Nejsi přihlášen
K.a.s.y.m. (Člen) 17.02.2009 13:59:32 Offline |
Re: ...test
bez FTP???? tak to už jsi o level vejš jak většina...přeskočit nás dvěma krokama je od tebe silně nezodpovědný
jinak
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Lezel tam jag vyvrzenej vorvan...
Bandit rulezz!!!
K.a.s.y.m. (Člen) 17.02.2009 14:01:09 Offline |
vOjTaB6 psal:Lezel tam jag vyvrzenej vorvan...
greenpeace na něj
K.a.s.y.m. psal:vOjTaB6 psal:Lezel tam jag vyvrzenej vorvan...
greenpeace na něj
myslis, jako aby ho vodtahli z ty melciny zpatky na more, jo?
Bandit rulezz!!!
vOjTaB6 psal:Lezel tam jag vyvrzenej vorvan...
...no no no!!!
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. psal:bez FTP???? tak to už jsi o level vejš jak většina...přeskočit nás dvěma krokama je od tebe silně nezodpovědný
jinak
...to víš, furt na sobje makam...teť začnu dělat na programování a tvorbje stránek a budu konkurovat Ondrášoj
P:S. Ondráši, nic jim neřikej
K.a.s.y.m. (Člen) 17.02.2009 14:08:34 Offline |
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:bez FTP???? tak to už jsi o level vejš jak většina...přeskočit nás dvěma krokama je od tebe silně nezodpovědný
jinak...to víš, furt na sobje makam...teť začnu dělat na programování a tvorbje stránek a budu konkurovat Ondrášoj
P:S. Ondráši, nic jim neřikej
Hmmm pěkně...a už jsi vyndal tu RAM-ku z počítače????
kurva, já se lek, že nás budeš zkoušet jak se tam holčina jmenuje, kolikatky má kozy
a teď, jak se to do kurva vkládá bez FTP
Ondrášííííí
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
K.a.s.y.m. psal:Filous psal:K.a.s.y.m. psal:bez FTP???? tak to už jsi o level vejš jak většina...přeskočit nás dvěma krokama je od tebe silně nezodpovědný
jinak...to víš, furt na sobje makam...teť začnu dělat na programování a tvorbje stránek a budu konkurovat Ondrášoj
P:S. Ondráši, nic jim neřikejHmmm pěkně...a už jsi vyndal tu RAM-ku z počítače????
...eště né, nechám si to na vánoce a nadělim si jí pot stromeček
voe dyk ti je vidět brabánek
K.a.s.y.m. (Člen) 17.02.2009 14:24:39 Offline |
ross psal:kurva, já se lek, že nás budeš zkoušet jak se tam holčina jmenuje, kolikatky má kozy
Ondrášííííí
no jestli dobře koukám tak to na FTP je...spíš jde o to jak to tam dostal
K.a.s.y.m. psal:ross psal:kurva, já se lek, že nás budeš zkoušet jak se tam holčina jmenuje, kolikatky má kozy
Ondrášíííííno jestli dobře koukám tak to na FTP je...spíš jde o to jak to tam dostal
dokonce si frejer libovej založil i složku
Lihy psal:voe dyk ti je vidět brabánek
...to je patnáct deka točeňáku, voe ...tag si to nepřibližuj, dyš tě to pohoršuje ...a vůbec, co mi máš co čumět na brabánka???
takový sprosťárny
osiris psal:...no tos woe uďál medvědí službu , teď si ho teda eště nauč zmenšovat
Nespospíchej na něj... Se musí nejdřív potěšit... Další lekce bude později... Připravím si materiály...
Na kolik ho mám naučit?
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:osiris psal:...aspoň na čtyřku prosííííííím
Ty voe...
800x600. 300 KB.
Stačí?
...tywe tolik známek ze školy neunese
...ale jinak samo že jo, rozměr cajk , jen ještě převeksluj objem na 200
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:...tywe tolik známek ze školy neunese
...ale jinak samo že jo, rozměr cajk , jen ještě převeksluj objem na 200
To ho mám učit i komprimační algoritmus... No jdi mi z dílny...
Uf... To bude makačka...
2 Pšán: Nebuj. Inkviz říkal, že v další verzi fora už to budete umět všichni.
...vy šmejdi, jaký zmenčování, jakej igeliťák, jakej chlupatej, jááák na štyrku ...buťe rádi, že vám konečně můžu vložit taky ňákej vobrázek
Pšán, Bobule und vostatní talent:
...nebujte, prej sem cvičná vopice a dyš to zvládnu fšecko, tag to naučej i vás a dyš né, tag bude realizační tým vymejšlet eště další zjednodušení
Sem taky dneska pokročil vo další level,nějak mě hučel a pískal počítač,tak sem ho napadl šroubovákem,rozkuchal,vyluxoval a ventilátory prostříkl WDčkem a ten si tedka přede jako koťě Kua já budu zachvílu hotovej ajťák
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Sem taky dneska pokročil vo další level,nějak mě hučel a pískal počítač,tak sem ho napadl šroubovákem,rozkuchal,vyluxoval a ventilátory prostříkl WDčkem a ten si tedka přede jako koťě Kua já budu zachvílu hotovej ajťák
...čéče, se mi dneska rospadli na noťasu ty dva čudlici, co sou pot tym štverečkem, co se po něm jezdí prstem, abys dostal tu šipičku na vobrazofce tam kam potřebuješ, tagže ho taky asi votevřu jag konzervu...za prvý se podivam, kam mi skovali toho RAMa a za druhý skusim vopravit ty čudlici...ale necham to aš na víkend, abych měl jakože víc času ...dybych ňák tápal, taG TI CINKNU, DYŠ UŠ SEŠ TEŤ TEN VODBORNIK
Filous psal:VikecB12 psal:Sem taky dneska pokročil vo další level,nějak mě hučel a pískal počítač,tak sem ho napadl šroubovákem,rozkuchal,vyluxoval a ventilátory prostříkl WDčkem a ten si tedka přede jako koťě Kua já budu zachvílu hotovej ajťák
...čéče, se mi dneska rospadli na noťasu ty dva čudlici, co sou pot tym štverečkem, co se po něm jezdí prstem, abys dostal tu šipičku na vobrazofce tam kam potřebuješ, tagže ho taky asi votevřu jag konzervu...za prvý se podivam, kam mi skovali toho RAMa a za druhý skusim vopravit ty čudlici...ale necham to aš na víkend, abych měl jakože víc času ...dybych ňák tápal, taG TI CINKNU, DYŠ UŠ SEŠ TEŤ TEN VODBORNIK
jj,není problém,se f tom vyznám
Nejhorší je že sem zjistil že f té bedně nic moc není,je to skoro prázdný Starej kazeťák toho měl vevnitř víc,by mě zajímalo za co chcou tolik peněz.
K.a.s.y.m. (Člen) 18.02.2009 07:18:38 Offline |
VikecB12 psal:Sem taky dneska pokročil vo další level,nějak mě hučel a pískal počítač,tak sem ho napadl šroubovákem,rozkuchal,vyluxoval a ventilátory prostříkl WDčkem a ten si tedka přede jako koťě Kua já budu zachvílu hotovej ajťák
a ted ti smrdí celej byt WDčkem co ...neboj je to docasny za tejden možná ani ne to vrčí znova
K.a.s.y.m. psal:VikecB12 psal:Sem taky dneska pokročil vo další level,nějak mě hučel a pískal počítač,tak sem ho napadl šroubovákem,rozkuchal,vyluxoval a ventilátory prostříkl WDčkem a ten si tedka přede jako koťě Kua já budu zachvílu hotovej ajťák
a ted ti smrdí celej byt WDčkem co ...neboj je to docasny za tejden možná ani ne to vrčí znova
To je mě jasný,ale za skoušku nic nedám. Stejně už ten pičítač nějak dosluhuje,tak sem mu prodloužil agónii
ty gumový futýrka v těch větráčkách ničim nerozchodíš tak aby to vydrželo nějakou potřebnou dobu - to je lepčí to vyškubnout a dát tam novej
A když chce mít člověk jóó klid, tak si musí připlatit za kuličkový ložiska a to je pak na doživotí (PC)
Jinak s WéDéčkem mám zkušenosti - kdyžtak můžu předat
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
...tak další test...
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … C00133.jpg
K.a.s.y.m. (Člen) 18.02.2009 09:48:19 Offline |
Filous psal:...tak další test...
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … C00133.jpg
krásnej veteránek...co to je,že sem tak smělej
Máte zajímavý valníky to vypadá jak zaplachtovanej valník na auta.
K.a.s.y.m. (Člen) 18.02.2009 09:55:01 Offline |
Petula psal:Filous:
.. by mě fakt zajímalo, jak to děláš já jsem si zvládla maximálně založit složku a to ještě přes ftp a tak jak se to zobrazuje tobě, tak to rozhodně nefunguje
esi sem to pobral spravně jak to psali vejš tak na filousovi testujou novou verzi webu už s jednoduššim vkládánim obrázků.
K.a.s.y.m. psal:Filous psal:...tak další test...
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … C00133.jpgkrásnej veteránek...co to je,že sem tak smělej
Máte zajímavý valníky to vypadá jak zaplachtovanej valník na auta.
...Škoda Tudor Monte Carlo...ve škodováckym muzeu maj krásný kousky......jinak je to krytej přepravník pro 6 aut vyšší střední třídy...jinak jezdíme krytejma pro jedno auto, soupravama pro dvě, max přepravíme 6 v krytym a 11 na otevřený rampě...
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … C00144.jpg
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … C00137.jpg
Petula psal:Filous:
.. by mě fakt zajímalo, jak to děláš já jsem si zvládla maximálně založit složku a to ještě přes ftp a tak jak se to zobrazuje tobě, tak to rozhodně nefunguje
...neboj, dočkáš se, já jsem předskokan
K.a.s.y.m. psal:esi sem to pobral spravně jak to psali vejš tak na filousovi testujou novou verzi webu už s jednoduššim vkládánim obrázků.
Ale kdeže... Filous šel do sebe a zamakal na sobě...
K.a.s.y.m. (Člen) 18.02.2009 10:46:52 Offline |
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:Filous psal:...tak další test...
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … C00133.jpgkrásnej veteránek...co to je,že sem tak smělej
Máte zajímavý valníky to vypadá jak zaplachtovanej valník na auta....Škoda Tudor Monte Carlo...ve škodováckym muzeu maj krásný kousky......jinak je to krytej přepravník pro 6 aut vyšší střední třídy...jinak jezdíme krytejma pro jedno auto, soupravama pro dvě, max přepravíme 6 v krytym a 11 na otevřený rampě...
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … C00144.jpg
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … C00137.jpg
Krásný kousky
Stanley Smith (Člen) 18.02.2009 10:53:46 Offline |
Banditatom (Člen) 18.02.2009 10:55:06 Offline |
to tu bude ale zaplavený ovinama
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Stanley Smith (Člen) 18.02.2009 10:58:21 Offline |
slibuju, že se na pičoviny vyprdnu
Banditatom (Člen) 18.02.2009 11:00:13 Offline |
Ondráš psal:To pak Osiris smaže...
Ten bude mít radost...
bude nadšením skákat deset metrů nad zem
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
K.a.s.y.m. (Člen) 18.02.2009 12:01:05 Offline |
Filous psal:Ondráš psal:Náhodou, bude... Filda se po vyčerpávajícím nočním boji naučil zmenšovat, takže už nebude muset dávat idiota...
...no já??? ...tebe by měli pozlatit a vystavit do vytrýnky
neblázni..už má nazlátlou motorku ještě aby pozlatili jeho to už by bylo moc překombinovaný
spidys psal:Tak ho teď nauč dělat třeba ve fotošopu - to pak budou pikčry
Na to se bojim pomyslet, natož to vykonat...
Pro ostatní: Syky už na tom pracuje, aby i ostatní lamy mohly obrázkovat.
Ondráš psal:spidys psal:Tak ho teď nauč dělat třeba ve fotošopu - to pak budou pikčry
Pro ostatní: Syky už na tom pracuje, aby i ostatní lamy mohly obrázkovat.
...počkej počkej, lamy??? ...nejni to něco hanlivýho???
K.a.s.y.m. (Člen) 18.02.2009 14:42:36 Offline |
Filous psal:Ondráš psal:spidys psal:Tak ho teď nauč dělat třeba ve fotošopu - to pak budou pikčry
Pro ostatní: Syky už na tom pracuje, aby i ostatní lamy mohly obrázkovat....počkej počkej, lamy??? ...nejni to něco hanlivýho???
neni neboj lama je krásný zvířátko co neslinta neplive je prudce inteligentní a má skvělou srst na svetry
pavel dolínek (Člen) 18.02.2009 14:51:52 Offline |
tak nic,musim to precist poradne
"una storia italiana"
K.a.s.y.m. psal:Filous psal:Ondráš psal:
Pro ostatní: Syky už na tom pracuje, aby i ostatní lamy mohly obrázkovat....počkej počkej, lamy??? ...nejni to něco hanlivýho???
neni neboj lama je krásný zvířátko co neslinta neplive je prudce inteligentní a má skvělou srst na svetry
...no jen aby!!!!
pavel dolínek (Člen) 18.02.2009 15:00:13 Offline |
pavel dolínek (Člen) 18.02.2009 15:01:45 Offline |
vsem zucastnenym,jmenovite filousovi,ondrasovi a osimu,uz mi to jde diiiiiky moc
"una storia italiana"
sem trochu zagůglil po termínu "lama" - ne že bych nevěděl kdo se timhle termínem v IT označuje, ale radši sem hodim link
http://www.doom5.cz/lama
(druhej odstavec)
Ale jinak je to fakt hezký zviřátko
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
pavel dolínek (Člen) 18.02.2009 15:03:45 Offline |
tajnej psal:představuju si, že by tam mohla bejt na vobrázku třeba....? .... velká červená tatrovka ?
tatra,tu maj jen bohaty dopravci,ja su chude ja jen starickou liazku
"una storia italiana"
K.a.s.y.m. (Člen) 18.02.2009 15:07:21 Offline |
K.a.s.y.m. (Člen) 18.02.2009 15:08:24 Offline |
K.a.s.y.m. psal:tak schválně
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … c02902.jpg
pěkně akorát to zmenšuje nějak moc na můj vkus.
nebo je chyba v obrázku jako takovym?
K.a.s.y.m. (Člen) 18.02.2009 15:11:16 Offline |
ross psal:Info
Nemáte povolení využívat funci *Nahrávání obrázků*. Nastavení přístupu řeší administrátor fóra.
Zpět
sem něco zlýho proved
no prostě jsi dostal banana za zlobení
pavel dolínek psal:tajnej psal:představuju si, že by tam mohla bejt na vobrázku třeba....? .... velká červená tatrovka ?
tatra,tu maj jen bohaty dopravci,ja su chude ja jen starickou liazku
tatra nebo liazka, hlavně že tě to uveze
To je těžký, si tady zavtipkovat. Než to naklofu, tak ti tam Osi místo splašenejch písmenek vrazí ten správnej vobrázek a jako lama vypadám já
Ale ta starožitná kredenc už se ti povedla napoprvý
K.a.s.y.m. psal:ross psal:Info
Nemáte povolení využívat funci *Nahrávání obrázků*. Nastavení přístupu řeší administrátor fóra.
Zpět
sem něco zlýho provedno prostě jsi dostal banana za zlobení
a to jsem dneska okradl jen jednu důchodkyni
Progear 650 (Člen) 18.02.2009 15:30:02 Offline |
sem se to naučil 14 dni nez jste tohle pustili...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"