Nejsi přihlášen
plíšek kolem klíčku
Zdar, jelikož jsem PIČA a v domění, že plíšek kolem klíčku u B6 N 2002 je z hlíníku tak jsem ho strčil do pískovačky. On to kapánek nerozdejchal. Nemáte někdo nápad jak to nahradit? Samotnej se blbě schání. Musel bych to koupit i s držákem na kelímky. Díky za rady.
Editoval osiris (04.02.2009 15:41:10)
Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
K.a.s.y.m. (Člen) 04.02.2009 15:00:00 Offline |
Re: plíšek kolem klíčku
redik27 psal:Zdar, jelikož jsem PIČA a v domění, že plíšek kolem klíčku u B6 N 2002 je z hlíníku tak jsem ho strčil do pískovačky. On to kapánek nerozdejchal. Nemáte někdo nápad jak to nahradit? Samotnej se blbě schání. Musel bych to koupit i s držákem na kelímky. Díky za rady. http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … k27/bandit
no on právě ,že hliníkovej je
No nejlevnější budeš mít asi vyrobit si vlastnoručně novej bud z hliníku nebo nerezu.A nebo koupit rozbitý budiky a sloupnout.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 04.02.2009 15:16:40 Offline |
Pšán psal:To Kasym:
..že jsem tak smělý,ale jak to vidíš s "květináčem"?
květináč bude ted nějak není do čeho píchnout tak ho k tomu dokopu aby to udělal
K.a.s.y.m. (Člen) 04.02.2009 15:18:04 Offline |
redik27 psal:Pšán psal:To Kasym:
..že jsem tak smělý,ale jak to vidíš s "květináčem"?doval, není problém opískovat
tady jsi trochu mimo má místo kelímku na budík danej květináč a já mu ho od posledních CEC slibuju,ale pořád se na to nedostává čas.
K.a.s.y.m. (Člen) 04.02.2009 15:20:13 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Pšán psal:To Kasym:
..že jsem tak smělý,ale jak to vidíš s "květináčem"?květináč bude ted nějak není do čeho píchnout tak ho k tomu dokopu aby to udělal
P.S. je to na otáčkoměr nebo tachometr
K.a.s.y.m. (Člen) 04.02.2009 15:45:13 Offline |
Pšán psal:..točoměr..
OK takže ten menší
Stránky: 1