Nejsi přihlášen
spolehlivý servis (severní morava ?)
Zdravim všechny bikery zvlaště ze Severní Moravy chtěl bych se zeptat kde jezdite na zjistěni stavu motoru tlaky ,vule ventylů a jine.Moje kráska ma nalitano už 17 000 a brzy bude třeba štelovat ventyly.Tak bych chtěl vědět kam jezdite.Někde na chatu jsem četl dost nespokojene baikery kteři si stěžovali na Haviřov a i na mechaniky z Paskova tak jsem trochu zmaten a ztracen.Budu rád když poradíte.Dik
Editoval osiris (17.02.2009 17:33:47)
Re: spolehlivý servis (severní morava ?)
pidlo psal:Zdravim všechny bikery zvlaště ze Severní Moravy chtěl bych se zeptat kde jezdite na zjistěni stavu motoru tlaky ,vule ventylů a jine.Moje kráska ma nalitano už 17 000 a brzy bude třeba štelovat ventyly.Tak bych chtěl vědět kam jezdite.Někde na chatu jsem četl dost nespokojene baikery kteři si stěžovali na Haviřov a i na mechaniky z Paskova tak jsem trochu zmaten a ztracen.Budu rád když poradíte.Dik
Ke Kellymu01, je to důchodce ale od někoho jsem slyšel, že není drahej. Jen je občas protivnej.![]()
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Sám za sebe doporučuju nově vzniklý servis v Těrlicku. Všechny motorky dávám tam i známí a nemůžu si vynachválit, solidní a kvalitní práce. Vlastní to dva pohodoví chlapi dříve měli servis v karviné ale zhruba od nového roku jsou již v Těrlicku. Momentálně mám u nich Bandita.
Jestli chces mam telefon a tady je odkaz uz maji reklamu http://www.tipmoto.com/firma-informace/cmt/. ja jsem s nima spokojený a plně jim důvěřuju.
776074887 je to primo servisák zrovna mi děla s banditem.
776074887 je to primo servisák zrovna mi děla s banditem.
Stránky: 1