Nejsi přihlášen
...ani nevim, esi mam bejt eště nasranej
...páč to za ty nervy snat ani nestojí...v lednu mi chtěli už poštvrtý ukrást auto přet barákem...ani se nedostali dovnitř, jen opjet skurvili kliku a zámek...přet štrnácti dny ukradli Áje a klukoj boty za dveřma, no a fčera se mi chtěli fkrást do garáže...zase...nedostali se tam, páč tam mam nějaký zabespečení, kerý nejni zvenku patrný, tagže jen rozlomili fapku, skurvili štít zámku a kliku a hlavně dokurvili vrata...já uš nevim co...nevim esi je to enem f těch skurvenej Benátkách nebo je to fšude, ale já uš pomalu nemyslim na nic jinýho, neš esi mam fšechno zamknutý, přivázaný, po nocích dyš du domu, tag jezdim přes garáš a kontroluju vrata, přídu domu, vim že za štvrt hodinu pudu zas pryč, ale ukládam si boty, abych nemusel utikat pro nový, ráno dyš fstanu, tag první co je, tag s knedlikem f krku koukam z vokna, esi tam mam auto, no vopruz...co nejni zabetonovaný nebo přivařený se stratí...šmejdi zasraný, já bych zaved tělesný tresty a sekání rukou...a nebo aspoň zákon, že jag ti něgdo šáhne na tvou vjec, pošleš za nim fčelku, dyk todle uš fakt nejni normální
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Re: ...ani nevim, esi mam bejt eště nasranej
Je to smutný,ale je to tak skoro fšude Mě kdyš sem ještě bydlel ve Štatlu ukradli přet barákem z auta rádio,chvilku na to jenom rozbili vokno a rádio nestihli sebrat,asi je někdo vyplašil no a zakončili to ukradeným čelním sklem na dodáfce Motorky mám naštěstí doma v baráku,ale taky člověk není pořát doma a kdyš se třeba vracím vot někať z víkendu,tak se jenom modlím aby to tam fšechno stálo tak jak sem to tam nechal někoho u toho chytit,tak bych to asi votklečel s tou naší legislativou
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
to Filous: jj v Benatkach je to extrem
helet a ty si jim neco provedl, ze si na tebe tak zasedli?? nebo je to ciste jen zavist??
Filousu, drž se. Zrovna jsem si říkal, že je teď docela klid a voni jsou všici f USB. Ale boty atd. to asi nebudou čórkaři, to je záškodnictví
garáž, auta atd. to je jasný...
enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
Bodlinka psal:to Filous: jj v Benatkach je to extrem
helet a ty si jim neco provedl, ze si na tebe tak zasedli?? nebo je to ciste jen zavist??
...co by ? má holou lebku :))
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
inkvizitorr (Administrator) 25.02.2009 10:40:19 Offline |
wogo filousovo boty tak to už fakt musí bejt krize
doba je temná...
Bodlinka psal:to Filous: jj v Benatkach je to extrem
...přestože jsem seřezal pár cikánů, tak nemůžu tvrdit, že to byli cigoši...navíc ty po poslednim extempóre choděj vokolo mě vobloukem a dokonce i zdravěj...a nikomu jinýmu jsem na kuří voko snad nešlápnul...myslim, že to není osobní...třeba těch garáží teď udělali dole v BNJ šest a nahoře Na kosince osm za jednu noc...ale když večer chvilku pozoruješ cvrkot na návsi, tak nevycházíš z údivu...nikdo mě nepřesvědčí, že osmnáctiletý smradi, většinou tmavý, kerý nevychodili ani zvláštní školu, nikdy nepracovali a nepracujou si legálně vydělali na ty svý BMW, Fordy, Mazdy, na nejnovější mobily, značkový hadry a podobně...prostě kradou, kšeftujou s fetem, obtěžujou lidi...grrrrrrrrrrr...už se těším na léto, až jich zas bude plná Burza a pani až bude chtít jít večer cvičit pár metrů od baráku, pojede radši autem, páč nechce poslouchat voplzlý narážky a návrhy...fakt se mi votvírá kudla v kapse a sem nasranej furt víc a víc...ale odstěhuj se od někud, kde to člověk má relativně rád, má tam známý, kamarády, příbuzný a to jen kvůli šmejdům a lidskýmu vodpadu, kerej se tam natáh satan ví vodkud...
Já se jim jenom divím,proč tady sou. Každej jim hrozně křivdí,fšichni se pozastavujou nad tím že sou trošku veselejší a hlučnější,samá diskriminace a tak,tak proč se nevrátí domů do rumuncka a bulharska,tam zapadnou mezi sví a nikdo by je nediskriminoval....Aha,já zapoměl,tam by do nich nikdo necpal love vrchem spodem,nedával by jim nikdo byty,baráky a tak
Je to vážně smutný,jak to tady dopadlo. Už by mohli vyhlásit lovnou sezůnu,jako kdyš se někde přemnoží nějaká havěť
Voe a co zkusit dát na vrata vod garáže ceduli vstup zakázán, nebezpečí úrazu...vono bylo pár případů kdy nasraný lidi udělali nějakou pěknou pastičku na nezvaného hosta, takže by je to mohlo odradit. A jestli si tvrdej tak nějakej pěknej nástražnej systém nad dveře....třeba dvě kosy a vééélkou palici....i když možná by i stačil alarm na mobil a než přijedeš, tak aby se tam vystříkala víc než malá dávka nějakýho pepřovýho či jakýho spreje....nebo mě napadá ještě dýmovnice, než něco uviděj tak seš tam....teda i s hasičema
Filous psal:...přestože jsem seřezal pár cikánů, tak nemůžu tvrdit, že to byli cigoši...navíc ty po poslednim extempóre choděj vokolo mě vobloukem a dokonce i zdravěj...a nikomu jinýmu jsem na kuří voko snad nešlápnul...myslim, že to není osobní...třeba těch garáží teď udělali dole v BNJ šest a nahoře Na kosince osm za jednu noc...ale když večer chvilku pozoruješ cvrkot na návsi, tak nevycházíš z údivu...nikdo mě nepřesvědčí, že osmnáctiletý smradi, většinou tmavý, kerý nevychodili ani zvláštní školu, nikdy nepracovali a nepracujou si legálně vydělali na ty svý BMW, Fordy, Mazdy, na nejnovější mobily, značkový hadry a podobně...prostě kradou, kšeftujou s fetem, obtěžujou lidi...grrrrrrrrrrr...už se těším na léto, až jich zas bude plná Burza a pani až bude chtít jít večer cvičit pár metrů od baráku, pojede radši autem, páč nechce poslouchat voplzlý narážky a návrhy...fakt se mi votvírá kudla v kapse a sem nasranej furt víc a víc...ale odstěhuj se od někud, kde to člověk má relativně rád, má tam známý, kamarády, příbuzný a to jen kvůli šmejdům a lidskýmu vodpadu, kerej se tam natáh satan ví vodkud...
A co to zkusit nějak řešit oficiálně? Stěžovat si na ten stav na ouřadě, na policajtech dělat prostě bordel, kde jen se dá. Ať to někdo taky ví.
Vím, že je to skoro utopie, ale kurva vod čeho to "naše vedení" máme?
Nebo druhá možnost - zkus napsat panu Vandasovi
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Filous psal:Bodlinka psal:to Filous: jj v Benatkach je to extrem
helet a ty si jim neco provedl, ze si na tebe tak zasedli?? nebo je to ciste jen zavist??...přestože jsem seřezal pár cikánů, tak nemůžu tvrdit, že to byli cigoši...navíc ty po poslednim extempóre choděj vokolo mě vobloukem a dokonce i zdravěj...a nikomu jinýmu jsem na kuří voko snad nešlápnul...myslim, že to není osobní...třeba těch garáží teď udělali dole v BNJ šest a nahoře Na kosince osm za jednu noc...ale když večer chvilku pozoruješ cvrkot na návsi, tak nevycházíš z údivu...nikdo mě nepřesvědčí, že osmnáctiletý smradi, většinou tmavý, kerý nevychodili ani zvláštní školu, nikdy nepracovali a nepracujou si legálně vydělali na ty svý BMW, Fordy, Mazdy, na nejnovější mobily, značkový hadry a podobně...prostě kradou, kšeftujou s fetem, obtěžujou lidi...grrrrrrrrrrr...už se těším na léto, až jich zas bude plná Burza a pani až bude chtít jít večer cvičit pár metrů od baráku, pojede radši autem, páč nechce poslouchat voplzlý narážky a návrhy...fakt se mi votvírá kudla v kapse a sem nasranej furt víc a víc...ale odstěhuj se od někud, kde to člověk má relativně rád, má tam známý, kamarády, příbuzný a to jen kvůli šmejdům a lidskýmu vodpadu, kerej se tam natáh satan ví vodkud...
tak by to chtelo nejaky psiska,min. 3ks
ale ty bydlis v byte, ze jo...
mno tak se prestehovat do baracku se zahradkou...
aaa nebooo udelat si svoji Filousovu MAFII se sidlem v USB
Můj tata má chatu v jedné chatové kolonii,přes zimu tam nikdo není a každá druhá chata byla imrvére vypáčená a vykradená a tak jednoho chlapíka napadlo,že dá do sklepa pot chatou do kterýho se lezlo po žebříku dólů brány co se tahají za traktorem po poli a votočil je těma hrotama nahorů a žebřík nechal dole,no a jednou v pátek dojel na chatu,ta klasicky vypáčená a vevnitř plno krve,tak zavolal policajty,ti chatu prolezli,nikoho nenašli,ale majitele pak popotahovali kvuli nástražným systémům Ale vot té doby tam klesly krádeže vo 90%
Ja vim jak me lezly do garaze pod barakem kde jsem prisel a odfunoval v pokoji jak sem byl teda , no ale proste kolem pulnoci zacli pacit vrata a najednou rana jak prase tak sme se letel podivat a nastesti je nezkroutily, no ale ve 2 rano uz tam sli znovu, proste si nedaj pokoj, jedina ma utecha pres zimu kdyz je snih je ze do garaze co mam pod barakem normalni clovek nesleze, pac je to prudky jak hovado a snih tam neodmetam pac tam nechodim pres zimu lezu tam z dilny pres barak, natoz na tom snehu neco vytahovat, ale porad snih neni ze jo , Velkou kotvu na zem mam pripravenou od podzimku ze ji usadim na zem k moto, ale zatim sme ji tam nedal, pac nemam koupenej nejakej dobrej retez se zamkem. Dival sem se na ABUS, neni neco porovnatelnyho za lepsi prajs ? klidne si puncochu na retez upletu, klido holej nejakej retez abych to protahl ramem moto a nejakej dobrej visaci zamek. Nejakej treba retez pouzivanej v prumyslu.
to filous:cejtím s tebou,je to na posr...Bydlím v Krásný Lípě,je tu tak 40% cikánů,ale jsou tu z různejch kmenů.některý i makaj,některý jen tak válej doma,ale co vím ,tak nekradou.Asi se mnou bude někdo souhlasit,ne vždy je to práce černejch.Když vidím ty 18-ti letý kopyta,který jen sháněj prachy do beden,nemakaj a levota jim čumí z očí,tak jde barva kůže stranou...j
God Gave me Everything I want
obávám se ,že na tyto nepřispůsobiví občani,je každej zabezpečovací prvek marnej. Jelikož oni maj 24 hodin na to aby se někam dostali a ty musíš,pokud chceš nějaký lováče do rachoty,no a když se jim náhodou nedaří,tak si holt počkaj na podporu.
Filous : neboj všechny nejsou jen u vás v U.S.B. , tady u nás jich je v porovnání s normální světlou rasou 1:1
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Billy psal:Ja vim jak me lezly do garaze pod barakem kde jsem prisel a odfunoval v pokoji jak sem byl teda , no ale proste kolem pulnoci zacli pacit vrata a najednou rana jak prase tak sme se letel podivat a nastesti je nezkroutily, no ale ve 2 rano uz tam sli znovu, proste si nedaj pokoj, jedina ma utecha pres zimu kdyz je snih je ze do garaze co mam pod barakem normalni clovek nesleze, pac je to prudky jak hovado a snih tam neodmetam pac tam nechodim pres zimu lezu tam z dilny pres barak, natoz na tom snehu neco vytahovat, ale porad snih neni ze jo , Velkou kotvu na zem mam pripravenou od podzimku ze ji usadim na zem k moto, ale zatim sme ji tam nedal, pac nemam koupenej nejakej dobrej retez se zamkem. Dival sem se na ABUS, neni neco porovnatelnyho za lepsi prajs ? klidne si puncochu na retez upletu, klido holej nejakej retez abych to protahl ramem moto a nejakej dobrej visaci zamek. Nejakej treba retez pouzivanej v prumyslu.
někde na youtube byl test všemožnejch řetězů a pákovkám neodolal žádnej...ty nejlepší ruply po 20 vteřinách
Lihy psal:Billy psal:Ja vim jak me lezly do garaze pod barakem kde jsem prisel a odfunoval v pokoji jak sem byl teda , no ale proste kolem pulnoci zacli pacit vrata a najednou rana jak prase tak sme se letel podivat a nastesti je nezkroutily, no ale ve 2 rano uz tam sli znovu, proste si nedaj pokoj, jedina ma utecha pres zimu kdyz je snih je ze do garaze co mam pod barakem normalni clovek nesleze, pac je to prudky jak hovado a snih tam neodmetam pac tam nechodim pres zimu lezu tam z dilny pres barak, natoz na tom snehu neco vytahovat, ale porad snih neni ze jo , Velkou kotvu na zem mam pripravenou od podzimku ze ji usadim na zem k moto, ale zatim sme ji tam nedal, pac nemam koupenej nejakej dobrej retez se zamkem. Dival sem se na ABUS, neni neco porovnatelnyho za lepsi prajs ? klidne si puncochu na retez upletu, klido holej nejakej retez abych to protahl ramem moto a nejakej dobrej visaci zamek. Nejakej treba retez pouzivanej v prumyslu.
někde na youtube byl test všemožnejch řetězů a pákovkám neodolal žádnej...ty nejlepší ruply po 20 vteřinách
to je asi fakt,ale pokud je nerezovej má docela odolnost,třeba by jeden až dva nájezdy vydržel.
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
JO to sem videl kdysi ten test, ono taky zalezi jakej k tomu mas pristup abys to takhle mohl s pakovkama strihat, pac to oni meli idealni stav na strihani a skakaly po tom jak po koze. Ja bych mel moto dotlacenou ke zdi a retez na kratko tak aby nesla moto moc odsunout nebo vytocit, proste to zneprijemnit co nejvic to je mozny. Vrata sem uz upravoval kdysi ale cim vic tady tech bazmektu tim lip . Nedela nekdo v nejakym zamecnictvi nebo co by doporucil za zamek a retez
nael sem treba toto http://www.tokoz.cz/shop/visaci-zamky-d … /golem-60/
http://www.tokoz.cz/shop/retezy/retez-12-k/
ale nevim jeslti je to dostatecny teda
Jen pro zajímavost
Byl jsem na finančáku, byla tam cigoška co řvala, že maj zaplatit daň z nemovitosti 400kč, kde to mám vzít, práci nemám a tak.
Paní za přepážkou jukla do kompu a povídá jí, paní vy máte každej měsíc 32000 ze sociálky.
Tak mi spadla brada a když jsem přišel na řadu, tak jsem se ptal, jestli jsem dobře slyšel a slyšel jsem opravdu dobře
The father of the little princess of the dawn
prohnat kominem
Baltazar psal:Jen pro zajímavost
Byl jsem na finančáku, byla tam cigoška co řvala, že maj zaplatit daň z nemovitosti 400kč, kde to mám vzít, práci nemám a tak.
Paní za přepážkou jukla do kompu a povídá jí, paní vy máte každej měsíc 32000 ze sociálky.
Tak mi spadla brada a když jsem přišel na řadu, tak jsem se ptal, jestli jsem dobře slyšel a slyšel jsem opravdu dobře
Tak z něčeho musí žovit toho baworáka nebo medvěda,samozřejmě v benzínu
Vikecu... Co mas proti medvedovi v benzinu... Sem byl pred ctrnacti dnama v Mnichove na vystave a pres deset litru jsem se se spotrebou nedostal a to sem pelasil porad okolo 200km/h
Bandit rulezz!!!
Banditatom (Člen) 25.02.2009 14:57:20 Offline |
sonyk psal:mazlika ti otravi raz dva. pokud neni vyborne vycvicenej.
Jinak jediny reseni je masovej hrob a strilet to
Toď můj názor
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Filous psal:...páč to za ty nervy snat ani nestojí...v lednu mi chtěli už poštvrtý ukrást auto přet barákem...ani se nedostali dovnitř, jen opjet skurvili kliku a zámek...přet štrnácti dny ukradli Áje a klukoj boty za dveřma, no a fčera se mi chtěli fkrást do garáže...zase...nedostali se tam, páč tam mam nějaký zabespečení, kerý nejni zvenku patrný, tagže jen rozlomili fapku, skurvili štít zámku a kliku a hlavně dokurvili vrata...já uš nevim co...nevim esi je to enem f těch skurvenej Benátkách nebo je to fšude, ale já uš pomalu nemyslim na nic jinýho, neš esi mam fšechno zamknutý, přivázaný, po nocích dyš du domu, tag jezdim přes garáš a kontroluju vrata, přídu domu, vim že za štvrt hodinu pudu zas pryč, ale ukládam si boty, abych nemusel utikat pro nový, ráno dyš fstanu, tag první co je, tag s knedlikem f krku koukam z vokna, esi tam mam auto, no vopruz...co nejni zabetonovaný nebo přivařený se stratí...šmejdi zasraný, já bych zaved tělesný tresty a sekání rukou...a nebo aspoň zákon, že jag ti něgdo šáhne na tvou vjec, pošleš za nim fčelku, dyk todle uš fakt nejni normální
Takže až přijedu příště na návštěvu, půjdu domů bosa a pěšky??
Help me, I am blond... nobody´s perfect
Progear 650 (Člen) 25.02.2009 15:30:35 Offline |
Martinka psal:Filous psal:...páč to za ty nervy snat ani nestojí...v lednu mi chtěli už poštvrtý ukrást auto přet barákem...ani se nedostali dovnitř, jen opjet skurvili kliku a zámek...přet štrnácti dny ukradli Áje a klukoj boty za dveřma, no a fčera se mi chtěli fkrást do garáže...zase...nedostali se tam, páč tam mam nějaký zabespečení, kerý nejni zvenku patrný, tagže jen rozlomili fapku, skurvili štít zámku a kliku a hlavně dokurvili vrata...já uš nevim co...nevim esi je to enem f těch skurvenej Benátkách nebo je to fšude, ale já uš pomalu nemyslim na nic jinýho, neš esi mam fšechno zamknutý, přivázaný, po nocích dyš du domu, tag jezdim přes garáš a kontroluju vrata, přídu domu, vim že za štvrt hodinu pudu zas pryč, ale ukládam si boty, abych nemusel utikat pro nový, ráno dyš fstanu, tag první co je, tag s knedlikem f krku koukam z vokna, esi tam mam auto, no vopruz...co nejni zabetonovaný nebo přivařený se stratí...šmejdi zasraný, já bych zaved tělesný tresty a sekání rukou...a nebo aspoň zákon, že jag ti něgdo šáhne na tvou vjec, pošleš za nim fčelku, dyk todle uš fakt nejni normální
No.... minimálně tak, ale u tebe bych se bál, aby nešli i po tobě....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Filous psal:Bodlinka psal:to Filous: jj v Benatkach je to extrem
helet a ty si jim neco provedl, ze si na tebe tak zasedli?? nebo je to ciste jen zavist??...přestože jsem seřezal pár cikánů, tak nemůžu tvrdit, že to byli cigoši...navíc ty po poslednim extempóre choděj vokolo mě vobloukem a dokonce i zdravěj...a nikomu jinýmu jsem na kuří voko snad nešlápnul...myslim, že to není osobní...třeba těch garáží teď udělali dole v BNJ šest a nahoře Na kosince osm za jednu noc...ale když večer chvilku pozoruješ cvrkot na návsi, tak nevycházíš z údivu...nikdo mě nepřesvědčí, že osmnáctiletý smradi, většinou tmavý, kerý nevychodili ani zvláštní školu, nikdy nepracovali a nepracujou si legálně vydělali na ty svý BMW, Fordy, Mazdy, na nejnovější mobily, značkový hadry a podobně...prostě kradou, kšeftujou s fetem, obtěžujou lidi...grrrrrrrrrrr...už se těším na léto, až jich zas bude plná Burza a pani až bude chtít jít večer cvičit pár metrů od baráku, pojede radši autem, páč nechce poslouchat voplzlý narážky a návrhy...fakt se mi votvírá kudla v kapse a sem nasranej furt víc a víc...ale odstěhuj se od někud, kde to člověk má relativně rád, má tam známý, kamarády, příbuzný a to jen kvůli šmejdům a lidskýmu vodpadu, kerej se tam natáh satan ví vodkud...
no a pak přijede takovej komedijant z vlády
nebo pošle tu barevnou za sebe
momentalně zavostalej
Progear 650 psal:Martinka psal:Filous psal:...páč to za ty nervy snat ani nestojí...v lednu mi chtěli už poštvrtý ukrást auto přet barákem...ani se nedostali dovnitř, jen opjet skurvili kliku a zámek...přet štrnácti dny ukradli Áje a klukoj boty za dveřma, no a fčera se mi chtěli fkrást do garáže...zase...nedostali se tam, páč tam mam nějaký zabespečení, kerý nejni zvenku patrný, tagže jen rozlomili fapku, skurvili štít zámku a kliku a hlavně dokurvili vrata...já uš nevim co...nevim esi je to enem f těch skurvenej Benátkách nebo je to fšude, ale já uš pomalu nemyslim na nic jinýho, neš esi mam fšechno zamknutý, přivázaný, po nocích dyš du domu, tag jezdim přes garáš a kontroluju vrata, přídu domu, vim že za štvrt hodinu pudu zas pryč, ale ukládam si boty, abych nemusel utikat pro nový, ráno dyš fstanu, tag první co je, tag s knedlikem f krku koukam z vokna, esi tam mam auto, no vopruz...co nejni zabetonovaný nebo přivařený se stratí...šmejdi zasraný, já bych zaved tělesný tresty a sekání rukou...a nebo aspoň zákon, že jag ti něgdo šáhne na tvou vjec, pošleš za nim fčelku, dyk todle uš fakt nejni normální
No.... minimálně tak, ale u tebe bych se bál, aby nešli i po tobě....
Cooo? Cožeeee?
Progear 650 (Člen) 25.02.2009 15:50:02 Offline |
Martinka psal:Progear 650 psal:Martinka psal:
Takže až přijedu příště na návštěvu, půjdu domů bosa a pěšky??No.... minimálně tak, ale u tebe bych se bál, aby nešli i po tobě....
Cooo? Cožeeee?
No narážel sem na to, jak psal filous vo tom, že Ája musí i těch pár kroků jezdit autem, aby nemusela poslouchat kecy...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 25.02.2009 16:00:02 Offline |
ross psal:ross psal:doporučuju všechno cenný opatlat hovnama
samo, že Áju ne
Ty seš vůl....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
inkvizitorr (Administrator) 25.02.2009 16:00:21 Offline |
ross psal:ross psal:doporučuju všechno cenný opatlat hovnama
samo, že Áju ne
východoněmecký fekalporno
doba je temná...
inkvizitorr psal:ross psal:ross psal:doporučuju všechno cenný opatlat hovnama
samo, že Áju ne
východoněmecký fekalporno
nějaká domácí produkce? minule jsem na masovce zaváhal, tak že bych se dočkal teďka v sosnový?
Bandit 4EVER!!!
Lihy psal:Voe a co zkusit dát na vrata vod garáže ceduli vstup zakázán, nebezpečí úrazu...vono bylo pár případů kdy nasraný lidi udělali nějakou pěknou pastičku na nezvaného hosta, takže by je to mohlo odradit. A jestli si tvrdej tak nějakej pěknej nástražnej systém nad dveře....třeba dvě kosy a vééélkou palici....i když možná by i stačil alarm na mobil a než přijedeš, tak aby se tam vystříkala víc než malá dávka nějakýho pepřovýho či jakýho spreje....nebo mě napadá ještě dýmovnice, než něco uviděj tak seš tam....teda i s hasičema
...myslim stejnym směrem, na vratech bude cedule s následujicim tekstem "Uvnitř je instalován nástražný systém, který může závažně poškodit vaše zdraví a ohrozit vás na životě!"
mr.BSE psal:Filous psal:...přestože jsem seřezal pár cikánů, tak nemůžu tvrdit, že to byli cigoši...navíc ty po poslednim extempóre choděj vokolo mě vobloukem a dokonce i zdravěj...a nikomu jinýmu jsem na kuří voko snad nešlápnul...myslim, že to není osobní...třeba těch garáží teď udělali dole v BNJ šest a nahoře Na kosince osm za jednu noc...ale když večer chvilku pozoruješ cvrkot na návsi, tak nevycházíš z údivu...nikdo mě nepřesvědčí, že osmnáctiletý smradi, většinou tmavý, kerý nevychodili ani zvláštní školu, nikdy nepracovali a nepracujou si legálně vydělali na ty svý BMW, Fordy, Mazdy, na nejnovější mobily, značkový hadry a podobně...prostě kradou, kšeftujou s fetem, obtěžujou lidi...grrrrrrrrrrr...už se těším na léto, až jich zas bude plná Burza a pani až bude chtít jít večer cvičit pár metrů od baráku, pojede radši autem, páč nechce poslouchat voplzlý narážky a návrhy...fakt se mi votvírá kudla v kapse a sem nasranej furt víc a víc...ale odstěhuj se od někud, kde to člověk má relativně rád, má tam známý, kamarády, příbuzný a to jen kvůli šmejdům a lidskýmu vodpadu, kerej se tam natáh satan ví vodkud...
A co to zkusit nějak řešit oficiálně? Stěžovat si na ten stav na ouřadě, na policajtech dělat prostě bordel, kde jen se dá. Ať to někdo taky ví.
Nebo druhá možnost - zkus napsat panu Vandasovi
...dělal sem todle dva roky při řešení problémů s nepřispůsobivejma...hovno platný, špatnej sem byl nakonec já, oficielně mě uznali rasistou a řekli, že můžu bejt rát, že by se to taky mohlo votočit proti mě...nemam na to sílu a čas...policajti a ouředníci jen krčej ramenama a "mimo kameru" ti řeknou, my to víme, jsou to ksindli, ale nemůžem nic
Martinka psal:Filous psal:...páč to za ty nervy snat ani nestojí...v lednu mi chtěli už poštvrtý ukrást auto přet barákem...ani se nedostali dovnitř, jen opjet skurvili kliku a zámek...přet štrnácti dny ukradli Áje a klukoj boty za dveřma, no a fčera se mi chtěli fkrást do garáže...zase...nedostali se tam, páč tam mam nějaký zabespečení, kerý nejni zvenku patrný, tagže jen rozlomili fapku, skurvili štít zámku a kliku a hlavně dokurvili vrata...já uš nevim co...nevim esi je to enem f těch skurvenej Benátkách nebo je to fšude, ale já uš pomalu nemyslim na nic jinýho, neš esi mam fšechno zamknutý, přivázaný, po nocích dyš du domu, tag jezdim přes garáš a kontroluju vrata, přídu domu, vim že za štvrt hodinu pudu zas pryč, ale ukládam si boty, abych nemusel utikat pro nový, ráno dyš fstanu, tag první co je, tag s knedlikem f krku koukam z vokna, esi tam mam auto, no vopruz...co nejni zabetonovaný nebo přivařený se stratí...šmejdi zasraný, já bych zaved tělesný tresty a sekání rukou...a nebo aspoň zákon, že jag ti něgdo šáhne na tvou vjec, pošleš za nim fčelku, dyk todle uš fakt nejni normální
...dyš zvostaneš přes noc, auto ti dam na dvůr a boty do špajzu, neboj ...jo a díky za psaní a pozvánky
Filous psal:mr.BSE psal:Filous psal:...přestože jsem seřezal pár cikánů, tak nemůžu tvrdit, že to byli cigoši...navíc ty po poslednim extempóre choděj vokolo mě vobloukem a dokonce i zdravěj...a nikomu jinýmu jsem na kuří voko snad nešlápnul...myslim, že to není osobní...třeba těch garáží teď udělali dole v BNJ šest a nahoře Na kosince osm za jednu noc...ale když večer chvilku pozoruješ cvrkot na návsi, tak nevycházíš z údivu...nikdo mě nepřesvědčí, že osmnáctiletý smradi, většinou tmavý, kerý nevychodili ani zvláštní školu, nikdy nepracovali a nepracujou si legálně vydělali na ty svý BMW, Fordy, Mazdy, na nejnovější mobily, značkový hadry a podobně...prostě kradou, kšeftujou s fetem, obtěžujou lidi...grrrrrrrrrrr...už se těším na léto, až jich zas bude plná Burza a pani až bude chtít jít večer cvičit pár metrů od baráku, pojede radši autem, páč nechce poslouchat voplzlý narážky a návrhy...fakt se mi votvírá kudla v kapse a sem nasranej furt víc a víc...ale odstěhuj se od někud, kde to člověk má relativně rád, má tam známý, kamarády, příbuzný a to jen kvůli šmejdům a lidskýmu vodpadu, kerej se tam natáh satan ví vodkud...
Nebo druhá možnost - zkus napsat panu Vandasovi...dělal sem todle dva roky při řešení problémů s nepřispůsobivejma...hovno platný, špatnej sem byl nakonec já, oficielně mě uznali rasistou a řekli, že můžu bejt rát, že by se to taky mohlo votočit proti mě...nemam na to sílu a čas...policajti a ouředníci jen krčej ramenama a "mimo kameru" ti řeknou, my to víme, jsou to ksindli, ale nemůžem nic
No tak to je fakt konec
Tak pak jedine ta druha moznost
Second Class Citizen
1130 Café Racer
bobule psal:vono to tady taky nejni tak hrozný, většina je jich na okrajích Kladna a v centru sou většinou vidět jenom u sociálky a pracáku, ale bhužel těch pár co se tu potuluje zjevně stačí
A už se to někam hnulo? Nebo to stagnuje?
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:bobule psal:vono to tady taky nejni tak hrozný, většina je jich na okrajích Kladna a v centru sou většinou vidět jenom u sociálky a pracáku, ale bhužel těch pár co se tu potuluje zjevně stačí
byly jsme juknout na fotky, tak nějakej tip asik je ale jelikož nemůže na 100% říct: ten to byl, tak nemůžou prej dělat nic, zatim skusej sledovat founa a lehce sledovat ten pani typ, ale moc nadějí tomu nedávám, na tom místě je to prej už po třetí, prej tam budou dávat kamery(to brzo)
to jebu
bobule psal:mr.BSE psal:bobule psal:vono to tady taky nejni tak hrozný, většina je jich na okrajích Kladna a v centru sou většinou vidět jenom u sociálky a pracáku, ale bhužel těch pár co se tu potuluje zjevně stačí
byly jsme juknout na fotky, tak nějakej tip asik je ale jelikož nemůže na 100% říct: ten to byl, tak nemůžou prej dělat nic, zatim skusej sledovat founa a lehce sledovat ten pani typ, ale moc nadějí tomu nedávám, na tom místě je to prej už po třetí, prej tam budou dávat kamery(to brzo)
A nechavas to teda na PČR, jo?
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:bobule psal:mr.BSE psal:
A už se to někam hnulo? Nebo to stagnuje?byly jsme juknout na fotky, tak nějakej tip asik je ale jelikož nemůže na 100% říct: ten to byl, tak nemůžou prej dělat nic, zatim skusej sledovat founa a lehce sledovat ten pani typ, ale moc nadějí tomu nedávám, na tom místě je to prej už po třetí, prej tam budou dávat kamery(to brzo)
A nechavas to teda na PČR, jo?
mimo jiné
to jebu
kuwa Filous to ti teda nezávidim
tady je klid
pro normální lidi je tu moc sněhu a dyš by chtěl někdo kráct auto musí si ho prfně lopatou vyházet
jináč mě se zas stává že du ráno k autu a vono se nevotvírá na dálkoví.....
protože sem ho večer nezamk
...nikdo nevojebe Ježíše...
Borák psal:kuwa Filous to ti teda nezávidim
tady je klid
pro normální lidi je tu moc sněhu a dyš by chtěl někdo kráct auto musí si ho prfně lopatou vyházet
jináč mě se zas stává že du ráno k autu a vono se nevotvírá na dálkoví.....
protože sem ho večer nezamk
...neser Filouse ...já tak cca 2 - 3 dni nezamk garage
Filous: na Zahraďáku sem měl majetek napadenej 2x za rok nejsou to jen Benátky ...
V Cagetownu běžne zapomenu zamknout auto, ale taky už sem přišel vo držák navigace ...
Boty Vám kradou lidi z baráku, barák je zavřenej ni ?
Jak tady někdo psal, čórovat se bude víc a víc ...
Mimochodem, už Ti to někdy vybrali takhle ?
Asi lešenářskou trubkou, Megan asi rok starej, škoda 200 litrů a nevodnes si nic ...
ale di, Ty brepto ...
huskyb12 psal:Filous: na Zahraďáku sem měl majetek napadenej 2x za rok nejsou to jen Benátky ...
V Cagetownu běžne zapomenu zamknout auto, ale taky už sem přišel vo držák navigace ...
Boty Vám kradou lidi z baráku, barák je zavřenej ni ?
Jak tady někdo psal, čórovat se bude víc a víc ...
Mimochodem, už Ti to někdy vybrali takhle ?
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … /megan.jpg
Asi lešenářskou trubkou, Megan asi rok starej, škoda 200 litrů a nevodnes si nic ...
...já vim, že to nejni jen u nás, ale poslední dobou je to v USB skoro na dennim pořátku, každou chvíli potkám někoho známýho a první co je, že si řeknem, co nám ukradli nebo chtěli ukrást, ale sem přesvěčenej, že to sou ty mladý snědý zmrdi, co se poflakujou po USB a na tom hřišti přet barákem pořádaj repový hudební produkce ze svejch mobilů na kerý předváděj úúúžasný taneční kreace
...máš pravdu, že se barák zamyká, ale jediný mladý, kerý bydlej nad náma nevypadaj na to, že by neměli na boty a museli chodit ve starejch kradenejch a uš vůbec si neumim přectavit důchodce v botách vot DC...nevim, ňáká záhada ...esi si ňákej zmrd počká, aš de něgdo do fchodu a protáhne se tam??? ...fakt nevim
...a tymdle stylem se mi eště auto vyčórovat nepokusili, tagže sem vlastně šťastnej parchant
huskyb12 psal:..............Mimochodem, už Ti to někdy vybrali takhle ?
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … /megan.jpg
...tohle je horší varianta ;)
Máš docela pech...
Ale taková je realita,šmejdi vědí,že se jim celkem prd stane,
tak si z choděj na nákup kam se jim zlíbí.
Zkus buzerovat fízly,stěžovat si úředníkům na radnici, trvej na tom,
že každou věc budeš hlásit a chtít šetřit policií.
Jim potom napadne jen od Tebe tolik čísel jednacích,
a posere se jim sledování objasněnosti,že Ti před dům
postaví trvale hlídku a budeš mít vrátný a klid...
...a bude hůř!
boty nebudou to jediné, o co u něj příjdeš...
Když už v hlavě něco máte, snažte se to používat!
Ice psal:Martinka psal:Filous psal:...páč to za ty nervy snat ani nestojí...v lednu mi chtěli už poštvrtý ukrást auto přet barákem...ani se nedostali dovnitř, jen opjet skurvili kliku a zámek...přet štrnácti dny ukradli Áje a klukoj boty za dveřma, no a fčera se mi chtěli fkrást do garáže...zase...nedostali se tam, páč tam mam nějaký zabespečení, kerý nejni zvenku patrný, tagže jen rozlomili fapku, skurvili štít zámku a kliku a hlavně dokurvili vrata...já uš nevim co...nevim esi je to enem f těch skurvenej Benátkách nebo je to fšude, ale já uš pomalu nemyslim na nic jinýho, neš esi mam fšechno zamknutý, přivázaný, po nocích dyš du domu, tag jezdim přes garáš a kontroluju vrata, přídu domu, vim že za štvrt hodinu pudu zas pryč, ale ukládam si boty, abych nemusel utikat pro nový, ráno dyš fstanu, tag první co je, tag s knedlikem f krku koukam z vokna, esi tam mam auto, no vopruz...co nejni zabetonovaný nebo přivařený se stratí...šmejdi zasraný, já bych zaved tělesný tresty a sekání rukou...a nebo aspoň zákon, že jag ti něgdo šáhne na tvou vjec, pošleš za nim fčelku, dyk todle uš fakt nejni normální
boty nebudou to jediné, o co u něj příjdeš...
...no no no, nestraš ji ...a abych to uvet na pravou míru, Martinka k nám jezdí na čajdu a jako šoférka přivožralýho Fijata
Filous psal:Ice psal:psal:Martinka
Takže až přijedu příště na návštěvu, půjdu domů bosa a pěšky??boty nebudou to jediné, o co u něj příjdeš...
...no no no, nestraš ji ...a abych to uvet na pravou míru, Martinka k nám jezdí na čajdu a jako šoférka přivožralýho Fijata
Si zapomnel napsat "vecne privozralyho Fijata..."
Bandit rulezz!!!
vOjTaB6 psal:Filous psal:Ice psal:
boty nebudou to jediné, o co u něj příjdeš......no no no, nestraš ji ...a abych to uvet na pravou míru, Martinka k nám jezdí na čajdu a jako šoférka přivožralýho Fijata
...no dobře, tag teda vječně přivožralýho Fijata ...a eště sem zapoměl podotknout, že jezděj italskou Dáčijej
Filous psal:vOjTaB6 psal:Filous psal:
...no no no, nestraš ji ...a abych to uvet na pravou míru, Martinka k nám jezdí na čajdu a jako šoférka přivožralýho FijataSi zapomnel napsat "vecne privozralyho Fijata..."
...no dobře, tag teda vječně přivožralýho Fijata ...a eště sem zapoměl podotknout, že jezděj italskou Dáčijej
Este, ze sem si to vo tej italskej Dacijej precet az po vobede, vspomenout si na to auto pret vobedem, tag by mi ani nechutnalo...
Bandit rulezz!!!
vOjTaB6 psal:Filous psal:vOjTaB6 psal:
Si zapomnel napsat "vecne privozralyho Fijata..."...no dobře, tag teda vječně přivožralýho Fijata ...a eště sem zapoměl podotknout, že jezděj italskou Dáčijej
Este, ze sem si to vo tej italskej Dacijej precet az po vobede, vspomenout si na to auto pret vobedem, tag by mi ani nechutnalo...
...a copa měl herr Vojta dobrýho k mittagessen??? ...jenom eintopf a bratwurst f kantýně nebo byl geschaftsessen a podávali se humří???
Mour psal:Filous psal:...no no no, nestraš ji ...a abych to uvet na pravou míru, Martinka k nám jezdí na čajdu a jako šoférka přivožralýho Fijata
..Fijat se stěhuje???
...tady ...u nás ...v čechách ...je líp
...no dobře, tag teda vječně přivožralýho Fijata ...a eště sem zapoměl podotknout, že jezděj italskou DáčijejEste, ze sem si to vo tej italskej Dacijej precet az po vobede, vspomenout si na to auto pret vobedem, tag by mi ani nechutnalo...
...a copa měl herr Vojta dobrýho k mittagessen??? ...jenom eintopf a bratwurst f kantýně nebo byl geschaftsessen a podávali se humří???
Ty si chces poslintat klavesnici? Jak myslis...
Takze, nejdriv byla Knoblauchcremesuppe (vyborna kremova cesnecka s osmahnutou houstickou) a pak jsem si dal Schäuferle mit Kloß und Salat (veprovy raminko se sklenenym knedlickem). Hlavne si to nezadavej do guuuglu a nekoukej na vobrasky, pac by sis sezral monitor...
Bandit rulezz!!!
vOjTaB6 psal:Filous psal:vOjTaB6 psal:
Este, ze sem si to vo tej italskej Dacijej precet az po vobede, vspomenout si na to auto pret vobedem, tag by mi ani nechutnalo......a copa měl herr Vojta dobrýho k mittagessen??? ...jenom eintopf a bratwurst f kantýně nebo byl geschaftsessen a podávali se humří???
Ty si chces poslintat klavesnici? Jak myslis...
Takze, nejdriv byla Knoblauchcremesuppe (vyborna kremova cesnecka s osmahnutou houstickou) a pak jsem si dal Schäuferle mit Kloß und Salat (veprovy raminko se sklenenym knedlickem). Hlavne si to nezadavej do guuuglu a nekoukej na vobrasky, pac by sis sezral monitor...
...ty si takovej hajzl, to se nevidí ...mam hlat jag herec...sem čekal, jag budeš kňučet, že šetříš dijety a byls u turka, gde sis dal donner kebab na stojáka a ty si takle vyžíráš
...a copa měl herr Vojta dobrýho k mittagessen??? ...jenom eintopf a bratwurst f kantýně nebo byl geschaftsessen a podávali se humří???Ty si chces poslintat klavesnici? Jak myslis...
Takze, nejdriv byla Knoblauchcremesuppe (vyborna kremova cesnecka s osmahnutou houstickou) a pak jsem si dal Schäuferle mit Kloß und Salat (veprovy raminko se sklenenym knedlickem). Hlavne si to nezadavej do guuuglu a nekoukej na vobrasky, pac by sis sezral monitor......ty si takovej hajzl, to se nevidí ...mam hlat jag herec...sem čekal, jag budeš kňučet, že šetříš dijety a byls u turka, gde sis dal donner kebab na stojáka a ty si takle vyžíráš
Tema: ...ani nevim, esi mam bejt eště nasranej
tak aspon uz vis, ne?
Bandit rulezz!!!
osiris psal:Mour psal:Filous psal:...no no no, nestraš ji ...a abych to uvet na pravou míru, Martinka k nám jezdí na čajdu a jako šoférka přivožralýho Fijata
..Fijat se stěhuje???
...tady ...u nás ...v čechách ...je líp
chuja líp
až ti vnoci ukradnou postel na který si spal tak se aspoň nebudeš divit...
Až ti dojdou boty, tak babička plete luxusní bačkůrky
případně si vem vzor z Rumunů....stará pneumatika a provázek je taky dobrý.
Jo a v lidlu maj ted tenisky v akci.
znáš ten vtip s cikánama jak jim ukradne někdo ´v noci topení a pak se rozcilujou že jim je zima že nemůžou topit?
jo a estě neco sem chtěla.....
....
už vim,máma si hrozně ráda šije kostýmy, ne že by se nedali koupit pěkný ale baví jí to. Jednou nám na chatě vykradli auto a jeden kostým kterej si šila a měla ho tam jí taky vzali....pak sme jednou šli do lesa a potkali sme nákou ženskou která na sobě ten kostým měla tak se koukej co maj tvý spoluobčané na nohou třeba jednou odejdeš bos a příjdeš obutý....ale možná s monoklem
Bude palit 2x
Filous psal:vOjTaB6 psal:Filous psal:...no no no, nestraš ji ...a abych to uvet na pravou míru, Martinka k nám jezdí na čajdu a jako šoférka přivožralýho Fijata
já?? jedině a zásadně Citroenem
Martinka psal:Filous psal:vOjTaB6 psal:
Si zapomnel napsat "vecne privozralyho Fijata..."...no dobře, tag teda vječně přivožralýho Fijata ...a eště sem zapoměl podotknout, že jezděj italskou Dáčijej
...no jo, to si řikala, že se povaluješ cizejm lidem po šedejch kapotách Cé dvojek
Filous psal:Martinka psal:Filous psal:...no dobře, tag teda vječně přivožralýho Fijata ...a eště sem zapoměl podotknout, že jezděj italskou Dáčijej
...no jo, to si řikala, že se povaluješ cizejm lidem po šedejch kapotách Cé dvojek
nenééééé, Filousi...3...C3
Martinka psal:Filous psal:Martinka psal:
já?? jedině a zásadně Citroenem...no jo, to si řikala, že se povaluješ cizejm lidem po šedejch kapotách Cé dvojek
...áááále, bradavice jako bradavice
Filous psal:Martinka psal:Filous psal:...no jo, to si řikala, že se povaluješ cizejm lidem po šedejch kapotách Cé dvojek
...áááále, bradavice jako bradavice
tož ale bradavice číslo 3 jsou lepčí nééé?
K.a.s.y.m. (Člen) 26.02.2009 15:10:03 Offline |
nenééééé, Filousi...3...C3...áááále, bradavice jako bradavice
jsou větší a pak se vyřezává i víc masa
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
nenééééé, Filousi...3...C3...áááále, bradavice jako bradavice
...já nevim, tomu já nerozumim
K.a.s.y.m. psal:Martinka psal:Filous psal:
...áááále, bradavice jako bradavicetož ale bradavice číslo 3 jsou lepčí nééé?
jsou větší a pak se vyřezává i víc masa
To je mě tě Filůsu fakt líto. Já bydlet co ty, tak jsem už mrtvý nebo zavřený. Asik bych je nerozdýchal.
Já běžně zapomínám otevřené auto aj s klíčkama v zapalování a furt tu zrzku nikdo nechce ;-)...........a taky nechávám klíčky od garáže nebo od dílny v zámku dveří
Banditatom (Člen) 26.02.2009 20:30:41 Offline |
osiris psal:...to bych zas věděl já ;) strašně to ale u toho mrdání smrdí :))
na tebe přišlo jaro
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
dnes na tom samym místě skoro ve stejnej čas, zase přepadení tentokrát pani 49let, provedení ouplně stejný akorát dneska jí dal takovou ránu že upadla do bezvědomí a když se probrala tak taška v a naušnice sundaný
vod ledna 6 případ a porád to stejný a asi i stejnej přizdisráč
PČR nejspíš čeká na to až někoho zabije
to jebu
bobule psal:dnes na tom samym místě skoro ve stejnej čas, zase přepadení tentokrát pani 49let, provedení ouplně stejný akorát dneska jí dal takovou ránu že upadla do bezvědomí a když se probrala tak taška v a naušnice sundaný
PČR nejspíš čeká na to až někoho zabije
PČR je taky jen zaměstnání a nikdo se zbytečně nepředře...
A.C.A.B.
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:bobule psal:dnes na tom samym místě skoro ve stejnej čas, zase přepadení tentokrát pani 49let, provedení ouplně stejný akorát dneska jí dal takovou ránu že upadla do bezvědomí a když se probrala tak taška v a naušnice sundaný
PČR nejspíš čeká na to až někoho zabijePČR je taky jen zaměstnání a nikdo se zbytečně nepředře...
A.C.A.B.
A kde je Ice? Ááá,už vím,za bukem hlídá trojnožku,to je užitečnější Pak nemají byt lidi nasraní
VikecB12 psal:mr.BSE psal:bobule psal:dnes na tom samym místě skoro ve stejnej čas, zase přepadení tentokrát pani 49let, provedení ouplně stejný akorát dneska jí dal takovou ránu že upadla do bezvědomí a když se probrala tak taška v a naušnice sundaný
PČR nejspíš čeká na to až někoho zabijePČR je taky jen zaměstnání a nikdo se zbytečně nepředře...
A.C.A.B.A kde je Ice? Ááá,už vím,za bukem hlídá trojnožku,to je užitečnější Pak nemají byt lidi nasraní
Ice je měšťák, ne?
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Stránky: 1 2