Nejsi přihlášen
inkvizitorr (Administrator) 20.02.2009 10:20:01 Offline |
shánim kompresor
kdyby někdo věděl vo nějakým, kdlině starší, ale potřebuju aby to mělo aspoň 150l nádobu a tlačilo to ven aspoň 200l/min.....
doba je temná...
K.a.s.y.m. (Člen) 20.02.2009 10:24:12 Offline |
Re: shánim kompresor
osiris psal:...ty nevíš že dělám orlík woe ?
jo jo to vo tobě víme,že posíláš lidi na dovolenou na orlík zabalený v sudu s kyselinou.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
inkvizitorr (Administrator) 20.02.2009 10:26:59 Offline |
osiris psal:...ty nevíš že dělám orlík woe ?
woe vorlík bude děsná řacha, sem z chudejch poměrůch....
doba je temná...
http://www.kod.tul.cz/info_predmety/Aov/kompresory.pdf
jsi šikovnej a máš to zadarmo
to jebu
inkvizitorr psal:osiris psal:...ty nevíš že dělám orlík woe ?
woe vorlík bude děsná řacha, sem z chudejch poměrůch....
...to jo, na první pohled jo, ale když pak srovnáš parametry proti jinejm značkám (skutečný vs. udávaný), tak to není tak výrazný
...jestli to máš ale na vobčasný pšouknutí, tak je ale fakt že nemá cenu investovat do kvality
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Filous psal:...taky vopčas dělam Orlík...oi oi oi!!!
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … kousky.mp3
(trsajícísmajlík)
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
inkvizitorr (Administrator) 20.02.2009 11:12:11 Offline |
melounoj: určitě vydržim potřebuju to na tajdlencto: http://www.gesprofi.cz/p1005-pneumaticka-bruska-prima/ no a vono to toho vzduchu sežere strašně moc....
doba je temná...
Do sklepa se dostanu až po obědě,zatím ti jen můžu říct,že je to nějakej německej..CMW nebo tak nějak....ročník 84..U náš běžel tak 2 hodiny..a šel..válí se to tady ve sklepě jak mrcha..
Měli to ve fabrice a dali nám k tomu asi kilometr hadic se zbíječkama..takže ty na to asi šly..
PURE NAKED BIKE!
inkvizitorr psal:melounoj: určitě vydržim potřebuju to na tajdlencto: http://www.gesprofi.cz/p1005-pneumaticka-bruska-prima/ no a vono to toho vzduchu sežere strašně moc....
...no a todle woe taky, v těch parametrech plus kleština 3 i 6 navíc, průmyslovej cajk, dodávám do dvousměnnýho provozu, tři modely v cenách vod 1100 do 1900 kačen pro tebe
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
inkvizitorr (Administrator) 20.02.2009 13:42:26 Offline |
osiris psal:inkvizitorr psal:melounoj: určitě vydržim potřebuju to na tajdlencto: http://www.gesprofi.cz/p1005-pneumaticka-bruska-prima/ no a vono to toho vzduchu sežere strašně moc....
...no a todle woe taky, v těch parametrech plus kleština 3 i 6 navíc, průmyslovej cajk, dodávám do dvousměnnýho provozu, tři modely v cenách vod 1100 do 1900 kačen pro tebe
doba je temná...
K.a.s.y.m. (Člen) 20.02.2009 13:56:32 Offline |
31 m3/hod je tušim 516 litru za minutu???? to by mělo stačit víc než dost
K.a.s.y.m. psal:31 m3/hod je tušim 516 litru za minutu???? to by mělo stačit víc než dost
To by mělo..ale teď jsem mluvil s bráchou a říkal něco,že to na tu zbíječku nestíhalo..tak nevím,jestli tam není něco v prdeli a nebyla by nutná nějaká repase..nevim..ale chodí normálně...
PURE NAKED BIKE!
K.a.s.y.m. (Člen) 20.02.2009 14:24:11 Offline |
Meloun psal:K.a.s.y.m. psal:31 m3/hod je tušim 516 litru za minutu???? to by mělo stačit víc než dost
To by mělo..ale teď jsem mluvil s bráchou a říkal něco,že to na tu zbíječku nestíhalo..tak nevím,jestli tam není něco v prdeli a nebyla by nutná nějaká repase..nevim..ale chodí normálně...
tak inkviz psal ,že chce tak min.150l/min. tak i kdyby to jelo na polovic výkonu tak to stačí.
Víš jak?Tohle já nerad dělám..prodám mu to a za tejden mě zmrdá,že je ten krám na apod..
říkám jen,že je na prodej,ale nic nezaručuju,ptž fakt nevim..
Jo! Kdyby tu byl nějakej nadšenec,tak tady mám ještě pravou nefalšovanou čtyřtaktní émerickou vojenskou elektrocentrálu!
jak nová,naběháno asi 150 hodin,akorát,že to dává 110V..
PURE NAKED BIKE!
K.a.s.y.m. (Člen) 20.02.2009 14:38:47 Offline |
Meloun psal:Víš jak?Tohle já nerad dělám..prodám mu to a za tejden mě zmrdá,že je ten krám na apod..
říkám jen,že je na prodej,ale nic nezaručuju,ptž fakt nevim..
Jo! Kdyby tu byl nějakej nadšenec,tak tady mám ještě pravou nefalšovanou čtyřtaktní émerickou vojenskou elektrocentrálu!
jak nová,naběháno asi 150 hodin,akorát,že to dává 110V..
jasně chápu
inkvizitorr (Administrator) 20.02.2009 15:27:44 Offline |
melounoj: hustej co za to?
doba je temná...
Banditatom (Člen) 20.02.2009 15:30:19 Offline |
Když mákneš tak to bude skoro zadarmo
http://www.gamisport.cz/images/original … 0pumpa.jpg
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
inkvizitorr (Administrator) 20.02.2009 15:41:26 Offline |
díkes, to by myslim šlo, dam vědět večír
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 21.02.2009 10:10:19 Offline |
hele meloune wogo skoč eště do toho sklepa a napič mi jaký rozměry má ta nádoba či rovnou jakej má vobjem.kdybys potřeboval vědět kolik je pí, tak se mrknu do tabulek grácije
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 21.02.2009 19:00:13 Offline |
gut tak jenom doufám, že teda bude šlapat jak má kdy pro něj můžu dorazit a zvládnem ho mějak naložit???
doba je temná...
inkvizitorr psal:gut tak jenom doufám, že teda bude šlapat jak má kdy pro něj můžu dorazit a zvládnem ho mějak naložit???
Čoveče..nejlepší by asi bylo vzít s sebou tu brusku..ale nevim,jaký to má napojení hadice..
Tady z toho leze rovnou ta velká na zbíječku..
Jinak můžeš kdykolvek v tejdnu do 16h kromě pátku..dokud jsou tu chlapi,ptž to má asik těch 350kg a bez koleček..takže to musíme nějak vytarabit a to bude porod..a najet z kopce za barák,tak to musíme asi taky odházet nejprv..
Jinak klidně volej,na founu jsem furt..
Já to ještě kdyžtak v pondělí zapnu a vyzkoušim pořádně..pak napíšu..a domluvíme to na pevno..nějaká sleva taky může bejt..
PURE NAKED BIKE!
Progear 650 (Člen) 21.02.2009 19:47:06 Offline |
Meloun psal:Má to cca 55 v průměru a 175 na dýlku..možná,že je ještě nějakej štítek zezadu,ale ta děvka váží přes tři metráky a ani já,starej vzpěrač jsem s tim moc nehnul..
však si měl použít sílu údu ne???
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:Meloun psal:Má to cca 55 v průměru a 175 na dýlku..možná,že je ještě nějakej štítek zezadu,ale ta děvka váží přes tři metráky a ani já,starej vzpěrač jsem s tim moc nehnul..
Ty vole a čím myslíš,že jsem to tahal!??!
Ruce a záda si musim šetřit
PURE NAKED BIKE!
Progear 650 (Člen) 21.02.2009 20:46:17 Offline |
Meloun psal:Progear 650 psal:Meloun psal:Má to cca 55 v průměru a 175 na dýlku..možná,že je ještě nějakej štítek zezadu,ale ta děvka váží přes tři metráky a ani já,starej vzpěrač jsem s tim moc nehnul..
Ty vole a čím myslíš,že jsem to tahal!??!
Ruce a záda si musim šetřit
No tak to má radost, že sem Tě vodhalil... Musí to bejt teda kurva težký, když si s tím nehnul ani tak... To aby si Inkviz vzal pár siláků s sebou... Třeba Housku a mě... Sme na tom se silama dost podobně...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
inkvizitorr (Administrator) 22.02.2009 07:51:36 Offline |
Meloun psal:Čoveče..nejlepší by asi bylo vzít s sebou tu brusku..ale nevim,jaký to má napojení hadice..
Jinak můžeš kdykolvek v tejdnu do 16h kromě pátku..dokud jsou tu chlapi,ptž to má asik těch 350kg a bez koleček..takže to musíme nějak vytarabit a to bude porod..a najet z kopce za barák,tak to musíme asi taky odházet nejprv..
Já to ještě kdyžtak v pondělí zapnu a vyzkoušim pořádně..pak napíšu..a domluvíme to na pevno..nějaká sleva taky může bejt..
brusku s sebou vzít můžu, vona má nějaký standartní šroubení a takový ty průmyslový rychlospojky, ale vim piču jaký to má rozměry, se voptám taky v pondělej, ale na ten 300l zásobník by to mělo nějakou chvíli běžet... no uvidíme a na slevy slyšim (škola papá kellyho)
doba je temná...
Meloun psal:inkvizitorr psal:gut tak jenom doufám, že teda bude šlapat jak má kdy pro něj můžu dorazit a zvládnem ho mějak naložit???
Čoveče..nejlepší by asi bylo vzít s sebou tu brusku..ale nevim,jaký to má napojení hadice..
s těma slevama se moc nevoháněj nebo budeš ještě přidávat na naftu
to jebu
Zkusim tam v pondělí tu rychlospojku nacpat..asi vim,co myslíš..
Když nevemeš ty,tak dám stejně inzerát,chudák tady leží a nemakáVšim jsem si ještě,že je tam ten el.motor danej nějakej českej..asi 4.6Kw..
Když se ta svině rozbíhá,tak z toho jde strach
PURE NAKED BIKE!
inkvizitorr (Administrator) 22.02.2009 12:12:53 Offline |
Meloun psal:Zkusim tam v pondělí tu rychlospojku nacpat..asi vim,co myslíš..
Když nevemeš ty,tak dám stejně inzerát,chudák tady leží a nemakáVšim jsem si ještě,že je tam ten el.motor danej nějakej českej..asi 4.6Kw..
Když se ta svině rozbíhá,tak z toho jde strach
vemu ho, mam slabost na dvouválce do "vé" neni tam napsáno rotax?
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 22.02.2009 12:44:05 Offline |
Meloun psal:Nevim,je tam jen na štítku "VEB kombinat pumpen und verdichter"
A ten českej je Mohelnickej 7.5Kw
se nedá nic dělat no nějak vymysli vhodnej termín abysme ho mohli vodvýst a já du žebrat k dolínkoj vo velkej vozeyk
doba je temná...
inkvizitorr psal:Meloun psal:Nevim,je tam jen na štítku "VEB kombinat pumpen und verdichter"
A ten českej je Mohelnickej 7.5Kwse nedá nic dělat no nějak vymysli vhodnej termín abysme ho mohli vodvýst a já du žebrat k dolínkoj vo velkej vozeyk
Zejtra to zkusíme dostat nahoru..to by pak šlo v klidu..Když ne,tak budu muset vodházet asi 600m3 sněhu za barák..a modli se,abys to nahoru vyjel..
Takže počítej předběžně s úterkem,středou a čtvrtkem odpoledne do 16 hod..
PURE NAKED BIKE!
Stránky: 1