Nejsi přihlášen
Re: Scháním Vozík :-)
...zrovna fčera mi jeden zákazník nabizel, páč ho nevyužije...dvounápravovej s plachtou cca 1,5 m vysokou, korba se sajtnama, rozměr plochy typuju 2,5x1,3 m...bude mít velkou nosnost, cenu bych zjistil, já ho nevyužiju...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
inkvizitorr (Administrator) 25.02.2009 10:39:00 Offline |
Filous psal:...zjistim...ale nevim, esi to stihnu dneska, páč za chvíli mam jednání s čurinou z O2 a pag du spravovat rozlámaný vrata vot garáže
dej vědít, mě by se zas hodil s plachtou, dyštak bych ho vyhandloval s humlákem za ten muj motorkovej...
doba je temná...
...tak je to asi vo ničem, on je blázen, jeho představa je 75t ...ale asi by byl přístupnej jednání, pokud by si chtěl, dám ti na něj telefon a zkus to s ním nějak vyválčit...vozejk je po kompletní go a fotku sem nedam, bo ji mam ve formátu bmp
K.a.s.y.m. (Člen) 26.02.2009 14:28:12 Offline |
Filous psal:...tak je to asi vo ničem, on je blázen, jeho představa je 75t ...ale asi by byl přístupnej jednání, pokud by si chtěl, dám ti na něj telefon a zkus to s ním nějak vyválčit...vozejk je po kompletní go a fotku sem nedam, bo ji mam ve formátu bmp
tak to přepiš na JPG a vlož to...někdy to jde jen přepsáním přípony pochopils co myslim
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:Filous psal:...tak je to asi vo ničem, on je blázen, jeho představa je 75t ...ale asi by byl přístupnej jednání, pokud by si chtěl, dám ti na něj telefon a zkus to s ním nějak vyválčit...vozejk je po kompletní go a fotku sem nedam, bo ji mam ve formátu bmp
tak to přepiš na JPG a vlož to...někdy to jde jen přepsáním přípony pochopils co myslim
...skoušel sem, nende to, ta svině to pozná
mr.BSE psal:Fildo kdyz na tydle adrese das procházet a vybereš ten tvůj BMP, tak ti to zkonvertuje na JPG a pak ti to jen vyhodí odkaz, kde je ten obrázek nahranej
...bohužel...nezkoto...prostě nepředělá
K.a.s.y.m. (Člen) 26.02.2009 14:52:37 Offline |
Filous psal:mr.BSE psal:Fildo kdyz na tydle adrese das procházet a vybereš ten tvůj BMP, tak ti to zkonvertuje na JPG a pak ti to jen vyhodí odkaz, kde je ten obrázek nahranej
pošli na mail vložim
...můžu ti úplně vážně nabídnout tenhle VZ3361 B2 - plachta, hliník, na malejch 10" kolech, homologovanej na 100 km/h, kurevsky málo voženej, 55 tisíc kačen (novej stál woe přes kilo), už ho nepotřebuju, dvě mašiny vozil v poho
(samo že komplet v cajku)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
K.a.s.y.m. psal:Filous psal:mr.BSE psal:Fildo kdyz na tydle adrese das procházet a vybereš ten tvůj BMP, tak ti to zkonvertuje na JPG a pak ti to jen vyhodí odkaz, kde je ten obrázek nahranej
pošli na mail vložim
...máš ho tam, dík
K.a.s.y.m. (Člen) 26.02.2009 15:02:52 Offline |
K.a.s.y.m. (Člen) 26.02.2009 15:04:00 Offline |
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:Filous psal:
...bohužel...nezkoto...prostě nepředělápošli na mail vložim
...máš ho tam, dík
nemáš zač
K.a.s.y.m. psal:http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … kmateo.jpg
ty Fildo nevim co jsi s tim dělal ,ale mě to přišlo jako JPG
...no vono sem to chtěl původně vložit jako přílohu a při vodeslání se to hryzlo, že je to jako mooooc velký, tagže sem to vzal za vopačnej konec a dal sem to jako "odeslat příjemci pošty", tagže se to zmenčilo a možná že zrovna nějak přetó, překontó, překonvertovalo ...vim já???
K.a.s.y.m. (Člen) 26.02.2009 15:12:31 Offline |
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … kmateo.jpg
ty Fildo nevim co jsi s tim dělal ,ale mě to přišlo jako JPG...no vono sem to chtěl původně vložit jako přílohu a při vodeslání se to hryzlo, že je to jako mooooc velký, tagže sem to vzal za vopačnej konec a dal sem to jako "odeslat příjemci pošty", tagže se to zmenčilo a možná že zrovna nějak přetó, překontó, překonvertovalo ...vim já???
prostě kouzelník
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … kmateo.jpg
ty Fildo nevim co jsi s tim dělal ,ale mě to přišlo jako JPG...no vono sem to chtěl původně vložit jako přílohu a při vodeslání se to hryzlo, že je to jako mooooc velký, tagže sem to vzal za vopačnej konec a dal sem to jako "odeslat příjemci pošty", tagže se to zmenčilo a možná že zrovna nějak přetó, překontó, překonvertovalo ...vim já???
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:Filous psal:K.a.s.y.m. psal:http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … kmateo.jpg
...se netlem vole, ty si stejnej negramot
Filous psal:PALOUS psal:Filous psal:
...no vono sem to chtěl původně vložit jako přílohu a při vodeslání se to hryzlo, že je to jako mooooc velký, tagže sem to vzal za vopačnej konec a dal sem to jako "odeslat příjemci pošty", tagže se to zmenčilo a možná že zrovna nějak přetó, překontó, překonvertovalo ...vim já???...se netlem vole, ty si stejnej negramot
no proto se(jo a mám noje pryže tak chystej termín)
PALOUS psal:Filous psal:PALOUS psal:
...se netlem vole, ty si stejnej negramot
no proto se(jo a mám noje pryže tak chystej termín)
...minulou sobotu uš sem jezdil...ale jen tak po rovině, žádnej off, bo se bojim, že nějakej ráz přez vjetve bych asi eště neustál a nechci se rozmrdat znova, kór dyš uš vosychá asfalt...ale třeba příští víko by sme něco lechkýho dát mohli, třeba i za tu cenu, že já si budu dávat jen pomalej trial a ty budeš řádit vokolo...hele a co šroubci f pneu, dělals to???
K.a.s.y.m. (Člen) 26.02.2009 15:24:27 Offline |
...se netlem vole, ty si stejnej negramotno proto se(jo a mám noje pryže tak chystej termín)
...minulou sobotu uš sem jezdil...ale jen tak po rovině, žádnej off, bo se bojim, že nějakej ráz přez vjetve bych asi eště neustál a nechci se rozmrdat znova, kór dyš uš vosychá asfalt...ale třeba příští víko by sme něco lechkýho dát mohli, třeba i za tu cenu, že já si budu dávat jen pomalej trial a ty budeš řádit vokolo...hele a co šroubci f pneu, dělals to???
tunning na led???
K.a.s.y.m. psal:Filous psal:PALOUS psal:
no proto se(jo a mám noje pryže tak chystej termín)...minulou sobotu uš sem jezdil...ale jen tak po rovině, žádnej off, bo se bojim, že nějakej ráz přez vjetve bych asi eště neustál a nechci se rozmrdat znova, kór dyš uš vosychá asfalt...ale třeba příští víko by sme něco lechkýho dát mohli, třeba i za tu cenu, že já si budu dávat jen pomalej trial a ty budeš řádit vokolo...hele a co šroubci f pneu, dělals to???
tunning na led???
...no jo...kdysi sem jezdíval s Ájinym strejcem na led s plochodrážkou...normální škvárová, jen šroubky v pneu a skvělý, chovalo se to jag v létě na škváře...ofšem jízda na klasickym ledáku byl vječí masakr ...sem se přet první jízdou ptal, jag moc to jede a bylo mi řečíno: "...tak poslouchej mladej, dáš dvje a stvrdnou f tobje hovna" ...a měl pravdu!
...se netlem vole, ty si stejnej negramotno proto se(jo a mám noje pryže tak chystej termín)
260 šroubů a kdyš sem je tam chtěl cpát tak sem zjistil,že to sou pryže na ráfek 10 a já mám 9 tak proto sem dal přezout a dnes sem pro to byl.ale v moto ufo ně povídal že prej dávaj na krosky sádrokartonový šroubky tak mám dilema těch bych tam moh narvat do každej mnohem víc a postup podlepení je skoro stejnej jak si radil.Máme tady novej přírustek sněhuteď tak 0,5mtak nevím jesi se do toho dám páč nemám ještě duše a má táttak asi na přezrokjinak sem dnes viděl jebat kosáky,tak bych řek že uš bych to asi moc neužil jen bych to moc vohobloval
K.a.s.y.m. (Člen) 26.02.2009 15:31:54 Offline |
...minulou sobotu uš sem jezdil...ale jen tak po rovině, žádnej off, bo se bojim, že nějakej ráz přez vjetve bych asi eště neustál a nechci se rozmrdat znova, kór dyš uš vosychá asfalt...ale třeba příští víko by sme něco lechkýho dát mohli, třeba i za tu cenu, že já si budu dávat jen pomalej trial a ty budeš řádit vokolo...hele a co šroubci f pneu, dělals to???tunning na led???
...no jo...kdysi sem jezdíval s Ájinym strejcem na led s plochodrážkou...normální škvárová, jen šroubky v pneu a skvělý, chovalo se to jag v létě na škváře...ofšem jízda na klasickym ledáku byl vječí masakr ...sem se přet první jízdou ptal, jag moc to jede a bylo mi řečíno: "...tak poslouchej mladej, dáš dvje a stvrdnou f tobje hovna" ...a měl pravdu!
Ledáci jsou exoti...jsem byl jednou v Divišově když tam jezdili mistrák a k tomu nemám fakt co dodat...zvlášt když jsem tam viděl toho jednonohýho švéda jak tahá ten klacek za sebou..prej přišel vo nohu na tom ledáku a jezdí furt..
nejel jsem ani na klasice,ale asi to bude mazec.
PALOUS psal:Filous psal:PALOUS psal:
no proto se(jo a mám noje pryže tak chystej termín)...minulou sobotu uš sem jezdil...ale jen tak po rovině, žádnej off, bo se bojim, že nějakej ráz přez vjetve bych asi eště neustál a nechci se rozmrdat znova, kór dyš uš vosychá asfalt...ale třeba příští víko by sme něco lechkýho dát mohli, třeba i za tu cenu, že já si budu dávat jen pomalej trial a ty budeš řádit vokolo...hele a co šroubci f pneu, dělals to???
260 šroubů a kdyš sem je tam chtěl cpát tak sem zjistil,že to sou pryže na ráfek 10 a já mám 9 tak proto sem dal přezout a dnes sem pro to byl.ale v moto ufo ně povídal že prej dávaj na krosky sádrokartonový šroubky tak mám dilema těch bych tam moh narvat do každej mnohem víc a postup podlepení je skoro stejnej jak si radil.Máme tady novej přírustek sněhuteď tak 0,5mtak nevím jesi se do toho dám páč nemám ještě duše a má táttak asi na přezrokjinak sem dnes viděl jebat kosáky,tak bych řek že uš bych to asi moc neužil jen bych to moc vohobloval
...no na tý plochodrášce sme tenkrát měli parkery, tagže ty sádrošový by tam asi šli taky ...ty klasický šroubky a velký podložky sem ti radil spíš proto, že u quadu je vječí styčná plocha a navíc to nemá diferák a de to proti sobje, tagže bych se trochu bál, aby se to nevytrhávalo ...muselo by se to voskoušet...
K.a.s.y.m. psal:Filous psal:K.a.s.y.m. psal:
tunning na led???...no jo...kdysi sem jezdíval s Ájinym strejcem na led s plochodrážkou...normální škvárová, jen šroubky v pneu a skvělý, chovalo se to jag v létě na škváře...ofšem jízda na klasickym ledáku byl vječí masakr ...sem se přet první jízdou ptal, jag moc to jede a bylo mi řečíno: "...tak poslouchej mladej, dáš dvje a stvrdnou f tobje hovna" ...a měl pravdu!
Ledáci jsou exoti...jsem byl jednou v Divišově když tam jezdili mistrák a k tomu nemám fakt co dodat...zvlášt když jsem tam viděl toho jednonohýho švéda jak tahá ten klacek za sebou..prej přišel vo nohu na tom ledáku a jezdí furt..
nejel jsem ani na klasice,ale asi to bude mazec.
...jezdil sem škváru i led a vobojí je mazec...ale z toho ledáka mam husí kůži ještě teď ...nejhorší je, když si uvjedomíš, že máš hnátu pot motorkou a kousek vod ní se ti točí ta cirgulárka...a to sem jezdil dycky sám, mít dalšího magora za zádama a představit si, že lehnu, tag to bych se posral
K.a.s.y.m. (Člen) 26.02.2009 15:39:53 Offline |
...no jo...kdysi sem jezdíval s Ájinym strejcem na led s plochodrážkou...normální škvárová, jen šroubky v pneu a skvělý, chovalo se to jag v létě na škváře...ofšem jízda na klasickym ledáku byl vječí masakr ...sem se přet první jízdou ptal, jag moc to jede a bylo mi řečíno: "...tak poslouchej mladej, dáš dvje a stvrdnou f tobje hovna" ...a měl pravdu!Ledáci jsou exoti...jsem byl jednou v Divišově když tam jezdili mistrák a k tomu nemám fakt co dodat...zvlášt když jsem tam viděl toho jednonohýho švéda jak tahá ten klacek za sebou..prej přišel vo nohu na tom ledáku a jezdí furt..
nejel jsem ani na klasice,ale asi to bude mazec....jezdil sem škváru i led a vobojí je mazec...ale z toho ledáka mam husí kůži ještě teď ...nejhorší je, když si uvjedomíš, že máš hnátu pot motorkou a kousek vod ní se ti točí ta cirgulárka...a to sem jezdil dycky sám, mít dalšího magora za zádama a představit si, že lehnu, tag to bych se posral
asi tak..klasiku proč ne,ale ledáka bych si klidně vodpustil... 3 cm hřeby v noze ještě v takovym fofru Brrrrr.
...minulou sobotu uš sem jezdil...ale jen tak po rovině, žádnej off, bo se bojim, že nějakej ráz přez vjetve bych asi eště neustál a nechci se rozmrdat znova, kór dyš uš vosychá asfalt...ale třeba příští víko by sme něco lechkýho dát mohli, třeba i za tu cenu, že já si budu dávat jen pomalej trial a ty budeš řádit vokolo...hele a co šroubci f pneu, dělals to???260 šroubů a kdyš sem je tam chtěl cpát tak sem zjistil,že to sou pryže na ráfek 10 a já mám 9 tak proto sem dal přezout a dnes sem pro to byl.ale v moto ufo ně povídal že prej dávaj na krosky sádrokartonový šroubky tak mám dilema těch bych tam moh narvat do každej mnohem víc a postup podlepení je skoro stejnej jak si radil.Máme tady novej přírustek sněhuteď tak 0,5mtak nevím jesi se do toho dám páč nemám ještě duše a má táttak asi na přezrokjinak sem dnes viděl jebat kosáky,tak bych řek že uš bych to asi moc neužil jen bych to moc vohobloval
...no na tý plochodrášce sme tenkrát měli parkery, tagže ty sádrošový by tam asi šli taky ...ty klasický šroubky a velký podložky sem ti radil spíš proto, že u quadu je vječí styčná plocha a navíc to nemá diferák a de to proti sobje, tagže bych se trochu bál, aby se to nevytrhávalo ...muselo by se to voskoušet...
Jasan voni ty šrouby daj pakárnu a tak to asi udělám z nich ale neš je tam najebu,tak budu síct trávuale zas se bude proč těšit na další zimupokud nechcípnu na stáří
B6 , GSX 1400 , Grizzly 700 :-)
inkvizitorr (Administrator) 27.02.2009 08:09:04 Offline |
Filous psal:...minulou sobotu uš sem jezdil...ale jen tak po rovině, žádnej off, bo se bojim, že nějakej ráz přez vjetve bych asi eště neustál a nechci se rozmrdat znova, kór dyš uš vosychá asfalt...ale třeba příští víko by sme něco lechkýho dát mohli, třeba i za tu cenu, že já si budu dávat jen pomalej trial a ty budeš řádit vokolo...hele a co šroubci f pneu, dělals to???
sem domluvenej s brašule že vo víko 14-15 březenec vezme taky čtyrkolák a zajedem zařádit do milovicej, tak bysme to mohli nějako spojit... bo se pak nebudem bát vlka nic kór když mam metrovou trubku z černýho silonu
doba je temná...
inkvizitorr psal:Filous psal:...minulou sobotu uš sem jezdil...ale jen tak po rovině, žádnej off, bo se bojim, že nějakej ráz přez vjetve bych asi eště neustál a nechci se rozmrdat znova, kór dyš uš vosychá asfalt...ale třeba příští víko by sme něco lechkýho dát mohli, třeba i za tu cenu, že já si budu dávat jen pomalej trial a ty budeš řádit vokolo...hele a co šroubci f pneu, dělals to???
sem domluvenej s brašule že vo víko 14-15 březenec vezme taky čtyrkolák a zajedem zařádit do milovicej, tak bysme to mohli nějako spojit... bo se pak nebudem bát vlka nic kór když mam metrovou trubku z černýho silonu
...no to by sme mohli, žádnej trabl...budeš chtít zařídit pučení toho krámu co sme měli na dílně pro tebe, ať tam nestojíš jag židůf vocas???
inkvizitorr (Administrator) 27.02.2009 08:23:48 Offline |
Filous psal:...no to by sme mohli, žádnej trabl...budeš chtít zařídit pučení toho krámu co sme měli na dílně pro tebe, ať tam nestojíš jag židůf vocas???
chápeš velmi rychle a řikal bratr teď na hokeji že prej jestli máme jenom nějaký zadokolky tak prej že veme naviják, ale nevim co tim ten xindl myslel
doba je temná...
inkvizitorr psal:Filous psal:...no to by sme mohli, žádnej trabl...budeš chtít zařídit pučení toho krámu co sme měli na dílně pro tebe, ať tam nestojíš jag židůf vocas???
chápeš velmi rychle a řikal bratr teď na hokeji že prej jestli máme jenom nějaký zadokolky tak prej že veme naviják, ale nevim co tim ten xindl myslel
...budu ve výhodě domácího hřiště, tag ať nemachruje s navijákem...naposlet pražácí s Renegádama čuměli, jag Šineraj brodí a zdolává výjezdy
MAZI psal:http://www.motorkari.cz/motobazar/ostatni/ostatni/prives-na-3-moto-agados-2007-97779.html
už je tam znova
http://www.motorkari.cz/motobazar/ostat … 97779.html
Stránky: 1