Nejsi přihlášen
Banditatom (Člen) 23.02.2009 17:28:18 Offline |
odvzdušnění zadní brzdy
měnil jsem si destičky na zadní brzdě a bohužel se mi nepovedlo vrátit brzdové válečky normálním způsobem, tudiž jsem byl nucen si zavzdušnit zadní brzdu. Naskytl se problém! vono to nejde odvzdušnit ani za zlatou svini!!!!! Mačkam mačkám a prd i když žádná bublinka nevýjde furt je to gumový a když jsem to byl projet (to byl ten kvásnej víkend tak to nebrzdilo ani když jsem na tý brzdě stál!!!
please nemáte někdo nějakou fintu (ne flintu)
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Re: odvzdušnění zadní brzdy
...odvzdušnil jsi oba ?
...jestli jo, tak to odvzdušni přímo na pumpě, nebo odpoj brzdič od vzpěry, odšroubuj z držáku, vysuň z kotouče, mezi pístky dej širokej plocháč, brzdič zvedni na hadici a odvzdušni
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:...odvzdušnil jsi oba ?
...jestli jo, tak to odvzdušni přímo na pumpě, nebo odpoj brzdič od vzpěry, odšroubuj z držáku, vysuň z kotouče, mezi pístky dej širokej plocháč, brzdič zvedni na hadici a odvzdušni
Osiris starej mechanic
Život je boj-mašina je nej!!!
no ja sem menil brzdovku a muzu ti rict, ze to byl porod jako krava s tim naslednym odvzdusenim
cca 45minut na jeden pistek
Ale pak to teda bylo
Ta pumpa ma hovno vobjem a natlaci to malo ty kapaliny,tak to holt trva
Second Class Citizen
1130 Café Racer
K.a.s.y.m. (Člen) 23.02.2009 22:41:04 Offline |
mr.BSE psal:no ja sem menil brzdovku a muzu ti rict, ze to byl porod jako krava s tim naslednym odvzdusenim
Ale pak to teda bylo
Ta pumpa ma hovno vobjem a natlaci to malo ty kapaliny,tak to holt trva
ste co hovuno umite....5 minut a ňěbolo čo robit u starej mrdky rok bez kvapaliny
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:mr.BSE psal:no ja sem menil brzdovku a muzu ti rict, ze to byl porod jako krava s tim naslednym odvzdusenim
Ale pak to teda bylo
Ta pumpa ma hovno vobjem a natlaci to malo ty kapaliny,tak to holt trvaste co hovuno umite....5 minut a ňěbolo čo robit u starej mrdky rok bez kvapaliny
Jako Kukii si byl prijemnejsi
Second Class Citizen
1130 Café Racer
K.a.s.y.m. (Člen) 23.02.2009 22:51:55 Offline |
mr.BSE psal:K.a.s.y.m. psal:mr.BSE psal:no ja sem menil brzdovku a muzu ti rict, ze to byl porod jako krava s tim naslednym odvzdusenim
Ale pak to teda bylo
Ta pumpa ma hovno vobjem a natlaci to malo ty kapaliny,tak to holt trvaste co hovuno umite....5 minut a ňěbolo čo robit u starej mrdky rok bez kvapaliny
Jako Kukii si byl prijemnejsi
no jo no,ženská je vždycky něžnější
Banditatom (Člen) 23.02.2009 23:12:17 Offline |
osiris psal:...odvzdušnil jsi oba ?
osirisku já mám vzadu pouze "jeden odvzdušňovák"
K.a.s.y.m. (Člen) 23.02.2009 23:19:06 Offline |
Banditatom psal:osiris psal:...odvzdušnil jsi oba ?
...jestli jo, tak to odvzdušni přímo na pumpě, nebo odpoj brzdič od vzpěry, odšroubuj z držáku, vysuň z kotouče, mezi pístky dej širokej plocháč, brzdič zvedni na hadici a odvzdušniosirisku já mám vzadu pouze "jeden odvzdušňovák"
to je normální stav.
Banditatom psal:osiris psal:...odvzdušnil jsi oba ?
...jestli jo, tak to odvzdušni přímo na pumpě, nebo odpoj brzdič od vzpěry, odšroubuj z držáku, vysuň z kotouče, mezi pístky dej širokej plocháč, brzdič zvedni na hadici a odvzdušniosirisku já mám vzadu pouze "jeden odvzdušňovák"
...tak to máš půl motorky
http://partsdepot.cz/index.php?fveh=211 … tion=93636
Říkáš jeden, jo?
Second Class Citizen
1130 Café Racer
jsou tam dva.... alespoň na mojí...
Jak se psalo, problém je v tom že vzduch se může držet v nejvyšším místě, což odvzdušňováky nejsou. Chce to na odvzušnění připravit tak aby se odvzušňovalo s nejvyššího místa a cestou "vzhůru" neměli kde bublinky odvzdušnění přečkat.
Banditatom (Člen) 24.02.2009 18:32:50 Offline |
všem zučastněným záhada odhalena ten druhej tam fakt je akorát ho někdo předemnou (vím kdo) uřezal zapiloval a natřel barvou aby nešel vidět.
odstraněno odvzdušněno tak už ať je teplíčko
K.a.s.y.m. psal:Banditatom psal:osiris psal:...odvzdušnil jsi oba ?
to je normální stav.
Banditatom psal:všem zučastněným záhada odhalena ten druhej tam fakt je akorát ho někdo předemnou (vím kdo) uřezal zapiloval a natřel barvou aby nešel vidět.
odstraněno odvzdušněno tak už ať je teplíčko
...tak, teď už chybí jen kasymovi, ten ho taky ještě neviděl
K.a.s.y.m. (Člen) 25.02.2009 07:27:08 Offline |
osiris psal:K.a.s.y.m. psal:Banditatom psal:
osirisku já mám vzadu pouze "jeden odvzdušňovák"to je normální stav.
Banditatom psal:všem zučastněným záhada odhalena ten druhej tam fakt je akorát ho někdo předemnou (vím kdo) uřezal zapiloval a natřel barvou aby nešel vidět.
odstraněno odvzdušněno tak už ať je teplíčko...tak, teď už chybí jen kasymovi, ten ho taky ještě neviděl
Stránky: 1