Nejsi přihlášen
Demontáž motoru s rámu ?
zdar chlapi potřeboval bych informace ohledně sundání motoru z rámu. Zítra jedu pro motor na Bandita 650 N r.v. 2006 (vzducháč-olej). Típek mi ho prodá, ale je na bouraným rámu. Chci se zeptat co všechno budu potřebovat a jak nejrychleji ten motor sundat. nechtěl bych u rozebirání zjistit, že mi chybí nějaký klíč nebo nářadí. Díky za informaci.
Re: Demontáž motoru s rámu ?
ještě mě napadá pro jistotu si to tady ověřím, když použiju stejný typ motoru. musím řešit taky přepis čísla motoru je jiné, nebo se eviduje pouze VIN na rámu.
Inbusy na povolení kusu rámu.
Pak klasický nářadí, nic spešl.
Jo a hodí se nějakej vozíček pod motor,ale když nemáš de to odnést i rukama.
Číslo motoru se neeviduje,pokud vyměníš za stejnej typ, tak by to neměl být problém.
Second Class Citizen
1130 Café Racer
presne tak koupil jsem cely motor s varenim je problem jelikoz je to blizko klikové hridele a mohlo by se to stocit a nebudu platit nekomu za svarování. Mam motor za 4 tisice a myslim ze za tu cenu se to neodmita
nikdo mi to nechce varit, ze maji strach s toho ze se to skroutí. Tak to seru a udelám to tak ze vymenim skrine s toho nového motoru a aspon to bude vse ok a nebude to povarene vono by to bylo stejne videt.
|
Progear 650 (Člen) 10.02.2009 20:40:17 Offline |
VikecB12 psal:To koupils motor kvůli tomu ulomenýmu kousku kartru,cos tady nedávno řešil?
No taky čumim vogo... Ten starej bych snad vzal od něj vzal tak za tisíc až dva...![]()
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
jaký starej, můj?
|
Progear 650 (Člen) 10.02.2009 20:41:45 Offline |
Lukaso2 psal:jaký starej, můj?
ano ten tvůj, kterej naproste zbytečně chceš měnit, navic by stacilo lepit a ne varit...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
No jenom, že ja to chci když už to budu pulit jelikož musim skontrolovat kanálky olejové tak to chci udelat poradne a za 4 tacy to je pohoda jeste mi zustane mnoho dilu po kterych se zaprasi az je budu prodavat. A pro pripadnou dalsi prodej to bude lepsi nez rikat ze mám vareny kartr
Na tom mem je totiž i ulomené olej čidlo a tam musi olej protekat dobre a bez rozebrání to nejde skontrolovat zda se tam nedostala nejaka strepina
Z toho motoru co koupim pouziju jen klikovou skrin a klikovou jridel ty sou zajete spolu jinak vse nechám z té mojí.
|
Progear 650 (Člen) 10.02.2009 20:51:52 Offline |
kdyz uz kupujes celej motor, tak ho taky celej pouzij ne??? co se s tim srát....![]()
![]()
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Hm covece to me nenapadlo ale muj ma najete 12 tacu a ten co koupim nevim ale skusit to muzu a kdyz co teprv pak vymenim za ten muj. Jeste jsem resil ze bych pozil jen to spodni viko skrine ale to asi nepujde ponevadz to je zajete jako celek co?
|
Progear 650 (Člen) 10.02.2009 20:57:11 Offline |
tak posledni doatz nechapu, ale mas dva ruzny motory, a nevidim duvod je kombinovat navzajem, kor kdyz mas jeden naprosto kompletni a diky roku vyroby mas jistotu ze nema moc kilometru, tudiz dle me neni co resit....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Musim se na neho podivat je z bouracky a trochu je odrena hlava zebrovani tak to treba skouknout
pokud bude ok tak pouziju cely motor jak ho koupim a kdyby se neco posralo v prubehu tak pak prehodim na ten muj poskozeny kartry
Lukaso2 psal:.............. Jeste jsem resil ze bych pozil jen to spodni viko skrine ale to asi nepujde ponevadz to je zajete jako celek co?
...to klidne můžeš, na klikovce máš přece šály a ty máš zajetý k tý konkrétní klice
...pak ale musíš dát pozor ještě na axiální ložiska a tím pádem správnou vůli klikovky i v podélným směru
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Pokud máš selej motor,tak je pičovina ho rozdělávat a přehazovat vnitřek. Je to 3 roky starý,tak kolik to bude mít najetý,hovno. Namontuj a užívej,zbytečně by sis to s tím rozděláváním komplikoval.
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
přesně tak chlapi pokus omyl. Namontuju a jezdim a kdyby něco pak budu přehazovat.
Stránky: 1