Nejsi přihlášen
inkvizitorr (Administrator) 17.02.2009 12:04:02 Offline |
okruhové dny most a sosnová 2009
zakládám nově tohle téma, takže kdyby měl někdo nějaký dotazy, sem s nima! jenom upozorňuju, že první sosnová, tj. 13.6.2009 bude spojená s banditsrazem, tj. ubytko od pátku u okruhu a sobota bude vyhražená celodennímu ježdění na okruhu, nicméně abyste se svezli, je potřeba se dopředu zaregistrovat na okruh a zaplatit předem jízdy. pokud to nezaplníme sami, doplnim lidma mimo bandity...
doba je temná...
Re: okruhové dny most a sosnová 2009
Už jsem přelouskal článek na titulu
hele to ubytko na první sosnový je teda přesně jak stan? myslím že jsem to tam nikde nevyčetl...
inkvizitorr (Administrator) 17.02.2009 12:14:30 Offline |
Fik-B6S psal:Už jsem přelouskal článek na titulu
hele to ubytko na první sosnový je teda přesně jak stan? myslím že jsem to tam nikde nevyčetl...
ne, budou normálně chatky, jenom eště to neni přesně domluvený, ale bude to normální sraz jako dycky akorát ta sobotní náplň by měla bejt spíš v tom ježdění....
doba je temná...
Inkvizzzz o hledně srazu:
začíná tedy v pátek - na večer???
info o chatkách-cena??
je možno dorazit jen na jednu noc?
dík
inkvizitorr (Administrator) 17.02.2009 12:24:19 Offline |
sraz začne tradičně v pátek, ale počítám, že tentokrát bude hlavním večerem až sobota po ježdění, ten pátek bude spíš komornější pro ty co pojedou z dálky aby ráno mohli začít rovnou jezdit na okruhu a případně pak po horách v okolí nebo na letišti v hradčanech. víc info ke srazu a ubytku napíšu do konce března, mam toho vybranýho víc, ale chci se tam juknout tak spíš až pak... jinak určitě i na jednu noc to bude možný...
doba je temná...
No měl bych týden před tím končit školu tak že se asi přihlásím ale nejdřív pozjišťuju na studijním jestli je to opravdu tak...
Fik-B6S psal:No měl bych týden před tím končit školu tak že se asi přihlásím ale nejdřív pozjišťuju na studijním jestli je to opravdu tak...
já končím přesně po tomhle víkendu a předpokládám, že půjdu na řadu hned v pondělí ...
takže celý víkend bude záhul na nervy
...musíte pochopit že je to pro nás pro všechny potřebný opatření abychom to ve zdraví přežili, jde hlavně o to aby někdo nesejmul zbytečně druhýho (a nerad bych si i dělal problémy ohledně domlouvání dalších akcí tam)
...samo že se každej napije, ale prosím vás myslete u toho na ten druhej den a nepřežeňte to
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
K.a.s.y.m. (Člen) 17.02.2009 13:23:01 Offline |
osiris psal:...protože vím, jak to chodí, ještě vás chci upozornit na to, že pokud uvidím že si to tam přihasí v sobotu někdo ještě z páteční noci nebo sobotního rána nažmolenej, tak ho tam fakt nepustím
...musíte pochopit že je to pro nás pro všechny potřebný opatření abychom to ve zdraví přežili, jde hlavně o to aby někdo nesejmul zbytečně druhýho (a nerad bych si i dělal problémy ohledně domlouvání dalších akcí tam)
...samo že se každej napije, ale prosím vás myslete u toho na ten druhej den a nepřežeňte to
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Tak to je slovo do pranice...
Jinak samo že je to správnej nápad
osiris psal:...protože vím, jak to chodí, ještě vás chci upozornit na to, že pokud uvidím že si to tam přihasí v sobotu někdo ještě z páteční noci nebo sobotního rána nažmolenej, tak ho tam fakt nepustím
Když už jsme my piči diskriminovaný (jasný,že to chápu a dávám tomu)..jestlipak máš i THC tester??He?
Stejnej metr pro všechny-bez rozdílu věku,váhy,pohlaví a požitého jedu!
PURE NAKED BIKE!
...přestože se rád zrychtuju jag carskej důstojnik, tag f tomdle má Os naprostej recht, páč dočkat se toho, že něgdo někoho sestřelí, páč má rozvostřený vidění asi nechce nigdo...zrejem se f sobotu a nebude to ani tag drahý, páč bude každej stahanej a po třetim pívu mu budou padat víčka
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
inkvizitorr (Administrator) 17.02.2009 13:41:42 Offline |
ci fiks copak sme tady v nějakým klubu anonymních alkoholikůch? šici sou hodný kucká, tak hned ráno v šest po rozcvičce nasednem na bajk a hurá vstříct novým zážitkům, né....
doba je temná...
K.a.s.y.m. (Člen) 17.02.2009 13:48:36 Offline |
inkvizitorr psal:ci fiks copak sme tady v nějakým klubu anonymních alkoholikůch? šici sou hodný kucká, tak hned ráno v šest po rozcvičce nasednem na bajk a hurá vstříct novým zážitkům, né....
řek bych ,že takhle to myslený asi nebylo.
Každej snad zná svojí míru(teda asi až na Kojakasro sorry já musel) kdy dokáže druhej den fungovat normálně bez vopice.
K.a.s.y.m. psal:řek bych ,že takhle to myslený asi nebylo.
Každej snad zná svojí míru(teda asi až na Kojakasro sorry já musel) kdy dokáže druhej den fungovat normálně bez vopice.
On, funguje... Akorát furt chodí kadit.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
K.a.s.y.m. psal:inkvizitorr psal:ci fiks copak sme tady v nějakým klubu anonymních alkoholikůch? šici sou hodný kucká, tak hned ráno v šest po rozcvičce nasednem na bajk a hurá vstříct novým zážitkům, né....
...no já se znam...se pag neznam
K.a.s.y.m. (Člen) 17.02.2009 14:00:32 Offline |
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:inkvizitorr psal:ci fiks copak sme tady v nějakým klubu anonymních alkoholikůch? šici sou hodný kucká, tak hned ráno v šest po rozcvičce nasednem na bajk a hurá vstříct novým zážitkům, né....
Každej snad zná svojí míru(teda asi až na Kojakasro sorry já musel) kdy dokáže druhej den fungovat normálně bez vopice....no já se znam...se pag neznam
můj kámoš řiká..já když se napiju tak se ze mě stává jinej člověk a ten člověk se chce taky napít
K.a.s.y.m. psal:Filous psal:K.a.s.y.m. psal:
Každej snad zná svojí míru(teda asi až na Kojakasro sorry já musel) kdy dokáže druhej den fungovat normálně bez vopice....no já se znam...se pag neznam
můj kámoš řiká..já když se napiju tak se ze mě stává jinej člověk a ten člověk se chce taky napít
...no jo, ten pan Hyde f každym z nás je děsnej hajzl
Ondráš psal:K.a.s.y.m. psal:řek bych ,že takhle to myslený asi nebylo.
Každej snad zná svojí míru(teda asi až na Kojakasro sorry já musel) kdy dokáže druhej den fungovat normálně bez vopice.On, funguje... Akorát furt chodí kadit.
...každej sme nějakej...akorát tam místo tý jebky bude stát bandaska
http://www.youtube.com/watch?v=GIzNGpIjUpg
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
K.a.s.y.m. (Člen) 18.02.2009 07:20:53 Offline |
bobule psal:věcná: jelikož su prase a nevím jestli odolám pokušení f podobě chlastu, drog a jinejch výtečnejch návykovejch látek, šlo by že bych se rozhodl pro ježdění až v sobotu ráno?
nebo se s inkvizem dohodni na pozdější hodinu ,ni?
brooklynspeedy (Člen) 22.02.2009 22:12:16 Offline |
jj sosnovou dam asi taky .)
... když jezdit, tak na plný šroubky ...
inkvizitorr (Administrator) 24.02.2009 10:08:25 Offline |
Živel psal:Tak se hlásím na sraz v počtu kusů dva as už od pátka...
Můžu dát 3x po 20 min., ale budeme jezdit dva - jednou já, podruhý Honza, jednou já... nebo obráceně, to jde, nebo?
de všechno stačí se zaregistrovat a poslat prašule...
doba je temná...
Živel psal:Tak se hlásím na sraz v počtu kusů dva as už od pátka...
Můžu dát 3x po 20 min., ale budeme jezdit dva - jednou já, podruhý Honza, jednou já... nebo obráceně, to jde, nebo?
noooo, to to trvalo kup rovnou 4x20 a máte po strarostech ne?
Bandit 4EVER!!!
Dotaz,sem minulej týden poslal mejla že bych teda v té sosnové pojezdil a eště nésu v tabulce napsané,tak sem se chtěl voptat esi ten mejl dorazil. Nebo se v té tabulce voběvím až jak dojdou love?
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
barynek psal:Živel psal:Tak se hlásím na sraz v počtu kusů dva as už od pátka...
Můžu dát 3x po 20 min., ale budeme jezdit dva - jednou já, podruhý Honza, jednou já... nebo obráceně, to jde, nebo?noooo, to to trvalo kup rovnou 4x20 a máte po strarostech ne?
Jsem si spíš říkali, že kópíme pro sebe jednou dvacet minut a tu třetí dvacetiminutovku někomu prodáme... bo nejsou love .. vím, many sem many tam, ale víš jak na tom teď jsem...
Život není věčný, ale já ano...
Živel psal:barynek psal:Živel psal:Tak se hlásím na sraz v počtu kusů dva as už od pátka...
Můžu dát 3x po 20 min., ale budeme jezdit dva - jednou já, podruhý Honza, jednou já... nebo obráceně, to jde, nebo?noooo, to to trvalo kup rovnou 4x20 a máte po strarostech ne?
Jsem si spíš říkali, že kópíme pro sebe jednou dvacet minut a tu třetí dvacetiminutovku někomu prodáme... bo nejsou love .. vím, many sem many tam, ale víš jak na tom teď jsem...
Třeba mě, páč na víc si netroufnu
Vzdáte-li se kouření, pití a milování, nebudete ve skutečnosti žít déle, ale jen vám to tak bude připadat. Sigmund Freud
ross psal:RadkaB6 psal:...Třeba mě, páč na víc si netroufnu
Neboj, to zvládneš
Večer před se pořádně a bez bázně a hany nastoupíš na trať
...to teda nenastoupí ...ale klidně tě pojezdí, proč by před tím měla chlastat když brno jezdí taky střízlivá
osiris psal:ross psal:RadkaB6 psal:...Třeba mě, páč na víc si netroufnu
Neboj, to zvládneš
Večer před se pořádně a bez bázně a hany nastoupíš na trať...to teda nenastoupí ...ale klidně tě pojezdí, proč by před tím měla chlastat když brno jezdí taky střízlivá
sakra, taky musíš do všeho hned vrtat
tak já tam sebou vezmu termosku s třezalkovým tee
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
ross psal:osiris psal:ross psal:
Neboj, to zvládneš
Večer před se pořádně a bez bázně a hany nastoupíš na trať...to teda nenastoupí ...ale klidně tě pojezdí, proč by před tím měla chlastat když brno jezdí taky střízlivá
...ne, jen se zrej jak hovado až v sobotu
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
osiris psal:ross psal:osiris psal:
...to teda nenastoupí ...ale klidně tě pojezdí, proč by před tím měla chlastat když brno jezdí taky střízlivásakra, taky musíš do všeho hned vrtat
tak já tam sebou vezmu termosku s třezalkovým tee...ne, jen se zrej jak hovado až v sobotu
dyť jo
barynek psal:2 Živel - já vim, že to neni teďka uplně růžový, ale zas je to jednou si odříct pivo a to se dá zvládnout ne? mimochodem na pivech se mnou už jsi musela ušetřit víc než jen ty dvě kila
Tedy si odříci je hodně těžké... ...
O to nejde, to by se dalo, ale vzduchu se nenažeru a ....
To Radka: Vzala by sis tedy tu jednu jízdu, nebo?
Živel psal:barynek psal:2 Živel - já vim, že to neni teďka uplně růžový, ale zas je to jednou si odříct pivo a to se dá zvládnout ne? mimochodem na pivech se mnou už jsi musela ušetřit víc než jen ty dvě kila
To Radka: Vzala by sis tedy tu jednu jízdu, nebo?
Jasně, počítej se mnou
Vzdáte-li se kouření, pití a milování, nebudete ve skutečnosti žít déle, ale jen vám to tak bude připadat. Sigmund Freud
ross psal:osiris psal:ross psal:
Neboj, to zvládneš
Osi: Brno sice jo, ale ješte ne na tom mým červeným čertíkovi, takže si dám třezalkovej tee a bez bázně a hany vyrazím
Ross: beru Tě za slovo a ne že mě v tom necháš
RadkaB6 psal:Živel psal:barynek psal:2 Živel - já vim, že to neni teďka uplně růžový, ale zas je to jednou si odříct pivo a to se dá zvládnout ne? mimochodem na pivech se mnou už jsi musela ušetřit víc než jen ty dvě kila
To Radka: Vzala by sis tedy tu jednu jízdu, nebo?Jasně, počítej se mnou
OK! Tak jdu naštudovat jak se to vlastně platí, posílá, ... a pak my ty love dáš, OK?
Živel psal:RadkaB6 psal:Živel psal:
To Radka: Vzala by sis tedy tu jednu jízdu, nebo?Jasně, počítej se mnou
OK! Tak jdu naštudovat jak se to vlastně platí, posílá, ... a pak my ty love dáš, OK?
O.K. díky
RadkaB6 psal:Živel psal:RadkaB6 psal:
Jasně, počítej se mnouOK! Tak jdu naštudovat jak se to vlastně platí, posílá, ... a pak my ty love dáš, OK?
O.K. díky
Tak už jsi v tabulce taky kočko
Živel psal:RadkaB6 psal:Živel psal:
OK! Tak jdu naštudovat jak se to vlastně platí, posílá, ... a pak my ty love dáš, OK?O.K. díky
Tak už jsi v tabulce taky kočko
Paráda, děkuji
VikecB12 psal:Dotaz,sem minulej týden poslal mejla že bych teda v té sosnové pojezdil a eště nésu v tabulce napsané,tak sem se chtěl voptat esi ten mejl dorazil. Nebo se v té tabulce voběvím až jak dojdou love?
Tak dneska vodlít holub,tak doufám že doputuje na místo určení a vobjevím se v té tabulce
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
inkvizitorr (Administrator) 04.03.2009 10:31:44 Offline |
VikecB12 psal:Inkviz,tak sem znova poslal toho mejla,tak už snad dorazí
dyk, už je tady, večír to tam písnu
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 13.03.2009 22:32:28 Offline |
Kukii psal:to Inkviz: mail odeslán a holub taky.... prosim prosim chci tam taky
do seznamu sem tě napsal a du votevřít holubník
doba je temná...
inkvizitorr psal:Kukii psal:to Inkviz: mail odeslán a holub taky.... prosim prosim chci tam taky
do seznamu sem tě napsal a du votevřít holubník
jééé děkuji holub by měl doletět tak v úterý
Život je boj-mašina je nej!!!
inkvizitorr (Administrator) 17.04.2009 16:55:51 Offline |
luk: jo, už sem to i zaktualizoval, to teď nějak nestačim sledovat každej den... díkes
doba je temná...
Zdarec, dlouho jsem tu nemohl bejt, nevim jestli už to někde neprobíhá, kdyby jo tak sorry. Chci se jen optat, jestli do prvního Mostu - 12.5.2009 - nejede někdo kolem Budějc, jižnch Čech nebo tak někudy s dodávkou, károu a neměl by místo?Dík
SV 1000S
Bouchal psal:Zdarec, dlouho jsem tu nemohl bejt, nevim jestli už to někde neprobíhá, kdyby jo tak sorry. Chci se jen optat, jestli do prvního Mostu - 12.5.2009 - nejede někdo kolem Budějc, jižnch Čech nebo tak někudy s dodávkou, károu a neměl by místo?Dík
...máš f plánu to tam rozvjesit???
Filous psal:Bouchal psal:Zdarec, dlouho jsem tu nemohl bejt, nevim jestli už to někde neprobíhá, kdyby jo tak sorry. Chci se jen optat, jestli do prvního Mostu - 12.5.2009 - nejede někdo kolem Budějc, jižnch Čech nebo tak někudy s dodávkou, károu a neměl by místo?Dík
Taky mám v plánu ject dodávkou..
Za prvý se v ní v klidu vychrápu..za druhý poberu víc krámů s sebou..za třetí to rozvěsim..a za čtvrtý nemám rád dlouhý štreky..
PURE NAKED BIKE!
Filous psal:Bouchal psal:Zdarec, dlouho jsem tu nemohl bejt, nevim jestli už to někde neprobíhá, kdyby jo tak sorry. Chci se jen optat, jestli do prvního Mostu - 12.5.2009 - nejede někdo kolem Budějc, jižnch Čech nebo tak někudy s dodávkou, károu a neměl by místo?Dík
Vyloženě cíleně se rozbít nejedu, ale víš jak
SV 1000S
Bouchal psal:Filous psal:Bouchal psal:Zdarec, dlouho jsem tu nemohl bejt, nevim jestli už to někde neprobíhá, kdyby jo tak sorry. Chci se jen optat, jestli do prvního Mostu - 12.5.2009 - nejede někdo kolem Budějc, jižnch Čech nebo tak někudy s dodávkou, károu a neměl by místo?Dík
Vyloženě cíleně se rozbít nejedu, ale víš jak
...vim
Progear 650 (Člen) 29.04.2009 11:02:47 Offline |
já jedu z Práglu dodávkou, to ti asi moc nepomůže...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
K.a.s.y.m. (Člen) 29.04.2009 12:28:26 Offline |
to Inkviz:poslal jsem ti mail s přihláškou na Sosnovou a holuba s penězma tak mu otevři okno.
Díky
Progear 650 (Člen) 29.04.2009 12:57:14 Offline |
Ondráš psal:Progear 650 psal:já jedu z Práglu dodávkou, to ti asi moc nepomůže...
Vidiš ... Já zapomněl, že bych to tam mohl rozvěsit... Jdu si shánět kurty...
Ne ne ne, včera si ohrul nos ....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Bouchal psal:Ondráš psal:Progear 650 psal:já jedu z Práglu dodávkou, to ti asi moc nepomůže...
Vidiš ... Já zapomněl, že bych to tam mohl rozvěsit... Jdu si shánět kurty...
Vyměnim kurty za dodávku
domluvime se auto beru ja
je mi fuk jakou jebku povezu
tak co....kdo da vic
Monty Jack (Člen) 30.04.2009 08:45:36 Offline |
Nebude aktualizace přihlášenejch na 13 sosnovku? - esli tam mám jako vůbec jezdit
Nemůžou mi říkat že lžu...
Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
Filous psal:Bouchal psal:Filous psal:
...máš f plánu to tam rozvjesit???Vyloženě cíleně se rozbít nejedu, ale víš jak
...vim
Tak jsem si dneska dal malej nácvik rozvješeníAle hovno tomu jeNemáte někdo v zásobě zadní brzdovou páčku na SV a pravou koncovku výfuku?Nebo nápad kde to rychle - aspoň tu páčku - sehnat?
Umět to, dam vám sem fotky
SV 1000S
Bouchal psal:Filous psal:Bouchal psal:
Vyloženě cíleně se rozbít nejedu, ale víš jak...vim
Tak jsem si dneska dal malej nácvik rozvješeníAle hovno tomu jeNemáte někdo v zásobě zadní brzdovou páčku na SV a pravou koncovku výfuku?Nebo nápad kde to rychle - aspoň tu páčku - sehnat?
a co použít Nahrát obrázek?
Život je boj-mašina je nej!!!
K.a.s.y.m. (Člen) 04.05.2009 07:10:32 Offline |
Bouchal psal:Filous psal:Bouchal psal:
Vyloženě cíleně se rozbít nejedu, ale víš jak...vim
páčku třeba www.yacomi.cz
jináč zkus taky třeba www.suzukisv.cz
P.S. nebylo by jednodušší sehnat rovnou dva ladáky?
K.a.s.y.m. psal:Bouchal psal:Filous psal:
...vimTak jsem si dneska dal malej nácvik rozvješeníAle hovno tomu jeNemáte někdo v zásobě zadní brzdovou páčku na SV a pravou koncovku výfuku?Nebo nápad kde to rychle - aspoň tu páčku - sehnat?
Umět to, dam vám sem fotkypáčku třeba www.yacomi.cz
jináč zkus taky třeba www.suzukisv.cz
P.S. nebylo by jednodušší sehnat rovnou dva ladáky?
Díky za info, výfuk už jsem snad sehnal, páka se vaří tak to snad bude ok.Ladaky nechci, stejne bych je rozbil
Hovno tomu je
SV 1000S
Progear 650 (Člen) 04.05.2009 20:05:02 Offline |
bouchal: To sis podřadil a kouslo se kolo???
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:bouchal: To sis podřadil a kouslo se kolo???
Mě se ptej, podle mě jsem to tam v malý rychlosti moc vohnul, ale k tomu mi nesedí ta gumová čára. Ještě když jsem jel po jsem nečvěděl, že po ní jeduFakt nevim
SV 1000S
ross psal:Progear 650 psal:bouchal: To sis podřadil a kouslo se kolo???
spíš zarval zadní brzdu...
Tak to jedině když už jsem klouzal, a sjela by mi na ní noha, ale neřekl bych, byl jsem na stupačce špičkou.
SV 1000S
K.a.s.y.m. (Člen) 05.05.2009 07:40:55 Offline |
no buď rád ,že to odneslo jen tohle...SV je strašně náchylný při pádu rozbít si i chladič...bejt tebou tak prolezu SV stránky a nechám si udělat padáky.Nebo je tam od Jindrse rovnou koupit.
Bouchal psal:ross psal:Progear 650 psal:bouchal: To sis podřadil a kouslo se kolo???
spíš zarval zadní brzdu...
Tak to jedině když už jsem klouzal, a sjela by mi na ní noha, ale neřekl bych, byl jsem na stupačce špičkou.
psal jsi, že to bylo při menší rychlosti, tak dlouhou čáru při podřazení bych nečekal
proto jsem psal, že je to od zadní brzdy
ale byl jsem tou dobou ve Znojmě, takže vím hovno
ross psal:Bouchal psal:ross psal:
spíš zarval zadní brzdu...Tak to jedině když už jsem klouzal, a sjela by mi na ní noha, ale neřekl bych, byl jsem na stupačce špičkou.
psal jsi, že to bylo při menší rychlosti, tak dlouhou čáru při podřazení bych nečekal
proto jsem psal, že je to od zadní brzdy
ale byl jsem tou dobou ve Znojmě, takže vím hovno
Vidíš já u toho byl a vim taky hovno
SV 1000S
inkvizitorr (Administrator) 08.05.2009 17:54:33 Offline |
přidám příjemnou zprávičku, podařilo se mi přesvědčit tomáše myslivečka (fotí pro motorkáři.cz) aby nám přijel fotit do mostu, takže se myslim všichni můžete těšit na pěkný pikčry z okruhu
doba je temná...
Stránky: 1 2