Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » ...zdražení moto v roce 2009

osiris (Člen)
13.02.2009 09:46:20

...zdražení moto v roce 2009

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
nicola.foxx (Člen)
13.02.2009 09:53:07

Re: ...zdražení moto v roce 2009

Jeste ze na novou nemam prachy. Jinak by me to asi trosku krklo.

Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Baltazar (Člen)
13.02.2009 09:59:08

osiris psal:

http://auto.idnes.cz/nove-motorky-ceka-v-breznu-zdrazovani-kvuli-slabe-korune-pzx-/motorky.asp?c=A090212_104338_motorky_fdv

Nědělej paniku, motorku máš tak což. Motorku si kupuješ pro radost a ne že musíš. Zase když budeš prodávat starší tak ji prodáš dráž a to je fajn levně koupit draho prodat a faktury neplatitbigsmile

The father of the little princess of the dawn
Kelly01 (Člen)
13.02.2009 10:00:26

Tpo se týká mindráků co musí být INsmile1

Nás retro uživatelů se to nebude týkat dalších 10 letsmokin

God Save The Queen!
osiris (Člen)
13.02.2009 10:08:53

Baltazar psal:
osiris psal:

http://auto.idnes.cz/nove-motorky-ceka-v-breznu-zdrazovani-kvuli-slabe-korune-pzx-/motorky.asp?c=A090212_104338_motorky_fdv

Nědělej paniku, motorku máš tak což. Motorku si kupuješ pro radost a ne že musíš. Zase když budeš prodávat starší tak ji prodáš dráž a to je fajn levně koupit draho prodat a faktury neplatitbigsmile

...ty wole, ale mě to zdražení vůbec nevadí surprised ...jax na to přišel ? bigsmile
...to byla jen informace bez emocí smile1 ...pro váhavý střelce

Lihy (Člen)
13.02.2009 10:35:44

osiris psal:
Baltazar psal:
osiris psal:

...ty wole, ale mě to zdražení vůbec nevadí surprised ...jax na to přišel ? bigsmile
...to byla jen informace bez emocí smile1 ...pro váhavý střelce

to dělá ten tvůj avatar....na někoho to může působit depresivně a pak si myslí že si smutnejsmile2
Mě teda naopak připadaj lepky veselý....se tak jako usmívaj...ale asi proto že nemůžou jinakbigsmile

osiris (Člen)
13.02.2009 10:43:07

...hele to máš fuk, dyť víš že já vypadám blbě i ve skutečnosti bigsmile ...kdekdo si myslí že sem smutnej nebo nasranej a já mám přitom príma náladu bigsmile

ps: tys přišel zrovna vod kotle ze sklepa viď bigsmile cool

mates (Člen)
13.02.2009 10:44:59

Yamaha už prý zdražila ... Suzuki pokud ještě ne tak to bude co nevidět ... jakožto všichni japonci ... evropu to čeká tak v půlce března no ... fuck

… voranžová
Mour (Člen)
13.02.2009 10:46:02

Vyňato z článku v odkazu:
"...Očekáváme nárůst o deset až 20 procent oproti cenám platným v březnu 2008..."

Jinak tomu moc nerozumímidontknow asik sem blbej ale kurz ČNB ze  dne 1.2.2008 byl:

EURO 28,620
Dolar 22,304

...tak proč by měli zdražit????

Taky Vás ty kecy o krizi začínaj pomalu srát ?!?!?!

kojaksro (Člen)
13.02.2009 10:59:55

...ale loni docela slušnej prodej.

....a tohle mě opravdu pobavilo, cituji: V lednu prodej poklesl o 13 procent na 746 strojů. Na pokles mělo mimo jiné vliv i chladné počasí, které letošní leden provázelo.
bigsmilesurprised

...jako kdyby jindy v lednu bylo 20 nad nulou a sluníčko.bigsmile

.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
sonyk (Člen)
13.02.2009 11:08:18

kojaksro psal:

...ale loni docela slušnej prodej.

....a tohle mě opravdu pobavilo, cituji: V lednu prodej poklesl o 13 procent na 746 strojů. Na pokles mělo mimo jiné vliv i chladné počasí, které letošní leden provázelo.
bigsmilesurprised

...jako kdyby jindy v lednu bylo 20 nad nulou a sluníčko.bigsmile

tak tak, melou tam hovadiny.
ALe loni v unoru sem jezdil uz na novy bandasce.smile1 koupi lsem ji a musel sem ji po ose odvest domu, jenze to bylo aspon 10 nad nulou a teplo. ted bych nikam nedojel u ans lezi 20cm snehu.

Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Filous (Člen)
13.02.2009 11:24:37

...Suzuki uš taky zdražila, ale oficijelně to zatim neventilujou, tagže cenu zdělujou jen na základě konkrétního dotazu na konkrétní model, ceník eště nevyvjesilisurprised

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
vlada1200 (Člen)
13.02.2009 12:17:47

No právě!!
Mám krásnou, silnou, starší motorku. Ale můj sen je mít novou voňavou, takže přemýšlím o slabším banďourovi. Jenže.....  fakt nevím help

Jezdím tak, abych dojel!
Marián (Člen)
13.02.2009 12:19:49

az nebudou prodavat,pudou s cenou stejne dolu...
a letos bych rek,ze ty prodeje budou hodne slaby.
na druhou stranu bude vyhodny kupovat veci ze zabavenejch lizingu,pac toho bude hafogood

...sam mezi jebkarema...
Progear 650 (Člen)
13.02.2009 13:08:08

UFFF... jsme Negra koupili na poslední chvilku za supr prize .....bigsmilebigsmilebigsmile

vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Banditatom (Člen)
13.02.2009 13:24:38

Mluvilo se o tom už delší dobu zpátky, že motyky zdraží. plně s tím souhlasímsmokin

jak píše soudružka KELLY: nás retro uživatele se to nedotkne!good

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Marián (Člen)
13.02.2009 15:18:31

Progear 650 psal:

UFFF... jsme Negra koupili na poslední chvilku za supr prize .....bigsmilebigsmilebigsmile

no na levnejch motorkach se to az tak moc neprojevi...
horsi to bude az u tech nad 200 tisic.
ale co ja vim,tak jen je taky poradne v prdeli,tak to zdrazovani az tak moc nechapu,no vymluva importeru se vzdycky naka najdeidontknow

...sam mezi jebkarema...
ross (Člen)
13.02.2009 15:20:41

takže já tu starou vránu neprodám a novou taky nekoupímidontknow

kurva to je pechsurprised

smile1

Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
bracha (Člen)
13.02.2009 15:33:20

a co ekonomicka krize to se motorek netyka? :) dyt to nikdo ted nebude kupovat stejne to zlevnej

Ten, kdo vymyslel práci by ji měl taky naučit masturbovat, aby se udělala sama
barynek (Člen)
14.02.2009 16:45:58

vlada1200 psal:

No právě!!
Mám krásnou, silnou, starší motorku. Ale můj sen je mít novou voňavou, takže přemýšlím o slabším banďourovi. Jenže.....  fakt nevím help

na to se teďka vyass máš doma kluka, tak cpi prachy do něj (jinak to nejde anismile1 ) a ž bude počasí na ježdění, tak budeš rád, že máš doma v garáži B12 a bude po přemejšlení o voňavý 6ce...good

Bandit 4EVER!!!
vlada1200 (Člen)
15.02.2009 22:46:14

barynek psal:
vlada1200 psal:

No právě!!

na to se teďka vyass máš doma kluka, tak cpi prachy do něj (jinak to nejde anismile1 ) a ž bude počasí na ježdění, tak budeš rád, že máš doma v garáži B12 a bude po přemejšlení o voňavý 6ce...good

redfaceredface No jo....no.....to víš, zima už leze na mozek a za kočárem mám už snad víc nalítáno, jak loni na bandasce!  bigsmilebigsmile tobě fakt nic neuteče !!!
PS: ale nová je nová!!good

Jezdím tak, abych dojel!
barynek (Člen)
16.02.2009 08:06:55

vlada1200 psal:
barynek psal:
vlada1200 psal:

No právě!!

redfaceredface No jo....no.....to víš, zima už leze na mozek a za kočárem mám už snad víc nalítáno, jak loni na bandasce!  bigsmilebigsmile tobě fakt nic neuteče !!!

musim opakovat co tu říká hodně lidí a to, že na svini tady nenarazíšbigsmilebigsmilebigsmile
já vim, nová je nová, taky bych rád, ale to je v nedohlednusmile2 vzhledem k plánům který jsou... redface

a jinak jak za kočárem? dobrý?evil

Bandit 4EVER!!!
vlada1200 (Člen)
16.02.2009 17:26:39

barynek psal:
vlada1200 psal:
barynek psal:

musim opakovat co tu říká hodně lidí a to, že na svini tady nenarazíšbigsmilebigsmilebigsmile
já vim, nová je nová, taky bych rád, ale to je v nedohlednusmile2 vzhledem k plánům který jsou... redface

a jinak jak za kočárem? dobrý?evil

takže, jak tak čtu mezi řádky, tak na otázku jak za kočárem ti nemusím vysvětlovat, když to brzy třeba poznáš smile1 a o těch lidech, co tady píšou je fakt pravda......ale ass musí být bigsmilebigsmile 
Ale zatím, co jsem od tebe četl, tak ty zatím mezi ně nepatříš cool

K tématu: co je lepší.....starší B12, nebo nová 650...?? ( Myslím tím, když náhodou nebudu muset vozit kočár a budu se moct projet na béčku, takže okolo komína!)

Jezdím tak, abych dojel!
fidoB6 (Člen)
16.02.2009 17:32:41

vlada1200 psal:

K tématu: co je lepší.....starší B12, nebo nová 650...?? ( Myslím tím, když náhodou nebudu muset vozit kočár a budu se moct projet na béčku, takže okolo komína!)

Tak na to se nemusíš snad ani ptát, ne?idontknow

...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
barynek (Člen)
16.02.2009 18:16:47

vlada1200 psal:

takže, jak tak čtu mezi řádky, tak na otázku jak za kočárem ti nemusím vysvětlovat, když to brzy třeba poznáš smile1 a o těch lidech, co tady píšou je fakt pravda......ale ass musí být bigsmilebigsmile 
Ale zatím, co jsem od tebe četl, tak ty zatím mezi ně nepatříš cool

za kočárem nebudu ještě tak rok, mám na mysli jinej plán...
Jinak samo že B12headshake, nebo si počkej na příští rok na nový B12Sevil

Bandit 4EVER!!!
Sandman (Člen)
17.02.2009 09:20:47

Když jsem se tak díval na ty nové naháče, tak mě to ani netáhne, něco nového si kupovat. Spousta nových naháčů vypadá jako nabořené kapotky bez laminátů. Moji oblíbenou značku jebky sprznili už před 3 lety, od té doby je to fakt hegešsick

Motorkář je týpek tvrdej, na plechovky z výšky mrdej.
Banditatom (Člen)
17.02.2009 09:42:08

Sandman psal:

Když jsem se tak díval na ty nové naháče, tak mě to ani netáhne, něco nového si kupovat. Spousta nových naháčů vypadá jako nabořené kapotky bez laminátů. Moji oblíbenou značku jebky sprznili už před 3 lety, od té doby je to fakt hegešsick

moje řeč nový naháče jsou sick

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
fido (Člen)
18.02.2009 16:06:04

největší prodej Hondy jako...hm, já myslel že nejvíc se prodalo Aprilií
bigsmile

bla...blabla...!
Bedřich (Člen)
18.02.2009 20:24:23

20% díky kurzubigsmile bigsmile bigsmile to je mazecbigsmile a ještě to nechtěl přiznat a říkaj to jen na poptávku, tak to je hodně slabýbadsick

u nás se už zdražilo ze stejných důvodů, ale přes 10% to nešlo.

... nový mě nelákaj, spíš mě sere, že díky kurzu se blbě něco vozí zvenkuidontknow pořád nic nemámsmile2sick

Ten kurzík je špatenka headshakebad
http://www.kurzy.cz/kurzy-men/grafy/nr/ … 18.2.2004/

... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
VikecB12 (Člen)
18.02.2009 20:56:41

Bedřich psal:

20% díky kurzubigsmile bigsmile bigsmile to je mazecbigsmile a ještě to nechtěl přiznat a říkaj to jen na poptávku, tak to je hodně slabýbadsick

u nás se už zdražilo ze stejných důvodů, ale přes 10% to nešlo.

... nový mě nelákaj, spíš mě sere, že díky kurzu se blbě něco vozí zvenkuidontknow pořád nic nemámsmile2sick

Ten kurzík je špatenka headshakebad
http://www.kurzy.cz/kurzy-men/grafy/nr/ … 18.2.2004/

Já spíš myslím že se s tím moc serešbigsmile Už ti sem dali lidi dost votkazů na různý fešákygoodsmile1

Dřív bylo fšecko lepší... :-)

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS