Nejsi přihlášen
sezónní povinné ručení
Ahoja lidi,
od únoru lze s Allianz pojišťovnou uzavřít smlouvu "sezónního povinného ručení".
Smlouva je uzavřena na dobu nerčitou.
Každý si řekne které měsíce v roce chce mít povinné ručení kryté= platné.
Po zbytek roku je sice smlouva uzavřená a platná, ale v případě pojistné událostí hradí 90% vznilé škody.
Takže odpadá depozito a jarní sháňka po nové smlouvě.
Značka je na motorce celý rok a žádný registr na Vás nemůže.
Minimální počet měsíců po které je povinné ručení platné, to je kdy se jezdí, musí být 3 !
Za každý měsíc který vyloučíte z pojištění (spoluúčast na škodě 90%), je sleva 7%.
Maximální počet vyloučených měsíců je tedy 9 a maximální sleva 63 %.
Výhodou je, že se Vám do smlouvy započítává bezeškodní průběh pojištění (i zpředchozích smluv), což je další sleva.
Takže kdo nevyužil akce u KOOP, má možnost dalšího zajímavého pojištění za slušný peníz.
Povinné ručení je již individuální záležitostí, takže nejde cenu globalizovat.
Je třeba spočítat pojištění na míru každému jedinci zlvášť.
Něco obdobného má již delší dobu ČPP. Ovšem u té důrazně doporučuju si přečíst smlouvu a nesjednávat EXTRABONUS !!!!
Případným zájemcům či v případě dotazů jsem k dispozici.
Jaro bude...
Re: sezónní povinné ručení
Akce KOOP byla ojedinělá a určitě nejvýhodnější.
Pojištění u KOOP je platné celý rok za ZHRUBA za stejné pojistné jako u Allianz na 6 měsíců.
Allianz uvidíme.
ZAtím jsem zkoušela jednu nabídku a ta vyšla kolem 1.500 Kč na 6 měsíců pojištění.
Póla psal:Akce KOOP byla ojedinělá a určitě nejvýhodnější.
Pojištění u KOOP je platné celý rok za ZHRUBA za stejné pojistné jako u Allianz na 6 měsíců.
Allianz uvidíme.
ZAtím jsem zkoušela jednu nabídku a ta vyšla kolem 1.500 Kč na 6 měsíců pojištění.
takze muzu byt rad ze jsem stihnul kooperativu diky tobe
diky moc mas u mne panaka rumu na srazu
WD club member.
qwerty psal:Póla psal:Akce KOOP byla ojedinělá a určitě nejvýhodnější.
Allianz uvidíme.
ZAtím jsem zkoušela jednu nabídku a ta vyšla kolem 1.500 Kč na 6 měsíců pojištění.takze muzu byt rad ze jsem stihnul kooperativu diky tobe
diky moc mas u mne panaka rumu na srazu
presne tak
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Ano ČPP má sezóní už dlouho, blbý je, že počasí je každej rok jiný, takže když chceš jezdit dřív a nebo dýl, tak tam musíš běžet a prodloužit to a připlatit
Takže jsem dal po několikaletým laborování celoroční, jelokož už mám prej ňáký ty bonusy, tak celej rok za 1500
Extrabonus = bonus na 36 měsíců dopředu = 15% sleva z ročního pojistného. Ovšem zavazuješ se, že během této doby nezpůsobíš pojistnou událost.
A pokud ano, tak doplatíš veškerou slevu co ti dali.
Takže když poslední den třetího roku někomu rozbiješ třeba čelní sklo, tak doplatíš slevu za všechny tři roky zpětně.
Většina lidí o významu extrabonusu neví a potom se diví.....
Koop sem nejak prosvihl,ale na tu Alianzku asi uderim dik za info...
Falling Slowly !!!! http://cs-cz.facebook.com/people/Jiri-Hruby/1213809471
zzzmrzlinar (Člen) 11.02.2009 23:56:13 Offline |
to PÓLA, před časem jsem ti posílal údaje k pojištění (jan.plhal@schenker.cz, janplhal@seznam.cz) tak se jen chci zeptat jakej je na tom status?
Stránky: 1