Nejsi přihlášen
Re: Originál výfuk GSF 1200S/K5- zvuk
kazan psal:Jo ale já s ní ještě nevyjel, tak pořádně nevím co mě čeká, proto se ptám
na mojí K3 je origoš nic moc slyšet, ale jak s K5 nevim, ale myslim, že žádnej origoš neni jak utrženej ze řetězu, neřve jak blázen.. Prostě to zkus a hotovo
Pro jednu jízdu se to nezblázní, ne?
Bandit 4EVER!!!
nety psal:to já i na originál nad 8 tisíc mi přišlo, že se umí rozkřičet.
jenže nad osm tisíc jezdíš normálně jak často? Moc ne, já co jezdím tak do 8tis. max, páč jezdím hlavně po okreskách. Na dálnici sem tam se nad 8t. dostanu ale to už ten zvuk moc nevnímám..
navíc u tebe bych čekal co máš tu joširouru že i nad těch 8t. to bude u origo pro tebe tichý
Bandit 4EVER!!!
tak schválně
podle toho co sem tady vyčetl, tak by měly laďáky pasovat bez rozdílu na B12 od roku 96-99 a B12 od roku 00-04 asi bez problémů. tím chci říct nebo se optat, že se to dá kombinovt, že joo.
problém je, že to maj všude tozdělený.
tak odborníci, chci se ujistit, že je to fuk a můžu dát na svou B12 r.v.02 i koncovku, ktrá je určená pro třeba B12 r.v.98
na ty první modely je to všude levnější
tak schválně, mám pravdu nebo ne
GSX 1400 K7
pepa psal:tak schválně
podle toho co sem tady vyčetl, tak by měly laďáky pasovat bez rozdílu na B12 od roku 96-99 a B12 od roku 00-04 asi bez problémů. tím chci říct nebo se optat, že se to dá kombinovt, že joo.
problém je, že to maj všude tozdělený.
tak odborníci, chci se ujistit, že je to fuk a můžu dát na svou B12 r.v.02 i koncovku, ktrá je určená pro třeba B12 r.v.98
na ty první modely je to všude levnější
tak schválně, mám pravdu nebo ne
Mezisvod s přírubou máš?? To je totiž ten rozdíl v ceně, starší modely jsou jenom koncovka, novější koncovka s mezisvodem.
Strýcfajtr !!!
nety psal:fakt... ale jak řikal faitík když je na tej mej - roztočený to zní jak mesršmit
sem zvyklej ze šestky no, držet mezi 8 a 11 ale ta jošimura na netyho 12 byla slyšet i na dálnici
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
Tak jsem to v neděli vyzkoušel s originální koncovkou na B12S/K5:
- zvuk je utlumený, méně výrazný
- měl jsem pocit, že tachometr mi ukazuje tak o 30km/hod. více než skutečnost
- dle info radaru avšak naprosto přesný tachometr
- dá se to, nejsem tak nápadný
- nic netuším a mám tam hned 200km/hod.-
Nedovol,aby tě strach z prohry vyřadil ze hry!!
PO 15 000 km tento rok tam fouknu na jaře laďák, ať o sobě mašina dá troško vědět. Jde spíše o to, že někteří ( není jich věru málo) magoři v plechovkách o mě neví.
Nedovol,aby tě strach z prohry vyřadil ze hry!!
Stránky: 1