Nejsi přihlášen
oleje IPONE
nějaká zkušenost, recenze??
klasická polosyntetika 10w40 je za slušnej peníz (v crownu 880kč/4 l). doteď jsem byl na motulu (cca 1050 kč/4 l)....
jinak mazadlo na řetěz od nich je celkem dobrý. používal jsem taky motul, ale ten mi rychle a beze stopy z řetězu zmizel....od ipone drží možná líp, ale zas moc dobře vim kam lítá (a stojí tak polovic)
Re: oleje IPONE
...Honzo když si připlatíš 15kč na tu 4l, tak máš u mě Motul, a když se zastavíš až se bude jezdit, tak budu mít stáčenej cca. za 200Kč litr, olej si u mě vyměníš, starej ekologicky zlikviduješ a budem všicí spokojený.
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
kojaksro psal:...Honzo když si připlatíš 15kč na tu 4l, tak máš u mě Motul, a když se zastavíš až se bude jezdit, tak budu mít stáčenej cca. za 200Kč litr, olej si u mě vyměníš, starej ekologicky zlikviduješ a budem všicí spokojený.
to nezní blbě...
s počtovným je to k piči, ale možná bych se i stavil....o víku mám v plánu jet do bikersu, ale ještě nevim kam, takže kdyby to bylo do prahy, kde tě tam najdu??
.....je to myšleno pro kohokoliv, prostě až pojedeš do Práglu, zavoláš, připravím ti filtr, nebo budeš mít svůj....vyměníš olej, nebo si ho stočíš ( když pojedeš autem ), do vlatní flashe a je to. Ale chce to zavolat dopředu a domluvit se.
...kdo chce může si za malý polatek pořádně umejt motku. Máme tu myčku, chemii a všelijaký serpetičky.
Takto to již někteří praktikují......viz Ondráš. atd.
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
kojaksro psal:.....je to myšleno pro kohokoliv, prostě až pojedeš do Práglu, zavoláš, připravím ti filtr, nebo budeš mít svůj....vyměníš olej, nebo si ho stočíš ( když pojedeš autem ), do vlatní flashe a je to. Ale chce to zavolat dopředu a domluvit se.
...kdo chce může si za malý polatek pořádně umejt motku. Máme tu myčku, chemii a všelijaký serpetičky.
Jo jo... A u vyjetého oleje nemusím řešit kam s ním...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
K.a.s.y.m. (Člen) 19.02.2009 09:54:11 Offline |
Ondráš psal:kojaksro psal:.....je to myšleno pro kohokoliv, prostě až pojedeš do Práglu, zavoláš, připravím ti filtr, nebo budeš mít svůj....vyměníš olej, nebo si ho stočíš ( když pojedeš autem ), do vlatní flashe a je to. Ale chce to zavolat dopředu a domluvit se.
Takto to již někteří praktikují......viz Ondráš. atd.Jo jo... A u vyjetého oleje nemusím řešit kam s ním...
no kam...do kamen..víš jak se s tím pěkně roztápí
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
kojaksro psal:.....je to myšleno pro kohokoliv, prostě až pojedeš do Práglu, zavoláš, připravím ti filtr, nebo budeš mít svůj....vyměníš olej, nebo si ho stočíš ( když pojedeš autem ), do vlatní flashe a je to. Ale chce to zavolat dopředu a domluvit se.
Cože??Ondráš si to umyl??
To musí bejt kurva silná vapka!
PURE NAKED BIKE!
K.a.s.y.m. (Člen) 19.02.2009 10:15:25 Offline |
Ondráš psal:2 Kasym: Na to nosí otec z práce naftu z palivových filtrů.
2 Meloun: Mě kojak chyt pod krkem a řekl ať si to tam umeju jinak že mě zmlátí, tak jsem musel...
No a já takhle zdělávám ten olej
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Vidim dalsi ekologove s olejem do kamen
Stránky: 1