Nejsi přihlášen
Progear 650 (Člen) 15.02.2009 20:19:02 Offline |
Re: Tak sem se jednou nažral...
To bylo z želatiny ne?
nemáš kupovat nářadí u větnamců
Sakra Filous byl jsi rychlejší
Progear 650 (Člen) 15.02.2009 20:24:13 Offline |
Filous psal:...no jóóó ty vole, ale to nesmíš používat vercajk, co balej f Ikeje k montovanýmu nábytku
přesně tohle mi na to řekl Ondra....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 15.02.2009 20:28:11 Offline |
právě že nee... jen dlouhym klackem z Goly...
až seženu pořádnej Imbus, tak konečně dostane GSR padáky...
ale jelikož sou držáky stupacek u Osiho, tak na to nespěchám....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 15.02.2009 20:34:13 Offline |
VikecB12 psal:Kakac psal:čím jsi to nastavoval metrovou trubkou a ješte si po tom skákal
no a ještě ke fšemu je to štverka imbus
ty woe, ještě sem dal do názvu naschvál že je to imbus cislo 8....
jinak je to samo z nějaký čínský sady.... ale nebejt ten šroub na barvě, tak by se to třeba s tím povolilo...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
nicola.foxx (Člen) 15.02.2009 20:51:20 Offline |
Jenze ty srouby jsi nepovoloval ty, ale tvoje babicka. Ty jsi tam jen stal a rikal co ma povolit.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Progear 650 psal:A takhle to dopadlo... Takže chplaci, vaše teorie trošku pokulhává...
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … IMBUS8.JPG
to je snad nějaká cínová kolekce nářadí
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
stalo se mi totéž a ke všemu sem byl takovej ocas, že sem si ještě ohlodal to, co jsem povoloval.. pak nastoupilo kladivo, mohutný naražení imbusu na šroub a japa to šlo.
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
K.a.s.y.m. (Člen) 15.02.2009 21:42:50 Offline |
Ondráš psal:Filous psal:...no jóóó ty vole, ale to nesmíš používat vercajk, co balej f Ikeje k montovanýmu nábytku
To bylo první co mě napadlo.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
nety psal:stalo se mi totéž a ke všemu sem byl takovej ocas, že sem si ještě ohlodal to, co jsem povoloval.. pak nastoupilo kladivo, mohutný naražení imbusu na šroub a japa to šlo.
presne muj styl ... kladivo a majzlik dokazou veci (treba zlomit mi nos )
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Progear 650 (Člen) 15.02.2009 21:45:50 Offline |
nety psal:stalo se mi totéž a ke všemu sem byl takovej ocas, že sem si ještě ohlodal to, co jsem povoloval.. pak nastoupilo kladivo, mohutný naražení imbusu na šroub a japa to šlo.
tohle je tak měkký, že se šroubama to nic neudělalo... ty sou kvalitni, a ani se nedivim, pač držej motor...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
JAPA ... to už jsem dlouho neslyšel
Bandit 4EVER!!!
Progear 650 psal:nety psal:stalo se mi totéž a ke všemu sem byl takovej ocas, že sem si ještě ohlodal to, co jsem povoloval.. pak nastoupilo kladivo, mohutný naražení imbusu na šroub a japa to šlo.
tohle je tak měkký, že se šroubama to nic neudělalo... ty sou kvalitni, a ani se nedivim, pač držej motor...
Jenže von má soudruh takovou sílu, že vyžvejkal hlavu toho šroubu a pak museli nastoupi odbornící, aby spravili to co von skurvil
Příště vam povim pohádku o tom jak skurvil závit na výpustním šroubu olejový vany
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
faitík psal:Jenže von má soudruh takovou sílu, že vyžvejkal hlavu toho šroubu a pak museli nastoupi odbornící, aby spravili to co von skurvil
Příště vam povim pohádku o tom jak skurvil závit na výpustním šroubu olejový vany
sem s ní
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:faitík psal:Jenže von má soudruh takovou sílu, že vyžvejkal hlavu toho šroubu a pak museli nastoupi odbornící, aby spravili to co von skurvil
Příště vam povim pohádku o tom jak skurvil závit na výpustním šroubu olejový vanysem s ní
tusim ze pointa bude v tom, ze kdyz je sroub hlavou dolu, tak se povoluje na druhou stranu...
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Banditatom (Člen) 16.02.2009 09:30:21 Offline |
Terez(k)a psal:jinak sem očitej svědek!! nedal si to do svěráku....ale k obedu zvladnul tri knedliky a cely kureci stehno!!!!
s toho bude měsíc živ ne
Ty progear když jsi to povoloval co v tobě ruplo?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Aspon zes povoloval Progeare, koukl sem na fotku a fakt jsi povoloval, ale znam taky inzenyra strojare kterej fsude hleda levej zavit ted dela diplomku i taci jsou mezi nami
Ondráš psal:Terez(k)a psal:jinak sem očitej svědek!! nedal si to do svěráku....ale k obedu zvladnul tri knedliky a cely kureci stehno!!!!
Ale bramborový, to ti věřim, houskový ne.
Ke kuřeti knedlík to je nějaká výživová bomba Ještě to zapij redbulem.
nicola.foxx (Člen) 16.02.2009 11:20:58 Offline |
JOJO s Progearem je to podobny jako s hadem. Das mu jednou za tejden mys a je pokoj.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
nicola.foxx psal:JOJO s Progearem je to podobny jako s hadem. Das mu jednou za tejden mys a je pokoj.
...ježišmarjápano, eště žes mi to připoměl, musim do zveráče hadoj pro myš, bo ta svině malá hladová pokousala vo víku Áju
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:nicola.foxx psal:JOJO s Progearem je to podobny jako s hadem. Das mu jednou za tejden mys a je pokoj.
...ježišmarjápano, eště žes mi to připoměl, musim do zveráče hadoj pro myš, bo ta svině malá hladová pokousala vo víku Áju
mu hod tu vod kompu a mas od nej pokoj. Jen ji nezpomen odpojit od kompu, aby nahodou po nocich nebrouzdal po netu
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Luk psal:barynek psal:faitík psal:Jenže von má soudruh takovou sílu, že vyžvejkal hlavu toho šroubu a pak museli nastoupi odbornící, aby spravili to co von skurvil
Příště vam povim pohádku o tom jak skurvil závit na výpustním šroubu olejový vanysem s ní
tusim ze pointa bude v tom, ze kdyz je sroub hlavou dolu, tak se povoluje na druhou stranu...
vono u Netyho je problém opačnej než u Progeara, nety by neměl tolik žrát
jinak s tim šroubem to znám taky, u GS500 jsem utahoval filtr a ještě trochu ještě trichu a byl v
Bandit 4EVER!!!
K.a.s.y.m. (Člen) 16.02.2009 12:52:37 Offline |
barynek psal:Luk psal:barynek psal:
sem s nítusim ze pointa bude v tom, ze kdyz je sroub hlavou dolu, tak se povoluje na druhou stranu...
vono u Netyho je problém opačnej než u Progeara, nety by neměl tolik žrát
jinak s tim šroubem to znám taky, u GS500 jsem utahoval filtr a ještě trochu ještě trichu a byl v
to máš z toho ,že používáš doporučený nářadí a ne jen ruce
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
barynek psal:nety psal:stalo se mi totéž a ke všemu sem byl takovej ocas, že sem si ještě ohlodal to, co jsem povoloval.. pak nastoupilo kladivo, mohutný naražení imbusu na šroub a japa to šlo.
a copa si o něm myslíš? Dyť to jsou plzeňácí přecí, voni takle normálně mluví...
ale nejni nad to to slyšet
Strýcfajtr !!!
Ondráš psal:Michal Dk psal:Ke kuřeti knedlík to je nějaká výživová bomba Ještě to zapij redbulem.
CO jsem slyšel, tak poláci ho prej jedí i ke smažáku...
Však se říká žere jako polskej zájezd Ale to neni Progearův případ
Progear 650 (Člen) 16.02.2009 16:20:18 Offline |
Billy psal:Aspon zes povoloval Progeare, koukl sem na fotku a fakt jsi povoloval, ale znam taky inzenyra strojare kterej fsude hleda levej zavit ted dela diplomku i taci jsou mezi nami
No tak zas takovej inženýr nejsem, abych točil na špatnou stranu:good
All: k vobědu sem měl i polívku a plnej talíř...
A hlavně jedno lahvový...
Tak proto ta enormní síla....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:Billy psal:Aspon zes povoloval Progeare, koukl sem na fotku a fakt jsi povoloval, ale znam taky inzenyra strojare kterej fsude hleda levej zavit ted dela diplomku i taci jsou mezi nami
No tak zas takovej inženýr nejsem, abych točil na špatnou stranu:good
All: k vobědu sem měl i polívku a plnej talíř...
A hlavně jedno lahvový...
Tak proto ta enormní síla....
kurwa to je bejk
XJelen psal:barynek psal:nety psal:stalo se mi totéž a ke všemu sem byl takovej ocas, že sem si ještě ohlodal to, co jsem povoloval.. pak nastoupilo kladivo, mohutný naražení imbusu na šroub a japa to šlo.
a copa si o něm myslíš? Dyť to jsou plzeňácí přecí, voni takle normálně mluví...
ale nejni nad to to slyšet
moje drahá polovička je taky kousek od Plzně, tím směrem co teďka bydlí Nety, ale neříká japa, ale JAKPA ale i tak, radost to poslouchat
Bandit 4EVER!!!
huskyb12 psal:Progír: ser na ně, já to řikal rovnou, že dokážeš holou rukou rozlomit suchej rohlík, ci fix !
tak tady to maj :)))
...tos ale neviděl ten mozol na ukazováčku ;) ...jak ten imbus roztočil :))
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Filous psal:nicola.foxx psal:JOJO s Progearem je to podobny jako s hadem. Das mu jednou za tejden mys a je pokoj.
Filous nesmíš hadoj nechávat v trenkách tak vyhladovět
B6 , GSX 1400 , Grizzly 700 :-)
nety psal:japa, děláš něco? Copa jináč?
ale ani tě to nebudu říkat čekám na ženu tak si krátim dlouhou chvíli,
jináč tohle mě dycky dostane
http://www.youtube.com/watch?v=_VKEVx-ykyE
Bandit 4EVER!!!
Progear 650 (Člen) 16.02.2009 19:46:34 Offline |
osiris psal:huskyb12 psal:Progír: ser na ně, já to řikal rovnou, že dokážeš holou rukou rozlomit suchej rohlík, ci fix !
tak tady to maj :)))...tos ale neviděl ten mozol na ukazováčku ;) ...jak ten imbus roztočil :))
njn... sem prážak... ruce podle toho vypadaj, jak se k nim přiblíží práce, tak se hned cely vosypou strachy...
PS: už mám dálší imbus profi...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:osiris psal:huskyb12 psal:Progír: ser na ně, já to řikal rovnou, že dokážeš holou rukou rozlomit suchej rohlík, ci fix !
tak tady to maj :)))...tos ale neviděl ten mozol na ukazováčku ;) ...jak ten imbus roztočil :))
njn... sem prážak... ruce podle toho vypadaj, jak se k nim přiblíží práce, tak se hned cely vosypou strachy...
Teď budeš schánět nový šrouby
MRDAT!!!
Progear 650 psal:osiris psal:huskyb12 psal:Progír: ser na ně, já to řikal rovnou, že dokážeš holou rukou rozlomit suchej rohlík, ci fix !
...wole já myslel, žes mu dal takovej kouř jax ho roztočil, že ti ten sviňák uďál mozol než se hvízdnul :))
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Stanley Smith (Člen) 16.02.2009 22:49:39 Offline |
S tim by se dalo slusne vydelavat. umelecke kovani. ohejbat anglanum na staromaku ibusaky.
nety psal:páč mam pod čepicí, tak to zkusim s tvým bratrem a nebo si to necham namontovat... ale budou... nebuj
to by bylo, aby aspon jedna masina neshorela
Progear 650 (Člen) 17.02.2009 08:43:04 Offline |
osiris psal:Progear 650 psal:osiris psal:
...tos ale neviděl ten mozol na ukazováčku ;) ...jak ten imbus roztočil :))njn... sem prážak... ruce podle toho vypadaj, jak se k nim přiblíží práce, tak se hned cely vosypou strachy...
PS: už mám dálší imbus profi......wole já myslel, žes mu dal takovej kouř jax ho roztočil, že ti ten sviňák uďál mozol než se hvízdnul :))
jo tááák.... zas takový točky to nebyly....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Luk psal:nety psal:páč mam pod čepicí, tak to zkusim s tvým bratrem a nebo si to necham namontovat... ale budou... nebuj
sim tě tady zase blázní jag bude montovat hefty na B12 a neska mi říkal, že jí prodá a koupí BUS
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
faitík psal:Luk psal:nety psal:páč mam pod čepicí, tak to zkusim s tvým bratrem a nebo si to necham namontovat... ale budou... nebuj
sim tě tady zase blázní jag bude montovat hefty na B12 a neska mi říkal, že jí prodá a koupí BUS
von už delší dobu neví co chce
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:faitík psal:Luk psal:
to by bylo, aby aspon jedna masina neshorelasim tě tady zase blázní jag bude montovat hefty na B12 a neska mi říkal, že jí prodá a koupí BUS
von už delší dobu neví co chce
...asi tak vod ty doby co se prvne svez na fichtlu
Luk psal:barynek psal:faitík psal:
sim tě tady zase blázní jag bude montovat hefty na B12 a neska mi říkal, že jí prodá a koupí BUSvon už delší dobu neví co chce
...asi tak vod ty doby co se prvne svez na fichtlu
už když tahal kačera ne?
Bandit 4EVER!!!
Stránky: 1