Nejsi přihlášen
Re: Dneska sem Ho vytáh..
Filous psal:...Škarďo a já myslel, že ses dal k muslimům a zrovna začli kvílet z mešity, tags seskočil a jal se mlátit hlavou vo zem
Nene. Zrovna mě popad silnej vlasteneckej záchvat, tak jsem musel tu naší maťičku zemi políbit
viz avatar:)
škardík psal:Rozsekal?? Jsem snad nějakej amatéér?
Na tohle bacha bo se ti může vymstít,zákon schválnosti,funguje velmi dobře. Ne že bych to snad nškomu přál,můžu to bejt i já kdo ví
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
škardík psal:kua už aby bylo jaro a nějakej srázeček. A už aby bylo pondělí a přišel mi muj novej vejfuck a plotny na padáky a už abych kua měl hotovou fyziku a už bych se kua měl místo zevlování učit
Vo fyzice mi ani nemluv...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:škardík psal:kua už aby bylo jaro a nějakej srázeček. A už aby bylo pondělí a přišel mi muj novej vejfuck a plotny na padáky a už abych kua měl hotovou fyziku a už bych se kua měl místo zevlování učit
Vo fyzice mi ani nemluv...
No krapet mě dneska vyrazila, takže v pondělí znovu Co studuješ??
viz avatar:)
škardík psal:Ondráš psal:ČVUT v Práglu. Dopravní fakulta.
Já mám tu fyziku bohužel zapsanou už napodruhý, takže mám nůž na krkuČvut v Práglu, stavební fakulta Fyziku mam taky už podruhý Kde bydlíš??
V takovém malém kumbálu na Kozím plácku. Kozí ulice. Se někdy stav dole ve Sportbaru. Maj tam pěkný dlaždičky
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
.maxim. psal:amatér nééé profi lízač
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotkydiskuze/š1.jpg
a jak to dopadlo ?? vsicni zdravi a co motyky ?
Billy psal:.maxim. psal:amatér nééé profi lízač
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotkydiskuze/š1.jpga jak to dopadlo ?? vsicni zdravi a co motyky ?
pokud vím tak všicí zdraví jen od tý doby Škardova motorka vypadá jak vypadá
Stránky: 1