Nejsi přihlášen
Motocykl 2009 - Ostrava - Brno - Praha
Název: MOTOCYKL 2009
13. ročník mezinárodní výstavy motocyklů a příslušenství
TERMÍN: 11. 3. - 15. 3. 2009 (STŘEDA - NEDĚLE)
11.3.2009 - 10:00 - 18:00
12.3. - 13.3.2009 - 10:00 - 21:00
14. 3. 2009 - 10:00 - 20:00
15. 3. 2009 - 10:00 - 17:00
Nedovol,aby tě strach z prohry vyřadil ze hry!!
Re: Motocykl 2009 - Ostrava - Brno - Praha
...půjdu jen proto, že dostanu lupen od vystavovatele...drink ( jesli se nebloknu u jednoho stanu jenom jeden )...jako čistě pro lidi a pro mě na
....není Ducati a Yamaha. Nasrat tolik věcí na tak malej prostor( práce Incheby chápu ), jinak za mě ne a to ve smyslu ( uslyšíš, neuvidíš ) a za další je nechutně mnoho volnejch lupenů viz. CHINA...já se du juknout na nový věci ohhledně servisu a techniky...... a sem momentálně na kaši. Ale za článkem si stojím....
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
kojaksro psal:...půjdu jen proto, že dostanu lupen od vystavovatele...drink ( jesli se nebloknu u jednoho stanu jenom jeden )...jako čistě pro lidi a pro mě na
....není Ducati a Yamaha. Nasrat tolik věcí na tak malej prostor( práce Incheby chápu ), jinak za mě ne a to ve smyslu ( uslyšíš, neuvidíš ) a za další je nechutně mnoho volnejch lupenů viz. CHINA...já se du juknout na nový věci ohhledně servisu a techniky...... a sem momentálně na kaši. Ale za článkem si stojím....
Baltazar psal:běžte s Brnem do nevím furt co s tím máte vždyť tam máte fur něco
... co s tím máme?
... nic,ale když je to v Praze tak super proč postupně odpadaj vystavovatelé (myslím že si stěžovali na prostory a prostředí)
... ať nechaj "park kultury a oddechu Julia Fučíka" (tak se to myslím jmenovalo když sem tam byl na vojně) kolotočářům a udělaj pořádnou výstavu někde kde je hafo místa jak pro vystavovatele tak třeba pro to ostatní
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
vystavovatelé odpadaj bo je výstava z hlediska prodejnosti na pikaču, stojí to kopec peněz, 99% lidí co tam přijdou si posbírá letáky, který jsou drahý a novou motorku si stejně nekoupí. Znám spoustu firem z mého oboru, který přestali vystavovat z těhle důvodů. málo kdo to však přizná, že jsou to vyhozený prachy.
a pak četl jsi někdy od někoho z Práglu že si stěžoval na to že je nějaká výstava v Brně? já ne. a že jich tam máte plnou
The father of the little princess of the dawn
... četl jsem že si vystavovatelé (mimo jiné) stěžujou na prostory a prostředí výstavy
... z toho důvodu sem napsal kdy je to třeba napadne ...
... nestěžuju si na Prahu,vždyť na druhou stranu je fakt že když se chce taťka v klidu kouknout na motorky pošle ženu s dětma na kolotoče a má klid
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
vokruhy sou superjel bych kamkoli,ale dostal sem se do toho věku,že na to uš prdím.dám si svoje nějaký ty vorlický,már masovek s muzikou a kdyš dude slovač tak slovačje pravda,že vokruh kdo nejel,tak by neměl řešit jak to je daleko,ale spíš tam kupa lidí nejede ne proto,že to je daleko,ale proto,že se bojej,že se tam strapněj a to je pičovinaněkdo přeci musí bejt na konci
Jebat motorky :-)
redik27 psal:Do Letňan by se to taky vešlo. Hangáru je tam hodně a spojení taky super.
máš recht a nikdo by se kolevá tomu nemusel kodrcat přes celou republiku
furt s tim Brnem budou prudit
Strýcfajtr !!!
osiris psal:palousoj: já myslel výstavu, že by se vešla do kozomrd na hřiště
tak do kozomrd nejedu, to hřiště je fakt na hovno
maj tam hnusný hostesky a teplý pivo
to raději to Brno
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
ross psal:osiris psal:palousoj: já myslel výstavu, že by se vešla do kozomrd na hřiště
tak do kozomrd nejedu, to hřiště je fakt na hovno
maj tam hnusný hostesky a teplý pivo
to raději to Brno
Chtěl bych podotkout, že Kozomrdy je u nás označení pro "sousední" obec Hudlice (ano, rodiště Josefa Jungmanna). Hřiště tam je fakt vesnický, ale stejně jako v Parku kultury a oddechu je to na s parkováním a jak psal ross, pivo teplý, grog šidí (a ještě ho dělaj z nějakýho utrejchu), holky... No... Když je hlad...
Ale zase to mam za humny.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
osiris psal:...to samý je to woe s mostem ...jó kdyby to bylo v brně tak bych jel, ale do mostu , to není brno, tam ne e
... s těma vokruhama je to tak že když se rozhodnu zajezdit si na okruhu, su v Brně za 30min (když jedu předpisově)
... než dojedu do Mostu sem utahanej a poježdění už by nebylo nic moc,natož cesta zpět (neříkám že tam nikdy nepojedu,jen jsem už starej a pohodlnej - proč Most přes půl republiky když Brno je za humny)
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
My snad pojedem vlakem na sobotu
redik27 psal:mazo psal:a co bratislava?
To si to musíte v Bratislavě zařídit sami.
Zariadene je: http://www.incheba.sk/vystavy/Výstava_M … macie/1507
Ja som skor myslel, kdo sa dovali sem. Ked uz vystavovatelia nepridu
SLUGI psal:osiris psal:...protože je to bandit akce a jedu na ni večer před ;)
... to jako na všechny Sosnový,Most a Brno
... všechny akce nezvládnu
...samo že na akce typu "celodenní" nebo "celovíkendový", čili 2x most ve všední den a jedna sosnová v sobotu ...jinak šup sem, šup tam
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
mazo psal:redik27 psal:mazo psal:a co bratislava?
To si to musíte v Bratislavě zařídit sami.
Zariadene je: http://www.incheba.sk/vystavy/Výstava_M … macie/1507
Ja som skor myslel, kdo sa dovali sem. Ked uz vystavovatelia nepridu
Čo to je za akciu? ako to tam vyzera bol jsi tam?
Fik-B6S psal:mazo psal:redik27 psal:
To si to musíte v Bratislavě zařídit sami.Zariadene je: http://www.incheba.sk/vystavy/Výstava_M … macie/1507
Ja som skor myslel, kdo sa dovali sem. Ked uz vystavovatelia nepriduČo to je za akciu? ako to tam vyzera bol jsi tam?
napisat, ze je to slovenska verzia vystavy v Prahe asi nestaci...
Bol som tam minuly rok a ako jedinny veltrh motocyklov na slovensku je to vcelku male. Ale minuly rok tam bolo motoriek, oblecenia, doplnkov dost, boli zlavy, boli novinky...ako na kazdej vystave...
Navyse to tusim spajaju s vystavou clnov, lodi a ryberskej techniky
zdenek 1 psal:Fik-B6S psal:My snad pojedem vlakem na sobotu
kdo to je my???
Ským asi
Stránky: 1