Nejsi přihlášen
Re: čístírna na kombinézu
redik27 psal:Zdar, kámoš má už pár let kůži a potřeboval by ji nechat vyčistit. Znáte čístírnu v Praze, která se tím zabývá a nezkurvý ji.
Já si dávám věci do opravny v Dlouhé ulici. Kousek od Roxy. Krátké doby a celkem přijatelné ceny.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Tady ti to umyjou sakum prásk všechno i z helmou botama a dokonce rukavicema
http://www.evisor.tv/tv/motorrad-fun/mo … e-5914.htm
...Redíku, od Mafry Pulimax, nastříkat rozprašovačem, umělý kartáček na ruce nebo ten co se používá na kabáty ( dle znečištění ) vyčistit, hned stírat a napustit.
Pár kombinéz jsme takhle čistily a vždy spokojenost. Napouštěly jsme to buď Mafrou na kůži, nebo Sonaxem. Je to všechno na údržbu kožených interiérů v autě.
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
...nečistim...jen cca dvakrát za rok namatlam lederbalzámem...letos sem ani džísku nepral, bojim se, že bych s pračky vyndal nítě...nešla ani zašít, tag sem jí podlepil amerikou...mam k ní citovej fstach...vim, sem dobytek...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:......letos sem ani džísku nepral...
Ty děláš jako by si jí někdy pral
Voe nezapomenu jak nás vyporoučel ten portýr z gottlandu aby sme si tu kávu vypili venku...asi si mu připadal špinavej (já byl samo jak ze škatulky....možná pár mušek by se na kombiné našlo...) a jak byl vykulenej na odpověď "ale zajisté my stejně budem hulit"
kuci u nas teda utiraj do svejch klubovejch kozenejch vest co uz maj pres 10 let, driv taky kdysi dzisku mejvali. Pozerou maso a maj uterku svoji vestu :) taky vypadaj . Umejvat se to nesmi jenom kdyz zmoknes na moto , apropo filousy uz jednou sem se te kdysi ptal ale nemuzu to najit, a to na otazku pro me aktuelni jakej vzduchovej filtr do K6 ? z 01-05 B12 nebo K7 B12 vodnika ? vim ze to sem zasiram
Stránky: 1