Nejsi přihlášen
Nálepka
Zdravíčko. Mám dotaz. jsem úplný nováček takže celkem hloupější dotaz ,ale potřebuju poradit jestli je lepší dát na nádrž u bandita takovou tu samolepku nebo co to je. Máte zkušenosti ,že by se nádrž jinak odřela '? A Kde to vůbec kdyžtak seženu jestli víte co myslím...a jestli je to samolepka nebo spíš nějaký chránič...nevím přesně. Každopádně jsem koupil novýho bandita a chtěl jsem sundat nálepku z nádrže a samozřejmě jsem si hned trochu odřel nádrž. Byla tam origo nálepka z továrny nějaký Warning...atd tak jsem tam udělal 1*1 mm oděrku ...jinak řečeno odloupl barvu :( no to je jedno ,ale i proto přemýšlím nad tou nálepkou, Tak čus.
Re: Nálepka
Tam kde se dotykam nohama boku nadrže jsme si nalepil pruhlednou folii neni to skoro poznat a slouži to dobře...
JInak když jsem sundaval tu origo nalepku tak taky držela pekelně ale Fen ji pomohl
samo že to co jsem psal mám jako doplněk tankpadu
...střídaj se u mě periody nalepený fólie na nádrži v místě kolen a bez tý oviny , teď jsem opět ve stadiu "na holo" a 2x za rok po 5ti minutách zabrousím a přeleštím inkriminovaný místa do stavu novýho laku , protože ta fólie co není skoro vidět, vidět je ...ale je dost pravděpodobný, že koncem sezóny mi to zas už třeba nebude vadit a nelepím ji znova, abych ji zas v zimě moh strhnout
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Já koupil tento a spokojenost největší. A teď jsem ho sundával po třech letech kvůli lakování a nou problém
http://motobazar.miramoto.cz/motorky/mo … 7-ba/5364/
nebo
http://motobazar.miramoto.cz/motorky/mo … -baa/5365/
Bandit
GSX1250FA
osiris psal:...střídaj se u mě periody nalepený fólie na nádrži v místě kolen a bez tý oviny , teď jsem opět ve stadiu "na holo" a 2x za rok po 5ti minutách zabrousím a přeleštím inkriminovaný místa do stavu novýho laku , protože ta fólie co není skoro vidět, vidět je ...ale je dost pravděpodobný, že koncem sezóny mi to zas už třeba nebude vadit a nelepím ji znova, abych ji zas v zimě moh strhnout
No jo, ale ty lakuješ každej rok jinej dizajn to nestačíš ani podřít
já vím, reju
Strýcfajtr !!!
Banditatom (Člen) 04.02.2009 15:58:55 Offline |
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
osiris psal:...střídaj se u mě periody nalepený fólie na nádrži v místě kolen a bez tý oviny , teď jsem opět ve stadiu "na holo" a 2x za rok po 5ti minutách zabrousím a přeleštím inkriminovaný místa do stavu novýho laku , protože ta fólie co není skoro vidět, vidět je ...ale je dost pravděpodobný, že koncem sezóny mi to zas už třeba nebude vadit a nelepím ji znova, abych ji zas v zimě moh strhnout
ty to nepotrebujes nalepovat,protoze to pravidelne prestrikavas...
...sam mezi jebkarema...
Marián psal:osiris psal:...střídaj se u mě periody nalepený fólie na nádrži v místě kolen a bez tý oviny , teď jsem opět ve stadiu "na holo" a 2x za rok po 5ti minutách zabrousím a přeleštím inkriminovaný místa do stavu novýho laku , protože ta fólie co není skoro vidět, vidět je ...ale je dost pravděpodobný, že koncem sezóny mi to zas už třeba nebude vadit a nelepím ji znova, abych ji zas v zimě moh strhnout
ty to nepotrebujes nalepovat,protoze to pravidelne prestrikavas...
...jo, to taky, jak k podzimu vylezou v paříži modní návrháři s novejma kreacema nejsem k udržení
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
killerrebel (Člen) 04.02.2009 21:16:41 Offline |
Mam tank pad sice docela drahej ale jsem spokojen protože dodava na motorce ten spravnej šmrnc http://www.tankpads.com/productsbycat.a … amp;sub=13 ja mam THE DEVIL RIDES BLUE ale maji tam suprovní přímo na bandoura no proste maji to moc fajne ale stojí to litr... :( .. ale ted nelituji motorka přeci musi nějak vypadat...
Více na http://www.motorkari.cz/profil/killerrebel/ <- ta je moje :)
axxo psal:To killerrebel
Jo moc pěkný . A myslíš ,že ať vyberu kterýkoliv tak bude pasovat ? A jak je to s objednávkou s ciziny....jak jsi platil atd .Dík čus
Vyhradni dovozci vyrobku motografix.com je u nas www.h3moto.cz
Pred vanocema jsem prez ne taky jeden kupoval !
"Neodsuzujte masturbaci. Je to sex s někým, koho máme rádi." (WOODY ALLEN)
axxo psal:Ahoj..nevíte ještě někdo nebo nemáte zkušenosti když koupim klín pod motor kde se to nechá nastříkat ? Barva je v TP ? Nějaký číslo barvy asi že ? Dík čus
...gde se to nechá nastříkat??? ...děláš si kozy??? ...já bych to skusil třeba f pekárně a nebo Penny, tam by to mohlo bejt levnější, stejně tag f Plusu nebo v Lídlu
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Mám namysli konkrétní místo nebo adresu - firmu atd ....přišlo mi to jednoduší to tu napsat než někam volat atd.....bydlím kousek od Prahy a tady nic není a v Praze to moc neznám. Co já vím kam zajít ? Nikdy jsem to neřešil. |Možná asi opravdu zajdu do toho Lidlu......
axxo psal:Mám namysli konkrétní místo nebo adresu - firmu atd ....přišlo mi to jednoduší to tu napsat než někam volat atd.....bydlím kousek od Prahy a tady nic není a v Praze to moc neznám. Co já vím kam zajít ? Nikdy jsem to neřešil. |Možná asi opravdu zajdu do toho Lidlu......
...najdi ňákou autolakovnu f Úvalech nebo f Brandejse, ne???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:...gde se to nechá nastříkat??? ...děláš si kozy??? ...já bych to skusil třeba f pekárně a nebo Penny, tam by to mohlo bejt levnější, stejně tag f Plusu nebo v Lídlu
Kde se to v tobě bere taková holubičí povaha
Já vim, někdy to prostě už nejde
Strýcfajtr !!!
killerrebel (Člen) 05.02.2009 21:59:08 Offline |
axxo psal:To killerrebel
Jo moc pěkný . A myslíš ,že ať vyberu kterýkoliv tak bude pasovat ? A jak je to s objednávkou s ciziny....jak jsi platil atd .Dík čus
No ja to kupoval v H3moto neboli Suzuki Paskov ale viděl jsem to i v Hondě v ostravě... určitě to bude mít víc dodavatelu v čr jen nevim jakci... no a o to pasovaní... to bude pasovat vše... jen si myslim že zaleži na vkusu ktery tankpad si koupiš....
Více na http://www.motorkari.cz/profil/killerrebel/ <- ta je moje :)
Stránky: 1