Nejsi přihlášen
Re: ...test
Filous: tak já přiznám barvu - oba máme objednanou RSR2 v černé barvě, zkouška růžových kytiček byla jen z hecu a na mou žádost Tak už mi do něj neryjte jóóó
Už si vás zapsal do deníčku a při nejbližsí příležitosti vám to vrátí
Sny se plní tomu, kdo v ně věří.
Petula psal:Filous: tak já přiznám barvu - oba máme objednanou RSR2 v černé barvě, zkouška růžových kytiček byla jen z hecu a na mou žádost Tak už mi do něj neryjte jóóó
Už si vás zapsal do deníčku a při nejbližsí příležitosti vám to vrátí
...ale RSR je moc dobrá volba ...i dyš zase taková žůůůžová kytiška
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Pšán psal:ross psal:Pšán psal:http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 8_pink.jpg
..jsem se odhodlal..ale moc šancí si nedává..ale k ní si musíš pořídit ješte růžovej klobouček
....chtěl jsem jen prubnout,jestli mi to bude ladit s avatarem..
..sem si ten slaďoučky žebřiňák zamiloval..
¨
Já Ti dám slaďoučkej žebřiňák
Vzdáte-li se kouření, pití a milování, nebudete ve skutečnosti žít déle, ale jen vám to tak bude připadat. Sigmund Freud
Pšán psal:..Osi:
na nic jiného jsem nemyslel..
..Radka:
zrovna jdu jeden rozebrat,ale ten skončí jako černá vdova..škoda,majitelka se na tu růůůžovou nenechala ukecat..
no ani se jí moc nedivím
Vzdáte-li se kouření, pití a milování, nebudete ve skutečnosti žít déle, ale jen vám to tak bude připadat. Sigmund Freud
Pšán psal:ross psal:dotaz pro ajťáky
když chci dát obrázek do fóra a už ho mám v "moje obrázky", jaktože už mi nejde změnit rozlišení
jsem lama..odpověděl jsis sám..
jsi krutý
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Ondráš psal:2 ross: Máš tam pod tím obrázkem něco jako...
[url=http://www.suzukib....
To celé označíš. Dáš CRTL+C a do okna kam píšeš příspěvěk dáš CTRL+V. To je celé.
posledně jsem to tak udělal ale obrázek neměl stejnou velikost jako prvně
prostě byl menší
Ondráš psal:Tak asi když si ho tam nahrával, dal jsi změnit jeho velikost...
právě, že nedal
když ho nahrávám poprvé, tak se tam nabídne kolonka pro zmenšení/zvětšení pro fórum
ale když ho chci vložit znova, tak jen zkopíruju to umístění ale nemám možnost už upravovat velikost a ta kurva se zmenší
K.a.s.y.m. (Člen) 15.10.2009 12:29:52 Offline |
a rozklikneš si ten obrázek nejdřív aby se ti objevil v plný velikosti než začneš kopírovat tu cestu? protože jinak vkládáš jen náhledy.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
nicola.foxx (Člen) 15.10.2009 14:28:07 Offline |
Ty woe Rossaku. A nemas nejakej obrazek kterej je vetci?????? Neupravuj doma jeho velikost a u toho zaskrtavani o velikosti nic nevybirej.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
nicola.foxx psal:Ty woe Rossaku. A nemas nejakej obrazek kterej je vetci?????? Neupravuj doma jeho velikost a u toho zaskrtavani o velikosti nic nevybirej.
pokud ho znova nahraju z noťasu, tak bude velkej jak má být /možnost upravit velikost zaškrtnutím/
pokud ho ale už mám v "moje obrázky" a chci ho vložit podruhé, tak už nemám možnost ho nijak upravovat a má velikost jen náhledu
nicola.foxx (Člen) 15.10.2009 14:45:28 Offline |
ross psal:nicola.foxx psal:Ty woe Rossaku. A nemas nejakej obrazek kterej je vetci?????? Neupravuj doma jeho velikost a u toho zaskrtavani o velikosti nic nevybirej.
pokud ho znova nahraju z noťasu, tak bude velkej jak má být /možnost upravit velikost zaškrtnutím/
pokud ho ale už mám v "moje obrázky" a chci ho vložit podruhé, tak už nemám možnost ho nijak upravovat a má velikost jen náhledu
No a co kdyz nebudes tedy kopirovat jen nahledy, ale otevres originalni umisteni pikcru?
K.a.s.y.m. (Člen) 15.10.2009 14:53:14 Offline |
nicola.foxx psal:ross psal:nicola.foxx psal:Ty woe Rossaku. A nemas nejakej obrazek kterej je vetci?????? Neupravuj doma jeho velikost a u toho zaskrtavani o velikosti nic nevybirej.
pokud ho ale už mám v "moje obrázky" a chci ho vložit podruhé, tak už nemám možnost ho nijak upravovat a má velikost jen náhleduNo a co kdyz nebudes tedy kopirovat jen nahledy, ale otevres originalni umisteni pikcru?
to už jsem mu psal a asík to nepobral
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
rosoj: ze svýho seznamu nahranejch obrázků si vyber ten kterej chceš znovu použít/vložit do diskuze a klikni na něj, on se ti otevře v novým okně a ty si zkopíruješ nahoře adresní řádek a to použiješ pro vložení do diskuze, jnak kopírováním toho co je pod náhledem v tvým seznamu budeš vkládat jen ty náhledy, musel by jsi tu adresu osekat o první hranatou závorku a url= a odzadu vymazat všechno včetně další hranatý závorky zleva
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
nicola.foxx (Člen) 15.10.2009 17:05:39 Offline |
Dyt vot toho je to test nebo snad neeee?