Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » zdar pičiaci...

Buran (Člen)
07.02.2009 18:46:54

zdar pičiaci...

som zaregistrovaný iba pár mesiacov neviem sa tu ešte dobre orientovať tak aby som uviedol veci na pravú mieru a neriešili to v sekcii " cestování "...volám sa Ľubomír a som zo severného slovenska ( Orava )...asi pred pol rokom som kúpil od Killera jeho pussy raketu...to bolo pár mesiacov po Naked Killers - Orava (SR) 2008. Aj keď som vtedy nemal ešte mašinu a strážil som naopak tie vaše bolo super good popiči akcia super ludia...tento rok už dofrčím na bandaske ak všetko pôjde ako má takže PALOUS nemám žiadne haxny bigsmile a Spidys ziadna řepka jasne? bigsmile...zdar pičiaci...prajem veľa šťastných km do novej sezóny...

...blood donor for funeral service industry...
PALOUS (Člen)
07.02.2009 18:50:48

Re: zdar pičiaci...

no a máš někoho inýho teda na hlídání?kdyš si povýšil?goodsurprised

Jebat motorky :-)
Buran (Člen)
07.02.2009 18:58:29

PALOUS psal:

no a máš někoho inýho teda na hlídání?kdyš si povýšil?goodsurprised

s Largessom, stým z Naked Killers - Orava (SR) 2007 čo spal na tom koberci ste neboli spokojný? bigsmile

fido (Člen)
07.02.2009 23:24:16

jé myslím, že ani netušil že hlídá..šel do toho prsama.

ten si od tebe raketu nekoupí?smile1

bla...blabla...!
fido (Člen)
07.02.2009 23:37:01

Buran psal:

som zaregistrovaný iba pár mesiacov neviem sa tu ešte dobre orientovať tak aby som uviedol veci na pravú mieru a neriešili to v sekcii " cestování "...volám sa Ľubomír a som zo severného slovenska ( Orava )...asi pred pol rokom som kúpil od Killera jeho pussy raketu...to bolo pár mesiacov po Naked Killers - Orava (SR) 2008. Aj keď som vtedy nemal ešte mašinu a strážil som naopak tie vaše bolo super good popiči akcia super ludia...tento rok už dofrčím na bandaske ak všetko pôjde ako má takže PALOUS nemám žiadne haxny bigsmile a Spidys ziadna řepka jasne? bigsmile...zdar pičiaci...prajem veľa šťastných km do novej sezóny...

pičijáci nebo repoň...to máš fukgood stejně jako pičulín mamrd a čuramed to je prašť jako uhoď
bigsmile

bla...blabla...!
Buran (Člen)
08.02.2009 01:37:04

fido psal:

jé myslím, že ani netušil že hlídá..šel do toho prsama.

ten si od tebe raketu nekoupí?smile1

to jo padol ako kameň bigsmile bolo to tvrdé pristátie...
moju raketu? smile1 blázniš? však som ju ešte nestihol ani poriadne přetáhnout mrchu jednu evil...

Buran (Člen)
08.02.2009 01:41:16

fido psal:
Buran psal:

pičijáci nebo repoň...to máš fukgood stejně jako pičulín mamrd a čuramed to je prašť jako uhoď
bigsmile

bigsmilebigsmilebigsmilegood...

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS