Nejsi přihlášen
Banditatom (Člen) 16.02.2009 23:14:13 Offline |
Re: Rozvodový řetěz na 600
černá lišta pod tím krásným obrázkem a čtvrtá kolonka HLEDAT tam se toho nande
nebo čeba tadyhle
http://suzukibandit.cz/download.php?sekce=2
štahoval nelenošila
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Esi nejsi zručnej, tak bych to radši svěřil odborníkům, páč, když se to jo posere, tak budeš půlit motor.
Jinak povolit napínák, rozebrat, za starý zaháknout nový, protáhnout, spojit, napnout, bacha na polohu vaček...
Snad to píšu dobře.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
...já novej na starej dycky připíchnu tenkym vázacim drátem, votáčim klikou a dyš proleze ven ten novej, tag nastavim rozvod, naskládam jednotlivý části řetísku a roznejtuju...fcelku na tem nic nejni, jen ti třeba nesmí spadnout kousek tý spojky dolu ke klice, to se pag blbje loví
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen) 17.02.2009 08:01:41 Offline |
Filous psal:...já novej na starej dycky připíchnu tenkym vázacim drátem, votáčim klikou a dyš proleze ven ten novej, tag nastavim rozvod, naskládam jednotlivý části řetísku a roznejtuju...fcelku na tem nic nejni, jen ti třeba nesmí spadnout kousek tý spojky dolu ke klice, to se pag blbje loví
Když říkáš ,že je to tak jednoduchý tak to děláš na počkání co
teorie mi jde taky,ale s praxí to bude asi horší
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:Filous psal:...já novej na starej dycky připíchnu tenkym vázacim drátem, votáčim klikou a dyš proleze ven ten novej, tag nastavim rozvod, naskládam jednotlivý části řetísku a roznejtuju...fcelku na tem nic nejni, jen ti třeba nesmí spadnout kousek tý spojky dolu ke klice, to se pag blbje loví
teorie mi jde taky,ale s praxí to bude asi horší
...na počkání to nedělam, páč sem nervní, dyš mi něgdo čumí přes rameno
K.a.s.y.m. (Člen) 17.02.2009 08:31:18 Offline |
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:Filous psal:...já novej na starej dycky připíchnu tenkym vázacim drátem, votáčim klikou a dyš proleze ven ten novej, tag nastavim rozvod, naskládam jednotlivý části řetísku a roznejtuju...fcelku na tem nic nejni, jen ti třeba nesmí spadnout kousek tý spojky dolu ke klice, to se pag blbje loví
teorie mi jde taky,ale s praxí to bude asi horší...na počkání to nedělam, páč sem nervní, dyš mi něgdo čumí přes rameno
...a kdo mi bude servisovat gixxero...?
...jinak nez na pockani s cumenim pres rameno to nevidim...
Fildo, uz mam nadherny frezovany packy, bily prouzky na rafky, mensi drzak spztky je vobjednanej u strejdy Louise a zacina se zpracovavat minisada polepu "Tribute to Barry Sheene"
Bandit rulezz!!!
vOjTaB6 psal:Filous psal:K.a.s.y.m. psal:
teorie mi jde taky,ale s praxí to bude asi horší...na počkání to nedělam, páč sem nervní, dyš mi něgdo čumí přes rameno
Fildo, uz mam nadherny frezovany packy, bily prouzky na rafky, mensi drzak spztky je vobjednanej u strejdy Louise a zacina se zpracovavat minisada polepu "Tribute to Barry Sheene"
...ty neš budeš potřebovat řešit rozvody, tag budu mít fousy aš na zem ...a ten volej ti vyměnim klidně za tvý asistence ...ááánebo si sedneš na dvoře na špalek a budeš tlouct špačky
K.a.s.y.m. (Člen) 17.02.2009 09:43:47 Offline |
Filous psal:vOjTaB6 psal:Filous psal:
...na počkání to nedělam, páč sem nervní, dyš mi něgdo čumí přes rameno...a kdo mi bude servisovat gixxero...?
Fildo, uz mam nadherny frezovany packy, bily prouzky na rafky, mensi drzak spztky je vobjednanej u strejdy Louise a zacina se zpracovavat minisada polepu "Tribute to Barry Sheene"...ty neš budeš potřebovat řešit rozvody, tag budu mít fousy aš na zem ...a ten volej ti vyměnim klidně za tvý asistence ...ááánebo si sedneš na dvoře na špalek a budeš tlouct špačky
tak to mu jich rovnou pár připrav
Filous psal:vOjTaB6 psal:Filous psal:
...na počkání to nedělam, páč sem nervní, dyš mi něgdo čumí přes rameno...a kdo mi bude servisovat gixxero...?
Fildo, uz mam nadherny frezovany packy, bily prouzky na rafky, mensi drzak spztky je vobjednanej u strejdy Louise a zacina se zpracovavat minisada polepu "Tribute to Barry Sheene"...ty neš budeš potřebovat řešit rozvody, tag budu mít fousy aš na zem ...a ten volej ti vyměnim klidně za tvý asistence ...ááánebo si sedneš na dvoře na špalek a budeš tlouct špačky
my je střílíme,žerou víno,kuwa to tam nemáte flinty,že je mlátíte
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
K.a.s.y.m. (Člen) 18.02.2009 07:11:20 Offline |
Koldan psal:Filous psal:vOjTaB6 psal:
my je střílíme,žerou víno,kuwa to tam nemáte flinty,že je mlátíte
mlatit do nich klackem je větší sranda
Banditatom (Člen) 18.02.2009 10:27:28 Offline |
666killer psal:tiez by som rad vymenil rozvod su v tom len tie 4 sroby v strede hlavy? cim ho rozoberiem flexa?
stačí 10kg kladivo, velkej rozbrus, sekáč a do hodinky bys to mohl mít rozebrané na prvočinitele
666killer psal:tak ze staci zlozit len to male vyko 4 sroby nie inbus
alebo celu hlavu tesnenie atd
...celý ventilový víko musí dolu...hele Killere, já tě nechci podceňovat, ale nechceš si to radši něgde nechat udělat??? ...přeci jen potkanej motor nejni žádný štěstí
K.a.s.y.m. (Člen) 18.02.2009 10:44:03 Offline |
666killer psal:potkanej motor?tiez by som si to rad pozrel ako na to ale do zas nemam cas atd a celkom rad sa vtom porypem sam ale uvidim
potkaenj motor=přesazený rozvody = ohnuté ventily od pístů
Banditatom (Člen) 18.02.2009 10:46:27 Offline |
a pak už ti nezbyde nic než to kladivo
Banditatom (Člen) 18.02.2009 11:04:09 Offline |
zdena 1 do dával klukovy někam do Valaškého meziříčí a borec mu to sfoukl včetně nastavení karburace ventilu podtlaků a výměna rozvodu za nějakejch 1500kč
Nestraste ho s potkanym pistem s ventily. Kdyz to das dohromady, tak si pak budes pekne otacet s klilkovkou a poznas jestli se ti zasekne motor nebo budes jen prekonavat odpor pistu. Pak muzes pro jistotu odpojit svice a starterem protocit motor. Kdyz to vyjde tak jsi to zvladl. :)
Co hoří, to bouchá, co létá, to padá.
Svíťa psal:Ahoj lidičky. Rád bych se zeptal zdali někdo neměnil rozvoďák na mašině, nebo kde bych našel nějakej postup jak protáhnout řetěz...Nerad bych měl nějakou pakárnu... Díky
čus,
neboj, to zvládneš, jak píšou kluci. Jinak pěknej bajk Ty jsi od Karlose? Až bude teplo, tak něco podniknem, má to pár kilů do Bystřice
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Stránky: 1