Nejsi přihlášen
inkvizitorr (Administrator) 08.05.2009 22:28:58 Offline |
Re: okruhové dny most a sosnová 2009
ross psal:to abych si umyl motorkej
hlavně si vomej uši
doba je temná...
inkvizitorr psal:přidám příjemnou zprávičku, podařilo se mi přesvědčit tomáše myslivečka (fotí pro motorkáři.cz) aby nám přijel fotit do mostu, takže se myslim všichni můžete těšit na pěkný pikčry z okruhu
dobře ty
Bandit 4EVER!!!
inkvizitorr (Administrator) 14.05.2009 17:56:45 Offline |
foto sou slíbený do konce tejdne tak vydržte, jakmile budou, dam hnedle vědít....
doba je temná...
Monty Jack (Člen) 18.05.2009 10:09:36 Offline |
z těžko vysvětlitelných důvodů mi přebývají 2 jízdy v Sosnové 13.6., takže zájemcům za standartní cenu nabízím 2 jízdy v pomalé rundě - termíny dle volby 13:00-13:20(1x), 14:40-15:00(1x), 16:20(2x), pokud to nikdo chtít nebude, prosil bych převést kredit do příští akce
Nemůžou mi říkat že lžu...
Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
Monty Jack psal:z těžko vysvětlitelných důvodů mi přebývají 2 jízdy v Sosnové 13.6., takže zájemcům za standartní cenu nabízím 2 jízdy v pomalé rundě - termíny dle volby 13:00-13:20(1x), 14:40-15:00(1x), 16:20(2x), pokud to nikdo chtít nebude, prosil bych převést kredit do příští akce
Převedení kreditu asi neklapne páč majiteli nebo provozovateli autodromu to přesunutí platby asi taky nevysvětlíš
Vzdáte-li se kouření, pití a milování, nebudete ve skutečnosti žít déle, ale jen vám to tak bude připadat. Sigmund Freud
Monty Jack (Člen) 18.05.2009 12:45:15 Offline |
majiteli autodromu se platí od hodiny .. ne vod kusu
Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
Monty Jack psal:majiteli autodromu se platí od hodiny .. ne vod kusu
Toť jistě svatá pravda, nicméně čím míň kusů tím vyšší cena pro ostatní, kteří zůstávají A nebo nesení nákladů pořadatelem
Vzdáte-li se kouření, pití a milování, nebudete ve skutečnosti žít déle, ale jen vám to tak bude připadat. Sigmund Freud
Monty Jack (Člen) 19.05.2009 10:35:21 Offline |
To jistě ano, ale už majiteli nemusím vysvětlovat přesunování platby, co .
A dovoluji si předpokládat, že tu nejsou takový pošuci, kteří po mě budou chtít platit něco co nevyužiji, jen aby si zajezdili "levněji".
Obzvlášť pokud vezmu v potaz 7 jízd, který si tak jako tak necháváme
Takže nechávám otevřeno . .ta nabídka byla jen kvůli tomu, aby nezůstaly obsazený termíny který by chtěl někdo jinej.
S pořadatelem se dohodnu osobně na místě dle situace ... myslím že se dá očekávat rozumnější přístup
Monty Jack psal:To jistě ano, ale už majiteli nemusím vysvětlovat přesunování platby, co .
A dovoluji si předpokládat, že tu nejsou takový pošuci, kteří po mě budou chtít platit něco co nevyužiji, jen aby si zajezdili "levněji".
Takže nechávám otevřeno . .ta nabídka byla jen kvůli tomu, aby nezůstaly obsazený termíny který by chtěl někdo jinej.
S pořadatelem se dohodnu osobně na místě dle situace ... myslím že se dá očekávat rozumnější přístup
Se hned nevztekej
Monty Jack psal:To jistě ano, ale už majiteli nemusím vysvětlovat přesunování platby, co .
de to vedle mě, ale jen názor: nejde o pošuky co by chtěli platit to co nevyužiješ. De vo to,že pokud něgdo zruší jízdu a čeká love zpět, tak se ty jeho chybějící chechtáci muší rozpočítat mezi ty zájemce co zůstali, což se dost těžko bude provádět po té,co už sů hrachy vybraný nebo po té co už byla ofiko ohlášená cena za jízdu (taky by sa ti nelíbilo,gdyby za tebů něgdo přet ježděním přišel, že máš připlatit za jízdu páč z tvojého rozjezdu nepřijelo několik maníků. ale toť jen můj názor, nemám tucha jak to maj pořadatelé vykómaný
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:de to vedle mě, ale jen názor: nejde o pošuky co by chtěli platit to co nevyužiješ. De vo to,že pokud něgdo zruší jízdu a čeká love zpět, tak se ty jeho chybějící chechtáci muší rozpočítat mezi ty zájemce co zůstali, což se dost těžko bude provádět po té,co už sů hrachy vybraný nebo po té co už byla ofiko ohlášená cena za jízdu (taky by sa ti nelíbilo,gdyby za tebů něgdo přet ježděním přišel, že máš připlatit za jízdu páč z tvojého rozjezdu nepřijelo několik maníků. ale toť jen můj názor, nemám tucha jak to maj pořadatelé vykómaný
to čumim, takhle rozumný názor z jižní ázie už sem myslel, že to tam máte jinak (hlavně teda v Brně tam je to na speciální kousky obvzláště úrodné)
Lihy psal:Koldan psal:de to vedle mě, ale jen názor: nejde o pošuky co by chtěli platit to co nevyužiješ. De vo to,že pokud něgdo zruší jízdu a čeká love zpět, tak se ty jeho chybějící chechtáci muší rozpočítat mezi ty zájemce co zůstali, což se dost těžko bude provádět po té,co už sů hrachy vybraný nebo po té co už byla ofiko ohlášená cena za jízdu (taky by sa ti nelíbilo,gdyby za tebů něgdo přet ježděním přišel, že máš připlatit za jízdu páč z tvojého rozjezdu nepřijelo několik maníků. ale toť jen můj názor, nemám tucha jak to maj pořadatelé vykómaný
to čumim, takhle rozumný názor z jižní ázie už sem myslel, že to tam máte jinak (hlavně teda v Brně tam je to na speciální kousky obvzláště úrodné)
jaaak v Brně? Počkej ty cajzle až tě zase uvidím, tak ti zlomím příložník Ještěže už jsme vlastně vesničani mimo Brno
Koldan psal:Monty Jack psal:To jistě ano, ale už majiteli nemusím vysvětlovat přesunování platby, co .
S pořadatelem se dohodnu osobně na místě dle situace ... myslím že se dá očekávat rozumnější přístupde to vedle mě, ale jen názor: nejde o pošuky co by chtěli platit to co nevyužiješ. De vo to,že pokud něgdo zruší jízdu a čeká love zpět, tak se ty jeho chybějící chechtáci muší rozpočítat mezi ty zájemce co zůstali, což se dost těžko bude provádět po té,co už sů hrachy vybraný nebo po té co už byla ofiko ohlášená cena za jízdu (taky by sa ti nelíbilo,gdyby za tebů něgdo přet ježděním přišel, že máš připlatit za jízdu páč z tvojého rozjezdu nepřijelo několik maníků. ale toť jen můj názor, nemám tucha jak to maj pořadatelé vykómaný
děkuji Koldane
Monty Jack (Člen) 22.05.2009 09:51:34 Offline |
Koldan psal:de to vedle mě, ale jen názor: nejde o pošuky co by chtěli platit to co nevyužiješ. De vo to,že pokud něgdo zruší jízdu a čeká love zpět, tak se ty jeho chybějící chechtáci muší rozpočítat mezi ty zájemce co zůstali, což se dost těžko bude provádět po té,co už sů hrachy vybraný nebo po té co už byla ofiko ohlášená cena za jízdu (taky by sa ti nelíbilo,gdyby za tebů něgdo přet ježděním přišel, že máš připlatit za jízdu páč z tvojého rozjezdu nepřijelo několik maníků. ale toť jen můj názor, nemám tucha jak to maj pořadatelé vykómaný
Podle téhle logiky budeš připlácet i když se přihlásí míň lidí.
Cena byla stanovená dopředu, takže jestli já objednám 7 mist, nebo 9 a pak 2 zruším vyjde nastejno. Žádný rozpočítávání se nekonalo ani předtím, ani potom. (Pošuky sem nepředpokládal, narážím na ten argument, že kvůli tomu to budou mít ostatní dražší - okruh je placenej od hodiny, ne jestli se tam já svezu 2x nebo 3x)
Kdyby po mě chtěli navíc prachy by se mi nelíbilo v případě, že by ti maníci co nedojeli obsadili fleka těm co by dojet chtěli - v opačným případě chápu, že ty jízdy něco stojí a nebudu parazitovat na člověkovi co si dal práci to zorganizovat :)
Celý tohle "přepočítávání" jízdnýho mi příjde úsměvný když si představím že se vrací prachy, páč přijelo víc lidí
Předpokládám inteligenci pořadatele kterej si spočítal na základě předchozích akcí kolik lidí +- přijede a dle toho cenu určil s jistou rezervou.
Přebytky např. minule Osiris použil na nákup občerstvení (který přišlo sakra vhod :) a pro pravidelné účastníky ohlásil slevy.
Tímto uzavírám debatu, myslím že k tomu není víc co říc.
Hlavní pointa která tu zanikla ve finanční analýze je v termínech který mohl někdo využít, pokud nechtěl jezdit pozdě večer, třeba.
Tak v sosnové plantážníci
Lihy psal:Koldan psal:de to vedle mě, ale jen názor: nejde o pošuky co by chtěli platit to co nevyužiješ. De vo to,že pokud něgdo zruší jízdu a čeká love zpět, tak se ty jeho chybějící chechtáci muší rozpočítat mezi ty zájemce co zůstali, což se dost těžko bude provádět po té,co už sů hrachy vybraný nebo po té co už byla ofiko ohlášená cena za jízdu (taky by sa ti nelíbilo,gdyby za tebů něgdo přet ježděním přišel, že máš připlatit za jízdu páč z tvojého rozjezdu nepřijelo několik maníků. ale toť jen můj názor, nemám tucha jak to maj pořadatelé vykómaný
a zaliskat ušiska do hlavy bys nechtěl vořešprute? si myslíš,že tu eště sfítíme sfíčků a po večerech šukáme kozy, či co?
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:Lihy psal:Koldan psal:de to vedle mě, ale jen názor: nejde o pošuky co by chtěli platit to co nevyužiješ. De vo to,že pokud něgdo zruší jízdu a čeká love zpět, tak se ty jeho chybějící chechtáci muší rozpočítat mezi ty zájemce co zůstali, což se dost těžko bude provádět po té,co už sů hrachy vybraný nebo po té co už byla ofiko ohlášená cena za jízdu (taky by sa ti nelíbilo,gdyby za tebů něgdo přet ježděním přišel, že máš připlatit za jízdu páč z tvojého rozjezdu nepřijelo několik maníků. ale toť jen můj názor, nemám tucha jak to maj pořadatelé vykómaný
to čumim, takhle rozumný názor z jižní ázie už sem myslel, že to tam máte jinak (hlavně teda v Brně tam je to na speciální kousky obvzláště úrodné)a zaliskat ušiska do hlavy bys nechtěl vořešprute? si myslíš,že tu eště sfítíme sfíčků a po večerech šukáme kozy, či co?
Myslím, že nejen ušiska
Tož tak:-D
A jináč, ta debata jde teda jako mimo mě, ale jen tak do placu hodím, jak to chodí na jakémkoliv ježdění s agenturama nebo třeba volném v Brně. Pokud si zaplatíš a objednáš něco dopředu ( běžná praxe), to že nedojedeš nebo například prší je jen a jen tvůj problém. Buďto si to prodáš sám a nebo máš smůlu. Ty lidi to stoji úsili a spoustu práce a taky do toho dávají svoje peníze, tak být v jejich kůži, tak peníze nevracím. Dostaneš se jen do spirály a jseš v prdeli.
Ale jak říkám, toť jen můj skromný názor člověka, který už párkrát jezdil
Tož tak:-D
Monty Jack (Člen) 28.05.2009 09:08:02 Offline |
Todle ovšem není agentura, že ? ...
inkvizitorr (Administrator) 28.05.2009 09:31:13 Offline |
hele vogové sou dvě varianty, jedna zaplatit si celej den, tj. rozpočítat celej den na určitej počet lidí, každej zaplatí stejně a má k dispozici celej den ježdění po kouskách a nebo ta druhá kerou sem zvolil teď, že každej zaplatí jenom určitej počet jízd kolik chce (nemusí jezdit celej den) což si myslim je pro všechny z vás výhodnější bo i když chceš ject a nemáš vatu na celej den tak můžeš třeba jenom na dvě rundy nicméně je to nevýhodnější pro pořadatele bo je potřeba sehnat víc lidí, je s tim větší administrativa atd.... nicméně zvolil sem to tak právě proto, aby se na ten okruh mohli dostat i ti opravdu, ale opravdu začínající co si netroufnou hned vyrazit s někým na den. takže montydžekova dedukce je sice správná, na druhou stranu ale holt potřebujem toho zaplnit co nejvíc abysme na celý akci nebyli tratný a mohli si takhle v klidu jednou-dvakrát do roka udělat vlastní pohodovou akcičku a jezdit mezi svejma, což myslim oproti cizímu agenturnímu ježdění tohle bylo já sem moc rád, že se něco takovýhodle povedlo, myslim, že to celej banditklub pozvedlo trochu vejš, dva tři roky zpátky sem o tom jenom snil.... a moc doufám, že nám to vydrží i do budoucna jo a už je sestřihaný video, takže tak do tejdne bude ke stažení
doba je temná...
ČLÁNEK NA MOTORKÁŘÍCH
http://www.motorkari.cz/cestovani/akce- … 13772.html
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:ČLÁNEK NA MOTORKÁŘÍCH
http://www.motorkari.cz/cestovani/akce- … 13772.html
a naprvní fotce krásná stříbrna B12S - jsem egoistickej parchant
2 ross: ani ta umytá motorka a uši z tebe neudělaly hvězdu
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:XJelen psal:ČLÁNEK NA MOTORKÁŘÍCH
http://www.motorkari.cz/cestovani/akce- … 13772.htmla naprvní fotce krásná stříbrna B12S - jsem egoistickej parchant
Myslel jsem si hned že jsi to ty Mediální hvězdo!!!
Jezdím tak, abych dojel!
vlada1200 psal:barynek psal:XJelen psal:ČLÁNEK NA MOTORKÁŘÍCH
http://www.motorkari.cz/cestovani/akce- … 13772.htmla naprvní fotce krásná stříbrna B12S - jsem egoistickej parchant
2 ross: ani ta umytá motorka a uši z tebe neudělaly hvězduMyslel jsem si hned že jsi to ty Mediální hvězdo!!!
Bandit 4EVER!!!
Progear 650 (Člen) 06.06.2009 17:23:40 Offline |
Woe a kdo je to tam na té červené šestce, když seš tak znalej???
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:barynek psal:XJelen psal:ČLÁNEK NA MOTORKÁŘÍCH
2 ross: ani ta umytá motorka a uši z tebe neudělaly hvězduWoe a kdo je to tam na té červené šestce, když seš tak znalej???
Myslíš na te co je v bazaru? to může být kdokoliv...
Progear 650 psal:barynek psal:XJelen psal:ČLÁNEK NA MOTORKÁŘÍCH
2 ross: ani ta umytá motorka a uši z tebe neudělaly hvězduWoe a kdo je to tam na té červené šestce, když seš tak znalej???
no já vim kdo to je, ale nechal jsem to tak, že se ozveš sám, jako že mám garde
Bandit 4EVER!!!
Progear 650 (Člen) 07.06.2009 12:04:54 Offline |
ALL: hehe....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
krásná B12S bez náklonu
ty hvězdo mediální
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
ross psal:barynek psal:XJelen psal:ČLÁNEK NA MOTORKÁŘÍCH
2 ross: ani ta umytá motorka a uši z tebe neudělaly hvězdukrásná B12S bez náklonu
ty hvězdo mediální
jsem se zahříval zrovinka, tak jsem to nechtěl přepálit, rozumíš. Jinak foukal vítr a s někým to holt mává a s jiným ne
Bandit 4EVER!!!
inkvizitorr (Administrator) 09.06.2009 09:08:46 Offline |
katka psal:Ahoj, nevíte někdo, jak to vypadá s tím videem? Není už někde ke stažení?
čau, mělo by bejt připravený každým dnem, hodim ho na youtube a hned to sem dam
doba je temná...
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
tomasNJ psal:
Děkuji, ale já tam nejsem ... Budou ještě nějaký "přídavky" nebo ... ?
Život není věčný, ale já ano...
Živel psal:tomasNJ psal:Děkuji, ale já tam nejsem ... Budou ještě nějaký "přídavky" nebo ... ?
Terko projeď tohle, tady jsem tě někde viděl
http://picasaweb.google.com/zirafapico
jinak je to v následujícím tématu, je tam odkazů vícero
http://suzukibandit.cz/openforum/viewto … 52&p=2
Bandit 4EVER!!!
VikecB12 psal:Taky sem se tam nenašel A to tam měl jednu pěknou,kdy mě blejskl asi tak z metru jak sem ho míjel ramenem
jás eta mtaky nen aš el...se rnat o...
__________________________________________________________________________________
chceš to přeložit????? [eremi] [eremi] [eremi] eremi]
Progear 650 (Člen) 20.06.2009 10:44:22 Offline |
no ty krávo....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
barynek psal:Živel psal:tomasNJ psal:Děkuji, ale já tam nejsem ... Budou ještě nějaký "přídavky" nebo ... ?
Terko projeď tohle, tady jsem tě někde viděl
http://picasaweb.google.com/zirafapico
jinak je to v následujícím tématu, je tam odkazů vícero
http://suzukibandit.cz/openforum/viewto … 52&p=2
Bary a kde jsou ty fotky co tam fotil ten fotograf z ČMN? Jsem ztracená...
Život není věčný, ale já ano...
PetrBandit (Člen) 25.06.2009 14:38:03 Offline |
inkvizitorr psal:katka psal:Ahoj, nevíte někdo, jak to vypadá s tím videem? Není už někde ke stažení?
čau, mělo by bejt připravený každým dnem, hodim ho na youtube a hned to sem dam
jsou ňáky nový zprávy skrzevá videa? nebop jsem nechyt odkaz...
jinak se už moc těším na sosnovou 14.7.
Stránky: 1 2