Nejsi přihlášen
Rozměry pneumatik
Kupujete pneu podle rozměrů ve velkém TP nebo si kupujete větší? jak to potom děláte na technické,jde to nějak ukecat? a nebo to na technickou přezouváte? si chci na B6 koupit 160/60 ale na podzim musím na technickou a ja ji snad do podzimu neslítám abych si potom koupil 150/70.
Re: Rozměry pneumatik
Souhlasím s Maximem. Nemusíš mít nervy, že nemáš motorku s pořádnou gumou a užší ti pude rychleji do zatáček, ale jinak si myslím, že se ti na to nikdo dívat nebude.
Akorát vždycky zmérkli štítky, číslo motoru a zeptali se zdalipak to brzdí a svítí
Problém by mohl nastat při bourákui
Datel psal:Souhlasím s Maximem. Nemusíš mít nervy, že nemáš motorku s pořádnou gumou a užší ti pude rychleji do zatáček, ale jinak si myslím, že se ti na to nikdo dívat nebude.
Akorát vždycky zmérkli štítky, číslo motoru a zeptali se zdalipak to brzdí a svítí
Problém by mohl nastat při bourákui
No já když jsem byl přihlašovat motorku tak mi koukal i na sklíčko od blinkru, říkal, že to musí hlídat kvůli homologaci. Takže asi jak kde a jak kdo
... a když na to přijde tak i skáču, skáču dobře, skáču rád
MOUR: OK,to víš moc se v těch 6kach nevyznam Ale to péro vám zustane určo stejný Ja jenom nemam rad takovy ty chytraky co daj na uzkej rafek širokou gumu a mysli si co to není za terno. Ale jestli sou ty rafky stejny tak neni problem
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Stránky: 1