Nejsi přihlášen
Re: Víc dotazů k B12
Ten Ondráš se nezdá fakt odpověděl,ale já jsem zadaná, tak mu radši doporučím Petru tu jsem viděla a je to fakt hodná a chytrá buchta.
Meloune pracuju v Oresi, ale byla jsem na SKANSCE v kanclu s kolegou na nějakém jednání, a psala jsem to schválně, jako narážku na kolegu=sekretářka
Znám i Baltazara a B12, byla jsem u nich v Mladé Boleslavi na prodejně. S nima jsem se bavila i o motorkách a nikdy by mě nenapadlo, že si koupím po Hondě Varadero 125 rovnou B12. No a tak jsem tady. Jeden z nich je na lyžích v Rakousku a schválně kterej tady zůstal a přihlásil mě na stránky a dal mi obrázek do profilu
Dubá,Dubá,Dubá až jsem z toho zblblá:-)
Filous psal:Meloun psal:Nojó..Nedřív to dělá v kuchyně-oresi..druhej den už to má ve Skanský osobní sekretářku a kancl..
...a teť si tady nat tym pindí honďoura ...kua, tag uš se přiznejte, co je to za úchyla???
Taky jsem měl sádru..vím co je to za nezvyk..
PURE NAKED BIKE!
Boxer psal:Ten Ondráš se nezdá fakt odpověděl,ale já jsem zadaná, tak mu radši doporučím Petru tu jsem viděla a je to fakt hodná a chytrá buchta.
Meloune pracuju v Oresi, ale byla jsem na SKANSCE v kanclu s kolegou na nějakém jednání, a psala jsem to schválně, jako narážku na kolegu=sekretářka
Znám i Baltazara a B12, byla jsem u nich v Mladé Boleslavi na prodejně. S nima jsem se bavila i o motorkách a nikdy by mě nenapadlo, že si koupím po Hondě Varadero 125 rovnou B12. No a tak jsem tady. Jeden z nich je na lyžích v Rakousku a schválně kterej tady zůstal a přihlásil mě na stránky a dal mi obrázek do profilu
Co to je za spiknutí?
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
nicola.foxx (Člen) 11.02.2009 16:37:49 Offline |
Ale prd velebnosti. Tady neni ouchyl ani jeden. To musi bejt naka mejlka.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
nicola.foxx (Člen) 12.02.2009 12:13:41 Offline |
Filous psal:Boxer:
...tag f tom případku tě znam ...vod vidění
Tak gdo??? Ach ta hlava
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Jsem to říkala
http://www.youtube.com/watch?v=TvOALKgF … re=related
http://www.youtube.com/watch?v=0RG6qAWH … re=related
tak dost,spát a rozchod
K.a.s.y.m. (Člen) 14.02.2009 16:17:01 Offline |
Ondráš psal:Baltazar psal:říká že estli jedeš pomalu tak jó
Sem tůrista...
Kasymovi a Pusině nevěř když budou říkat opak.
ty seš rypák
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Stránky: 1 2