Nejsi přihlášen
Motorka ani nehlesne
Takže motorka je poskládaná ale má už jen jedinou vadu. Nejde nastartovat. Klíč v poloze pro start, po otočení standard - budíky se pohnou, světlo se zozsvítí, cvaknou relátka. Postavená na centrálním stojanu a zařazen neutrál. Batérka dobrá, motorka svítí, bliká, troubí. Zmáčklá spojka, sytič přidanej, zmáčknu tlačítko start a ticho, vůbec nic se neozve (ani pokus o něco). Nepohasne světlo ani budíky prostě nic. Před rozděláním naprosto bez problémová.
Co jsem s ní všechno dělal:
Sundaná nádrž (byla na lakování).
Sundal předek eN, nasadil eS.
Budíky zůstaly stejné, jen výměna plastů.
Výměna spojkové páčky i s držákem.
Vyměnil jsem spínačku. (může to mít na něco vliv)??
GSX1250FA
Re: Motorka ani nehlesne
dám ti jednu radu.. buď žluto zelenej a nebo opačně barevnej kabel jsi blbě zapojil. nic jiného...prostě ti nejde spínací proud od tlačítka starteru do starteru.
a to mám v sobě liiiitre Rozun¨mně Uložené Měny
Život je boj-mašina je nej!!!
K.a.s.y.m. (Člen) 23.02.2009 22:36:45 Offline |
Fulltank psal:co treba pojistka
jestli předelaval kable tak věř moji variantě...něco blbě zapojil...vlastní zkušenost
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
kurva Lukině, ty jsi mechoš jako já,tak snad do dovolené "hlesne" a pojedem...mrkni na tu spojkovou páčku,tuším je tam spínač,tak jestli ho nemáš na kokot,měl jsem ho jednou naopak a startovalo to jen když jsem ji nemačkal
K.a.s.y.m. (Člen) 23.02.2009 22:49:45 Offline |
LukinB6 psal:Blbě zapojil? Konektory jsou blbuvzdorné. S jednotlivejma drátama jsem nic nedělal. Jedině že by se lišily dráty od té spínačky. Tuším totiš že ta nová je z Dvanáctky, ale to nevím jistě.
to je sice pravda,ale blbě je spojíš(málo zastrčíš pohybem kabelů znova rozpojíš) dohromady je vystrano o problem přejdi znova spoje a uvidíš
LukinB6 psal:Blbě zapojil? Konektory jsou blbuvzdorné. S jednotlivejma drátama jsem nic nedělal. Jedině že by se lišily dráty od té spínačky. Tuším totiš že ta nová je z Dvanáctky, ale to nevím jistě.
...třeba ten spínač stojí za,...vypoj ho a spoj na tvrdo,veřím,že je to v tom
K.a.s.y.m. (Člen) 23.02.2009 22:56:48 Offline |
KOŽON psal:LukinB6 psal:Blbě zapojil? Konektory jsou blbuvzdorné. S jednotlivejma drátama jsem nic nedělal. Jedině že by se lišily dráty od té spínačky. Tuším totiš že ta nová je z Dvanáctky, ale to nevím jistě.
...třeba ten spínač stojí za,...vypoj ho a spoj na tvrdo,veřím,že je to v tom
e éééé
Konektory jsem spojil a rospojil snad 20x, otočit káble na spojkovém spínači jsem také skusil a nic. Na tvrdo jsem to neměl. S ovladačema na pravé straně jsem nic nedělal, ty zůstaly původní, jen jsem je rozpojil a zase spojil. Už mi to hlava nebere. Že já nezůstal u servisování kopírek a sral se do tohoto.
GSX1250FA
K.a.s.y.m. (Člen) 23.02.2009 23:37:21 Offline |
LukinB6 psal:Konektory jsem spojil a rospojil snad 20x, otočit káble na spojkovém spínači jsem také skusil a nic. Na tvrdo jsem to neměl. S ovladačema na pravé straně jsem nic nedělal, ty zůstaly původní, jen jsem je rozpojil a zase spojil. Už mi to hlava nebere. Že já nezůstal u servisování kopírek a sral se do tohoto.
Takže řešením pro tento večer se stalo natvrdo spojení drátů na spojkové páčce, páč jak psal Kožuch spínač stál za. Tímto hlavně Michalovi (ještě jednou), ale i Vám všem co jste se zůčastnili dalších z mých mnoha potíží při objevovaní tajů stroje zvaného motocykl velice děkuji. Bandit
GSX1250FA
LukinB6 psal:Takže řešením pro tento večer se stalo natvrdo spojení drátů na spojkové páčce, páč jak psal Kožuch spínač stál za. Tímto hlavně Michalovi (ještě jednou), ale i Vám všem co jste se zůčastnili dalších z mých mnoha potíží při objevovaní tajů stroje zvaného motocykl velice děkuji. Bandit
..no kurva to bude
Stránky: 1