Nejsi přihlášen
Dotaz na" Favorita v novém hávu"
Čau všichni. Jsem majitelem Feldy a jelikož je skoro v "plné palbě" tak mám centrál s dálkovým ovládáním. Dnes jsem vyměnil v tom bazmeku u klíčů baterii a ejhle centrál nefunguje,kontrolka na klíčence svítí. Asi se to musí nějak sesynchronyzovat bo co, tak jestli náhodou víte co s tím tak se mi nestyďte poradit.Dík
Re: Dotaz na" Favorita v novém hávu"
Hm..tak to bude asi nějaký globální..
Začlo mi to včera dělat z ničehož nic..zkrátka jsem nevodjel..ptž to má v sobě i imobilizér
Našel jsem ten zmrd..rozpeltloval to..začlo to najednou zas chodit,tak jsem to tam teda vrátil a dnes opět nic..kurva Jablotron
PURE NAKED BIKE!
Meloun psal:Hm..tak to bude asi nějaký globální..
Začlo mi to včera dělat z ničehož nic..zkrátka jsem nevodjel..ptž to má v sobě i imobilizér
Našel jsem ten zmrd..rozpeltloval to..začlo to najednou zas chodit,tak jsem to tam teda vrátil a dnes opět nic..kurva Jablotron
Máš asi lepčejší model mně to zaplaťbůh jezdí O.K. teda v rámci 47 Kw
K.a.s.y.m. (Člen) 26.02.2009 07:28:44 Offline |
Meloun psal:Já nemám felcku
Mám jpodobnej sráč..ale je to unikát..ta už něco zažila chudák se mnou..
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … c00255.jpg
Kia Spermia..
už má automatickej systém sklápění spolujezdcova opěradla když tam sedne ženská jo?
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Meloun psal:mr.BSE psal:Čeče nezavazej ti ty samolepky vzadu?
V čem jako??
Ve výhledu absolutně ne..fakt to zevnitř není ani vidět skoro..
Ne vole, v kouření za jízdy
Jasně, že mě šlo o výhled
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Banditatom (Člen) 26.02.2009 16:36:15 Offline |
Ondráš psal:mr.BSE psal:Ne vole, v kouření za jízdy
Jakej vlil má samolepka na zadním okně na to, když mu ho za jízdy nějaká kouří?
hypnotizuje
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
John psal:Čau všichni. Jsem majitelem Feldy a jelikož je skoro v "plné palbě" tak mám centrál s dálkovým ovládáním. Dnes jsem vyměnil v tom bazmeku u klíčů baterii a ejhle centrál nefunguje,kontrolka na klíčence svítí. Asi se to musí nějak sesynchronyzovat bo co, tak jestli náhodou víte co s tím tak se mi nestyďte poradit.Dík
toto mam od distributora autoalarmov:
Otázka od: ---
Po výmene baterky v ovládači ,ovládač prestal fungovať.
Odpoveď:
Výmenu baterie v diaľkovom ovládači je vhodné previesť v blízkosti automobilu.Po vložení novej batérie signalizačná LED v diaľkovom ovládači trvalo svieti . Stlačte väčšie tlačidlo na diaľkovom ovládači 2x, ovládač by mal začať fungovať.
Ďalším riešením je previesť synchronizáciu ovládača : stlačte a držte stlačené obidve tlačídla diaľkového ovládača v blízkosti automobilu dovtedy, kým LED prestane blikať (cca 8 sek.).Po uvoľnení tlačidiel sa LED trvalo rozsvieti.Stlačte väčšie tlačidlo na diaľkovom ovládači 2x, ovládač by mal začať fungovať.
...200 v měste, 300 z místa...
Pomaly ďalej zájdeš, no rýchlo tam budeš skôr... :-)
alex psal:John psal:Čau všichni. Jsem majitelem Feldy a jelikož je skoro v "plné palbě" tak mám centrál s dálkovým ovládáním. Dnes jsem vyměnil v tom bazmeku u klíčů baterii a ejhle centrál nefunguje,kontrolka na klíčence svítí. Asi se to musí nějak sesynchronyzovat bo co, tak jestli náhodou víte co s tím tak se mi nestyďte poradit.Dík
toto mam od distributora autoalarmov:
Otázka od: ---
Po výmene baterky v ovládači ,ovládač prestal fungovať.
Odpoveď:
Výmenu baterie v diaľkovom ovládači je vhodné previesť v blízkosti automobilu.Po vložení novej batérie signalizačná LED v diaľkovom ovládači trvalo svieti . Stlačte väčšie tlačidlo na diaľkovom ovládači 2x, ovládač by mal začať fungovať.
Ďalším riešením je previesť synchronizáciu ovládača : stlačte a držte stlačené obidve tlačídla diaľkového ovládača v blízkosti automobilu dovtedy, kým LED prestane blikať (cca 8 sek.).Po uvoľnení tlačidiel sa LED trvalo rozsvieti.Stlačte väčšie tlačidlo na diaľkovom ovládači 2x, ovládač by mal začať fungovať.
Tak to byla vyčerpávající odpověď Díkes, teď zase můžu dělat "machra"
K.a.s.y.m. (Člen) 27.02.2009 07:33:13 Offline |
kazan psal:Jooooooooooooó http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 009228.jpg
divná felda
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Stránky: 1