Nejsi přihlášen
inkvizitorr (Administrator) 25.02.2009 11:21:38 Offline |
možná už by to šlo....
sem dneska cestou do fabriky potkal tři bikery sucho, čtyry grády.... třeba už by to šlo
doba je temná...
Re: možná už by to šlo....
U nás by to taky dneska šlo,silnice suchý,3stupínky. Jestli tak bude aji zátra,tak si asi vemu SPZku z mojí K6,vrznu ju na novej přírůstek v garáži a pudu vyskoušet zač je toho nejstarší modelB12,eště sem na ní nejel,čekám na papíry
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
K.a.s.y.m. (Člen) 25.02.2009 12:19:39 Offline |
ne jestli vydrží to co slibujou tak budu další kdo o víkendu vrkne
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 25.02.2009 12:38:51 Offline |
qwerty psal:jak sem jel rano do rpace tak trosku snezilo cesty sou mokry mistama jeste snih -1
ja si pockam na duben , aspon se budu vice tesit
tak to už bych byl asi v jedličkárně takhle dlouho čekat
K.a.s.y.m. (Člen) 25.02.2009 13:05:32 Offline |
Hmmm vonavka
K.a.s.y.m. (Člen) 25.02.2009 13:17:09 Offline |
VikecB12 psal:K.a.s.y.m. psal:Hmmm vonavka
Tentokrát sem si dal záležet aji na svodech,aby ste mě zase nezdrbali že sou hnusný,tak sem je sundal a pořádně přelejskl
jako fakt leštěnka...co to má natočíno?
Banditatom (Člen) 25.02.2009 14:25:38 Offline |
provokatéři u nás je asi 3écm sněhu
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
inkvizitorr (Administrator) 25.02.2009 15:18:41 Offline |
Progear 650 (Člen) 25.02.2009 15:19:09 Offline |
Vikecoj: na lauf se vyser.... takhle je to ok....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
VikecB12 psal:mr.BSE psal:A co nejaky foto Vikecu ?
Akorát nemám doma žádnej laďák,tak tam budu muset dat origohttp://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 010298.jpg
Ouuuu..až na tu kapotu to nemá chybu!!I ta nááádherná barva..
PURE NAKED BIKE!
Meloun psal:VikecB12 psal:mr.BSE psal:A co nejaky foto Vikecu ?
Akorát nemám doma žádnej laďák,tak tam budu muset dat origohttp://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 010298.jpg
Ouuuu..až na tu kapotu to nemá chybu!!I ta nááádherná barva..
nechápu, co je na tý barvě nádhernýho ....
inkvizitorr (Administrator) 25.02.2009 15:55:27 Offline |
kojak: mam bobky, přiznávám a vostřikovač doleju a večer sebe ou jéééééé
doba je temná...
K.a.s.y.m. psal:VikecB12 psal:K.a.s.y.m. psal:Hmmm vonavka
Tentokrát sem si dal záležet aji na svodech,aby ste mě zase nezdrbali že sou hnusný,tak sem je sundal a pořádně přelejskl
jako fakt leštěnka...co to má natočíno?
No na tachu je 35000.Kotouče sou jak nový a kdyš sem sundal sedlo,tak tam bylo aji origo nářadí,příručka a nalepenej štítek ze servisu v Itálii,kde to bylo koupený jako funglofka no a poslední servis tam byl loni na jaře při 30tis km. Nebylo mu vubec nic,akorát vodřená pravá strana té horní polokapoty a odřenej právě ten origo lauf co se mě tedka válí v koutě garáže.Kapotu sem šplíchl,vyměnil olej,možná ještě koupím ten výfuk a motorka je nachystaná Akorát tam zůstane malinká vodřenina na kalíšku otáčkoměru,tada pokud ho neseženu jetej.
hans psal:Meloun psal:VikecB12 psal:
Akorát nemám doma žádnej laďák,tak tam budu muset dat origohttp://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 010298.jpgOuuuu..až na tu kapotu to nemá chybu!!I ta nááádherná barva..
nechápu, co je na tý barvě nádhernýho ....
Ty mi nelez na voči..konkurente!
PURE NAKED BIKE!
svět je cirkusovej stan
VikecB12 psal:U nás by to taky dneska šlo,silnice suchý,3stupínky. Jestli tak bude aji zátra,tak si asi vemu SPZku z mojí K6,vrznu ju na novej přírůstek v garáži a pudu vyskoušet zač je toho nejstarší modelB12,eště sem na ní nejel,čekám na papíry
copak, děláš si soukromopu sbírku vínovejch B12S? za chvilku to tady bude každej samej sběratel, jeden bajk na ježdění, druhej na parádu, třetí na vokruh...
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:VikecB12 psal:U nás by to taky dneska šlo,silnice suchý,3stupínky. Jestli tak bude aji zátra,tak si asi vemu SPZku z mojí K6,vrznu ju na novej přírůstek v garáži a pudu vyskoušet zač je toho nejstarší modelB12,eště sem na ní nejel,čekám na papíry
copak, děláš si soukromopu sbírku vínovejch B12S? za chvilku to tady bude každej samej sběratel, jeden bajk na ježdění, druhej na parádu, třetí na vokruh...
Ta barva byla náhoda,ale su rát,líbí se mě No starej model sem ještě neměl,tak sem si ho chtěl vyzkoušet,trochu se na něm povozí přítulka a pak ho zase pošlu dál do světa
Nakonec sem neodolal a byl sem si dat už dneska 30km kolem komína. Ale ještě sou místa kde je mokro a bordel,takže jenom tak pomalu Ale víkend vypadá opravdu nadějně
K.a.s.y.m. (Člen) 25.02.2009 18:47:31 Offline |
VikecB12 psal:K.a.s.y.m. psal:VikecB12 psal:
Tentokrát sem si dal záležet aji na svodech,aby ste mě zase nezdrbali že sou hnusný,tak sem je sundal a pořádně přelejskljako fakt leštěnka...co to má natočíno?
No na tachu je 35000.Kotouče sou jak nový a kdyš sem sundal sedlo,tak tam bylo aji origo nářadí,příručka a nalepenej štítek ze servisu v Itálii,kde to bylo koupený jako funglofka no a poslední servis tam byl loni na jaře při 30tis km. Nebylo mu vubec nic,akorát vodřená pravá strana té horní polokapoty a odřenej právě ten origo lauf co se mě tedka válí v koutě garáže.Kapotu sem šplíchl,vyměnil olej,možná ještě koupím ten výfuk a motorka je nachystaná Akorát tam zůstane malinká vodřenina na kalíšku otáčkoměru,tada pokud ho neseženu jetej.
Hmm tak to je docela klika...Jako mě se to libí moc.A že je to starej model?A co.Motor je stejnej jak na novejch
VikecB12 psal:mr.BSE psal:A co nejaky foto Vikecu ?
... hm,pěkný ..
... a cena (jestli to není tajný )
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Svody sem musel napřet vobrousit dvoutisícovkou šmirglem pod vodou a pak filcák do vrtačky a leštící pastu 3M.
Kelly,taky mě to napadlo že tam koupím origo,proto sem vlastně aji lakoval tu kapotu,bylo mě líto ho vočesat. Má dokonce ještě origo větve a zrcátka.
Cena byla příznivá,ale hold na něm byla nějaká práca.
Kelly,ty máš nějakej netknutej origoš v regále?
alex psal:VikecB12: ked kupis ladak, tak origo by som od teba kupil... posli cenu na mail...
Origo neprodám,protože je celkem dost vodřenej a bylo by mě blbí si za něho něco říct,nechám ho pěkně v koutě,vono na něho ještě jednou dojde.
Meloun psal:hans psal:Meloun psal:
Ouuuu..až na tu kapotu to nemá chybu!!I ta nááádherná barva..nechápu, co je na tý barvě nádhernýho ....
Ty mi nelez na voči..konkurente!
Kelly01 psal:Origo i trubku mám v garáži..
Ale vodřený
ňáký origo laufy sem naposlet viděl v Opamotu v Ostrovačicích,tak se tam stavím,třeba tam bude mít na béčko nějakej netknutej. Tedka tam zatím dám ten odřenej ale radost z toho nemám. A kdyš sem na to skusil dat origo z mojí K6,tak to na tom vypadalo hrozně,je vo 10cm delší než ten origo starej Díval sem se po novejch Jošimurách a fšude mají už jenom ty triovály a klasickej oválnej sem nikde neviděl
mr.BSE psal:Vikecu, je to krasnej kousek
Schov me ho na pristi rok
(akorat ten kajak by musel jit dolu )
Já ti dám kajak blbečku
Kelly: No to je vona Ještě ju tak vo 5cm skrátit a bylo by to supr No jo,ale ty už sou vážně fšechny v propadlišti dějin
Nelíbí,je to hnus Už sem to vymyslel aji s tím laufem,ta Joši RS3 se furt dělá,tak si ju koupím na moju K6 místo Creptusa a toho vrznu na ten starej model Tak,ještě to musím nějak navlíknout doma,že nutně potřebuju dat 10tis za vejfuck Ale mladá už ví že po joši delší dobu pokukuju,tak to bude muset pochopit
Borák psal:hmmm já si du ráno s frézou zablbnout na parkoviště
No jo,ale ty vodhrneš sníh aby lidi co vám tam sváží love měli kde zaparkovat a vodevzdat vám jejich těžce vydělaný peníze
K.a.s.y.m. (Člen) 26.02.2009 07:37:20 Offline |
VikecB12 psal:Nelíbí,je to hnus Už sem to vymyslel aji s tím laufem,ta Joši RS3 se furt dělá,tak si ju koupím na moju K6 místo Creptusa a toho vrznu na ten starej model Tak,ještě to musím nějak navlíknout doma,že nutně potřebuju dat 10tis za vejfuck Ale mladá už ví že po joši delší dobu pokukuju,tak to bude muset pochopit
Bude určitě štastná ,že jí tam dáš laďák takže o těch penezích nebude vůbec přemejšlet
VikecB12 psal:Nelíbí,je to hnus Už sem to vymyslel aji s tím laufem,ta Joši RS3 se furt dělá,tak si ju koupím na moju K6 místo Creptusa a toho vrznu na ten starej model Tak,ještě to musím nějak navlíknout doma,že nutně potřebuju dat 10tis za vejfuck Ale mladá už ví že po joši delší dobu pokukuju,tak to bude muset pochopit
Takze nakonec posilas Creptus k sipku ? budem to muset probrat u zelene se strilenim z laufu
Billy psal:VikecB12 psal:Nelíbí,je to hnus Už sem to vymyslel aji s tím laufem,ta Joši RS3 se furt dělá,tak si ju koupím na moju K6 místo Creptusa a toho vrznu na ten starej model Tak,ještě to musím nějak navlíknout doma,že nutně potřebuju dat 10tis za vejfuck Ale mladá už ví že po joši delší dobu pokukuju,tak to bude muset pochopit
Takze nakonec posilas Creptus k sipku ? budem to muset probrat u zelene se strilenim z laufu
sem naposlet u toho střílení stáhl pulčíka jak nic No uvidím,ještě musím počkat jak mě dopadnou daňě,pak bych ho možná vzal. Ale s Creptusem su spokojenej,ale přece nedám yoshi mladé Jo a ta cena je horší,nerezová RS3 s mezisvodem stojí 11700kč No ale kdyš ji miluješ není co řešit
Banditatom (Člen) 26.02.2009 11:16:52 Offline |
no nic u nás opět sněží
Terez(k)a psal:taky bych jela....teda zarekla sem se ze na to nevlezu nez odjedu prvni 2-3 jizdy v autoskole ale tohle je mučenííííí ....
Osi, kdy budou držaky?? sem nadržena
...si řekni Progýrovi...má i jakési tajmstvý, co by ti moch pučit
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Terez(k)a psal:taky bych jela....teda zarekla sem se ze na to nevlezu nez odjedu prvni 2-3 jizdy v autoskole ale tohle je mučenííííí ....
Osi, kdy budou držaky?? sem nadržena
...tak se stav, když mi to zrovna půjde a bude ti to stačit jen jednou tak s tím něco vyvedem, jinak ti na to něco půjčím nebo někoho schrastím
...ale vážně, vždyť víš že to mělo bejt až po závodním pičobajku jinak by se chlup posral ...nebój, budeš to mít hotový s tím
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:Terez(k)a psal:taky bych jela....teda zarekla sem se ze na to nevlezu nez odjedu prvni 2-3 jizdy v autoskole ale tohle je mučenííííí ....
Osi, kdy budou držaky?? sem nadržena...tak se stav, když mi to zrovna půjde a bude ti to stačit jen jednou tak s tím něco vyvedem, jinak ti na to něco půjčím nebo někoho schrastím
...ale vážně, vždyť víš že to mělo bejt až po závodním pičobajku jinak by se chlup posral ...nebój, budeš to mít hotový s tím
...panáček neprovádí vícepráce???...jen základní úkon a fertig
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen) 26.02.2009 12:12:28 Offline |
Filous psal:osiris psal:Terez(k)a psal:taky bych jela....teda zarekla sem se ze na to nevlezu nez odjedu prvni 2-3 jizdy v autoskole ale tohle je mučenííííí ....
Osi, kdy budou držaky?? sem nadržena...tak se stav, když mi to zrovna půjde a bude ti to stačit jen jednou tak s tím něco vyvedem, jinak ti na to něco půjčím nebo někoho schrastím
...ale vážně, vždyť víš že to mělo bejt až po závodním pičobajku jinak by se chlup posral ...nebój, budeš to mít hotový s tím...panáček neprovádí vícepráce???...jen základní úkon a fertig
více práce jsou za příplatek a na tom se asi nedohodli
inkvizitorr (Administrator) 26.02.2009 12:13:38 Offline |
osiris psal:...ale vážně, vždyť víš že to mělo bejt až po závodním pičobajku jinak by se chlup posral ...nebój, budeš to mít hotový s tím
správně, správně
doba je temná...
osiris psal:...ale vážně, vždyť víš že to mělo bejt až po závodním pičobajku jinak by se chlup posral ...nebój, budeš to mít hotový s tím
já na to nespěchám....mě je to stejně fuk (jenom až začne venku svítit sluníčko tak si začnu rvát vlasy, že sem se zařekla, že na to vlezu až po jízdách...kurva, kurva,kurva)....ale včera sme si řikali s Honzou že je pěkně, že bychom mohli vyjet a pak mi došlo že Negrovi něco chybi
Jóóó a jinak chloupek má přednostbyl tam dřív, a pak taky chápu že si neroztrhneš dres
ale kňučet mužu ne?? kňňňňííííííík
V neděli možná gud ale estli nebude velká voda má bejt na horách až 9 stupínků
http://pocasi.idnes.cz/
The father of the little princess of the dawn
Progear 650 (Člen) 27.02.2009 11:43:38 Offline |
Filous psal:Terez(k)a psal:taky bych jela....teda zarekla sem se ze na to nevlezu nez odjedu prvni 2-3 jizdy v autoskole ale tohle je mučenííííí ....
Osi, kdy budou držaky?? sem nadržena...si řekni Progýrovi...má i jakési tajmstvý, co by ti moch pučit
Pane Lorenc... neser...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Filous psal:Terez(k)a psal:taky bych jela....teda zarekla sem se ze na to nevlezu nez odjedu prvni 2-3 jizdy v autoskole ale tohle je mučenííííí ....
Osi, kdy budou držaky?? sem nadržena...si řekni Progýrovi...má i jakési tajmstvý, co by ti moch pučit
ja to nemyslela takhle
ja jenom že mam v garaži motorku na kterou nemužu....... bééééééééééééé
K.a.s.y.m. (Člen) 27.02.2009 12:36:52 Offline |
he he. ted jak jsem byl na obědě tak jsem dal oživit baterku....ve tři to balim v práci a jdu si vrknout.
Ze bych taky po zime vyvencil pavouky z Yoshi ?
Terez(k)a psal:Filous psal:Terez(k)a psal:taky bych jela....teda zarekla sem se ze na to nevlezu nez odjedu prvni 2-3 jizdy v autoskole ale tohle je mučenííííí ....
ja to nemyslela takhle
ja jenom že mam v garaži motorku na kterou nemužu....... bééééééééééééé
a proč na ní nemúžeš?
svět je cirkusovej stan
mi psal:a proč na ní nemúžeš?
ve skutečnosti na ni nemůžu protože nemam stupačky, ale až budou tak na ni budu moct, ale jelikož mam na motorce najeto asitak 3 metry z toho dva a pul po zadnim tak sem se zarekla, že než na ni vlezu tak odjedu alespon 2-3 hodiny v autoskole!! kurna....zasrany predsevzeti!!! ale na druhou stranu bych si nadavala dost dlouho kdybych ji zvalela....
Terez(k)a psal:ve skutečnosti na ni nemůžu protože nemam stupačky, ale až budou tak na ni budu moct, ale jelikož mam na motorce najeto asitak 3 metry z toho dva a pul po zadnim tak sem se zarekla, že než na ni vlezu tak odjedu alespon 2-3 hodiny v autoskole!! kurna....zasrany predsevzeti!!! ale na druhou stranu bych si nadavala dost dlouho kdybych ji zvalela....
Kdybych si já měl dávat tohle předsevzetí, tak na ní nesedim do dnes, páč jsem v autoškole jel tak 2x 45 minut.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
K.a.s.y.m. (Člen) 27.02.2009 17:30:13 Offline |
tak jsem dal dneska 40 kolem komína a dušička má zase na chvíli pokoj
K.a.s.y.m. (Člen) 27.02.2009 19:06:38 Offline |
jaryn psal:jděte do háje,tady sněží.Kurva!
tady je taky snih,ale na silnicích je sucho a nebo občas mokrý fleky
Ondráš psal:Terez(k)a psal:ve skutečnosti na ni nemůžu protože nemam stupačky, ale až budou tak na ni budu moct, ale jelikož mam na motorce najeto asitak 3 metry z toho dva a pul po zadnim tak sem se zarekla, že než na ni vlezu tak odjedu alespon 2-3 hodiny v autoskole!! kurna....zasrany predsevzeti!!! ale na druhou stranu bych si nadavala dost dlouho kdybych ji zvalela....
Kdybych si já měl dávat tohle předsevzetí, tak na ní nesedim do dnes, páč jsem v autoškole jel tak 2x 45 minut.
jo jo přesně tak kdyš sem šel v 15ti do autoškoli tak sem uš měl na fekálu po okolí nalítáno jednu spojku a jedny kladívka
nechci ti nák radit nebo tak něco, ale nejlepší je naučit se to sám a v autoškole jen dopilovat...
svět je cirkusovej stan
mi psal:ross psal:Terez(k)a psal:..ja jenom že mam v garaži motorku na kterou nemužu....... bééééééééééééé
nebul, jsem na tom stejně
hele rossi a to budeš taky dělat noty?
nebo ti je jen vrátí ?
testy i jízdy a už se nemůžu dočkat až si dám jízdu na moto, v autě /to už nebude favorit/ a v náklaďáku
fakt jsem tomu nevěřil ale je to tak
se z toho poseru
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
nicola.foxx (Člen) 28.02.2009 01:06:05 Offline |
A kolik si za tu srandu kostujou??
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
fido psal:ross psal:Terez(k)a psal:..ja jenom že mam v garaži motorku na kterou nemužu....... bééééééééééééé
nebul, jsem na tom stejně
doslova ne
no, sem tam to obejdu
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Banditatom (Člen) 28.02.2009 11:33:06 Offline |
hlášení s ostravska tak už kuva i k nám dorazila obleva 6C hlavní tahy suché a pořád taje jupííííííííííííííííííííííííííííííí
Banditatom psal:hlášení s ostravska tak už kuva i k nám dorazila obleva 6C hlavní tahy suché a pořád taje jupííííííííííííííííííííííííííííííí
Tak to už aj kompresor pofrčí tak ako má ...tu je to furt na piču . Cesty zamrznuté, všade sneh ešte tak mesiac minimálne...
...blood donor for funeral service industry...
K.a.s.y.m. (Člen) 28.02.2009 18:29:59 Offline |
Progear 650 (Člen) 28.02.2009 18:35:47 Offline |
Kasym: Magoři....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Banditatom (Člen) 28.02.2009 18:36:09 Offline |
já jen kolem komína ale přesto
Ondráš psal:Já asi 10 kolem komína... Zatím jen testuji. SIlnice furt plný sraček a v lese jsem párkrát narazil na led na silnici...
Ještě to chceš čas...
Máš recht,ještě budu muset počkat. Asi tak 12hodin
Stránky: 1 2