvidim... Si stěžuj...
Klidně ho vemu zpátky...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
kojaksro psal:....měl bych možnost vzít 60l stáčený, tak pokud by někdo měl zájem z Pražských, nebo kdo by si přijel, tak je tu ta možnost, litr by vyšel na 190,- kačen. Jenom pro sebe ho brát nebudu, tolik zas nejezdím.
jak moc rychle to potřebuješ vědět?
Bandit 4EVER!!!
Stránky: 1