Nejsi přihlášen
Re: pulitr hrnky banditpico od banditom
Byly to standartní 3decaky
Banditatom (Člen) 12.02.2009 00:39:27 Offline |
pokud byl zájem a ne nechutný narážky tak bych další vrhl do světa
ty narážky si proberte mezi sebou
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:pokud byl zájem a ne nechutný narážky tak bych další vrhl do světa
???????
inkvizitorr (Administrator) 12.02.2009 10:09:03 Offline |
beru jich tak 8, ale musej bejt s bandit pičo!
doba je temná...
Banditatom (Člen) 12.02.2009 10:25:27 Offline |
spidys psal:Taky bych si nějaký vzal, ale museli by to bejt jak s Bandit , tka i půllitry - trojky sou malý
voe byli půllitry teda 0.6l
Banditatom (Člen) 12.02.2009 12:19:46 Offline |
mám rozjednanou vlastní pískovačku a pokud to teda výjde tak budou s čím chcete
Banditatom psal:pokud byl zájem a ne nechutný narážky tak bych další vrhl do světa
...banditatom nevym jaký narážky nechodim sem denne
ále posilal sem ti obědnávací ímejl v loní 29.11.2008. tak to co bylo v emajlu bych si velmi rád od tebe koupil.
takže dík za kladné vyřízení mé obědnávky...
svět je cirkusovej stan
Banditatom (Člen) 12.02.2009 18:17:20 Offline |
mi psal:Banditatom psal:pokud byl zájem a ne nechutný narážky tak bych další vrhl do světa
ty narážky si proberte mezi sebou...banditatom nevym jaký narážky nechodim sem denne
ále posilal sem ti obědnávací ímejl v loní 29.11.2008. tak to co bylo v emajlu bych si velmi rád od tebe koupil.
takže dík za kladné vyřízení mé obědnávky...
Mám omezený počet kusů které mám nakoupíno.Materiál stojí docela dost peněz a krize je krize ve fabrice nás hovno platí takže až naškudlím prachy tak budou hrníčky Jde mi o to že mi od některejch lidí chodily meily s tím, že jsem hajzl co na lidech co sem chodí chce trhnout prachy byl jsem hoooooooooooooooooooodně moc nasranej!!!!
Banditatom psal:Jde mi o to že mi od některejch lidí chodily meily s tím, že jsem hajzl co na lidech co sem chodí chce trhnout prachy byl jsem hoooooooooooooooooooodně moc nasranej!!!!
A vydělávals? Předpokládám, že ne, takže takové lidi bych s klidem poslal do .
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Banditatom (Člen) 12.02.2009 18:50:50 Offline |
Ondráš psal:Banditatom psal:Jde mi o to že mi od některejch lidí chodily meily s tím, že jsem hajzl co na lidech co sem chodí chce trhnout prachy byl jsem hoooooooooooooooooooodně moc nasranej!!!!
nějaká kačka ti zůstane ale to je tak na naftu!!! ale nasere to ty se s tím páráš a pak tě někdo takhle haní
Banditatom psal:Ondráš psal:Banditatom psal:Jde mi o to že mi od některejch lidí chodily meily s tím, že jsem hajzl co na lidech co sem chodí chce trhnout prachy byl jsem hoooooooooooooooooooodně moc nasranej!!!!
nějaká kačka ti zůstane ale to je tak na naftu!!! ale nasere to ty se s tím páráš a pak tě někdo takhle haní
jo hajzle...taky chci hrnky
Když už v hlavě něco máte, snažte se to používat!
inkvizitorr (Administrator) 12.02.2009 19:33:32 Offline |
Banditatom psal:Mám omezený počet kusů které mám nakoupíno.Materiál stojí docela dost peněz a krize je krize ve fabrice nás hovno platí takže až naškudlím prachy tak budou hrníčky Jde mi o to že mi od některejch lidí chodily meily s tím, že jsem hajzl co na lidech co sem chodí chce trhnout prachy byl jsem hoooooooooooooooooooodně moc nasranej!!!!
hele kdo hrnky/půllitry bude chtít, určitě ti to pošle klidně dopředu na účet, vim jaký to je mít v tom mraky peněz a pak se klepat aby ti toho tuny nezbyly doma, kdo nebude chtít tak ať si to zkusí zařídit sám, třeba za míň to je jedno.... a to že budeš pro x lidí vždycky hajzl páč je chceš vokrást a kdesi cosi je prostě normální... takže doporučuju spočítat kolik to bude stát a ať ti to všichni i s poštovným pošlou dopředu a bude pokoj
doba je temná...
Banditatom (Člen) 12.02.2009 20:02:56 Offline |
inkvizitorr psal:Banditatom psal:Mám omezený počet kusů které mám nakoupíno.Materiál stojí docela dost peněz a krize je krize ve fabrice nás hovno platí takže až naškudlím prachy tak budou hrníčky Jde mi o to že mi od některejch lidí chodily meily s tím, že jsem hajzl co na lidech co sem chodí chce trhnout prachy byl jsem hoooooooooooooooooooodně moc nasranej!!!!
hele kdo hrnky/půllitry bude chtít, určitě ti to pošle klidně dopředu na účet, vim jaký to je mít v tom mraky peněz a pak se klepat aby ti toho tuny nezbyly doma, kdo nebude chtít tak ať si to zkusí zařídit sám, třeba za míň to je jedno.... a to že budeš pro x lidí vždycky hajzl páč je chceš vokrást a kdesi cosi je prostě normální... takže doporučuju spočítat kolik to bude stát a ať ti to všichni i s poštovným pošlou dopředu a bude pokoj
i tak by to šlo ale kua čekačka měsíc??!!
inkvizitorr (Administrator) 12.02.2009 20:16:34 Offline |
Banditatom psal:i tak by to šlo ale kua čekačka měsíc??!!
no a? já na ten půllitr čekám vod tý doby co se píča s banditem snoubí, spočti kolik, napiš to sem a až to bude tak to bude, budu mezi tim popíjet saké
doba je temná...
Banditatom (Člen) 12.02.2009 20:20:34 Offline |
inkvizitorr psal:Banditatom psal:i tak by to šlo ale kua čekačka měsíc??!!
no a? já na ten půllitr čekám vod tý doby co se píča s banditem snoubí, spočti kolik, napiš to sem a až to bude tak to bude, budu mezi tim popíjet saké
pošli mi prosím tě do mailu vektor toho bandit pičo loga!kuju
mrknu co by se s tím dalo dělat
Banditatom psal:mi psal:Banditatom psal:pokud byl zájem a ne nechutný narážky tak bych další vrhl do světa
ty narážky si proberte mezi sebou...banditatom nevym jaký narážky nechodim sem denne
takže dík za kladné vyřízení mé obědnávky...Mám omezený počet kusů které mám nakoupíno.Materiál stojí docela dost peněz a krize je krize ve fabrice nás hovno platí takže až naškudlím prachy tak budou hrníčky Jde mi o to že mi od některejch lidí chodily meily s tím, že jsem hajzl co na lidech co sem chodí chce trhnout prachy byl jsem hoooooooooooooooooooodně moc nasranej!!!!
Ser na ně jsou to blbci co nejsou schopni si nic udělat a zařídit a pak tě akorát vysíraj že jseš kunda ap. Přitom největší kundy jsou oni samy
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
já jsem měl zájem o 2 pullitry už před vánoci Fakt rád pošlu peníze předem tedy jestli se to bude dělat. Jen mi musíš prosím poslat číslo účtu a kapříci poplavou
a na ty kokoty co píšou takové kraviny se vyser, protože to jsou ubožáci
čtyři kola jsou super, ale dvě mnohem lepší
inkvizitorr (Administrator) 12.02.2009 21:27:44 Offline |
podklady máš v mailu
doba je temná...
Progear 650 (Člen) 12.02.2009 21:36:37 Offline |
taky si vezmu dva...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:taky si vezmu dva...
Naprstky se nepiskujou
nicola.foxx (Člen) 12.02.2009 22:05:49 Offline |
Kdyz s tak si taky jeden vezmu. Prihod mi to k Inkvizove objednavce.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Smoula.koumak (Člen) 12.02.2009 23:44:05 Offline |
taky bych vzal 4 kusy hrnků s
Bandit v lese :-))
Progear 650 (Člen) 13.02.2009 13:09:05 Offline |
Fik-B6S psal:Progear 650 psal:taky si vezmu dva...
Naprstky se nepiskujou
.... chci pořádnej krígl....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Banditatom (Člen) 13.02.2009 19:19:02 Offline |
Progear 650 psal:Fik-B6S psal:Progear 650 psal:taky si vezmu dva...
Naprstky se nepiskujou
.... chci pořádnej krígl....
pejžo krýgl
zatím je to na dobrý cestě šéf kývl že by jako jo ale jelikož jsme se stihli docela zbořit tak musím počkat do čtvrtka
osoba blízká (Nový člen) 14.02.2009 07:33:54 Offline |
Půllitr a 2 hrnky
Banditatom (Člen) 14.02.2009 10:36:39 Offline |
v pondělí nebo v uterý jdu testovat první kus jestli to pujde máme vyhráno.
mám možnost i potisk byl by-li zájem???
Banditatom (Člen) 14.02.2009 11:50:07 Offline |
MAZI psal:Banditatom psal:mám rozjednanou vlastní pískovačku a pokud to teda výjde tak budou s čím chcete
kolik stojí taková legrace ?, myslím pískovačku
ta co ji můžu mít vyšla nová na něco kolem 30 000kč
Banditatom psal:MAZI psal:Banditatom psal:mám rozjednanou vlastní pískovačku a pokud to teda výjde tak budou s čím chcete
kolik stojí taková legrace ?, myslím pískovačku
ta co ji můžu mít vyšla nová na něco kolem 30 000kč
Tome žiješ jseš na ICQ?
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
jestli se to povede,samozřejmě se taky dále hlásím,raději to napíšu hned,abych nepřišel zase s křížkem po funuse,jelikož ke kompu přiju kolikrát jen o víkendu.
samozřejmě prachy předem je ten nejmenší problém,stačí číslo účtu a je to
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
ZdenekMB psal:Objednával jsem taky na podzim, peníze na účet jsem Ti posílal taky na podzim...Když bude další várka, mysli na mě, že mi ještě hrníček a krýgl dlužíš, díky
to jako vážně jo?
svět je cirkusovej stan
mi psal:ZdenekMB psal:Objednával jsem taky na podzim, peníze na účet jsem Ti posílal taky na podzim...Když bude další várka, mysli na mě, že mi ještě hrníček a krýgl dlužíš, díky
to jako vážně jo?
Jo, na podzim trochu nedorozumnění, ale může se výjimečně stát...Jsme v pohodě dohodlí, že při příští várce to srovnáme, nebo když už nic nebude, Tom pošle peníze nazpátek...teď je další runda cajků na obzoru, tak se jen připomínám...
Kone moje hyjeee...
Filous psal:...já ho mam vot Toma vot předvánoc a spokojenost jag s provedenim, tag s cenou, rypáky, co ho napadali nechápu
No právě,každej snat věděl jaká je cena a je to udělaný pěkně Jasný že takovej krýgl není na nějaký velký třískání na bečkách,ale to není holt žádnej co je vypískovanej Já su spokojenej,kdo by pičoval,poslal bych ho bez řečí doprdele.
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Banditatom (Člen) 19.02.2009 15:44:47 Offline |
tak bando zatím se to odkládá dokaď nebudou teploty na 0 pač nám zmrzl kompresor ale je to rozjednané a zatím to směřuje dobrým směrem
To Buran: S bráškama slovákama problém nebude ovšem je tam docela mastné poštovné. Myslím, že něco kolem 300kč tak by bylo dobrém, aby jste se nějak domluvily mezi sebou a poslalo by se to naráz
Choď do riti prachy pošlem dopredu tak ako sme sa už dohodli to platí...keď spojazdníš ten kompresor samozrejme ...kukal som si to na mape...z Dolného Kubína je to do Příboru len dákych 150 km...keď bude už cesta zjazdná tak si ich vyzdvihnem radšej osobne na B ako sa takto jebať s poštovným ...išlo by aj tak píčo?
...blood donor for funeral service industry...
Banditatom (Člen) 19.02.2009 18:01:59 Offline |
Buran psal:Choď do riti prachy pošlem dopredu tak ako sme sa už dohodli to platí...keď spojazdníš ten kompresor samozrejme ...kukal som si to na mape...z Dolného Kubína je to do Příboru len dákych 150 km...keď bude už cesta zjazdná tak si ich vyzdvihnem radšej osobne na B ako sa takto jebať s poštovným ...išlo by aj tak píčo?
no a ne! uděláme kafíčko dáme klobasoj a bude
vím na oravě jsem byl
Banditatom (Člen) 19.02.2009 18:14:44 Offline |
mi psal:...na ten kompresor je dobrej technyckej lích...
von jako zamrzl ouplně
Banditatom psal:mi psal:...na ten kompresor je dobrej technyckej lích...
von jako zamrzl ouplně
to nasere...
nebo mu domluvyt hořákem, ale bacha ja tak domlouval na stavbě rychlovarnej konvyci a nedopadla dobře, búch vý sčeho to ty cínani dělaj...
svět je cirkusovej stan
Banditatom (Člen) 19.02.2009 20:00:14 Offline |
mi psal:Banditatom psal:mi psal:...na ten kompresor je dobrej technyckej lích...
von jako zamrzl ouplně
to nasere...
nebo mu domluvyt hořákem, ale bacha ja tak domlouval na stavbě rychlovarnej konvyci a nedopadla dobře, búch vý sčeho to ty cínani dělaj...
dneska jsme otvírali vrara od dílny odmrazovačem oken
Banditatom (Člen) 06.03.2009 17:40:25 Offline |
Tak bando kompresor už rozmrzl dneska jsem provedl zkušební pískování a dopadlo to dobře, tak jsem se i já konečně stal vlastníkem jedné spešl sadičky. S šefos je to domluvené a souhalsí dokonce dal dobrou cenu.
Příští týden dovezu folii (logo bandit pičo. Díky inkvizoj) a uvidím co s tím pujde dělat. takže s větší pravděpodobností do měsíce by to bylo reálné rozjet.
Banditatom psal:Tak bando kompresor už rozmrzl dneska jsem provedl zkušební pískování a dopadlo to dobře, tak jsem se i já konečně stal vlastníkem jedné spešl sadičky. S šefos je to domluvené a souhalsí dokonce dal dobrou cenu.
Příští týden dovezu folii (logo bandit pičo. Díky inkvizoj) a uvidím co s tím pujde dělat. takže s větší pravděpodobností do měsíce by to bylo reálné rozjet.
makej na tom, než rozbiju poslední hrnek
To Bandita tom: smím požádat o zaslání loga Bandit pičo mailem? Vedle ve vsi je dílna ,kde na trička dělají potisk.zeptal bych se na ceny... dík.Jinak potvrzuji zájem o 2 ks hrnků...
God Gave me Everything I want
Banditatom (Člen) 07.03.2009 10:23:30 Offline |
jaryn psal:To Bandita tom: smím požádat o zaslání loga Bandit pičo mailem? Vedle ve vsi je dílna ,kde na trička dělají potisk.zeptal bych se na ceny... dík.Jinak potvrzuji zájem o 2 ks hrnků...
klidně ale já už cosi ohledně trik mám(teda konkrétně košile) ale ještě musím hodit řeč s inkvizoj!!!
Stránky: 1