Nejsi přihlášen
Sem myslel
že se mě to moc netýká
dneska v 10:30 šla pani na návštěvu k rodičům, je to asi 500m a v půli cesty jí přepadla černá svině, která nejen že jí sebral kabelku(chuj s tym) ale když už jí měl v ruce a pani ležela na zemi tak jí ještě několikrát třísknul, že jí rozbil hlavu
naštěstí po vyšetření v nemocnici konstatovali že je v pořádku, děcko taky, vodnesla to hlava s 8mi štychama
teď už plně chápu Filouse a mam stejnej názor
to jebu
Re: Sem myslel
....přesně, je to vo tom, že dokud se Tě to nedotkne Tebe nebo někoho blízkého tak to člověk tolik neřeší......jak se něco stane, zabil bys je svině.
...To Bobule, hlavně, že je paní s malím v pořádku.
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
nicola.foxx (Člen) 21.02.2009 14:11:57 Offline |
Hlavne ze jsou v poradku oba.
Me se nic podobnyho nestalo a vzdycky kdyz jsem se s nima dostal do krizku, tak jsem mel stesti, ze to byla opravdu ferovka a tak jsem vyhral.
Kazdopadne ty zmrdy cerny nesnasim i kdyz se mi nic podobnyho nestalo.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
... kdyby náhodou
http://www.armyshop.cz/zbozi.asp?id=139 … 0273827083
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
SLUGI psal:... kdyby náhodou
http://www.armyshop.cz/zbozi.asp?id=139 … 0273827083
když tě někdo trefí zezádu tak ji to hovno platný
to jebu
... nemyslel sem sebeobranu jako takovou,ale prevenci když je potkáš
... než něco zkusí dáš mu preventivně 500 000 V
http://www.armyshop.cz/foto.asp?strLang … ower%20Max
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
kladno neni tak velký, si ho najdi a roskopej mu tu špinavou hubu, hajzli černý
neměl bys mladou pani pouštět samotnou ani na verandu, nebo jí dej trubku a nauč používat, mojí uš to pomohlo má 34cm dlouhou coulku v kabelce, ale měří 190 s botama takže je větší neš všichni ty skurvený cikáni
hlavně že je v pohodě a nemá stoho psicho...
svět je cirkusovej stan
ja sem pro jednoho podruhym chytit a mlátit tak dlouho dokut nebude souhlasit s deportací do rumuncka, bulharska, madarska, prostě každej tam od kud přikočoval, a cikáňata tak ty kradou nejvýc rovnou bych je házel do kamen...
svět je cirkusovej stan
No poteskoste teda, nechapu co to je za zverinu, kdyz kradu tak ji prece nebudu mlatit . Kdyby kdyby slo s nima neco legalne udelat, nevim co bych delal v tve kuzi, bejt vedet kterej to je tak bych ho asi s kuklama a partou kamaradu mejch prerostlejch nekde poslal na JIP. No hlavne ze jsou cely, chudak pani ta musi met trauma.
nicola.foxx (Člen) 21.02.2009 16:19:06 Offline |
Kožak psal:Já sem pro .. jim dát třeba Madagaskar a tam ať se třeba rou protože ty nikdo nepředělá
Hovno Madagaskar Sibir a obehna vysokym plotem pod napetim, semena na zaseti potravy, zradlo co si sami vychovaj a vsechny tam deportovat. Ty co se ubranej deportaci, nechat sterilizovat a zavrit do dolu na uran a podobny sracky. Pchcipaj sami a bude klid.
teď sme přijeli s kriminálky, jednak tam dobrýho kamaráda a vyšetřovatel řikal že už maj tip kdo by to moch bejt, zatim budou hlídat foun a f tejdnu by měla jít mladá koukat na fotky, tak uvidíme, údajně dle provedení by to moch bejt nějakej zmrd co ho nedávno za to samý pustily
to jebu
mi psal:kladno neni tak velký, si ho najdi a roskopej mu tu špinavou hubu, hajzli černý
neměl bys mladou pani pouštět samotnou ani na verandu, nebo jí dej trubku a nauč používat, mojí uš to pomohlo má 34cm dlouhou coulku v kabelce, ale měří 190 s botama takže je větší neš všichni ty skurvený cikáni
hlavně že je v pohodě a nemá stoho psicho...
Bratranec má na Kladně pumpu už měl taky kudlu na krku jednou on jednou prodavačka.Byl z toho na nervy pěkně dlouho.
Hlavně že je paní v pořádku.
mi psal:...jááák pustili
...snad ho chitěj a uš nikdy ale fakt nikdy nepustí...
Normálně to pan Veškrna a další z party pravdaaláska zařídili.
Ten co se chová normálně po tom jdou a zdíraj z kůže a hajzli co nás vyžíraj a dělaj si z děcek živnost tak se maj úplně krásně a řvou na úřadě že jsme rásisti
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
A to zase bude keců na ty "zasraný nácky" (a já nevím koho ještě), kteři jako jediní dělají něco, co je vidět.
Kde je "Člověk v tísni" ?
Kde je "Hnutí tolerance" ?
Kde je "Antifa" ?
Bobule: snad to žena brzo stráví a měl bys jí pořídit aspoň nějakej pepřák, nebo elektriku.
Lepší je mít a nepotřebovat, než potřebovat a nemít.
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:A to zase bude keců na ty "zasraný nácky" (a já nevím koho ještě), kteři jako jediní dělají něco, co je vidět.
Kde je "Člověk v tísni" ?
Kde je "Hnutí tolerance" ?
Kde je "Antifa" ?
Bobule: snad to žena brzo stráví a měl bys jí pořídit aspoň nějakej pepřák, nebo elektriku.
Lepší je mít a nepotřebovat, než potřebovat a nemít.
....myslíš že tenhle případ má něco společného z náckam
....a v tomhle případě elektrika nebo pepř, může bejt i na škodu, nepovede se ti ho zasáhnout nebo cokoli , a dopadne to i hůř.
...sry, ale náckové mi vaděj
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
kojaksro psal:....myslíš že tenhle případ má něco společného z náckam
....a v tomhle případě elektrika nebo pepř, může bejt i na škodu, nepovede se ti ho zasáhnout nebo cokoli , a dopadne to i hůř.
...sry, ale náckové mi vaděj
úplně sme se minuli
Neobhajuju nácky!
Jen říkám, že když je nějaká zpravá o cikánech, tak sou všichni proti nim.
A když je zpráva o tom, že někdo jde dát cikánům na budku, tak sou zase všichni proti a ohánějí se právě těma náckama.
Už se chápem?
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Jen v hlavním městě páchají Romové 80% loupeží a více než 95% kapesních krádeží..
Přestože podíl Romů v počtu obyvatel České republiky tvoří pět procent, na celkové kriminalitě se podílejí více než 17% a u loupeží dokonce 47%. A jedná se takřka výhradně o trestnou činnost proti bílým.........................co dodat, asi strčíme opět několik miliónů do různých prapodivných projektů slibujících nápravu této skupiny obyvatel, vyznačující se v naprosté většině nízkým intelektem, odporem k plnění povinností, velmi silným vztahem k alkoholu, drogám a protiprávním jednáním. Recept je přitom velmi jednoduchý: ,, všichni jsme si rovni v právech i povinnostech", stačí se tohoto hesla jen důsledně držet a to ve všech oblastech života v této zemi.
Nedovol,aby tě strach z prohry vyřadil ze hry!!
kazan psal:Přestože podíl Romů v počtu obyvatel České republiky tvoří pět procent,
Kde toto píšou?
Vždyť nikdo přesně neví, kolik jich tady je.
Veliká spousta se jich kvůli "diskriminaci" hlásí při sčítaní k jiné národnosti!
Second Class Citizen
1130 Café Racer
...hlavně že je malý Bobule f cajku...ten pepřák mladý pořiď, Ája a kluci bez něj taky nechoděj a Tomovi už dvakrát zachránil prdel...zmrdi to sou, ale neuděláš nic, já s nima válčil dva roky, ale je to boj s vjetrnejma mlejnama, páč dokuť za nima stojí systém, nezmůžeš ani hovno...a ve finále sem byl na socijálnim vodboru za špatnýho já...dodneška mi zněj f uších slova tý krávy na socijálce, prej: to víte voni sou diskriminovaný a jen se bráněj...." ...to sem myslel že vyletim s kůže, kluk sešitou nohu, zhmožděnej krk a vona mi řekne todle!!! ...sem rasista a sem na to hrdej a dyby dávali padesátku za kůži, tag si najmu tři lidi na stahování...pozdravuj pani a ať se drží...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
u nas je taky z velke casti uz vystehovali, zbytek je na uplne strane mesta a "par" v jednom domecku jenom jich tam je kolem 50 kusu . Pro me je to zverina neberu je jako cloveka, asi mam nejaky sklony k necemu co se tady nemuze rikat
..dokud je nebudou mít nějací ministři a státní ouřadové jako sousedy,tak se nic nezmění..a chodí to úřadech jak psal Filous..normální člověk si tam připadá jak debil,bo ouřada je pán a tak nemáte,nedostanete,to neexistuje..jak dovalí cikhanská rodina i s komplet příbuzenstvem ze Slovenska a začnou vřeštět,tak ouřada sklopí uši a rozdává co jen může aby se jich rychle zbavil..hubu si neotevře,bo má strach,že by po ní dostal..a takhle se chovají všude,bo když to jde na úřadech,tak to musí jít všude..a pak dojede ten blbec Karásek a hraje jim tu na kytaru,bo je chtěli vystěhovat z bytů,které vybílili,neplati nic a ještě řvali,že chtějí nové..řigat se chce..
..paní Bobulové přeji vše bez následků..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Progear 650 (Člen) 21.02.2009 19:44:45 Offline |
tak sem to celý přečet.... a nevím jestli mám nebo půjdu ....
Kurvy černý, jak já je nesnáším... A vlastní zkušenost mám... Nejsem zaujatej...
Už nevim kdo to psal: ale Kocáb ať jde doprdele... je ještě hájí....
Bobule: Opatruj si jí woe víc.... Kór tam u vás, ja celou noc nespal, když sem tam měl přes noc motorku venku....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
zmrdi ,kurvi ,nenávidím je máme jedny v paneláku a jenom chlastají a dělají bordel a když jdu na ně at jsou zticha tak se ještě rozčilujou a hned žejsu rasista,všude kde přijdou se chovají jako by jim to patřilo.jedině DM v Přerově už lepijou plakáty asi Kelly do plinu s nima.
ROMIN psal:zmrdi ,kurvi ,nenávidím je máme jedny v paneláku a jenom chlastají a dělají bordel a když jdu na ně at jsou zticha tak se ještě rozčilujou a hned žejsu rasista,všude kde přijdou se chovají jako by jim to patřilo.jedině DM v Přerově už lepijou plakáty asi Kelly do plinu s nima.
Nerozčiluj se tak, motáš potom I/Y
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Hlavně že bude paní s malým v pořádku, já bych si ho našel, kdysi mě jeden škaredě řek vo cigáro a jelikož jsem neslyšel slovo prosím tak sem mu ji hned vytetoval a zmizel, myslím že si cigáro do huby dlouho nedal. musíš ji chránit když tam máte takový hajzli. Zdenek.
Kua, chce se mi z toho .....
Ještě že to při tý smůle dopadlo aspoň tak, že se nic horšího nestalo, ale i tak je to masakr...
Nebudu tu psát co by si zasloužili, protože bych se kua nasral a rozflákal si komp....
Přeju brzké zotavení (fyzický i psychický)
WD club member...
Zdenek psal:Hlavně že bude paní s malým v pořádku, já bych si ho našel, kdysi mě jeden škaredě řek vo cigáro a jelikož jsem neslyšel slovo prosím tak sem mu ji hned vytetoval a zmizel, myslím že si cigáro do huby dlouho nedal. musíš ji chránit když tam máte takový hajzli. Zdenek.
napadlo by tě to na 500metrech po chodníku v 10:30? mam pár známejch, dám echo a přibližnej popis ale výsledek bude stejnak asik k hovnu lebo ty šmejdi vypadaj všichni stejně
uvidim co vypátrá PČ
to jebu
zmrdi černýza celej život sem na ně neviděl žádnou chválua tady tůta příhoda to ještě potvrzuje
si troufají na těhotnou ženckouruku bych mu usek!
hlavně že je pani s bobulátkem fpořádku
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
Banditatom (Člen) 22.02.2009 11:05:26 Offline |
zmrdi černý já furt říkám, že je pouze jedna možnost!!!
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Progear 650 (Člen) 22.02.2009 11:25:37 Offline |
osiris psal:...stěžovali si ...že je zima, že jim netopěj ...došlo až na média ...odpověď kompetentního byla stručná: "nelze, radiátory uřezali a dali do sběru"
jj, tohle bylo myslím v Chocni... Rozhovor se starostou... Prej, proč jim netopíte?
A on v klidu na to: zaprvé by za teplo neplatili a za druhé se jim v létě ve spánku prej ztratily radiátory... smutná praxe...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:osiris psal:...stěžovali si ...že je zima, že jim netopěj ...došlo až na média ...odpověď kompetentního byla stručná: "nelze, radiátory uřezali a dali do sběru"
jj, tohle bylo myslím v Chocni... Rozhovor se starostou... Prej, proč jim netopíte?
A on v klidu na to: zaprvé by za teplo neplatili a za druhé se jim v létě ve spánku prej ztratily radiátory... smutná praxe...
Jjj, bylo to v Chocni a ten starosta to myslím pronesl v rádiu...řek to dobře, žádný sraní..
" Choceňští Romové si stěžují, že mají doma zimu,
a že město musí ze zákona svým občanům zajistit teplo.
Na otázku redaktora: "Proč jim netopíte?" odpověděl starosta:
"Pane redaktore, když pominu to, že za teplo neplatí,
tak Vám musím sdělit, že jim netopíme proto,
že se jim ve spánku v letních měsících ztratily radiátory!"
Je to hnus....hlavně že je paní relativně v oukeji...
nedůvěřuju velbloudům, a všeobecně nikomu, kdo dokáže týden nepít !
Loser psal:no ty kravo. Tak hlavne, ze je pani bobulova i maly bobulatko OK.
Co takhle usporadat nejakej hon?
1. hlavně ,že to dobře dopadlo
2.pokud jde o hon tak by to šlo tady,u nás jich je víc než dost
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
kurvy jedny černe do
doufam že se ta kurva najde a budeš mit šanci si to s nim vyřidit...
mi nedavno ukradli auto,chytli je,ale zase pustili,bo řekli že jim to někdo dal,takže maji akorat uhradit škodu,naštěsti sem dostal jeho adresu,tak sme se tam s bandou byli minuly tyden podivat
jinak doporučuju vojensky ocelovy boxer s hrotama,na takove srače,krásně trhá
Banditatom (Člen) 22.02.2009 18:33:04 Offline |
To maňas: S honem by to šlo k bečku sajdu do sajdy protipěchotní gulomet a hotovo!
nechuť vůči tomuto černému humusu (nic proti černochům nemám) u mě dosahuje pomalu nejvyšší hranice
Banditatom (Člen) 22.02.2009 19:10:56 Offline |
tohle je taky pěknej humus
http://www.novinky.cz/clanek/162046-jed … -otce.html
Borák psal:střílet
Filous estli umíš rychle pálit budu ti je stahovat
A ani nebudete chtít tu padesátku za kůži né?
Dost lidí by navopak ještě padesátku ke kažé kůži přidalo,jako na ekologickou likvidaci.
Asi nám to tady bude muset Inkviz rychle zatrhnout,ale z hlavy nám to zaplaťsatan nikdo nevyžene.
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Je to hnus co se dneska děje
Chyby byla,že utly Adolfa moc brzo,ještě ho měli chvilku nechat uřadovat aby stihl vyplenit tuto chamrať a pak ho típnout a byl by dneska klid.
To by bylo keců, kdybych to napsal já
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:VikecB12 psal:Je to hnus co se dneska děje
Chyby byla,že utly Adolfa moc brzo,ještě ho měli chvilku nechat uřadovat aby stihl vyplenit tuto chamrať a pak ho típnout a byl by dneska klid.To by bylo keců, kdybych to napsal já
Kušuj Ty bys tam uečitě vynechal ten konec "a pak ho típnot"
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:mr.BSE psal:VikecB12 psal:Je to hnus co se dneska děje
Chyby byla,že utly Adolfa moc brzo,ještě ho měli chvilku nechat uřadovat aby stihl vyplenit tuto chamrať a pak ho típnout a byl by dneska klid.To by bylo keců, kdybych to napsal já
Kušuj Ty bys tam uečitě vynechal ten konec "a pak ho típnot"
Tomu říkám presumpce neviny
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Banditatom psal:tohle je taky pěknej humus
http://www.novinky.cz/clanek/162046-jed … -otce.html
Podle pensylvánských zákonů, bude chlapcovo počínání vyšetřováno stejně, jako by vraždil dospělý. Zde je totiž možné trestně stíhat osoby starší deseti let.
tohle by meli zavest i u nas.
A co se tyce bobule a male bobule a pani bobulove, preju brzke psychicke i fyzicke uzdraveni a zotaveni, bohuzel mam v Kladne segru a vim jak to tam vypada, ale ono ani v Chomutove to nestoji za moc. Jsou to vyzirky a kundy cerny, Sibir, ostnatej drat, prace, nebo v lepsim pripade rovnou strilet a nechat Filousovi vydelat za kozky
Njehorsi na tom je, ze ty idioti co se dej vysoko na zidlich tohle nevidi, ale stat se to jim osobne, tak by asi taky zmenili notu
jsem se zase rozcilil po ranu
Bandit 4EVER!!!
nevím jestli dobrá zpráva je, když v ne prohlásil Langer v TV, že navrhnul zákaz DS. V civilizuvané zemi aby se bál člověk vylézt na ulici..to by ho mělo především zajímat. Ty občanské aktivity by nevznikly, kdyby státní moc byla schopna důkladně chránit své občany před touto verbeží.
Jinak minulý týden jsem zažil výstup v restauraci ožralého morgoše...kterému nechtěli nalejt...vyřvával že diškriminácija atd.. odměnou mu byl hurónský smích hostů a doporučení a aby zrychleně odkráčel nebo dostane důkladně přes rypák. Mám pocit že si už dost dovolujou.
bla...blabla...!
K.a.s.y.m. (Člen) 23.02.2009 09:05:03 Offline |
fido psal:nevím jestli dobrá zpráva je, když v ne prohlásil Langer v TV, že navrhnul zákaz DS. V civilizuvané zemi aby se bál člověk vylézt na ulici..to by ho mělo především zajímat. Ty občanské aktivity by nevznikly, kdyby státní moc byla schopna důkladně chránit své občany před touto verbeží.
No já to řeknu asi takhle i šéf tý strany prohlásil,že pokud je zakážou tak zakážou je jen kus papíru,ale to co budou mít v hlavách jim nevemou a založení jiný strany nen zase takovej problém.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
barynek psal:Banditatom psal:tohle je taky pěknej humus
http://www.novinky.cz/clanek/162046-jed … -otce.htmlPodle pensylvánských zákonů, bude chlapcovo počínání vyšetřováno stejně, jako by vraždil dospělý. Zde je totiž možné trestně stíhat osoby starší deseti let.
tohle by meli zavest i u nas.
"Vražedným nástrojem byl dětský model brokovnice kalibru 20. Podle vyšetřovatelů byla v chlapcově vlastnictví."
Jo, jo, neska se po práci stavim pro Vorla a Tajnýho a dem vypálit nusle (cestou se stavujem v malířskej potřebách a kupujem hektolitr bílýho primalexu bo to je jediná správná barva). U Šajzra se Šitrem nám udělali krásný červený stuhy na ruce aby sme se v tý vřavě poznali akorát doufám že bude svítit slunko...jinak ty nusle tou lupou podpálit nezvládnem
Lihy psal:Jo, jo, neska se po práci stavim pro Vorla a Tajnýho a dem vypálit nusle (cestou se stavujem v malířskej potřebách a kupujem hektolitr bílýho primalexu bo to je jediná správná barva). U Šajzra se Šitrem nám udělali krásný červený stuhy na ruce aby sme se v tý vřavě poznali akorát doufám že bude svítit slunko...jinak ty nusle tou lupou podpálit nezvládnem
...vy tři lidumilové??? ...nééé, to vy by ste neuďáli ...pro sychr budu koukat směr Nusle, esivá neuvidim dým
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
nicola.foxx (Člen) 24.02.2009 11:45:02 Offline |
Staci aby na ne vlitnulo vic lidi jak 2000 a uz je to povstani a nikoho nepotrestaj. Jako vzdycky a tech lidi co tyhle cerny kurvy serou je podle me podstatne vic. No a kdyz uz budeme f tom zapalu boje, tak pujdeme k parlamentu a vyhazime z voken ty nenazrany smejdy. Bude klidek cisto a zjistime, ze to tady krasne funguje, jak bez tech cernej sracu, tak bez tech zajebanejch a neschopnejch politiku. To by v tom byl cert aby ta nase kotlina nebyla zase rajem.
Banditatom (Člen) 24.02.2009 14:47:42 Offline |
nicola.foxx psal:Staci aby na ne vlitnulo vic lidi jak 2000 a uz je to povstani a nikoho nepotrestaj. Jako vzdycky a tech lidi co tyhle cerny kurvy serou je podle me podstatne vic. No a kdyz uz budeme f tom zapalu boje, tak pujdeme k parlamentu a vyhazime z voken ty nenazrany smejdy. Bude klidek cisto a zjistime, ze to tady krasne funguje, jak bez tech cernej sracu, tak bez tech zajebanejch a neschopnejch politiku. To by v tom byl cert aby ta nase kotlina nebyla zase rajem.
hdu do toho a můžu si vzít elektrikářskou uniformu
Stránky: 1