Nejsi přihlášen
Re: Statistika:
bobule psal:tak tu poněkolikátý dřepim a čumim
do 19:15 je to tak 10lidu, v 19:30 což je krimi na NOVĚ jak všichni nadávaj tu sem sám, skončej správy a je tu plno
úchyláci
taky to bylo vo pedofiloj tak se nedifkaždýho zajímá jak může dopadnout
Jebat motorky :-)
bobule psal:kojaksro psal:....já bych šel chlastat
skoč na benzinku, kup zásoby a lej, u mě to funguje
...to u mě taky, ale sem už tejden nachcípanej, mám, rýmu, kašel, nemůžu smrkat, protože mi teče krev z nosu, bolej mě záda, udělal se mi opar.....vypadám jak pomeranč s oparem, teď jsem si dal kafe, cígo a asi ještě poseru....bych řek že mi je na
....ale sem kurva optimista
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
kojaksro psal:bobule psal:kojaksro psal:....já bych šel chlastat
skoč na benzinku, kup zásoby a lej, u mě to funguje
...to u mě taky, ale sem už tejden nachcípanej, mám, rýmu, kašel, nemůžu smrkat, protože mi teče krev z nosu, bolej mě záda, udělal se mi opar.....vypadám jak pomeranč s oparem, teď jsem si dal kafe, cígo a asi ještě poseru....bych řek že mi je na
....ale sem kurva optimista
tak kup jelínka ze švstek, vohřej mlíko, nařeď a pak je to mazec, když to ještě podpoříš brufenama seš v ráji
to jebu
....Ty tu dneska taky perlíš
...před 14 dni jsem se nudily s Nicolou Foxem, nějak od 22 - 5 rána, a tak nádherně jsem se tu nacpali..., asi to dne opáknu
...letím.....10 minut pauza
kojaksro psal:....Ty tu dneska taky perlíš
...před 14 dni jsem se nudily s Nicolou Foxem, nějak od 22 - 5 rána, a tak nádherně jsem se tu nacpali..., asi to dne opáknu
...letím.....10 minut pauza
doufám že letíš pro chlast, lebo jinak s tebou bude za chvilku piču a já budu na maděru
to jebu
....lětěl jsem s tím kafem, ale po cestě jsem juknul do baru a ten pičus bratr mladý mi zase schroupal flašku vodky.
...jelikož to není poprvé a jede někam a rok, už jsem se rozhodl, že prodám jeho kolo, a naplním si bar.
kojaksro psal:....lětěl jsem s tím kafem, ale po cestě jsem juknul do baru a ten pičus bratr mladý mi zase schroupal flašku vodky.
...jelikož to není poprvé a jede někam a rok, už jsem se rozhodl, že prodám jeho kolo, a naplním si bar.
snad to kolo nejni z mauntfildu vod toho mexickýho drsňáka lebo to by ses moc nenapil
to jebu
nicola.foxx (Člen) 20.02.2009 21:45:29 Offline |
No toz kurva bych dal taky naky pivo. Za barakem v kolne akorat frisco a pracuju jak vzteklej. Ze bysme dneska mrkli na nakej ten kosik, az skoncim v praci???
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
nicola.foxx psal:No toz kurva bych dal taky naky pivo. Za barakem v kolne akorat frisco a pracuju jak vzteklej. Ze bysme dneska mrkli na nakej ten kosik, az skoncim v praci???
Já sem pro, pojedu na benzinku, bo Ivča psala že nistihla Albert., jestli do toho deš tak já taky.
změna jdu do toho určitě
Marián psal:se nedivim,jen cekam,az udelas celou lajna od vrchu az dolu...
proste sama bobule...
az se ti to povede tak to vyfot a dle novyho navodu to sem hod,rad se podivam!
woe i kdybych udělal celou stránku a trumfnul Ondráše tak to stejnak neumim vyfotit
to jebu
nicola.foxx (Člen) 20.02.2009 21:55:25 Offline |
bobule psal:Marián psal:se nedivim,jen cekam,az udelas celou lajna od vrchu az dolu...
proste sama bobule...
az se ti to povede tak to vyfot a dle novyho navodu to sem hod,rad se podivam!woe i kdybych udělal celou stránku a trumfnul Ondráše tak to stejnak neumim vyfotit
To je jednoduchy jako krava. Na klavesnici najdi tlacitko kde je napsano Prt sc a to zmackni. Pak si votevri ve windows kresleni a tam klikni pravym tlacitkem mysi na bile pole a zvol vlozit. No a fotka obrazofky je na svjete.
nicola.foxx (Člen) 20.02.2009 22:00:24 Offline |
To Kojaksro:
Jeste nevim do kolika budu muset makat, tak se uvidi. Nerad bych se namasakroval a v pondeli se divil, proc nic nefunguje Dyt vis jak to funguje, kdyz se administratori vozerou a meni hesla a podobne
nicola.foxx psal:bobule psal:Marián psal:se nedivim,jen cekam,az udelas celou lajna od vrchu az dolu...
proste sama bobule...
az se ti to povede tak to vyfot a dle novyho navodu to sem hod,rad se podivam!woe i kdybych udělal celou stránku a trumfnul Ondráše tak to stejnak neumim vyfotit
To je jednoduchy jako krava. Na klavesnici najdi tlacitko kde je napsano Prt sc a to zmackni. Pak si votevri ve windows kresleni a tam klikni pravym tlacitkem mysi na bile pole a zvol vlozit. No a fotka obrazofky je na svjete.
to je dobrý, vono to funguje
to jebu
bobule psal:tak tu poněkolikátý dřepim a čumim
do 19:15 je to tak 10lidu, v 19:30 což je krimi na NOVĚ jak všichni nadávaj tu sem sám, skončej správy a je tu plno
úchyláci
Leda hovno jsem tady furt, zprávy jsou na netu a počasí si musím určit sám ty Wifi-ny co mám na starost nesmí moc namrznout když tak se mrknu na děšťovej radar
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
nicola.foxx (Člen) 20.02.2009 22:24:25 Offline |
TO BOBULE:
Gdy bude potomek??? Jak se vlastne trenuje zapijeni trpaslika??
Progear 650 (Člen) 21.02.2009 09:58:02 Offline |
sonyk psal:ja nekoukam na Krimi na Nově ale na přátele
tak tak...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:sonyk psal:ja nekoukam na Krimi na Nově ale na přátele
tak tak...
Přátelé on line http://www.pratele-online.cz/
ale limit je 72 minut denně, pak je tam nějaká čekačka
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
nicola.foxx (Člen) 21.02.2009 12:00:30 Offline |
bobule psal:nicola.foxx psal:TO BOBULE:
Gdy bude potomek??? Jak se vlastne trenuje zapijeni trpaslika??21.květen máme termín, chlastám celoročně, takže zapitej je až,až
No ty woe, to mas uz za rohem. U nas je termin 6.dubna Uz ted se motam.
Banditatom (Člen) 21.02.2009 12:28:24 Offline |
se přiznávám já musel to...no...předmanželský povinnosit
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
nicola.foxx (Člen) 21.02.2009 14:13:44 Offline |
No ty woe Z manzelskejch povinosti znam posledni dobou akorat tak noseni nakupu, uklizeni a drbani zad
Stránky: 1