Nejsi přihlášen
První jízda na B6
Zdar,
je to asi 3 tejdny co jsem splašil B6, celou dobu počasí na, až dneska, přiseru si to z práce hodim na sebe hadry, natočim to, nechám zahřát, po okrskách jsem to šetřil, pak sem to vzal na státovku a votočil sem heftem vono to i jede a dokonce to i brzdí sem čuměl jak trubka.
sem nový xichta sem z toho vyplesklej, sorry ale musel sem to ze sebe protože sem do teď jezdil na jawce 350(a myslel že sem král silnic .....)
bandit
Re: První jízda na B6
Eguák psal:jo, hlavně nevypínat mozek...jenom možná takovej trochu "krypl dotaz" když řadíte dolu, řadíte s meziplynem????????????
Já jo je tam aj ten spráfnej efekta vod tý doby co sem se vyválel a jel jsem bez spojkový páčky tak dost často nahoru řadím bez spojkyje to super
Jebat motorky :-)
Eguák psal:jo, hlavně nevypínat mozek...jenom možná takovej trochu "krypl dotaz" když řadíte dolu, řadíte s meziplynem????????????
Byla tu o tom debata... Von to vlastně meziplyn není. Aby byl mušel bys tam dát neutrál. Na Jawě to šlo, ale tady ne (mezi 1 a 2 jo).
Ty ale spíš myslíš takové to vrknutí plynem. To máš proto, aby se ti srovnaly otáčky na spojce, aby tě to pak nekoplo až ji pustíš. Je to spíš o pohodlnější jízdě a o efektu.
Já tak řadím podel nálady.
Synchoronizovanou převodovku tam nehledej
P.S.: Vítej do středočeské sekce
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
jsem vám taky přivedl jednoho novýho, plachýho user: PetrK
a je to rytir, bo jsme v nedeli dali spolecnych 100km, 30 v dešti ale bylo to kraaasny
enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
luboss psal:jsem vám taky přivedl jednoho novýho, plachýho user: PetrK
a je to rytir, bo jsme v nedeli dali spolecnych 100km, 30 v dešti ale bylo to kraaasny
...brácha Anny K??? ...jo závidim...bych tyky vrkal...jendže je mi to líto umazat
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Chlapy já být Vámi tak zatím bych moc nedelal ramena.Bylo rano asi tak v pulce ledna venku neco kolem 14,tek jsem se rozhodl ze si svoji banditku trochu protahnu a ouha,kdyz jsem se z prace vracel neco kolem 9 vecer tak se behem 5 minut z obycejneho deste stal padajici snih to potom byla klouzacka.Byl jsem rad,ze jsem dojel já i moje benditka do garaze v poradku.Ponauceni:Pokud neprijde jaro tak sveho milacka i sebe nebudu ohozovat,protoze to pocasí muze byt kurva zradny
Stránky: 1