Nejsi přihlášen
K.a.s.y.m. (Člen) 05.02.2009 13:46:36 Offline |
Re: Buchta s dobrym vkusem
qwerty psal:tady ta buchta ma ocividne dobrej nazor na motorky
http://img227.imageshack.us/img227/2442 … s80ox3.jpg
.....................fuj to je hnusná motorka
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:qwerty psal:tady ta buchta ma ocividne dobrej nazor na motorky
http://img227.imageshack.us/img227/2442 … s80ox3.jpg.....................fuj to je hnusná motorka
....čumím na prdelku.....ale ty plasty
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Podobnej humus byl namontovanej na SVčku kdyš sem ho dovezl dom,okamžitě sem to vorval dolů,byl to hnus fijalovej. V nedělu sem to SVčko prodal jednomu mlaďochovi a ten to tam druhej den nabastlil spátky Asi aby byl mezi 18ti letejma vrstevníkama za kinga že má "sporta" Na tom banditu je to ještě hnusnější,je to jako kdyš si lidi dříf montovali na Jawky samodomo celokapotáže
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Progear 650 (Člen) 05.02.2009 14:44:40 Offline |
nejlepší vkus má Goreho buchta....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
qwerty psal:Inženýrek psal:qwerty psal:serte na plasty jde o to ze ta buchta s dobrou prdelkou stoji u bandasky
No jo,ale u jaky
Nko se mi nelibi takze ja sem spokojenej
Nj, nekdo ma rad holky, jinej zase vdolky. Ale jinak prdelka dobra, to se musi nechat.
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Rostyk psal:Chlapi serte na plasty .....Ta buchta je nádherná .... Ted jsem přišelo z piva ,otevřu počítač a kouká na mně toto... a vy řešíte plasty ....
No ja nevim no, takovejch je plnej net. Ze stoji vedle Bandoura, to ji dodava trochu smrnc. Ale tak seredny Becko sem asi jeste nevidel Je to ale jen muj osobni pocit, tak me za to hned neukamenujte
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Rostyk psal:Chlapi serte na plasty .....Ta buchta je nádherná .... Ted jsem přišelo z piva ,otevřu počítač a kouká na mně toto... a vy řešíte plasty ....
....já nevím ( podle času cos psal ) , ale buď chodíš z hospody moc brzy nebo až druhý den
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Tak panove dneska sem byl v pzni kouknout se sefem na novej placek na krám. A když sem odjížděl tak boreček s timhle strojem jel kolem nás u Prazdroje. Skoro si rozbil držku ale ta motorka to je fakt hnus
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Stránky: 1