Nejsi přihlášen
Re: conti motion nebo conti force
Honza.DK psal:máte někdo zkušenosti s conti motion?rozhoduji se mezi motion a road attack
Dost sem o tom na podzim precet a zatim moc zkusenosti neni, je to proste nova guma. Ja na ni mam ted najeto tak cca 1000km a zatim spokojenost, rozhodne lepsi nez placka Conti Force,kterou sem mel predtim. Co tu gumu na zadku ale mam, tak sem ji jeste tak nejak poradne nevyzkousel, protoze byla uz docela zima. Dneska sem najel taky nejakej ten kilometr a bez zavahani, takze ja si myslim, ze to zadna tragedie neni. Uz mam u Kojakasro pripravenou k vyzvednuti Motion i na predek, takze poradny reference budou az tak na konci dalsi sezony.
Ja resim ale docela hlavne pomer cena/vydrz no, pokud nemas problemi zainvestovat do Road Attack, sel bych asi spis do tyhle gumy. Asi tak.
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Honza.DK psal:máte někdo zkušenosti s conti motion?rozhoduji se mezi motion a road attack
Roudy jsem odjel 2. Na mokru je to tragédie. Na suchu, když se ohřeje, tak je v pohodě (asi jako všechno). Na první jsem najel 14 tis na plátno. Na té druhé už asi jen 8. Mě osobně přijde lepší volba Sporta a to myslím i pro tůristy jako já, protože sice vydrží míň, ale taky je o litr levnější (když jsem to naposled kupoval - možná to byla akce) a ve všech režimech jízdy drží na silnici líp. Radši 2x do roka přezuju a budu tý gumě věřit, než se bát kde mi to podklouzne. Můj názor.
S jinejma gumama zatím zkušenosti nemám.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
já mám zase jen tu Motion a dával jsem ji tam jen kvůli prodeji
nakonec jsem to nechtěl prodat jedný piči, která aniž by přijela a viděla to, tak chtěla slevu
takže jsem s tím párkrát jel a dá se to
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Ondráš psal:Honza.DK psal:máte někdo zkušenosti s conti motion?rozhoduji se mezi motion a road attack
Roudy jsem odjel 2. Na mokru je to tragédie. Na suchu, když se ohřeje, tak je v pohodě (asi jako všechno). Na první jsem najel 14 tis na plátno. Na té druhé už asi jen 8. Mě osobně přijde lepší volba Sporta a to myslím i pro tůristy jako já, protože sice vydrží míň, ale taky je o litr levnější (když jsem to naposled kupoval - možná to byla akce) a ve všech režimech jízdy drží na silnici líp. Radši 2x do roka přezuju a budu tý gumě věřit, než se bát kde mi to podklouzne. Můj názor.
S jinejma gumama zatím zkušenosti nemám.
Je to asi věc názoru, ale já jezdím Roady a i na mokru a po skušenosti v přívalovým slejváku 200km v Rakousích pohoda a bez jediného zaváhání. Jen pokud se jezdí jen turisticky tak se rychle vytvoří placka. Ale celkový dojem je pozitivní a pokračuji na nich i letos. Bandit
GSX1250FA
Já sem na tom jako Inženýrek, koncem října jsem nazul Motiony. Bohuže jsem měl před tím jenom ty origoše Macadamy. Ani nevím co to bylo přesně za označení. Na nich to byl boj o každou zatáčku. Placka uprostřed a placka na každé straně. Takže v každý zatáčce tomu pomáhat a když sem se dostal přes hranu placky, tak zase vyrovnávat. Když sem dal nový gumy Motiony, myslel jsem, že sedím na jiný motorce. Najednou to jede tam kam chci já .
Tak zatím spokojenost
Jestli jezdíš trošku rychleji tak roudu, estli vyloženě turistu tak motion..... a dej vědět pošlu ti je
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
kojaksro psal:Honza.DK psal:máte někdo zkušenosti s conti motion?rozhoduji se mezi motion a road attack
Jestli jezdíš trošku rychleji tak roudu, estli vyloženě turistu tak motion..... a dej vědět pošlu ti je
pošli mu obě a hotovo
Bandit 4EVER!!!
Renda psal:Já sem na tom jako Inženýrek, koncem října jsem nazul Motiony. Bohuže jsem měl před tím jenom ty origoše Macadamy. Ani nevím co to bylo přesně za označení. Na nich to byl boj o každou zatáčku. Placka uprostřed a placka na každé straně. Takže v každý zatáčce tomu pomáhat a když sem se dostal přes hranu placky, tak zase vyrovnávat. Když sem dal nový gumy Motiony, myslel jsem, že sedím na jiný motorce. Najednou to jede tam kam chci já .
Tak zatím spokojenost
macadamy jsou na ..............mám ho na zadku a jak říkáš, jedna velká placka....na suchu to drží, ale na vodě ani hofno
kojaksro psal:Honza.DK psal:máte někdo zkušenosti s conti motion?rozhoduji se mezi motion a road attack
a na kolik by vyšla celá sada??
...nevím rozměr, ale asi tam máš toto
120/60ZR17 M/C (55W) TL Conti Motion 2045,-
160/60ZR17 M/C (69W) TL Conti Motion 2620,-
celou sadu ti můžu nechat 4600,-
Když byla ta akce tak byla skoro o 500,- levnější
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Stránky: 1