Nejsi přihlášen
Prosba - angličtina
Je tu mezi vámi někdo, kdo vládne dobře, ale opravdu dobře, angličtinou? potřebovala bych helfnout s komunikací s irskejma úřadama...kdyžtak mejl, icq nebo skype, tam vysvětlím...díkes
...Do you know that bad girls go to hell?...
Re: Prosba - angličtina
tak nevim jak s uradama, ale dneska jsem se celkem slusne pohadal s tehotnou vietnamkou, ktera facha na recepci v mym hotelu. Jsem si hezky cestou z prace koupil pizzu a tesil se, jak si ji sblajznu u nejakyho filmecku na pokoji. Ta pipka me zastavila a ptala se jestli to je pizza, co mam v te krabici (co jinyho bych asi mohl mit v krabici s napisem pizza hut?) Kdyz jsem ji dal kladnou odpoved, tak mi sdelila, ze je nemozny jist tuhle pizzu v hotelu. Tak jsem se ji zeptal, kde jinde bych ji mel jist. Bylo mi sdeleno, ze si ji mam snist treba na ulici (kde zrovna chcalo jako prase). Tak jsem se ji zeptal, jestli mi muze ukazat nejakej papir s pravidlama hotelu, abych priste vedel, co je zakazany (chtel jsem se ji zeptat, jestli treba neni zakazany spat v posteli, aby to kazdej den nemuseli za me stlat). Rekla mi, ze nic takovyho nemaji, ale ze maji jako slusnej hotel svoje nepsany pravidla a ze kdyz mam hlad, mam si obednat neco, co maji v nabidce a ze mi to donesou na pokoj. Tak jsem ji oznamil, ze u nich bydlim uz dva mesice a nechal jsem jim tam spoustu penez, tak by jednou mohla udelat vyjimku. Zacala do me hucet cosi napul turecky, na ctvrtinu anglicky a na dalsi ctvrtinu asi vietnamsky. V ten moment jsem si vzpomel na svoje mladi a uvedomil jsem si, ze hadat se s tehotnou zenskou je stejny jako se hadat s dvanacti holkama v podprsenkach. Tak jsem rezignoval, polozil ji tu pizzu na pult a rekl ji at si ji vychutna, ale da si pozor, pze je s feferonkama (chtel jsem dodat, ze by to nemuselo udelat dobre tomu decku, ale radsi jsem drzel hubu, pze uz se kolem me sebehlo asi pet poslicku). Vodfrcel jsem si to vytahem na pokoj a nez jsem si stacil sundat bundu, tak mi na dvere klepal jeden z tech poslicku, celej vysmatej mi opet predal moji pizzu a s obrovskym usmevem na rtech mi popral dobrou chut a hezkej vecer. Mel jsem trochu obavy, jestli mi na ni nenaflusali, ale hlad byl mocnejsi. Chutnala skvele!!!
Tak jestli vod ircanu potrebujes nejak vydolovat pizzu, kterou ti zabavili, mohl bych se pokusit dostat ji zpet
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Stránky: 1